-
μαυρα κοράκια
κοκκινα κορακια
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Αποτυχημένη ποιητική προσπάθεια για να πεις κανείς ότι οδήγησε το νέο Golf GTi και του άρεσε σε αίσθηση. Περισσότερα τις επόμενες μέρες.
Μέχρι τότε: ρυθμίσιμο με το γκάζι, εκπληκτική απόσβεση ανάρτησης συν πολύ καλός έλεγχος αμαξώματος, ωραίο τιμόνι, περιμένω να δω λειτουργία esp μετά το όριο και με φρένο. Πρώτες εντυπώσεις πάντα.
Εντάξει, παραπάει τώρα ποίημα για VW, αλλά πέραν της ποιητικής εκφράσεως, το αυτοκίνητο φαίνεται όντως καλό!Στα είχα πει
Καμία σύγκριση με το επίσης καλό GT. Το GTi είναι σαφώς καλύτερο από κάθε άποψη. -
να πουμε καλοριζικο?
-
το τετρακινητο οδηγησες?
-
οδηγησα και εγω το gti V.Μπορω να πω οτι δεν συγκρινεται με το εκθεσιακο το οποιο ηταν μαμημενο...τραβαει παντου μεστα χωρις λαγκ..καλη ποιοτητα κατασκευης, λιγο σκληρες αναρτησεις ειδικα οτανσκαβεις μεσα στα σοκακια... κατα τα αλλα παραθετω τα + και -
+
μεταπωληση
ωραιος ηχος
ποιοτητα κατασκευης
ελλειψη λαγκ
χωροι για gti
πουλ μουρ
ρυθμισιμοΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ Ο ΜΠΛΕ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΕΝΤΟΣ και δυσαναγνωστος..ειναι μουντος και σκουραινει το εσωτερικο..πολυ μαυριλα
ΔΕΝ καλαβαινεις με ποσα πας..κρυβει την ταχυτητα του
ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΤΟ ΤΑΜΠΛΩ τα οποια αν δεν εχεις το delf ii δεν καταλαβαινεις τιποτα
ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ για τα μπαζα..απορω αν εχει εστω και ενα τουιτερακι
ΚΑΡΕΝΤΑ...ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΙΒΑΡΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ 4..ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΟ..ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΠΑΙΡΝΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ
ΣΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ 4ΑΡΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΛΛΑ Κ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΟΥ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑ GTI ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛ ΜΟΥΡ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΤΑΣΣΩ ΣΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΤ ΕΜΕ...
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ..ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΦΑΤΕ...ΤΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ΠΡΕΣΤΙΖ ΤΗΣ ΑΟΥΝΤΙ ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΑΚΟΜΗ...
ΤΟ ΣΥΝΙΣΤΩ ΓΙΑ ΗΛΙΚΙΕΣ ΑΠΟ 18+ ΕΩΣ 26-27 ΜΕΓΙΣΤΟ..
ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΣΦΗΝΕΣ,ΚΟΝΤΡΙΤΣΕΣ ΚΛΠ ΕΙΝΑΙ ΟΚ-
ΑΠΟ ΤΑ 210 ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΒΟΥΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΑΝΕΤΑ ΠΧ ΩΣ ΤΑ 240... -
Τι λέγαμε; τι θα πρέπε να γράψω στον Random1;
δηλαδή εγώ που είμαι 35; (μην τυχόν και σχολιάσεις KID )
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
δηλαδή εγώ που είμαι 35; (μην τυχόν και σχολιάσεις KID )
παλιμπαιδισμός
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
πόσα πήρες; -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Τι λέγαμε; τι θα πρέπε να γράψω στον Random1;δηλαδή εγώ που είμαι 35;
35 mε το Φ.Π.Α.;
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Τι λέγαμε; τι θα πρέπε να γράψω στον Random1;
δηλαδή εγώ που είμαι 35;
35 mε το Φ.Π.Α.;
Καλά, εσύ γράφε
-
lkar καλα που δεν ανεβαζει ευκολα μετα τα 210, γιατι τοτε ειναι που θα ησουνα ο Μεγας Αλητηριος Κοντρακιας!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
lkar καλα που δεν ανεβαζει ευκολα μετα τα 210, γιατι τοτε ειναι που θα ησουνα ο Μεγας Αλητηριος Κοντρακιας!είμαι ΜΑΚ και θέλω ΦΠΕ
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
lkar καλα που δεν ανεβαζει ευκολα μετα τα 210, γιατι τοτε ειναι που θα ησουνα ο Μεγας Αλητηριος Κοντρακιας!
είμαι ΜΑΚ και θέλω ΦΠΕ
ξυλο θες, επειδη εχεις γρηγορο αυτοκινητο και τρομοκρατεις την 'μεσαια λωριδα'
-
Επανέρχομαι μετά από 500+ km.
Τι δε μ'άρεσε.
Λεπτομέρειες, όπως το ότι σου κόβει το γκάζι όταν πατάς φρένο (με γκάζι πατημένο συγχρόνως). Συν τοις άλλοις, μόλις αφήσεις το φρένο, με πατημένο το γκάζι, έχει μια υστέρηση το μοτέρ μέχρι να ξυπνήσει, προφανώς κάτι που οφείλεται στο drive by wire.
Μπράβο του πάντως που βάλανε full απενεργοποίηση ESP, έστω κι αν θα το προτιμούσα να μη σε κόβει ούτε στα φρένα.Γενικώς, το αυτοκίνητο είναι ακριβές και θα προσέθετα -σχετικά- απόλυτο.
Δεν θέλει κουλαμάρες και χοντράδες πίσω από το τιμόνι.
Είναι μάλλον στημένο για οδήγηση ακριβείας, με γραμμές, αν και ευνοεί και προτοποθετήσεις, στο γλιστερό.
Σε τραχύ οδόστρωμα γατζώνει και δεν γυρνάει εύκολα.
Το μοτέρ είναι απόλαυση. Για μένα ο καλύτερος 4κύλινδρος αυτή τη στιγμή turbo και Ν/Α.
Δεν έχω ξαναδεί τουρμπίδι να σεληνιάζεται έτσι από 5-7Κ rpm.
Και απόκριση χάρμα από τις 2Κ και μετά.
Υπέροχο και με συγκρατημένη κατανάλωση. Ύστερα από ανηλεές σκίσιμο-ήρεμο προς γρήγορο ταξίδι-χαζογκαζώματα στην πόλη κ.λπ, έχει κάτσει στα 15 κάτι lt/100.Σφιχτό όσο χρειάζεται. Η απόσβεση είναι καλή, -όχι απίστευτη όπως έγραψα στην αρχή- αλλά, μερικές φορές κοπανάει περίεργα. Βγάζει κάτι ανατριχιαστικούς ήχους! Βέβαια το συγκεκριμένο είναι λίγο βιασμένο, ίσως οφείλεται σε αυτό.
Δεν μ άρεσε ούτε εμένα το ταμπλό. Πολύ χοντροκομμένο, ειδικά η κονσόλα. Δε μ άρεσε καθόλου ο μπακλιτ φωτισμός ενώ και τα όργανα είναι δυσανάγνωστα. Ο επιλογέας ακριβής, αλλά θέλει λίγη δύναμη για να μετακινηθεί. Αν και δεν έχασα ποτέ αλλαγή, κάτι με χάλασε, δεν ξέρω τι, όχι κάτι ανησυχητικό πάντως.
Εν ολίγοις άξιο GTi, και με απόλυτα κριτήρια.
Αν ήταν 150 κιλά ελαφρύτερο και είχε και μπλοκέδι μπροστά θα το ερωτευόμουν.
-
Επανέρχομαι μετά από 500+ km.Τι δε μ'άρεσε.
Λεπτομέρειες, όπως το ότι σου κόβει το γκάζι όταν πατάς φρένο (με γκάζι πατημένο συγχρόνως). Συν τοις άλλοις, μόλις αφήσεις το φρένο, με πατημένο το γκάζι, έχει μια υστέρηση το μοτέρ μέχρι να ξυπνήσει, προφανώς κάτι που οφείλεται στο drive by wire.
Μπράβο του πάντως που βάλανε full απενεργοποίηση ESP, έστω κι αν θα το προτιμούσα να μη σε κόβει ούτε στα φρένα.αν και το 'χουμε αναλύσει μερικώς...
Ξαναδοκίμασε να στρίψεις με τους τροχούς να ολισθαίνουν, το ESP OFF και ΤΟΤΕ να πατήσεις φρένο. Έλεγξε αν φρενάρουν μόνο οι μπροστινοί ή και οι πίσω τροχοί
Το φρένο με το αριστερό πρέπει να το ξεχάσουμε στα περισσότερα αυτοκίνητα με ηλεκτρονικό γκάζι
-
Μπράβο του πάντως που βάλανε full απενεργοποίηση ESP, έστω κι αν θα το προτιμούσα να μη σε κόβει ούτε στα φρένα.Γενικώς, το αυτοκίνητο είναι ακριβές και θα προσέθετα -σχετικά- απόλυτο.
Δεν θέλει κουλαμάρες και χοντράδες πίσω από το τιμόνι.
Είναι μάλλον στημένο για οδήγηση ακριβείας, με γραμμές, αν και ευνοεί και προτοποθετήσεις, στο γλιστερό.
Σε τραχύ οδόστρωμα γατζώνει και δεν γυρνάει εύκολα.
Το μοτέρ είναι απόλαυση. Για μένα ο καλύτερος 4κύλινδρος αυτή τη στιγμή turbo και Ν/Α.
Δεν έχω ξαναδεί τουρμπίδι να σεληνιάζεται έτσι από 5-7Κ rpm.
Και απόκριση χάρμα από τις 2Κ και μετά.
Υπέροχο και με συγκρατημένη κατανάλωση. Ύστερα από ανηλεές σκίσιμο-ήρεμο προς γρήγορο ταξίδι-χαζογκαζώματα στην πόλη κ.λπ, έχει κάτσει στα 15 κάτι lt/100.Σφιχτό όσο χρειάζεται. Η απόσβεση είναι καλή, -όχι απίστευτη όπως έγραψα στην αρχή- αλλά, μερικές φορές κοπανάει περίεργα. Βγάζει κάτι ανατριχιαστικούς ήχους! Βέβαια το συγκεκριμένο είναι λίγο βιασμένο, ίσως οφείλεται σε αυτό.
Δεν μ άρεσε ούτε εμένα το ταμπλό. Πολύ χοντροκομμένο, ειδικά η κονσόλα. Δε μ άρεσε καθόλου ο μπακλιτ φωτισμός ενώ και τα όργανα είναι δυσανάγνωστα. Ο επιλογέας ακριβής, αλλά θέλει λίγη δύναμη για να μετακινηθεί. Αν και δεν έχασα ποτέ αλλαγή, κάτι με χάλασε, δεν ξέρω τι, όχι κάτι ανησυχητικό πάντως.
Εν ολίγοις άξιο GTi, και με απόλυτα κριτήρια.
Αν ήταν 150 κιλά ελαφρύτερο και είχε και μπλοκέδι μπροστά θα το ερωτευόμουν.
πως λέμε κουνουπίδι, κρεμμύδι κλπ 'όνια'
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Επανέρχομαι μετά από 500+ km.
Τι δε μ'άρεσε.
Μπράβο του πάντως που βάλανε full απενεργοποίηση ESP, έστω κι αν θα το προτιμούσα να μη σε κόβει ούτε στα φρένα.αν και το 'χουμε αναλύσει μερικώς...
Ξαναδοκίμασε να στρίψεις με τους τροχούς να ολισθαίνουν, το ESP OFF και ΤΟΤΕ να πατήσεις φρένο. Έλεγξε αν φρενάρουν μόνο οι μπροστινοί ή και οι πίσω τροχοί
Το φρένο με το αριστερό πρέπει να το ξεχάσουμε στα περισσότερα αυτοκίνητα με ηλεκτρονικό γκάζι
Θα το ξανακοιτάξω.
Με χειροφρενίδι (babbi), πάντως σε φουρκετίδια δεν σε κόβει.
Αν θυμάμαι καλά. -
Λεπτομέρειες, όπως το ότι σου κόβει το γκάζι όταν πατάς φρένο (με γκάζι πατημένο συγχρόνως). Συν τοις άλλοις, μόλις αφήσεις το φρένο, με πατημένο το γκάζι, έχει μια υστέρηση το μοτέρ μέχρι να ξυπνήσει, προφανώς κάτι που οφείλεται στο drive by wire.Να σου κόβει το γκάζι όταν πατάς φρένο, δεν το αποφεύγεις. Μπορείς να αποφύγεις την υστέρηση όμως, αν αφήνεις το γκάζι την ώρα που πατάς φρένο και μετά να το ξαναπατάς απότομα κάτω. Ο εγκέφαλος διαβάζει άμεση ανάγκη για επιτάχυνση και θεωρητικά έχεις μικρότερη υστέρηση από ότι με σταθερο το γκάζι κατά τη διάρκεια του φρεναρίσματος. Δοκίμασέ το, με έχει βολέψει σε όλα τα VAG, κι ας είχα συνηθίσει να φρενάρω με γκάζι πατημένο. Ελπίζω να μην τα λέω μπερδεμένα
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
είμαι ΜΑΚ και θέλω ΦΠΕ
αμα εισαι ΜΑΚ ασε τα ΦΠΕ κ τραβα για ...........
κ04......
298hp / 321lbft
-
τι'ν τουτο?
τρομπα βενζινης???
Εντυπώσεις από VW Golf V GTI