-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Σορυ που επεμβαινω αλλα πιστευω πως εχετε προβλημα με την πρωσοπικοτητα του loeb και οχι με τις νικες που κανει.
Αν αυτα τα εκανε ο p.solberg τωρα δεν θα γινοταν αυτη η κουβεντα απλα ολοι θα πανυγιριζαμε.....Μα, και φυσικά ....
Ενας πρωταθλητής του μεγέθους του δεν κρίνεται μόνον με το χρονόμετρο. Αξιολογείται και για την επικοινωνία του , και για την συμβολή του στην πρόοδο του αθλήματος που πρωταγωνιστεί, και πολλούς ακόμη παράγοντες που αναφέρθηκαν ή όχι. Μια μονοδιάστατη προσωπικότητα δεν προσφέρει και πολλά στο σπορ που μας ενδιαφέρει.
Επίσης είναι φανερό πλέον ότι το αυτοκίνητο του δεν έχει σχέση ούτε με αυτό του Sordo. Τον 'προσέχουν' υπερβολικά όλοι οι Γάλλοι.
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Δηλαδή να διώξουμε τον Άρη και το Λώρη από την Ελλάδα, επειδή είναι το φαβορί πριν την εκκίνηση και οι πιο γρήγοροι κατά γενική ομολογία; Κάνουν κακό; Δεν νομίζω...
ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΠΥΡΟ,
ΚΑΤ'ΑΡΧΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΠΡ.
ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΒΑΣΗΣ,ΔΙΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ EMEIΣ ΚΑΤΕΒΗΚΑΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (ΑΠΟ WRC ΣΕ GROUP 'N') ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝΩΘΕΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ,ΤΟΣΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΕΑΤΩΝ.
ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ 'ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ'. ΚΑΤΑΝΤΑΕΙ ΒΑΡΕΤΟ.ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΝΑ ΕΤΡΕΧΕ ΜΕ ΕΝΑ SUBARU-FABIA ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟ ΠΠΡ.
ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΕ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ,ΑΛΛΑ ΑΣ ΤΟ ΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΥΠ'ΟΨΙΝ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Λώρη συμφωνούμε, αλλά θα πρέπει να παραδεχτείς ότι ο άνθρωπος πρέπει να δουλεύει πολύ και πολύ καλά κάνει και μονοπωλεί, αν είναι έτσι...Ευθύνονται και οι άλλοι γι' αυτό...Να προσπαθήσουν περισσότερο...Δεν κλέβει, δεν παρανομεί και αν δεχτούμε ότι κερδίζει νόμιμα, όλα καλώς τότε...
Ως προς την προσωπικότητά του, συμφωνώ...Άλλα ποσα και πόσα φαινόμενα δεν είχαν εκκεντρικές προσωπικότητες, δύσκολές και κλειστές;
Όσο για το παράδειγμα, το ίδιο ακριβώς λέμε...Ότι και με ίδιο αυτοκίνητο πάλι οι διαφορές σας από τους υπόλοιπους, στις περισσότερες περιπτώσεις, είναι το λιγότερο 1δλ/χλμ. Όσο δηλαδή και ο Λεμπ τις πρώτες μέρες των αγώνων, που φορτσάρει να πάρει διαφορά και μετά χαλαρά οδηγεί στο επίπεδο των άλλων....
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Δηλαδή να διώξουμε τον Άρη και το Λώρη από την Ελλάδα, επειδή είναι το φαβορί πριν την εκκίνηση και οι πιο γρήγοροι κατά γενική ομολογία; Κάνουν κακό; Δεν νομίζω...
ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΠΥΡΟ,
ΚΑΤ'ΑΡΧΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΠΡ.
ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΒΑΣΗΣ,ΔΙΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ EMEIΣ ΚΑΤΕΒΗΚΑΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (ΑΠΟ WRC ΣΕ GROUP 'N') ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝΩΘΕΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ,ΤΟΣΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΕΑΤΩΝ.
ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ 'ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ'. ΚΑΤΑΝΤΑΕΙ ΒΑΡΕΤΟ.ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΝΑ ΕΤΡΕΧΕ ΜΕ ΕΝΑ SUBARU-FABIA ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟ ΠΠΡ.
ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΕ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ,ΑΛΛΑ ΑΣ ΤΟ ΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΥΠ'ΟΨΙΝ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Λώρη συμφωνούμε, αλλά θα πρέπει να παραδεχτείς ότι ο άνθρωπος πρέπει να δουλεύει πολύ και πολύ καλά κάνει και μονοπωλεί, αν είναι έτσι...Ευθύνονται και οι άλλοι γι' αυτό...Να προσπαθήσουν περισσότερο...Δεν κλέβει, δεν παρανομεί και αν δεχτούμε ότι κερδίζει νόμιμα, όλα καλώς τότε...
Ως προς την προσωπικότητά του, συμφωνώ...Άλλα ποσα και πόσα φαινόμενα δεν είχαν εκκεντρικές προσωπικότητες, δύσκολές και κλειστές;
Όσο για το παράδειγμα, το ίδιο ακριβώς λέμε...Ότι και με ίδιο αυτοκίνητο πάλι οι διαφορές σας από τους υπόλοιπους, στις περισσότερες περιπτώσεις, είναι το λιγότερο 1δλ/χλμ. Όσο δηλαδή και ο Λεμπ τις πρώτες μέρες των αγώνων, που φορτσάρει να πάρει διαφορά και μετά χαλαρά οδηγεί στο επίπεδο των άλλων....
ME KAΛΥΨΕΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΩΡΑ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο loeb μην ξεχνατε πως εχει τις καλυτερες πλατες απο πισω του
σπονσορες χορηγους κλπ. που κανεις αλλος δεν εχει αυτην την στιγμη .
Ειναι σε πολυ καλη φυσικη κατασταση και ολη μερα ειναι ποδηλατο,γυμναστηριο και δοκιμες ....Το ρεκορ των 50 νικων που εχει δεν ειναι τιποτα μπροστα σαυτα που θα ακολουθησουν εχει μια τριετια τετραετια ακομα σιγουρη....
-
Πέραν από τα παραπάνω εγώ έχω να παρατηρήσω σαν προσωπική εμπειρία ( ανεξαρτήτως συμπαθειών), ότι ο SEB από τότε που τον πρωτογνώρισα σαν εκκολαπτόμενο πρωταθλητή στην Λιλαια μέχρι και σήμερα παραμένει το ίδιο φιλικός και πάντα πρόθυμος!! Καμία σχέση με βεντέτες του θεσμού όπως πχ Σαινθ
-
και ο λεμπ βεντετα ειναι.αυτο δεν ειναι κακο..μην μετραμε ποιος ηταν η ειναι μεγαλυτερη βεντετα στο σπορ..αλλιως θα γινουμε F1 οπου ολοι οι οδηγοι ακομα και ο σατο εχουν ενα βλεμα τυπου ''μαμαω και δερνω''. Σημασια κατα την γνωμη μου εχει πως εχουμε εναν πρωταθλητη αποστειρωμενο με ενα αυτοκινητο που νοιωθεις πως ολοκληρη η σιτροεν ασχολειται με αυτο και μονο..απλα εχουν και ενα σορντο ο οποιος παιδευεται και τρεχει για να ειναι 2ος στην καλυτερη περιπτωση.απ την αλλη οι φορνταιοι πλην του χιρβονεν ο οποιος ειναι κατα την γνωμη μου εξισου καλος με τον λεμπ δεν εχουν να επιδειξουν κατι ιδιαιτερο, ουτε καν το αυτοκινητο τους...πρωταθλημα με 2 οδηγους και 2 ομαδες δεν γινεται...ελπιζω οι νεοι κανονισμοι να φερουν περισσοτερους κατασκευαστες στο σπορ.εστω και οχι τους ''κλασσικους'' πχ subaru,mitsubishi. και χωρις αυτους γινεται wrc.(το λεω αυτο και ας ειμαι φανατικος των μπλε....)
-
Ο χρήστης S.Loeb έγραψε:
Πέραν από τα παραπάνω εγώ έχω να παρατηρήσω σαν προσωπική εμπειρία ( ανεξαρτήτως συμπαθειών), ότι ο SEB από τότε που τον πρωτογνώρισα σαν εκκολαπτόμενο πρωταθλητή στην Λιλαια μέχρι και σήμερα παραμένει το ίδιο φιλικός και πάντα πρόθυμος!! Καμία σχέση με βεντέτες του θεσμού όπως πχ ΣαινθΕεεεοχι και σνομπ ο Σαινθ.Ποτε προσπαθησες να τον πλησιασεις;Σε κανα ΣΕΧ η στο σερβις; Πολυ ακαταλληλη ωρα μιας και η πιεση εχει χτυπησει κοκκινο και εσυ να ζητας αυτογραφο η φωτογραφηση διπλα του.Λαθος επιλογη.
Υπηρχαν (γιατι τωρα ΟΛΟΙ εγιναν ακριβοθωρητοι) ωρες που η κουβεντα μαζι του,οπως και με τους αλλους θεους, ηταν ευκολη και ανετη.Και κανενας τους δεν σνομπαρηζε κανεναν.Αληθεια τωρα που μπορεις να πλησιασεις ανετα τον Λεμπ η καποιον αλλον;
-
Ο χρήστης S.Loeb έγραψε:
Πέραν από τα παραπάνω εγώ έχω να παρατηρήσω σαν προσωπική εμπειρία ( ανεξαρτήτως συμπαθειών), ότι ο SEB από τότε που τον πρωτογνώρισα σαν εκκολαπτόμενο πρωταθλητή στην Λιλαια μέχρι και σήμερα παραμένει το ίδιο φιλικός και πάντα πρόθυμος!! Καμία σχέση με βεντέτες του θεσμού όπως πχ ΣαινθΑν δεν κάποιος δεν είχε την τύχη να προσεγγίσει για γνωριμία και κουβέντα τον μακαρίτη Ούβε Άντερσον, δεν ξέρει τι θα πει φιλικός προς τον θεατή των ραλλυ οδηγός. Εγώ είχα την τύχη, και από εδώ μέσα τον γνώριζε καλά και ο DAP. Τόσο φιλικός που τελικά έννοιωθες άσχημα απέναντι του!
Όσο για τιν Λοεμπ, αν και με υπερβολή έχω πει ότι ¨το κατάστρεψε το σπορ¨ η γνώμη μου είναι, ότι, ότι και να του δώσουν να οδηγήσει πάλι τελικά θα νικήσει. Και η γνώμη μου είναι ότι το αποστειρωμένο στυλ οδήγησης του είναι πολύ εύκολο να το περιγράψεις με λόγια και πολύ δύσκολο να εκτελεσθεί στην πράξη με τόση αποτελεσματικότητα σαν του Λοεμπ και ο Λώρης το ξέρει καλά αυτό. -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Πέραν από τα παραπάνω εγώ έχω να παρατηρήσω σαν προσωπική εμπειρία ( ανεξαρτήτως συμπαθειών), ότι ο SEB από τότε που τον πρωτογνώρισα σαν εκκολαπτόμενο πρωταθλητή στην Λιλαια μέχρι και σήμερα παραμένει το ίδιο φιλικός και πάντα πρόθυμος!! Καμία σχέση με βεντέτες του θεσμού όπως πχ Σαινθ
Εεεεοχι και σνομπ ο Σαινθ.Ποτε προσπαθησες να τον πλησιασεις;Σε κανα ΣΕΧ η στο σερβις; Πολυ ακαταλληλη ωρα μιας και η πιεση εχει χτυπησει κοκκινο και εσυ να ζητας αυτογραφο η φωτογραφηση διπλα του.Λαθος επιλογη.
Υπηρχαν (γιατι τωρα ΟΛΟΙ εγιναν ακριβοθωρητοι) ωρες που η κουβεντα μαζι του,οπως και με τους αλλους θεους, ηταν ευκολη και ανετη.Και κανενας τους δεν σνομπαρηζε κανεναν.Αληθεια τωρα που μπορεις να πλησιασεις ανετα τον Λεμπ η καποιον αλλον;
Όπως τα λες Δημήτρη. Εσύ ξέρεις καλά από αυτά. Εγώ όταν ήθελα να μιλήσω με κάποιον από αυτούς χαλάλιζα την πρώτη ειδική της μέρας που όλοι είναι ορεξάτοι και φρέσκοι, πήγαινα στην αφετηρία και κανένας δεν μου αρνήθηκε ποτέ. Τα σέρβις είναι όπως ξέρεις Δημήτρη το πλέον ακατάλληλο σημείο για γνώρες κατα την γνώμη μου. Επίσης καλη επιλογή είναι και οι δοκιμές νομίζω.
Όσο για τον Σαϊνθ μου είχε κάνει εντύπωση πόσο μεγάλες ποσότητες αρώματος έβαζε πάνω του! Μύριζε από δεκάδες μέτρα. Και κακά τα ψέματα. Η αριστοκρατική του καταγωγή του φαινόταν από χιλιόμετρα! -
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Αν δεν κάποιος δεν είχε την τύχη να προσεγγίσει για γνωριμία και κουβέντα τον μακαρίτη Ούβε Άντερσον, δεν ξέρει τι θα πει φιλικός προς τον θεατή των ραλλυ οδηγός. Εγώ είχα την τύχη, και από εδώ μέσα τον γνώριζε καλά και ο DAP. Τόσο φιλικός που τελικά έννοιωθες άσχημα απέναντι του!
Όσο για τιν Λοεμπ, αν και με υπερβολή έχω πει ότι ¨το κατάστρεψε το σπορ¨ η γνώμη μου είναι, ότι, ότι και να του δώσουν να οδηγήσει πάλι τελικά θα νικήσει. Και η γνώμη μου είναι ότι το αποστειρωμένο στυλ οδήγησης του είναι πολύ εύκολο να το περιγράψεις με λόγια και πολύ δύσκολο να εκτελεσθεί στην πράξη με τόση αποτελεσματικότητα σαν του Λοεμπ και ο Λώρης το ξέρει καλά αυτό.BΡΕ ΘΟΔΩΡΗ,
ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΙΣΤΑ.
ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ. ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΟΜΩΣ.
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΣΤΥΛ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
πλεον δεν θα μου κανει εντυπωση ο κοντος να κερδισει,ολους τους αγωνες του θεσμου.και εχει ολα τα φοντα για το κανει αυτο.αμαξαρα εχει,δεν προκειτε να σπασει-χαλασει,λαθη δεν κανει,ανταγωνισμος δεν υπαρχει.τελος
-
Δεν εχουμε αναφερει τοσο καιρο τιποτα για τον συνοδηγο του τον daniel elena που για μενα παιζει πολυ σημαντικο ρολο ο συνοδηγος ,οσοι γνωριζετε καταλαβενετε τι εννοω....
-
φυσικα και παιζει ρολο και ο ντανιελακος!ριχνει και αυτος πολυ δουλεια και ειναι το μισο μερος της επιτυχιας του γαλλου.
-
Ο χρήστης fabiawrc έγραψε:
φυσικα και παιζει ρολο και ο ντανιελακος!ριχνει και αυτος πολυ δουλεια και ειναι το μισο μερος της επιτυχιας του γαλλου.Αλλα οι φανατικοι οπαδοι του κοντου, κοιτα μια διαβολικη συμπτωση και εδω μεσα συμβαινει,ολο τον ξεχνανε.
-
http://www.ffsa.tv/video/408/Rallye-du- ... -et-2.html
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Δεν εχουμε αναφερει τοσο καιρο τιποτα για τον συνοδηγο του τον daniel elena που για μενα παιζει πολυ σημαντικο ρολο ο συνοδηγος ,οσοι γνωριζετε καταλαβενετε τι εννοω....+1000
-
Σαφώς, δίπλα σε ένα ηλεκτρονικό υπολογιστή οδηγό,μπορεί να σταθεί μόνο ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής συνοδηγός, αλλά κακά τα ψέματα, αυτός που έχει το μεγαλύτερο κομμάτι στο αποτέλεσμα και μοιραία αυτός που κερδίζει το μεγαλύτερο θαυμασμό και χειροκρότημα είναι ο οδηγός, στην περίπτωση μας ο Λεμπ.
-
Πολύ εμπάθεια για τον Σεμπ βλέπω.
Για κοιτάξτε και κάτι άλλο.Τον Αγώνα των Πρωταθλητών. Για δείτε τι έχει κάνει εκεί ο κοντός...
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Για κοιτάξτε και κάτι άλλο.Τον Αγώνα των Πρωταθλητών. Για δείτε τι έχει κάνει εκεί ο κοντός...
Τι εχει κανει?
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Καποτε ηταν ΑΓΩΝΑΣ.(Τοτε στη χωματινη στα Καναρια).Τωρα ειναι μια απλη επιδειξη.Δες τη χαραξη της πιστας,δες τα αυτοκινητα και τα ζευγη των διαγωνιζομενων και θα με δικαιωσεις.
-
Εξαρταται πως το οριζει κανεις το θεαμα.
Το να γυρνας γυρω απο βαρελια ειναι θεαματικο, αλλα οχι αξιο μνειας για τον Λοεμπ.
Το να περναει με 6η τα 'χανεται' για μενα εκει ειναι το θεαμα, και ας τον λενε οι υπολοιποι αντιθεαματικο.!
To φαινόμενο Seb Loeb!