-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
μίλησα πάλι χτες με τον Κο Ζήση, μου είπε οτι όλα είναι οκ και μας περιμένει..
ονόματα έτσι κι αλλιώς δεν έχω δώσει, απλά κρατάω 25-28 δωμάτια...οπότε μπορείτε να κάνετε επιβεβαίωση μόνο οτι πήρε την πληρωμή και οτι αφορά την κράτηση του γκρουπ των 4Τ.
τηλέφωνο επικοινωνίας : 2428096414Εγώ απλώς κατέθεσα το ποσόν, έχω την απόδειξη και αυτά...
Δεν νομίζω Kamil ότι χρειάζεται καμιά άλλη επιβεβαίωση.
Ποιός θα έχει το γρηγορότερο όχημα από όλους;
Έτσι, για να γουστάρουμε! -
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
ονόματα έτσι κι αλλιώς δεν έχω δώσει, απλά κρατάω 25-28 δωμάτια...οπότε μπορείτε να κάνετε επιβεβαίωση μόνο οτι πήρε την πληρωμή και οτι αφορά την κράτηση του γκρουπ των 4Τ.
τηλέφωνο επικοινωνίας : 2428096414Εγώ απλώς κατέθεσα το ποσόν, έχω την απόδειξη και αυτά...
Έτσι, για να γουστάρουμε!H ερώτηση θα έπρεπε να είναι η εξής?
Ποιος θα έχει το περισσότερο μπλοκέ απ'όλους?Εεεεε, κύριε Κούκο?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Έτσι, για να γουστάρουμε!H ερώτηση θα έπρεπε να είναι η εξής?
Ποιος θα έχει το περισσότερο μπλοκέ απ'όλους?Εεεεε, κύριε Κούκο?
Πάντως όχι η ΤΣΟΥ!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πάντως όχι η ΤΣΟΥ!!!Πρόσεχε Πρόεδρε,γιατί τώρα που 'κόντυνε' η ΤΣΟΥΤΣΟΥ έγινε πιο άγρια,και πρέπει να φυλάμε τα 'νώτα' μας!!
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Πάντως όχι η ΤΣΟΥ!!!
Πρόσεχε Πρόεδρε,γιατί τώρα που 'κόντυνε' η ΤΣΟΥΤΣΟΥ έγινε πιο άγρια,και πρέπει να φυλάμε τα 'νώτα' μας!!
Οντως!Γιατι συνέχεια πίσω μου την έχω!!!!Αχαχαχαχαχαχαχαααα!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πάντως όχι η ΤΣΟΥ!!!
Πρόσεχε Πρόεδρε,γιατί τώρα που 'κόντυνε' η ΤΣΟΥΤΣΟΥ έγινε πιο άγρια,και πρέπει να φυλάμε τα 'νώτα' μας!!
Αυτό το 'πίσω μου' ... μου έκατσε κάπως
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Πάντως όχι η ΤΣΟΥ!!!
Αυτό το 'πίσω μου' ... μου έκατσε κάπως
Μας έχεις καταστρέψει ρε Βασίλη!!!!
-
Kάποιος να κάνει την αποκωδικοποίηση;
Αν επιτρέπεται, φυσικά!
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Kάποιος να κάνει την αποκωδικοποίηση;Αν επιτρέπεται, φυσικά!
O kouk με BMW 3(xx) E36 (o κινητήρας αλλάζει κυβισμό προς τα πάνω ανά εβδομάδα σχεδόν) στην αέναη προσπάθεια να περάσει το γιαπωνέζικο ατμοσφαιρικό χιλιοοχτακοσάρι Corolla του syele. Με ιπποδύναμη στα ίσα, το αποτέλεσμα των μαχών είναι προς το παρόν 'θολό τοπίο', ακόμα και μεταξύ των αυτοπτων μαρτύρων.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Αν επιτρέπεται, φυσικά!
O kouk με BMW 3(xx) E36 (o κινητήρας αλλάζει κυβισμό προς τα πάνω ανά εβδομάδα σχεδόν) στην αέναη προσπάθεια να περάσει το γιαπωνέζικο ατμοσφαιρικό χιλιοοχτακοσάρι Corolla του syele. Με ιπποδύναμη στα ίσα, το αποτέλεσμα των μαχών είναι προς το παρόν 'θολό τοπίο', ακόμα και μεταξύ των αυτοπτων μαρτύρων.
Ποια αέναη προσπάθεια ρε συ?
Στα ίσα του ρίχνω ίσα με 4.....χωνάκια παγωτό!!!! -
MMMM... Παγωτό! Με έπιασε μια λιγούρα τώρα, πάω να φάω.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
MMMM... Παγωτό! Με έπιασε μια λιγούρα τώρα, πάω να φάω.Αυτό!
Κι εγω μια από τα ίδια!!! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αν επιτρέπεται, φυσικά!
Στα ίσα του ρίχνω ίσα με 4.....χωνάκια παγωτό!!!!Επιτρέψτε μου κύριε koyk, εγώ ως αυτόπτης, ΑΛΛΑ είδα!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Αν επιτρέπεται, φυσικά!
Στα ίσα του ρίχνω ίσα με 4.....χωνάκια παγωτό!!!!Επιτρέψτε μου κύριε koyk, εγώ ως αυτόπτης, ΑΛΛΑ είδα!
Εσυ...ως αυτόπτης...δεν πιάνεσαι!!!!
Εγκάθετε!!!! -
Ασχετο με την λεγομενα σας μολις εκανα και γω καταθεση με την αιτιολογια 'Τσαρδακλης 4Τ forum'.
Μπορειτε να συνεχισετε την πλακα σας......
-
Θα ανεβάσω την 224.v, που εχει το τορσεν διαφορικο με 30% μπλοκέ. ελπιζω να την διασκεδάσω στα στροφιλικια γιατι εχω καιρό να την βγαλω βολτα εκτός Αθηνών.
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Θα ανεβάσω την 224.v, που εχει το τορσεν διαφορικο με 30% μπλοκέ. ελπιζω να την διασκεδάσω στα στροφιλικια γιατι εχω καιρό να την βγαλω βολτα εκτός Αθηνών.Αυτά είναι.... Να και κάποιος που ξέρει ακριβώς πόσο τοις εκατό είναι το διαφορικό του!!!
ΘΕΛΩ ΒΟΛΤΑ!!!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Θα ανεβάσω την 224.v, που εχει το τορσεν διαφορικο με 30% μπλοκέ. ελπιζω να την διασκεδάσω στα στροφιλικια γιατι εχω καιρό να την βγαλω βολτα εκτός Αθηνών.
Αυτά είναι.... Να και κάποιος που ξέρει ακριβώς πόσο τοις εκατό είναι το διαφορικό του!!!
ΘΕΛΩ ΒΟΛΤΑ!!!
Απόλαυση Κώστα, έχω πάει βόλτα με την 224 στα Μέγαρα , μόνο τα turbo να ακούς να ανοίγουν, φτάνει (χαμόγελο μέχρι τα αυτιά)
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Θα ανεβάσω την 224.v, που εχει το τορσεν διαφορικο με 30% μπλοκέ. ελπιζω να την διασκεδάσω στα στροφιλικια γιατι εχω καιρό να την βγαλω βολτα εκτός Αθηνών.ΚΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΒΟΛΤΑΑΑΑΑΑ!!!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Αυτά είναι.... Να και κάποιος που ξέρει ακριβώς πόσο τοις εκατό είναι το διαφορικό του!!!
ΘΕΛΩ ΒΟΛΤΑ!!!
Απόλαυση Κώστα, έχω πάει βόλτα με την 224 στα Μέγαρα , μόνο τα turbo να ακούς να ανοίγουν, φτάνει (χαμόγελο μέχρι τα αυτιά)
Εγώ αν δεν το δω, δεν σε πιστεύω!!! Μόνο μια δοκιμή θα με πείσει...
:: III Πανελλήνια Συνάντηση 4ΤForum 8-9/10::