-
pad, πεστου να πατε κοντρα στα κωλιδια μονο εκει τον εχεις...
..τελικα εκατσα και την εκανα τη δουλεια spiro, και τα ανεβασα ολα μαζι [>>εδω
-
nice work
ρε πο υστη το GTI εχει 24200
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
nice workρε πο υστη το GTI εχει 24200? στη Γερμανια!!!!!
δεν έχει 51% φόρο
-
ευχαριστω σπυρο.
οσο για τις τιμες, αστα να πανε...
στη γερμανια παιρνεις rs6 διετιας με λιγοτερο απο 40κ
καλα και τα golf και τα μικρα audi, αλλα αμα εισαι γερμανος..... -
διαβασα και το τεστ. Μου αρεσε πολυ η δουλεια της ΑΒΤ.
ποιος ξερει.... μια μερα....θα δουμε...
-
PetraN σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Πολύ καλή δουλειά έκανες και πολύ χρήσιμη. (σε παρακίνησε και ο Σπύρος λιγουλάκι ) Πάντως προς ΑΒΤ πλευρά μάλλον θα κοιτάξω και σε look και σε μηχανικά (όλο το κιτ της ΑΒΤ),αλλά μόλις μάθω τιμές από την karenta πρώτα.
Παντέλο θα κανονίσουμε συνάντηση να τα πούμε από κοντά γιατί είναι μεγάλη ιστορία.
Ξεκίνησα πάντως με προοπτική να πάρουμε ένα οικογενειακό 1600άρι και είδες που κατέληξε... -
ελπιζω να σε βοηθησουνε στις αποφασεις σου mic
και οσους αλλους ειναι στην ιδια θεση με εσενααντε φτιαχτε τα τα ρημαδια να κανουμε κανενα φιλικο να δουμε τι γινεται
-
Ο χρήστης MICZ έγραψε:
Παντέλο θα κανονίσουμε συνάντηση να τα πούμε από κοντά γιατί είναι μεγάλη ιστορία.
Ξεκίνησα πάντως με προοπτική να πάρουμε ένα οικογενειακό 1600άρι και είδες που κατέληξε...Kλαψ......
Και με το ///Μ τι θα γινει φιλε???
Μην το συνεχιζω αλλο και γινω σπαστικος ...σου χα πει παντως οτι το γκολφακι ειναι πολυ καλη επιλογη αλλα με τα ///Μ τι θα γινει???
Στειλε pm να πιουμε καφε να πουμε και τα καλοριζικα!
sorry για το off topic! -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
μονο εκει τον εχεις...Mπαα..μην το λες...
Ειναι αρκετα ελαφρυτερο απο μια κουπε το δικο μου!! -
pad στα μεγαλα κυβικα οι μπεμπες ειναι σεβαστα μοτορια (απο ανεκαθεν), τα δε ///m κορυφη!
..οχι οτι δεν το ξερουνε αυτο ολοι, απλα ας το πω κι εγω -
Ρωταω εδω για το Golf για να μην ανοιξω αλλο θεμα: Ξερετε αν εχει αεραγωγους για τον κλιματισμο που να πηγαινει στους πισω επιβατες;
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Ρωταω εδω για το Golf για να μην ανοιξω αλλο θεμα: Ξερετε αν εχει αεραγωγους για τον κλιματισμο που να πηγαινει στους πισω επιβατες;ναι, μαζί με τεμπέλη
-
Ο τεμπελης αν θυμαμαι ειναι εξτρα ετσι; Αρα με εξτρα τεμπελη παιρνεις και τους αεραγωγους ε;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ρωταω εδω για το Golf για να μην ανοιξω αλλο θεμα: Ξερετε αν εχει αεραγωγους για τον κλιματισμο που να πηγαινει στους πισω επιβατες;
ναι, μαζί με τεμπέλη
Mpa, tempelis einai o odigos kai gia auto pire Golf
P.S. Sorry alla pira fora apo to allo topic
-
Ο χρήστης lotusnick έγραψε:
ναι, μαζί με τεμπέλη
πάντα έλεγα ότι είμαι εργατικός (χωρίς τεμπέλη το πήρα )
@killer, ναι, εξτρά είναι
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
ναι, μαζί με τεμπέλη
πάντα έλεγα ότι είμαι εργατικός (χωρίς τεμπέλη το πήρα )
@killer, ναι, εξτρά είναι
Eγώ που τον έχω Ikar τι είμαι? Πάλι μας την λες μου φαίνεται!
-
Ο χρήστης MICZ έγραψε:
Eγώ που τον έχω Ikar τι είμαι? Πάλι μας την λες μου φαίνεται!
άλλος είπε για τεμπέληδες, εγώ έγραψα ότι δεν έχω
-
Ikar μηπως ξερεις και για το astra γιατι στο opel forum δεν απαντησε κανενας; Sorry για το off-topic.
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Ikar μηπως ξερεις και για το astra γιατι στο opel forum δεν απαντησε κανενας; Sorry για το off-topic.πρέπει να ισχύει το ίδιο, να ναι στον προαιρετικό
-
Ok thanks
Εντυπώσεις από VW Golf V GTI