-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ , ΟΤΑΝ ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ , ΤΕΤΟΙΕΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ,ΑΠΟ ΜΠΑΜΠΟΓΕΡΟΥΣ ,ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΓΙΑ ΠΙΣΤΑEμ βέβαια. Πως αλλιώς θα γινόταν, αφού εγώ ήμουν με κοντά παντελονάκια και εσύ στο άνθος της αγωνιστικής σου ηλικίας;....
-
ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΘΥΜΑΜΕ , Σ΄'ΕΦΕΡΝΕ
-
Έχοντας τρέξει στην περσινή 'αθλοπαιδειά' ή όπως αλλοιώς θέλετε να την πείτε θα συμφωνήσω ΑΠΟΛΥΤΑ με τον ivan, καθώς τα σκοτάδια ειδικά στο τέρμα της ευθείας των 'φωτισμένων' Μεγάρων ήταν κάτι το μοναδικό προς τρομακτικό -τουλάχιστον για μας τους άσχετους ερασιτέχνες-τουρίστες οδηγούς-.
Προσωπικά έστριβα σχετικά γρήγορα ΜΟΝΟ επειδή ήξερα που και πως ήταν η στροφή και όχι επειδή την έβλεπα...
Φυσικά αρκετοί 'αθλόπαιδες' έστριβαν απελπιστικά αργά εκεί, και με το δίκιο τους αφού δεν ήξεραν που να πάνε.ΑΛΛΑ...
Εσείς οι μπαρουτοκαπνισμένοι-μαλαματοκαπνισμένοι-έμπειροι 'θεοί' του βολάν με τις τόσες συμμετοχές σε σιρκουϊ Μεγάρων και τις τόσες νυχτερινές διαδρομές ράλλυ -ειδικά αν κοτσάρετε και τις macho προβολιέρες σας- δεν νομίζω ότι θα έχετε πρόβλημα να τρέξετε το αγώνα στο ελλειπώς φωτισμένο αυτοκινητοδρόμιο.Αυτά επί της ουσίας... τώρα για τυχόν ευθύνες διοργανωτών κλπ. το θέμα είναι ότι when the shit hits the fan... όλοι σκύβουν να κρυφτούν!
Γενικά πάντως η ιδέα του νυχτερινού αγώνα + πάρτυ + οποιοδήποτε happening ακούγεται πολύ καλή!!
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ , ΟΤΑΝ ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ , ΤΕΤΟΙΕΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ,ΑΠΟ ΜΠΑΜΠΟΓΕΡΟΥΣ ,ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΓΙΑ ΠΙΣΤΑΑυτά του έκανες... και το απωθημένο του, το πλήρωσε ο 'Λεωνίδας' μέσα στο ΟΑΚΑ!!!
-
Ειναι σχεδον βεβαιο οτι στον αγωνα του Ενιαιου θα υπαρχει και μια αλλη κατηγορια ,για οποιον αλλον θελει να τρεξει,σε στυλ ALL STARS και πολυ πιθανον επιλεγμενοι οδηγοι drift σε μια αλλη κατηγορια.
Εχουμε λοιπονΕΝΙΑΙΟ Α ΑΓΩΝΑΣ
ALL STARS
DRIFT
ΕΝΙΑΙΟ Β ΑΓΩΝΑΣ
ΠΑΡΤΥ ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ BBQ για ολους Σαββατο βραδυ
Καλουτσικο ακουγεται.....
Σταματηστε τις γκρινιες και ελατε να περασουμε ενα ωραιο παρασκευοσαββατο βραδυ ,θεατες -οδηγοι-ομαδες-κριτες-οργανωτες
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ(θυμιζει λιγο....ομοσπονδια?)dimos
-
Θα είναι και ο Pista racing?
-
Ο χρήστης aaa έγραψε:
Θα είναι και ο Pista racing?ΑΚΑΛΕΣΤΟΣ ?
Ο ΘΕΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ?:lol:
Ε ΤΟΤΕ , ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ (τον ακαλεστο φυσικα )
-
Σαν να περνάτε καλά εσείς εκεί κάτω και εμένα μου τρέχουνε τα σάλια.
Άντε δώστου μία μπας και πάρουμε μπρος και γιά κάτι άλλο.
Η φωτό πάντος δεν είναι και πολύ κατατοπιστική.
Πρώτον δεν ξέρουμε πως έγηινε και ο APR είναι μπροστά.
Δεύτερον δεν ξέρουμε γιά πόσο ήταν μπροστά.
Τρίτον πρέπει να μάθουμε την ακριβή ηλικία γιά να ξέρουμε τι έχει γίνει.
Καλό τσιμπούσι, γιατί μάλλον ο αγώνας θα μπεί σε δεύτερη μοίρα.
kri.kri
-
ΓΙΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΕΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΣΤΙΣ ΠΙΣΤΕΣ ΦΙΛΕ ΚΡΙΚΡΙ , ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΟΥΡΟΥ , ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΒΙΝΤΕΟΘΗΚΗ .ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΟΡΕΞΗ ΛΥΝΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΤΟΥ
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΓΙΑ , ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΒΙΝΤΕΟΘΗΚΗ .ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΟΡΕΞΗ ΛΥΝΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΤΟΥΔεν μας ανεβαζεις κανα βιντεακι να λυω μερικες αποριες μου?
-
Ο χρήστης kri.kri έγραψε:
Η φωτό πάντος δεν είναι και πολύ κατατοπιστική.
Πρώτον δεν ξέρουμε πως έγηινε και ο APR είναι μπροστά.
Δεύτερον δεν ξέρουμε γιά πόσο ήταν μπροστά.kri.kri
Μα είναι απλό!
Του έριχνα γύρο!!!!...
Δεν μιλούσα τόσες ημέρες γιατί ήθελα να δω αν το θυμάται... Τι περιμένεις όμως από το στρυφνομπούμπουλα;... -
ΝΤ
να φέρουμε καμιά δεκαριά τζιπούρες με 5-6 προβόλια το κάθε ένα να φωτίσουμε τα σκοτεινά σημεία;
-
Ο χρήστης Giannis Athanasiou έγραψε:
ΝΤνα φέρουμε καμιά δεκαριά τζιπούρες με 5-6 προβόλια το κάθε ένα να φωτίσουμε τα σκοτεινά σημεία;
Αν τις κρεμάσετε από τουλάχιστον 12 μέτρα ψηλά, γιατί όχι;...
-
Φτιάξε ράμπες να κάνουμε και loop!!!
(τί λέμε ρε γ..ο σοβαροί άνθρωποι!!!)
-
Ο χρήστης ivan έγραψε:
Μα είναι απλό!
Του έριχνα γύρο!!!!...
Δεν μιλούσα τόσες ημέρες γιατί ήθελα να δω αν το θυμάται... Τι περιμένεις όμως από το στρυφνομπούμπουλα;...Άστο Νίκο!
Είδα την κασσέτα (Νο 33 στο αρχείο APR) και προφανώς έχεις μπερδευτεί από τα τετ-α-κέ που είχες κάνει! Τρία μέτρησα και το έκλεισα! . Ετ2 Νικητής ο Ν.Δασκαλόπουλος με Περατινό δεύτερο, ο Κύρκος έβγα στα χορτάρια και κλατάρισμα εμπρός δεξιά! Ίκαρος στο μικρόφωνο! Απεργία των δημοσιογράφων της ΕΣΗΕΑ! Μπάς και σου θυμίζουν τίποτα όλα αυτά!!!
Φιλάκια
Αλήθεια τι λάστιχα φορούσες και σβούριζε έτσι? Ειδικά στην Κ1!
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Μα είναι απλό!
Του έριχνα γύρο!!!!...
Δεν μιλούσα τόσες ημέρες γιατί ήθελα να δω αν το θυμάται... Τι περιμένεις όμως από το στρυφνομπούμπουλα;...Άστο Νίκο!
Είδα την κασσέτα (Νο 33 στο αρχείο APR) και προφανώς έχεις μπερδευτεί από τα τετ-α-κέ που είχες κάνει! Τρία μέτρησα και το έκλεισα! . Ετ2 Νικητής ο Ν.Δασκαλόπουλος με Περατινό δεύτερο, ο Κύρκος έβγα στα χορτάρια και κλατάρισμα εμπρός δεξιά! Ίκαρος στο μικρόφωνο! Απεργία των δημοσιογράφων της ΕΣΗΕΑ! Μπάς και σου θυμίζουν τίποτα όλα αυτά!!!
Φιλάκια
Αλήθεια τι λάστιχα φορούσες και σβούριζε έτσι? Ειδικά στην Κ1!
Ούουουουουστ!!!
Ρουφιάνε.......
ΑPRόσκυλο...... -
ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ οι αγωνες
Παρασκευη22/7/05 3-5 PARC FERME για τα ενιαια
μετα ελευθερα και χρονομετρημενα επισημα δοκιμαστικα Ενιαου και ALL STARSΣαββατο 5 γουωρμ απ (sic)
Σαββατο 6 ο πρωτος αγωνας Ενιαιου
6.45 ALL STARS RACE
7.30 ο δευτερος αγωνας του Ενιαιου
8.30 απονομες ..παρτυ....και μουσικη και μαμ και ακουσα οτι ο μπουκλακιας θα φερει και ρωσιδες ημιγυμνες.....Δηλωσεις συμμετοχης στην START LINE (για τον αγωνα ALL STARS οχι για τις ρωσσιδες...!!)
dimos
-
Oποτε να διορθώσουμε και τον τίτλο του topic.
Αν και θα ήταν καλή φάση βράδυ... Κοκκινισμένα δισκόφρενα στο τέλος της ευθείας και άλλα τέτοια όμορφα...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Oποτε να διορθώσουμε και τον τίτλο του topic.Αν και θα ήταν καλή φάση βράδυ... Κοκκινισμένα δισκόφρενα στο τέλος της ευθείας και άλλα τέτοια όμορφα...
Δυστυχως ,υπηρξαν απαιτησεις για φωτισμο με προδιαγραφες FIA (LE MANS), οποτε αδυνατουμε! να σας προσφερουμε αυτο το θεαμα, λυπουμαστε.
Ομως οι Ενιαιοι φαινονται αγριεμενοι και πιστευω οτι θα μας αποζημιωσουν με εντονο ημερησιο θεαμα!
dimos
-
ΘΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ , ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ALL STARS RACE ? KAI TI AYTOKINHTA ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ NA EXOYN ?
ΜΕΓΑΡΑ 22 -23 \7 ΒΡΑΔΥ ?????