-
Τα Turanza ER-300 είναι σχετικά αθόρυβα...
Tα B330 της ίδιας εταιρείας, αν και φθηνότερα, μου άρεσαν περισσότερο στις επιδόσεις τους..._
-
Τα er-300 είναι λιιιγο καλύτερα στον τομέα που αναφέρεις από τα er-30 που είναι και η πλειοψηφία των πρώτης τοποθέτησης turanza. Ακόμα και έτσι πάντως, εξακολουθεί να μην δουλεύει στα οδοστρώματά μας.
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Τα Turanza ER-300 είναι σχετικά αθόρυβα...
Tα B330 της ίδιας εταιρείας, αν και φθηνότερα, μου άρεσαν περισσότερο στις επιδόσεις τους..._Έχουμε βγει πραγματικά εκτός θέματος, αλλά ως προς το σχόλιό σου δεν έχω παρά να συμφωνήσω εν μέρει.
Με τα B330 το αυτοκίνητο ήταν απόλυτα προβλέψιμο και ελεγχόμενο, ακόμα και όταν χανόταν η πρόσφυση. Είναι γεγονός πάντως ότι στο δικό μου αυτοκίνητο μέσα σε 2 χρόνια και περίπου 15000 χλμ ξαφνικά άρχισαν να γλυστράνε υπερβολικά όσον αφορά την ελκτική τους πρόσφυση.
Τα ER300 απ' την πλευρά τους απ' την αρχή γλυστρούσαν υπερβολικά όσον αφορά την ελκτική τους πρόσφυση, ενώ αν χανόταν η πλευρική πρόσφυση τότε έτρωγες με τη μία ένα 'χαστούκι' και το αυτοκίνητο έφευγε 'ακυβέρνητο'. Ήταν δηλαδή πολύ απόλυτα στη συμπεριφορά τους.Πρακτικά κανένα από τα δύο ελαστικά δεν ήταν καθόλου σπορ, απλά τα B330 είχαν πιο προβλέψιμη συμπεριφορά.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Έχουμε βγει πραγματικά εκτός θέματος, αλλά ως προς το σχόλιό σου δεν έχω παρά να συμφωνήσω εν μέρει.Με τα B330 το αυτοκίνητο ήταν απόλυτα προβλέψιμο και ελεγχόμενο, ακόμα και όταν χανόταν η πρόσφυση. Είναι γεγονός πάντως ότι στο δικό μου αυτοκίνητο μέσα σε 2 χρόνια και περίπου 15000 χλμ ξαφνικά άρχισαν να γλυστράνε υπερβολικά όσον αφορά την ελκτική τους πρόσφυση.
Τα ER300 απ' την πλευρά τους απ' την αρχή γλυστρούσαν υπερβολικά όσον αφορά την ελκτική τους πρόσφυση, ενώ αν χανόταν η πλευρική πρόσφυση τότε έτρωγες με τη μία ένα 'χαστούκι' και το αυτοκίνητο έφευγε 'ακυβέρνητο'. Ήταν δηλαδή πολύ απόλυτα στη συμπεριφορά τους.Πρακτικά κανένα από τα δύο ελαστικά δεν ήταν καθόλου σπορ, απλά τα B330 είχαν πιο προβλέψιμη συμπεριφορά.
Eίμαστε όντως off-topic αλλά έτσι είναι πραγματικά...
Αλλά, κάνω πάνω από 15000 χλμ το χρόνο οπότε όσον αφορά τα χλμ που απαιτούνται για να φθαρούν είναι σαφώς περισσότερα από 15.000..._
-
Τελικα τα αποτελεσματα θα τα δουμε?
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Τελικα τα αποτελεσματα θα τα δουμε?Χωρίς να έχει λεπτομέρειες...
'A very thorough test of 10 performance tyres in this months Evo mag using a Gti.
Interesting to note they recorded a lap 2.5 seconds quicker on 17' rims as opposed to the 18'
Top three are Goodyear, Vredestein and ContiSport.
The review starts on page 121, is very detailed and worth the cover price just on its own. '
http://uk-mkivs.net/forums/1043409/ShowThread.aspx
Νομίζω ότι εσένα σ' ενδιαφέρει το αποτέλεσμα του ContiSportContact 3, σωστά;
-
Μαλλον ..ξερω και γω?..εχω μπερδευτει...
-
βαλε κοντι σου λεμε...
αν και ηθελα να βαζαμε παιλοτ σπορτ, για αλλαγη βαλαμε τα κοντι και δεν εχουν αδικο που τα παινευουν! ειναι εξισου καλα!
εντυπωσιακο το vredestein...δε το περιμενα...
-
Μετά την αλλαγή των ελαστικών σε ContiSportContact3 έχω να παρατηρήσω ότι η αλλαγή στην συμπεριφορά του αυτοκινήτου είναι εντυπωσιακά θετική σε σχέση με τα Potenza. Είναι απολύ πιο άνετο με μικροανωμαλίες του οδοστρώματιος, το τιμόνι δείχνει περισσότερο ακριβές και επιπλέον είναι πολύ - μα πολύ περισσότερο αθόρυβα, μα αποτέλεσμα το ταξίδι να είναι εντυπωσικά ανετότερο.
Ευχαριστώ παίδες για τις συμβουλές.
-
ειναι κατι στιγμες που μου λειπει...
-
ο καθενας με τα γουστα του...
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
ειναι κατι στιγμες που μου λειπει...ποτε δεν ειναι αργα...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ποτε δεν ειναι αργα...
ποτε δεν ειπα οτι τα golf v gti ειναι αργά!
μια χαρα γρηγορα ειναι! -
ειναι, απλα καποιοι δε ξερουν να τα πανε...
ενω αμα ξερεις, http://youtube.com/watch?v=BurwgWNXi-Q
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ειναι, απλα καποιοι δε ξερουν να τα πανε...ενω αμα ξερεις, http://youtube.com/watch?v=BurwgWNXi-Q
ρε συ.. δεν ξερω αν το παρατηρησες, αλλα η τυπισσα λεει οτι το γκολφ θελει την μια κορνερ μετα την αλλη, αλλα οι κορνερς του εκει περα ειναι της ταξης των 90μοιρων, ανοιχτες με γηπεδο δεξια και αριστερα!
εκει - οντως - ειναι στο στοιχειο του!!
πως ομορφυνε ετσι ο stig ρε.. -
Ο χρήστης tm έγραψε:
ειναι κατι στιγμες που μου λειπει... -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ποτε δεν ειναι αργα...
Θα συμφωνήσω με τον spiro...
Είναι εθιστικό αυτοκίνητο, το άτιμο.
Και εγώ όταν ήμουν στο μεταβατικό στάδιο από manual σε dsg, μου έλειπε...
Είναι από τα λίγα αυτοκίνητα που βγαίνω για μια απλή βόλτα και γράφω 100-200χλμ μέσα στην πόλη για πλάκα. Δεν χορταίνω να το οδηγώ.
-
για το DSG εχεις ακουσει προβληματα?
-
Όχι, για προβλήματα μέχρι στιγμής δεν έχω ακούσει κάτι.
Εκείνο που έχω ακούσει (από πωλητή) είναι ότι είναι δύσκολο σχετικά να το βρεις ως μεταχειρισμένο, αφενός διότι πωλούνται λιγότερα dsg, αφετέρου επειδή όσοι έχουν δεν φαίνονται πρόθυμοι να τ' αποχωριστούν.
-
Αν θέλεις να ανεβείς κατηγορία και να βρεις ξανά DSG είναι λιγάκι δύσκολο (λέγε με Veyron ή στη χειρότερη GT-R).
Εντυπώσεις από VW Golf V GTI