-
πηρα το καινουριο (hypnotize) των System of a Down και μπορω να πω οτι δεν με ενθουσιασε οσο το Mezmerize αν και εχει τις καλες του στιγμες
το περιμενα πιο κοντα στο Mezmerize
-
Πηγα προχθες να αγορασω ενα cd (ολα μου τα cd ειναι γνησια εκτος απο μερικες δικες μου εγγραφες απο κομματια που δεν μπορω να βρω) και τελικα ειχε μονο ενα.Ασε που αμα ζητησεις 'εξειδικευμενη' μουσικη απο καθε καλιτεχνη εχουν 2-3 cd το πολυ,αντε 5.Αυτο το ενα ειχε 21 ευρω σε περιοπτη θεση ασχετα με την κατηγορια και ανοιχτο
Ρωταω εχετε αλλο εκτος απο αυτο?
Μου απανταει η γκοκμενα 'ποσα θελεις'?
Ειπα να πω καμια πενηνταρια,αλλα ασε λεω.....
Οχι ενα θελω αλλα σφραγιστο.Οχι μου λεει,αυτο ειναι.Αντε γεια ρε.....
Ειμαι διατεθιμενος να πληρωσω οσα ζηταει μια εταιρια (οι εταιριες ειναι αλλη φαση) 20-30 η 35 ευρω για ενα δισκο που εγω θεωρω για μενα ποιοτικο και διαχρονικο,αν τα δισκαδικα θελουν να απο καθε d να παραγουν 500 κοπιες και να θησαυριζουν,δικαιωμα τους,ρε π@υστη ομως χρεωσου το κι ολας εσυ σαν μαγαζι.Δε μπορω να καταλαβω τη νοοτροπια μερικων.
Απο που ρε γαμωτο να αγοραζουμε cd?Ασε που και στα μεγαλα καταστηματα στυλ Πατσης ψαχνεις με το καλαμι να βρεις αυτο που θες.....απο βισυ και τα συναφη ομως σκουπιδια ειναι και τα δυο πατωματα γεματα
-
Ο χρήστης boofy έγραψε:
Μπορεί κάποιος να πεί ποιό τραγούδι ακούγεται στη διαφήμιση του Johnnie Walker??boofy σε ποια διαφημιση αναφαιρεσαι??
-
@boofy: ειναι παλιό τραγούδι απο τα 30's που τραγουδήθηκε απο τους φτωχούς εργάτες ορυχείων καθως κύλισε αίμα με τους τσιφλικάδες στo Κεντάκι των ΗΠΑ. Original το τραγούδησε η Florence Reece αλλα το κομμάτι που ακούς στην διαφήμιση ειναι της Natalie Merchant. Καλό κομμάτι αλλα για αλλη μια φορά επιβεβαιώνετε οτι το συγχρονο marketing ορίζει τα trends
καταραμένη DIAGEO -
Ο χρήστης sokos έγραψε:
@boofy: ειναι παλιό τραγούδι απο τα 30's που τραγουδήθηκε απο τους φτωχούς εργάτες ορυχείων καθως κύλισε αίμα με τους τσιφλικάδες στo Κεντάκι των ΗΠΑ. Original το τραγούδησε η Florence Reece αλλα το κομμάτι που ακούς στην διαφήμιση ειναι της Natalie Merchant. Καλό κομμάτι αλλα για αλλη μια φορά επιβεβαιώνετε οτι το συγχρονο marketing ορίζει τα trends
καταραμένη DIAGEO'which side are you on' ο τιτλος
-
Μιας που έρχονται Χριστούγεννα, προτείνω να τσεκάρετε τους Trans-Siberian Orchestra. 'Συγκρότημα' που αποτελείται από μέλη (πρώην και νυν) των Savatage και καμιά 100άδα ακόμη μουσικούς. Χορωδιες, ηλεκτρικές, κιθάρες, πιάνα, όμορφες μελωδίες και όμορφοι στίχοι...
Το site τους: http://www.trans-siberian.com/index-main.php
Τσεκάρετε τα Christmas Eve-Sarajevo, A star to follow, An angel came down.
Νομίζω πως είναι μια πολύ καλή εναλλακτική απέναντι στα νερόβραστα χριστουγεννιάτικα τραγούδια και στο -όχι άλλο κάρβουνο/τα 80's έχουν πεθάνει!- Last Xmas των Wham (φτου,φτου! μακρυά από μας!)
-
κατεβασα
nick cave - the good son
εχω την αισθηση οτι μια ζωη δεν φτανει για ολη την καλη μουσικη (παλια και νεα)
-
Μολις εκανα το shopping μου. Πηγα για τη συλλογη του Best Autumn Gray και εφυγα με αυτο αλλα και το best των Prodigy, Their Law και το Foundations Granite της Bedrock.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
[...]και το best των Prodigy, Their Law [...]K-o-ρ-υ-φ-α-ί-ο!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Μιας που έρχονται Χριστούγεννα, προτείνω να τσεκάρετε τους Trans-Siberian Orchestra. 'Συγκρότημα' που αποτελείται από μέλη (πρώην και νυν) των Savatage και καμιά 100άδα ακόμη μουσικούς. Χορωδιες, ηλεκτρικές, κιθάρες, πιάνα, όμορφες μελωδίες και όμορφοι στίχοι...Το site τους: http://www.trans-siberian.com/index-main.php
Τσεκάρετε τα Christmas Eve-Sarajevo, A star to follow, An angel came down.
Νομίζω πως είναι μια πολύ καλή εναλλακτική απέναντι στα νερόβραστα χριστουγεννιάτικα τραγούδια και στο -όχι άλλο κάρβουνο/τα 80's έχουν πεθάνει!- Last Xmas των Wham (φτου,φτου! μακρυά από μας!)
+1
-
Στη λίστα των τραγουδιών από Trans-Siberian προς τσεκάρισμα, βάλτε οπωσδήποτε και το Christmas Cannon. Θα κολήσετε με τη γραμμή των φωνητικών της χορωδίας. Εγώ εδώ και τρεις μέρες το σιγοτραγουδάω σαν χαζός!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Στη λίστα των τραγουδιών από Trans-Siberian προς τσεκάρισμα, βάλτε οπωσδήποτε και το Christmas Cannon. Θα κολήσετε με τη γραμμή των φωνητικών της χορωδίας. Εγώ εδώ και τρεις μέρες το σιγοτραγουδάω σαν χαζός!εγω τις τελευταιες μερες σιγοτραγουδαω σαν χαζος ska p
-
Ο χρήστης Aerandir έγραψε:
Στη λίστα των τραγουδιών από Trans-Siberian προς τσεκάρισμα, βάλτε οπωσδήποτε και το Christmas Cannon. Θα κολήσετε με τη γραμμή των φωνητικών της χορωδίας. Εγώ εδώ και τρεις μέρες το σιγοτραγουδάω σαν χαζός!
εγω τις τελευταιες μερες σιγοτραγουδαω σαν χαζος ska p
Κανάμπις! Κανάμπις! Βίβα λα λεγκαλιδαθιόν!
-
Πάρα πολύ καλός ο καινούριος δίσκος των Depeche Mode, 'Playing the Angel', που αγόρασα σε 2πλό LP. Ισως οτι καλύτερο έχουν κάνει μετα το Violator... 20 χρόνια συγκρότημα and still going strong...
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Πάρα πολύ καλός ο καινούριος δίσκος των Depeche Mode, 'Playing the Angel', που αγόρασα σε 2πλό LP. Ισως οτι καλύτερο έχουν κάνει μετα το Violator... 20 χρόνια συγκρότημα and still going strong...Προσωπικά δεν με εντυπωσίασε ο δίσκος, περίμενα κάτι καλύτερο..
-
Αυτό ακούω τώρα! Μου αρέσει όλο κ περισσότερο.. Αν και μου αρέσουν πιο πολύ τα SOFAD και Ultra.
2πλό LP; Σωστός!
Βρήκα πολύ βελτιωμένο συνθετικά τον Gahan, σε σχέση με τον μέτριο δίσκο που έβγαλε. -
Βασικά, τώρα που το ξανασκέφτομαι, τον δίσκο τον ανεβάζει πολύ η πανέξυπνη παραγωγή του Ben Hillier. Bravo!
-
Κομματάρες απο το Playing The Angel:
A Pain That I'm Used To
John The Revelator
Precious
Nothing's Impossible
Damaged People
Lillian -
Και τώρα ακούω το You Could Have It So Much Better των Franz Ferdinand και μου έχει ανεβεί η διάθεση κατακόρυφα!
-
ακουσα σημερα το playing the angel και ειναι αρκετα καλο
τα τελευταια CD (LP) που αγορασατε....