-
οποτε θελεις
-
Για να μην ψαχνω αλλου μπορει να μου πει καποιος τα διαστηματα σερβις και αλλαγης λαδιων για το golf;
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Για να μην ψαχνω αλλου μπορει να μου πει καποιος τα διαστηματα σερβις και αλλαγης λαδιων για το golf;για μία ακόμα φορά: Ή κάθε 30Κ Ή κάθε 2 χρόνια, Ή όποτε ανάψει λυχνία.
Δεν προβλέπεται αλλαγή λαδιών ενδιάμεσα. Ιμάντα στα... 180Κ (αν δεν χρειαστεί νωρίτερα μετά από έλεγχο), μπουζί (σιγά το κόστος) στα 60Κ
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Για να μην ψαχνω αλλου μπορει να μου πει καποιος τα διαστηματα σερβις και αλλαγης λαδιων για το golf;
για μία ακόμα φορά: Ή κάθε 30Κ Ή κάθε 2 χρόνια, Ή όποτε ανάψει λυχνία.
Δεν προβλέπεται αλλαγή λαδιών ενδιάμεσα. Ιμάντα στα... 180Κ (αν δεν χρειαστεί νωρίτερα μετά από έλεγχο), μπουζί (σιγά το κόστος) στα 60Κ
Πλακα μου κανεις;;;;;;;; Εκτος και αν συμπληρωνεις εσυ βεβαια!!! Γιατι ουτε σταγονα δε θα εχει μεινει μεχρι τα 20Κ!!! Εκτος οτι θα ειναι καταμαυρα!!!
Ιμαντα στα 180Κ;;;;;; Καλα τι ειναι αυτο το υπεραυτοκινητο;;;;;; Δηλαδη στην corolla μου τι πρεπει να κανω;;;;;; Να μην τα αλλαζω καθολου;;;; Μαλλον ξερουν οτι ετσι θα αντεξει 2 χρονια που εχει εγγυηση και μετα θα σε γ@μ@νε!!!
-
Φιλε μου αν εχεις Golf κανε αυτα που σου εγραψε ο Ikar και λεει η αντιπροσωπεια κι αν εχεις προβλημα μας το λες μετα.
-
Δεν εχω golf ενημερωτικα ρωτησα. Αλλα μου φαινεται πολυ παραξενο! Προσπαθουν να χαμηλωσουν δηλαδη το κοστος συντηρησης οσο ειναι στην εγγυηση μη συντηρωντας σωστα τον κινητηρα;
-
Δεν εχω golf ενημερωτικα ρωτησα. Αλλα μου φαινεται πολυ παραξενο! Προσπαθουν να χαμηλωσουν δηλαδη το κοστος συντηρησης οσο ειναι στην εγγυηση μη συντηρωντας σωστα τον κινητηρα;Γιατι δεν σκεφτεσαι αναποδα;Μηπως απλα οι αντιπροσωπειες μεχρι τωρα προσπαθουσαν να μεγαλωσουν το κοστος της συντηρησης;
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Δεν εχω golf ενημερωτικα ρωτησα. Αλλα μου φαινεται πολυ παραξενο! Προσπαθουν να χαμηλωσουν δηλαδη το κοστος συντηρησης οσο ειναι στην εγγυηση μη συντηρωντας σωστα τον κινητηρα;
Γιατι δεν σκεφτεσαι αναποδα;Μηπως απλα οι αντιπροσωπειες μεχρι τωρα προσπαθουσαν να μεγαλωσουν το κοστος της συντηρησης;
παιζει και αυτο αλλα 30Κ για λαδια;;;;;;;;;
-
Γιατι δεν σκεφτεσαι αναποδα;Μηπως απλα οι αντιπροσωπειες μεχρι τωρα προσπαθουσαν να μεγαλωσουν το κοστος της συντηρησης;
παιζει και αυτο αλλα 30Κ για λαδια;;;;;;;;;
Ας τα αφήσει καποιος για 30Κ για να δούμε πότε θα ανάψει το λαμπάκι
-
Για ένα αμάξι 20-30000 ευρώ, μου φαίνεται υπερβολικό το να κάνει κάποιος οικονομία 50-70 ευρώ στη διετία για λάδια.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Για ένα αμάξι 20-30000 ευρώ, μου φαίνεται υπερβολικό το να κάνει κάποιος οικονομία 50-70 ευρώ στη διετία για λάδια....αυτό ξαναπέστο!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Για ένα αμάξι 20-30000 ευρώ, μου φαίνεται υπερβολικό το να κάνει κάποιος οικονομία 50-70 ευρώ στη διετία για λάδια.εχεις την εντυπωση οτι τοσο κοστιζει το σερβις στη VW ????
απο τη μια παραπονιομαστε οτι ειναι ακριβα τα σερβις και τωρα μας κακοφαινεται που τα διαστηματα ειναι πιο αραια???
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Για ένα αμάξι 20-30000 ευρώ, μου φαίνεται υπερβολικό το να κάνει κάποιος οικονομία 50-70 ευρώ στη διετία για λάδια.
εχεις την εντυπωση οτι τοσο κοστιζει το σερβις στη VW ????
απο τη μια παραπονιομαστε οτι ειναι ακριβα τα σερβις και τωρα μας κακοφαινεται που τα διαστηματα ειναι πιο αραια???
...εξαρτάται το ΑΡΑΙΑ...τα 30Κ είναι πολύ μεγάλο διάστημα.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
νομιζω οτι κατι ξερουν καλυτερα απο εμας
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
**
νομιζω οτι κατι ξερουν καλυτερα απο εμας**ναι πως να μας τα παιρνουν! Απλως πιστευω οτι δεν θα εχει μεινει σταγονα λαδι μεσα, οτι θα χρειαστει να συμπληρωνεις εσυ συνεχεια χωρια που το φιλτρο θα βρωμιζει.
-
**
νομιζω οτι κατι ξερουν καλυτερα απο εμας**ναι πως να μας τα παιρνουν! Απλως πιστευω οτι δεν θα εχει μεινει σταγονα λαδι μεσα, οτι θα χρειαστει να συμπληρωνεις εσυ συνεχεια χωρια που το φιλτρο θα βρωμιζει.
κοιτα, δεν ειμαστε κουλοι. Τα λαδια προφανως πρεπει να τα ελεγχεις οτι αυτοκινητο και να εχεις. Απο εκει και περα αν καιει λαδια, μπορεις οποτε θες να πας και να στα συμπληρωνουν αυτοι (δωρεαν υποθετω!).
το φιλτρο εχει εργοστασιακες προδιαγραφες για 30000χλμ
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
κοιτα, δεν ειμαστε κουλοι. Τα λαδια προφανως πρεπει να τα ελεγχεις οτι αυτοκινητο και να εχεις.εκτός... αν έχεις Τογιότα
στο θέμα τώρα, εμπιστεύομαι την VW και τα διαστήματα που δίνει για αλλαγές λαδιών, αλλά δεν αφήνω το λάδι τόσα χιλιόμετρα μέσα στο μοτέρ μου, που να με παρακαλάνε και να μου το δίνουν τζάμπα
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
κοιτα, δεν ειμαστε κουλοι. Τα λαδια προφανως πρεπει να τα ελεγχεις οτι αυτοκινητο και να εχεις. Απο εκει και περα αν καιει λαδια, μπορεις οποτε θες να πας και να** στα συμπληρωνουν αυτοι (δωρεαν υποθετω**!).
Αλλο να ελεγχω και αλλο να συμπληρωνω! Αν γινεται και δωρεαν...... Απιστευτο μου φαινεται αλλα αν ναι τοτε πασο!!!
-
κοιτα, δεν ειμαστε κουλοι. Τα λαδια προφανως πρεπει να τα ελεγχεις οτι αυτοκινητο και να εχεις. Απο εκει και περα αν καιει λαδια, μπορεις οποτε θες να πας και να** στα συμπληρωνουν αυτοι (δωρεαν υποθετω**!).
Αλλο να ελεγχω και αλλο να συμπληρωνω! Αν γινεται και δωρεαν...... Απιστευτο μου φαινεται αλλα αν ναι τοτε πασο!!!
ΔΕΝ ξερω αν γινεται δωρεαν, το υποθετω, θα μαθουμε απο τον lkar!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
κοιτα, δεν ειμαστε κουλοι. Τα λαδια προφανως πρεπει να τα ελεγχεις οτι αυτοκινητο και να εχεις.
εκτός... αν έχεις Τογιότα
στο θέμα τώρα, εμπιστεύομαι την VW και τα διαστήματα που δίνει για αλλαγές λαδιών, αλλά δεν αφήνω το λάδι τόσα χιλιόμετρα μέσα στο μοτέρ μου, που να με παρακαλάνε και να μου το δίνουν τζάμπα
και Toγιοτα να εχεις, εναν ελεγχο επιβαλεται να τον κανεις, εστω και για ...ψυχολογικους λογους!
δεν ειναι η ΜΟΝΗ εταιρια που λεει 'λαδια καθε 30Κ'
Εντυπώσεις από VW Golf V GTI