-
Ο χρήστης agisd έγραψε:
sorry sado alla milousa prin ligo kairo me enan typo pou douleuei se service saab kai leei oti bgazoun ena swro problimata kai einai kai panakriba na ta ftia3eis..Απο 'τύπους' είναι γεμάτος ο κόσμος, και εγώ μπορώ να σου φέρω τον μηχανικό μου στην Νορβηγία και αυτόν την Αγγλία όπου κάνω τα service του, να σε διαβεβαιώσουν οτι τα SAAB είναι πολύ γερά και δεν βγάζουν ζημίες.
Óσον αφορά το κόστος των sevice σίγουρα δεν είναι φτηνό αλλά σίγουρα είναι πιο φτηνό απο τις Mercedes,bmw,audi. -
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Πέρα από σουηδικά άλογα και σουηδική αξιοπιστία, μήπως κερδίζουν και σουηδικό torque steer, ήτοι ατελείωτο ψάρεμα στο τιμόνι κατά την επιτάχυνση; Η εμπειρία μου από τα δύο 9-5 Aero (με τα 230 και τα 250 άλογα μετά το facelift) ήταν ότι πρόκειται για κυνηγούς πεζοδρομίων. Αν έχεις τόση δύναμη, θες κίνηση πίσω ή τετρακίνηση.Κάπου τα έχεις μπερδέψει....
-
ποιο ειναι το πιο ευρηχωρο βρε παιδια?το Α4 ή το 9-3?
-
Ο χρήστης giatros έγραψε:
ποιο ειναι το πιο ευρηχωρο βρε παιδια?το Α4 ή το 9-3?9-3
-
σιγουρος ικαρε?παντως δεν νομιζω οι διαφορες να ειναι μεγαλες,μιλαμε παντα μονο για σαλονι
-
σιγουρος ικαρε?παντως δεν νομιζω οι διαφορες να ειναι μεγαλες,μιλαμε παντα μονο για σαλονιΠρέπει να ειναι περίπου τα ιδια
-
Κατα την ταπεινή μου γνώμη, το Α4 δεν είναι το διαμάντι που ισχυρίζονται μερικοί (οδηγώ το 1.8Q συχνά). Οι χώροι είναι μέτριοι και έχει και ένα-δυό σχεδιαστικά/εργονομικά λάθη που δείχνουν οτι η Audi ψιλοβαριόταν στο τελευταίο facelift, κοιτώντας ίσως το νέο μοντέλο?
Το Saab είναι ιδιόρυθμη επιλογή - not a safe bet.
H C-class έχει μερικά χρονάκια στην πλάτη της.
Η BMW είναι φρέσκια και (κατα τα γραφόμενα) πολύ καλή!
Οπότε:
1. BMW
2. C-class
3. A4
4. 9-3 -
που εντοπιζεις τα εργονομικα λαθη,γιατι και εγω που το οδηγω δεν τα βλεπω.το 9-3 νομιζω οτι ειναι το χειροτερο εργονομικα.
οσο για την μπεμπα που την ειδες την φρεσκαδα?στο εσωτερικο ή στο εξωτερικο? -
σιγουρος ικαρε?παντως δεν νομιζω οι διαφορες να ειναι μεγαλες,μιλαμε παντα μονο για σαλονιTo 9-3 έχει 3 περίπου εκατοστά μεγαλύτερο μεταξόνιο και δεν έχει κεντρικό τούνελ μετάδοσης. Επίσης χωράει το sado
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
σιγουρος ικαρε?παντως δεν νομιζω οι διαφορες να ειναι μεγαλες,μιλαμε παντα μονο για σαλονι
To 9-3 έχει 3 περίπου εκατοστά μεγαλύτερο μεταξόνιο και δεν έχει κεντρικό τούνελ μετάδοσης. Επίσης χωράει το sado
το τελευταιο επρεπε να το ειχες αναφερει απο μια αρχη
αλλα ρε παιδια που ειμαι 10 ποντους πιο κοντος απο τον sado χωραω με πολυ ανεση στο Α4 -
το Α4 θα μπορουσε να εχει καλυτερους πισω χωρους....
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
το Α4 θα μπορουσε να εχει καλυτερους πισω χωρους....χ2
πισω ειναι μονο για δυο ατομα -
Ο χρήστης eker123 έγραψε:
χ2
πισω ειναι μονο για δυο ατομαΚαι μάλιστα όχι πολύ ψηλά…
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
χ2
πισω ειναι μονο για δυο ατομαΚαι μάλιστα όχι πολύ ψηλά…
AΛΛΑ:
τοτε, ποιος θ'αγοραζε Α6? ε?
-
Ψήφισα την 320 αλλά στην πραγματικότητα ψηφίζω την 325, γιατί αυτή είναι στα περίπου 45000 ευρώ...
Με 42800 ευρώ και 218 ατμοσφαιρικούς ίππους στον πίσω άξονα , έχει τις καλύτερες επιδόσεις και την πιο ενδιαφέρουσα οδική συμπεριφορά χωρίς να υστερεί σε ποιότητα, πολυτέλεια και κύρος.
Το 9-3 Aero το οδηγώ συχνά(το έχει ο πατέρας μου) και είναι καλό αυτοκίνητο αλλά πολύ ξενέρωτο για τα δικά μου γούστα... -
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Κατα την ταπεινή μου γνώμη, το Α4 δεν είναι το διαμάντι που ισχυρίζονται μερικοί (οδηγώ το 1.8Q συχνά). Οι χώροι είναι μέτριοι και έχει και ένα-δυό **σχεδιαστικά/εργονομικά λάθη **που δείχνουν οτι η Audi ψιλοβαριόταν στο τελευταίο facelift, κοιτώντας ίσως το νέο μοντέλο?Όπως;
Το Saab είναι ιδιόρυθμη επιλογή - not a safe bet.
H C-class έχει μερικά χρονάκια στην πλάτη της.
Η BMW είναι φρέσκια και (κατα τα γραφόμενα) πολύ καλή!
Οπότε:
1. BMW
2. C-class
3. A4
4. 9-3Η C-Class, καλύτερη επιλογή από το A4TQ ;
Περί Α4-3αρας (μιας και εκεί κρίνεται για μένα το όλο συγκριτικό),
θα σε παραπέμψω για μια γνώμη στη σελ. 148 στο τεύχος Ιουλίου των 4Τ.ΥΓ. Εν συνεχεία, σελ 152: 'τιμόνι απρόσμενα βαρύ σε αίσθηση/το καλύτερο σε Audi που έχουμε οδηγήσει πρόσφατα'
Μήπως μπερδεύτηκαν; -
Παιδιά οδήγησα για λίγο την 320 με την χαμηλωμένη ανάρτηση.
Την οδήγησα για πολύ λίγο, αλλά αναμένεται να την οδηγήσω περισσότερο σε μερικές μέρες.
Αυτό που μου έκανε πολύ εντύπωση ήταν το ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ τιμόνι της. Βαρύ και με πολύ αίσθηση/ανάδραση.
Επίσης έχει και ροπή (6 ταχύτητες, άρα κοντούτσικες σχέσεις)... Αυτό έλλειπε θα μου πείτε.
Επίσης μου άρεσε πολύ και η αίσθηση του κιβωτίου. Αλλά αυτό αναμένεται να διασταυρωθεί και αργότερα.Περισσότερα δεν μπορώ να πω ως προς την οδηγησημότητά του.
Αν εξαιρέσεις 1~2 εργονομικά λαθάκια, το αυτοκίνητο έχει σχεδόν άριστη εργονομία. Είναι απλά πανέμορφο από μέσα, όπως ακριβώς μου αρέσει. Απλό και συμμαζεμένο!
Τα υλικά του είναι υπεράνω κριτικής, δεν το συζητώ... Η ποιότητά κύλισης φάνηκε να είναι απλά υπέροχη. Το δε 'γδουπ' στο κλείσιμο της (κάθε) πόρτας ήταν το καλύτερο που έχω ακούσει μέχρι τώρα!
Το επίπεδο εξοπλισμού πολύ ψηλά, ενώ έχει και πολλές πατέντες/μαγκίτσες, πολλές εκ των οποίων προσφέρουν ουσιαστική βοήθεια.Δεν με ενθουσίασαν οι χώροι του... (ειδικά οι χώροι για τους πίσω επιβάτες)
Μου άρεσε πολύ που τα (πολύ ωραία από πολλές απόψεις) καθίσματα είχανε πολλές χειροκίνητες ρυθμίσεις και έτσι δεν βάραινε πολύ ή δεν γινότανε άσκοπα και υπερβολικά πολύπλοκο.
Αλλά αυτό που μου άρεσε ακόμα περισσότερο ήταν που είχε (μάλλον, έτσι όπως το είδα) ένα κοφλεράκι το οποίο, μέσω ενός κουμπιού στο κάθισμα πάνω, το ενεργοποιούσες και φούσκωνε τα πλαϊνά (bucket), όσο ήθελες!!! -
Α4 2.0TFSi
-
Ο χρήστης theos_larissa έγραψε:
Α4 2.0TFSiΑν μπορέσω να το οδηγήσω και αυτό, καλά θα είναι (αν και δεν το βλέπω...)
Πάντως, δεν ξέρω, από την Bmw έμεινα ενθουσιασμένος.
Το τιμόνι της είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα είναι καλύτερο (σε αίσθηση) από αυτό του Αudi Α4 TFSI (αφού είναι μάλλον καλύτερο από το τιμόνι του δικού μου...).Σε όσα VAG αυτοκίνητα έχω μπει, μπορώ να πω ότι δεν μου άρεσε το τιμόνι τους... Νεκρό σε αίσθηση και υπέρ του δέοντος ελαφρύ. Το ίδιο ισχύει και για όσα Opel έχω δοκιμάσει.
-
Ο χρήστης Δημήτριος έγραψε:
Α4 2.0TFSi
Αν μπορέσω να το οδηγήσω και αυτό, καλά θα είναι (αν και δεν το βλέπω...)
Πάντως, δεν ξέρω, από την Bmw έμεινα ενθουσιασμένος.
Το τιμόνι της είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα είναι καλύτερο (σε αίσθηση) από αυτό του Αudi Α4 TFSI (αφού είναι μάλλον καλύτερο από το τιμόνι του δικού μου...).Σε όσα VAG αυτοκίνητα έχω μπει, μπορώ να πω ότι δεν μου άρεσε το τιμόνι τους... Νεκρό σε αίσθηση και υπέρ του δέοντος ελαφρύ...
οταν οδηγησεις ολα τα αμάξια που παραθέτεις στο τοπικ τοτε να βγαλεις συμπερασματα.η AUDI ειναι κορυφή ..οχι οτι η καινουργια 3αρα δεν ειναι.γουστα ειναι αυτα.
Κοντρα στα 2.000 cc