-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Όχι φίλε μου λάθος κατάλαβες. Ο Briatorre δεν εννοούσε τις 5 νίκες του Alonso. Απλά τον άχρηστο τον Fisichella μούντζωνε.
Flavio Briatore, Managing Director: 'The team gave a fantastic performance today, and Michelin did the same – after the events in Indianapolis, it was great to see them come back so strongly and dominate the weekend. Fernando drove a perfect race, but we are sorry for Fisico and the problems he had again, which were our fault. But even though he did not finish as high as he could have done, his points have made the difference this afternoon, and helped us build the lead to McLaren and Ferrari. Finally, we are delighted for the spectators, and our colleagues who came to the race today – we were proud to offer them this victory.'
-
Είπε κανείς τιποτε για το κιμι???
Απο 13ος στη 2η θέση!!!!! Το τυπάκι ειναι τρομερό!!! -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
μπραβο στην ρενω για τη νικη και φυσικα στον ναντο...σε κρισιμο σημειο μας δινει καλο προβαδισμα...
να με συγχωρησει επισης ο μακλαρενικος που στο πληκτρολογιο του εχει κολλησει το που του ταραζω το κεφαλι επειδη δεν ηθελα να παθουμε [color=darkred][color=red]τις φασεις του καναδα ξανα[/color][/color]....
τι να πω...ποιες ειναι οι φασεις του Καναδα.οτι δεν αντεξε την πιεση??
αν δεν αντεχει μπορει να παει σε καμια παραλια.μην το ξεφτιλιζουμε κιολας με τις φασεις και τις ατυχιες.δε λεω ειναι καλος οδηγος μπορει να'ναι και καλυτερος απο τον κιμι που γουσταρω εγω αλλα η μονη φαση που περναει το παληκαρι ειναι που δεν του κλεινει η τρυπα.
μεχρι τον καναδα πιστευα οτι και πανω σε τοιχο να επεφτε θα συνεχιζε να τρεχει.τελικα καταλαβα οτι ακομα και το μονοθεσιο του FA μπορει να εγκαταληψει σε εναν αγωνα -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Πολύ ενδιαφέρον ότι όλα αυτά τα λέει ένας άνθρωπος ο οποίος πέρυσι σε ανάλογη περίπτωση μας έκανε αναλύσεις επί αναλύσεων για το πως ο άθλιος Briatorre χαντάκωνε τον Trulli υπέρ του Alonso.
Αλλά τη σχέση έχει αλήθεια ο υπερτιμημένος και κουλός Fisichella με τον θεό Trulli και τον ημίθεο Alonso; Αυτό το χαϊδεμένο παιδί που για κάποιον περίεργο λόγο, οι συνάδελφοι του, οι διάφοροι team managers και η συντριπτική πλειοψηφία όσων ασχολούνται με την F1 τον θεωρούν έναν από τους καλύτερους οδηγούς, όταν αποδεδειγμένα 'δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένας ακόμα καλός οδηγός, όπως δεκάδες στο grid'. Αυτός του οποίου όλη η καριέρα ήταν στρωμένη με ροδοπέταλα, οδηγώντας πάντα μονοθέσια-διαστημόπλοια και τρώγοντας τη σκόνη των εκάστοτε ομόσταυλών του;
Εδώ ο άνθρωπός τα σκάτωσε. Δεν μπορεί καν να κρατήσει τον κινητήρα σε λειτουργία . Σε ποιο άραγε σημείο ευθύνεται η ομάδα σήμερα; Ούτε μία ωρίτσα δεν τον κράτησε μέσα στα pits.Πόσο δύσκολο είναι αλήθεια να καταλάβουμε ότι όταν λέμε στρατηγική ενός μονοθεσίου δεν εννοούμε ότι η ομάδα καταστρέφει επίτηδες τον έναν οδηγό; Απλούστατα εννοούμε ότι δίνει περισσότερη προσοχή στο μονοθέσιο του νούμερο 1 οδηγού. Του δίνει τους καλύτερους μηχανικούς, τα καλύτερα-πιο αξιόπιστα εξαρτήματα όταν δεν υπάρχουν διαθέσιμα και για τα δύο μονοθέσια. Αλλά όλα αυτά είναι θεωρίες συνομοσιολογίας. Για όλα φταίει ο ανίκανος Fisichella και η π@!#$%α ή τύχη.
Δεν καταλαβαίνω γιατί συνδέετε τα περσινά με τα φετινά γεγονότα. Πέρσι αποδεδειγμένα η Renault έδινε παλιότερα σασί στον Trulli από Βρετανία και μετά. Αποδεδειγμένα, έχω και τα στοιχεία (ακόμα και το μονοθέσιο με τον κωδικό R24-01, το πρώτο της χρονιάς που κατασκεύασε η ομάδα, του έδωσαν), κι όλα αυτά λόγω του θέματος με το μανατζεριλίκι Briatore-Trulli που ήθελε να σπάσει ο οδηγός. Δεν υπήρχε άλλος λόγος τριβής, πόσο μάλλον τη στιγμή που ο Trulli ήταν 3ος στο πρωτάθλημα.
Τι σχέση έχουν τώρα αυτά που έγιναν πέρσι, με αυτά που 'γίνονται' φέτος. Οι σχέσεις Briatore-Fisichella ήταν εξαρχής δεδομένες κι αν ο Flavio ήθελε από την αρχή κάποιον στην ομάδα για να τον καπελώνει, θα έπαιρνε το δικό του παιδί τον Montagny, που θα τον προσκυνούσε κιόλας!
Όταν όμως κάνουμε βεβιασμένους συνειρμούς θα λέμε και λάθος πράγματα. Εγώ ποτέ δεν είπα ότι ο Alonso ή ο Trulli είναι θεοί (για κανέναν δεν μπορώ να το πω αυτό), ας μην υπερβάλουμε. Αυτό που είπα είναι ότι ο Fisichella δεν είναι δα και ο κορυφαίος οδηγός στο grid, ούτε ποτέ ήταν, κατά τη γνώμη μου. Κι αν όπως λες τον υμνούσαν τόσοι και τόσοι team manager πώς και δεν τον έφεραν ποτέ στην ομάδα τους?? Ούτε ποτέ δεσμευόταν ισχυρά με συμβόλαιο, ούτε και ο πιο ακριβός οδηγός ήταν. Σχεδόν σε κάθε μεταγραφική περίοδο έπαιζε το όνομά του, αλλά ποτέ δεν τον έπαιρνε ομάδα με σοβαρούς στόχους, παρά μονάχα πέρσι η Renault.
Το να ισχυριστεί κανείς ότι η Renault ή/και ο Briatore επίτηδες ρισκάρουν / υποβαθμίζουν την απόδοση του Fisichella υπέρ του Alonso, είναι τελείως αυθαίρετο. Και για να το στηρίξω αυτό θα πάω στην περσινή χρονιά, που τόσο σας αρέσει. Μέχρι τη Βρετανία που όλα πήγαιναν ρολόι, ο Alonso είχε διάφορα προβληματάκια, όπως με το τιμόνι στο Nurburgring, με το ημιαξόνιο στον Καναδά, με το ελαστικό στο Indy (3 συνεχόμενοι αγώνες!), όταν ο Trulli πήγαινε σχεδόν αέρα, προβληματάκια που φέτος αν συνέβαιναν (που συμβαίνουν) στον Fisi θα τα λέγαμε 'προβληματάκια' και θα γελούσαμε περίεργα. Πέρσι δηλαδή ο Briatore δεν προστάτευε τον Alonso?? Πώς άφησε να συμβούν αυτά? Κι αν τα περσινά προβληματάκια ήταν τυχαία, γιατί τα φετινά του Fisi δεν είναι? Γνώμη μου είναι ότι έχετε μια διάθεση ευρύτερης κριτικής στη Renault, που πηγάζει από τη φανταστική (και πλήρως προβλεπόμενη) πορεία της. Κάτι πρέπει να βρεθεί να ασχολείται ο κόσμος. Ε, ο Fisichella καλός είναι για κουτσομπολιό.
Τέλος, φέτος ο Fisichella έχει επικεφαλής μηχανικούς τους Alan Permane και Fabrice Lom, τους ίδιους που είχε πέρσι και ο Trulli (τουλάχιστον τον Permane σίγουρα) και τα πήγε περίφημα. Χειρότερη δικαιολογία από αυτή των μηχανικών δεν έχω ξανακούσει! Μονάχα κάτι τύποι σαν τον Coulthard παραπονιούνται για κάτι τέτοια...
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Γιατί αλήθεια δεν πουλάς όλη σου την περιουσία να ποντάρεις όλα τα παραπάνω 100% σίγουρα στο στοίχημα να κάνεις την τύχη σου;Αυτό να το ρωτήσεις στον ΟΠΑΠ, που φέτος δεν έβγαλε δελτίο πριν το πρωτάθλημα για πρωταθλητή οδηγό και ομάδα. Εγώ ήμουν έτοιμος και σίγουρος από πέρσι κιόλας, αλλά ο ΟΠΑΠ μάλλον κ*λωσε μπροστά στις αλλαγές κανονισμών... (πράκτορας μου το είπε αυτό!). Θα μου πεις γιατί δεν πόνταρα στο εξωτερικό και θα σου πω ότι δυστυχώς δεν το κατέχω καθόλου το ζήτημα. Αυτά.
-
Αγώνα με ΔΡΑΣΗ πότε προβλέπεται να δούμε ????????????? Γιατί προσπεράσματα και λοιπά όμορφα έχουμε να δούμε χρόνια..........................................πολλάαααααααααααααα δεν μιλάμε για ένα τον χρόνο.....................Με τέτοιες διαφορές τι στο καλό βλέπουμε ??????????????????
-
Πεστα χρυσοστομε. Γιατι αν στη θεση των Alonso/Renault ηταν φετος ο Schumacher/Ferrari, θα μιλουσαμε παλι για ανιαρο πρωταθλημα, ελλειψη θεαματος, προβληματικους κανονισμους κλπ. Φυσικα η αλλαγη στην κορυφη ειναι παντα ευπροσδεκτη, το ΘΕΑΜΑ ομως (ΟΧΙ η βαθμολογια), δεν εχει αλλαξει καθολου.
-
ενταξει.κατι εχει παραπανω φετος.
εχεις την αγωνια οταν ειναι μπροστα ο κιμι αν θα φτασει μεχρι το τελος.
και οχι μονο ο κιμι.αν θα αντεξουν τα λαστιχα τους (ολων) μεχρι τελους.
αν θα κανει καμια χοντραδα ο μοντυ.και αλλα διαφορα τετοια.
μη μου πειτε δηλαδη οτι τοσα χρονια βλεπαμε τοσο αμφιροπους αγωνες
με αγωνια απροοπτα κτλ απλα αυτος που ηταν μονιμως μπροστα ηταν καποιος τυπος με κοκκινο μονοθεσιο. -
επειδη βαριεμαι να κανω quote...το σημειο με την τρυπα και τον αλονσο ηταν πολυ ενδιαφερον...
-
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
Δε δίνω συνέχεια. Η Renault κι ο FA θα πάρουν το πρωτάθλημα, ο Fisichella θα έχει 'προβλήματα' και 'ατυχίες' μια ζωή κι ο Briatore είναι ο μεγαλύτερος μαέστρος στη συναυλία της F1.
Mεγαλα λογια για τοσο νωρις.....Προσεχε μην εκτεθεις.......
-
Ο χρήστης iceman_angel έγραψε:
Δε δίνω συνέχεια. Η Renault κι ο FA θα πάρουν το πρωτάθλημα, ο Fisichella θα έχει 'προβλήματα' και 'ατυχίες' μια ζωή κι ο Briatore είναι ο μεγαλύτερος μαέστρος στη συναυλία της F1.
κοίτα ποιος μιλά
Hint: 'signature...' -
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
κοίτα ποιος μιλά
Hint: 'signature...'Eνταξει αυτο ειναι περισσοτερο απο ποθο οχι σκεψη.Το εχω απο πριν αρχισει η χρονια
-
Ο χρήστης iceman_angel έγραψε:
Τι νωρίς... αργά είναι. Αν εκτεθώ, θα εκτεθώ για όσα έλεγα το χειμώνα ή μάλλον όχι εγώ, θα εκτεθεί η ίδια η Renault για όσα έλεγε το χειμώνα. Εγώ το μόνο που κάνω είναι να την πιστεύω μέχρι κεραίας (όπως και πολλοί φίλοι της). 3 χρόνια τώρα δεν έχει πέσει έξω ούτε τόσο δα στον προγραμματισμό της, φέτος θα το κάνει?
-
Φίλε JarnoT, όταν κάτι πάει στραβά με τον οδηγό που υποστηρίζεις φυσιολογικά ψάχνεις να βρεις τι φταίει. Όταν κάτι πάει στραβά με κάποιον που δεν συμπαθείς, δεν ψάχνεις. Απλά τον κατηγορείς. Αν ψάξεις ίσως να βρεις και για τον Fisichella.
Τι λένε τα ως τώρα δεδομένα;
Σε δέκα αγώνες ο Alonso δεν έχει αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα, ενώ ο Fisichella γράφει το βιβλίο 'χίλια και ένα προβλήματα που μπορει να αντιμετωπίσει ένα μονοθέσιο Formula 1'. Μπορεί να έχεις δίκιο και αυτό να οφείλεται αποκλειστικά στην τύχη, εγώ απλά δεν το νομίζω.
Όπως ακριβώς δεν θεωρώ τυχαίο το ότι όλα τα προβλήματα εμφανίζονται στον Barrichello ή τον Sato πέρυσι. -
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
Αν εκτεθώ, θα εκτεθώ για όσα έλεγα το χειμώνα ή μάλλον όχι εγώ, θα εκτεθεί η ίδια η Renault για όσα έλεγε το χειμώνα. Εγώ το μόνο που κάνω είναι να την πιστεύω μέχρι κεραίας (όπως και πολλοί φίλοι της). 3 χρόνια τώρα δεν έχει πέσει έξω ούτε τόσο δα στον προγραμματισμό της, φέτος θα το κάνει?Ε καλα, η υλοποιηση του προγραμματισμου δεν εξαρταται μονο απο την (καθε) Renault. Δηλαδη η Ferrari, η McLaren, η Williams, η Τoyota, εταιριες με στελεχωση, σοβαροτητα, ισχυ, ιστορια και προϋπολογισμο αναλογα ή και ανωτερα της Renault, τι να πουν; Αυτοι δεν ειχαν προγραμματισμο; Αν δηλαδη η McLaren ή η Ferrari δεν ξεκινουσαν τοσο μουδιασμενα και επαιρναν τελικα τον τιτλο (κατι που δεν αποκλειεται να συμβει ακομα και τωρα), η Renault θα ειχε αποτυχει ή εκτεθεί; Ή μηπως η Ferrari θα κριθει φετος αποτυχημενη;;; Ο προγραμματισμος της δεν προεβλεπε διατηρηση των τιτλων;
Μεχρι κεραιας εγω πιστευω μονο τον εαυτο μου. Και ειναι στατιστικα βεβαιο οτι δεν θα αργησει η στιγμη που και η Renault θα πεσει εξω απο τον προγραμματισμο της. -
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
Τι νωρίς... αργά είναι. Αν εκτεθώ, θα εκτεθώ για όσα έλεγα το χειμώνα ή μάλλον όχι εγώ, θα εκτεθεί η ίδια η Renault για όσα έλεγε το χειμώνα. Εγώ το μόνο που κάνω είναι να την πιστεύω μέχρι κεραίας (όπως και πολλοί φίλοι της). 3 χρόνια τώρα δεν έχει πέσει έξω ούτε τόσο δα στον προγραμματισμό της, φέτος θα το κάνει?
Δηλαδη γραφοντας οτι 'φετοσ θα κανουμε σιγουρα νταμπλ' ή 'ο Briatore θα μας κανει πρωταθλητες' ενω μενουν 9 αγωνες και η renault δεν εχει τον ταχυτερο συνδυασμο δεν ειναι νωρις?Mα φετος ειναι πιθανοτερο να πεσει εξω στον προγραμματισμο αφου φετος στοχευει στην κορυφη....Εγω ειμαι ο πρωτος που δωσω συγχαρητηρια στη Renault αν το παρει αλλα και ο πρωτος που θα ξεχασω τη πορεια της,φετος, και τον προγραμματισμο της αν το χασει....
-
JOURNO TO LAP SILVERSTONE NAKED
Daily Express motor racing correspondent Bob McKenzie will be doing his bit for a good cause in the build-up to this weekend’s British Grand Prix.
Following McLaren’s poor start to 2004 McKenzie was rash enough to write off the Woking team’s chances of winning a race for the rest of the season – and said he would run naked around Silverstone if it did so!
Unfortunately for McKenzie, the introduction of a ‘B’ specification chassis transformed McLaren’s performance and Kimi Raikkonen duly won the Belgian Grand Prix.
Team boss Ron Dennis promptly reminded McKenzie of his unwise hostage to fortune and, true to his word, the journo will be doing more than eating humble pie at Silverstone this Thursday…
“McLaren only won once last year – but once was enough,” he said.
“A bet is a bet.
“So on Thursday, as the build-up to this year’s British race gets underway, yours truly will fulfil the pledge by taking to the 3.22-mile circuit [in his birthday suit].”
In the process McKenzie will raise money for the baby charity Tommy’s, which is supported by Dennis.
“I will put up £1 for every minute on the track or a minimum £100, just to add financial pain to my physical agonies,” he said.
http://www.mclaren.com/bobmckenzie/index.htm
Για να μην ξεχνιομαστε.....
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Όπως ακριβώς δεν θεωρώ τυχαίο το ότι όλα τα προβλήματα εμφανίζονται στον Barrichello ή τον Sato πέρυσι.ενώ για το κίμι που αντιμετώπιζε προβλήματα κατά καιρούς συγκριτικά με τους team mates τους το θεωρείς τυχαίο?
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Φίλε JarnoT, όταν κάτι πάει στραβά με τον οδηγό που υποστηρίζεις φυσιολογικά ψάχνεις να βρεις τι φταίει. Όταν κάτι πάει στραβά με κάποιον που δεν συμπαθείς, δεν ψάχνεις. Απλά τον κατηγορείς. Αν ψάξεις ίσως να βρεις και για τον Fisichella.Συμφωνώ, μόνο που και για φέτος κρατώ τα ίδια στοιχεία που ανακοινώνει η ομάδα, όπως ακριβώς και πέρσι, και τίποτα ύποπτο δεν συμβαίνει, προς το παρόν, τουλάχιστον με τα σασί, όπως συνέβαινε πέρσι. Απο κει και πέρα, δεν ξέρω γιατί πρέπει να αποδείξει η Renault ότι δεν είναι ελέφαντας και να μην αποδείξουν όλοι αυτοί που την κατηγορούν ότι πράγματι είναι. Εγώ είμαι πρόθυμος, πάντως, να παραδεχτώ οτιδήποτε βασίζεται σε στοιχεία ή έστω σε λογικές εικασίες. Γιατί ως τώρα ούτε το 'χώσιμο' του GF στις δοκιμές (αν εξαιρέσει κανείς την Ίμολα για τους γνωστούς λόγους) ούτε η λιγότερη φροντίδα του είνα λογική ή αποδεικνύεται. Τέλος παντων, ας το λήξουμε προς το παρόν... κάτι μου λέει ότι και μετά το Silverstone πάλι τα ίδια θα λέμε
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
ενώ για το κίμι που αντιμετώπιζε προβλήματα κατά καιρούς συγκριτικά με τους team mates τους το θεωρείς τυχαίο?Ναι για δύο λόγους. Πρώτον γιατί και οι team mates του αντιμετώπιζαν προβλήματα (αν και λιγότερα) και δεν έμοιαζαν αλεξίσφαιροι όπως αυτοί των Fisi, Barri και Sato και δεύτερον γιατί η ...αναξιοπιστία της McLaren υπήρξε για αρκετά χρόνια κορυφαία
Εξάλλου η McLaren δεν είχε λόγο να μην προσέχει το μονοθέσιό του αφού αυτός ήταν ο νουμερό 1 οδηγός.
Επίσημο thread: GP Γαλλίας - Magny-Cours 2005