-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
ακουσα σημερα το playing the angel και ειναι αρκετα καλοΓια εμένα είναι απλώς καλό με μρικά κομμάτια όμως να είναι πραγματικά κορυφαία...
-
Πολύ ωραίο άκουσμα το Transatlantisicm των Death Cab For Cutie...
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
@boofy: ειναι παλιό τραγούδι απο τα 30's που τραγουδήθηκε απο τους φτωχούς εργάτες ορυχείων καθως κύλισε αίμα με τους τσιφλικάδες στo Κεντάκι των ΗΠΑ. Original το τραγούδησε η Florence Reece αλλα το κομμάτι που ακούς στην διαφήμιση ειναι της Natalie Merchant. Καλό κομμάτι αλλα για αλλη μια φορά επιβεβαιώνετε οτι το συγχρονο marketing ορίζει τα trends
καταραμένη DIAGEO'which side are you on' ο τιτλος
Ευχαριστώ παίδες
-
ακούστε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ το Rock Swings του Paul Anka
ταιριάζει και με το πνεύμα των ημερών
-
Καινούριες αγορές:
-Pink Floyd: The Dark Side of the moon
-Led Zeppelin: III
-Sentenced: Amok + Love and Deathe Ep Νέα έκδοση, το Lp και το Cd στο ίδιο δισκάκι. Το Amoki το είχα, αλλά σε κόπια...
-Antimatter: Planetary Confinement Το συγκρότημα του x-Anathema, Duncan Patterson. Συστήνεται ανεπιφύλακτα στους οπαδούς των εν λόγω συγκροτήματος. Προσοχή! Δεν θα σας φτιάξει την διάθεση!
-
Λοιπόν...
έχει κυκλοφορίσει εδώ και καιρό αλλά το κατέβασα χτές (να πώ την αλήθεια πήγα να το αγοράσω οταν κυκλοφόρισε αλλα ήταν Copy Controled και το άφησα)
ο λογος για το Reflections των Raining Pleasure (συνθ. Μάνος Χατζιδάκις)
Απίστευτος δίσκος .-
είχα ακούσει την ελληνική έκδοση αλλά δεν μου είχε κάτσει. Αυτό είναι το κάτι άλλο
ΥΓ Αυτό με τους new york rock & roll ensamble τι λέει
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
σόρι που το λέω έτσι στεγνά, αλλά είναι γύρω στις 10 κλάσεις καλύτερο από των raining pleasure, τους οποίους είχα σε πολύ μεγάλη υπόληψη, μέχρι που έβγαλαν αυτό το δίσκο...
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
σόρι που το λέω έτσι στεγνά, αλλά είναι γύρω στις 10 κλάσεις καλύτερο από των raining pleasure, τους οποίους είχα σε πολύ μεγάλη υπόληψη, μέχρι που έβγαλαν αυτό το δίσκο...
Για πες Τάσο...
-Δεν σου αρέσει ο Χατζηδάκης?
-Θεωρείς ότι έκαναν προχειροδουλειά ή αρπαχτή?Εμένα,ενώ μου αρέσει ο δίσκος,μού δίνει την εντύπωση μιας 'αρπαχτής'..
Τι θα πει κάνω διασκευή τον δίσκο άλλου καλλιτέχνη,και μάλιστα χωρίς να δίνω και κάτι διαφορετικό στην ερμηνεία των κομματιών (πως άλλωστε,όταν αντιπαραβάλλεσαι με τη μεγαλοφυία του Χατζηδάκη..)
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
θα με βάλεις σε έξοδα μου φαίνεται
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Για πες Τάσο...
-Θεωρείς ότι έκαναν προχειροδουλειά ή αρπαχτή?Εμένα,ενώ μου αρέσει ο δίσκος,μού δίνει την εντύπωση μιας 'αρπαχτής'..
Τι θα πει κάνω διασκευή τον δίσκο άλλου καλλιτέχνη,και μάλιστα χωρίς να δίνω και κάτι διαφορετικό στην ερμηνεία των κομματιών (πως άλλωστε,όταν αντιπαραβάλλεσαι με τη μεγαλοφυία του Χατζηδάκη..)
Ααακριβώς αυτό που λες είναι, Νίκο. Άλλο πράγμα οι διασκευές, άλλο οι επανεκτελέσεις. Δε λέω, τα παιδιά προσπάθησαν, και μάλιστα είναι θετικό που έστω και με αυτό τον τρόπο η νεότερη γενιά θα γνωρίσει τη μεγαλοφυία του Χατζιδάκι, αλλά όταν έχεις ακούσει τις αυθεντικές εκτελέσεις, στο πνεύμα των 60s, δε σου λέει απολύτως τίποτα η προσπάθεια μερικών τριαντάρηδων που παίζουν τα ίδια ακριβώς κομμάτια, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως τότε, και -προσωπική άποψη αυτή- χωρίς τη σπιρτάδα της αυθεντικής εκτέλεσης. Αν δεν έχεις το σθένος ή την αυτοπεποίθηση να επέμβεις στις αυθεντικές εκτελέσεις, μην τις αγγίζεις καθόλου...
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Για πες Τάσο...
Ααακριβώς αυτό που λες είναι, Νίκο. Άλλο πράγμα οι διασκευές, άλλο οι επανεκτελέσεις. Δε λέω, τα παιδιά προσπάθησαν, και μάλιστα είναι θετικό που έστω και με αυτό τον τρόπο η νεότερη γενιά θα γνωρίσει τη μεγαλοφυία του Χατζιδάκι, αλλά όταν έχεις ακούσει τις αυθεντικές εκτελέσεις, στο πνεύμα των 60s, δε σου λέει απολύτως τίποτα η προσπάθεια μερικών τριαντάρηδων που παίζουν τα ίδια ακριβώς κομμάτια, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως τότε, και -προσωπική άποψη αυτή- χωρίς τη σπιρτάδα της αυθεντικής εκτέλεσης. Αν δεν έχεις το σθένος ή την αυτοπεποίθηση να επέμβεις στις αυθεντικές εκτελέσεις, μην τις αγγίζεις καθόλου...
χωρις να ειμαι σιγουρος ο χατζιδακης εχει απαγορευσει καθε ειδους διασκευη των κομματιων του (εκτος απο εναν καλλιτεχνη που δεν τον θυμαμαι) για αυτο μαλλον απλως τα ξαναειπαν
-
Agoria - Blossom
Depeche Mode (Remixes) [η απογοήτευση... ]
LCD Soundsystems - LCD Soundsystem
Moby - Play
Orbital - Snivilisation
Orbital - The Middle of Nowhere
The Chemical Brothers - Surrender [η ευχάριστη έκπληξη! ]
Underworld - A Hundred Days Off -
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Orbital - Snivilisation
Orbital - The Middle of NowhereΚαλη φάση
χτύπα και το blue -
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
LCD Soundsystem - LCD SoundsystemΤο συγκεκριμένο να αγοραστεί πάραυτα απ' όλους!
-
Cafe del Mar - Aria.....Απιστευτη συλλογή
-
Ο χρήστης zambia έγραψε:
Cafe del Mar - Aria.....Απιστευτη συλλογήΜετα το Unplugged των Archive σταμάτησα ν' αγοράζω... Ποσο γελιο ρίχνω με τη διαφήμιση για την 'πειρατεία'
Τα Cafe del Mar μου τα έδωσε ΟΛΑ, ναι ΟΛΑ, μιλάμε για δεκάδες , φίλος μου σε mp3! (ο ιδιος που μου 'δωσε και complete discography των Zeppelin!). Στ' αλήθεια απίστευτη συλλογή... Ιδανική για βραδυνή, καλοκαιρινή, οδήγηση σε χαλαρούς ρυθμούς και με καλή παρέα. Κι αφού φτιαχτείτε, κατάληξη σε καμμιά παραλία, μακριά απ' τα φώτα της πόλης για καλό κρασί στην αμμουδιά και... αστροσκόπηση
-
... αστροσκόπηση
Ομολογω οτι τον ορο δεν το ειχα ξανακουσει!!!
-
Ο χρήστης zambia έγραψε:
... αστροσκόπηση
Ομολογω οτι τον ορο δεν το ειχα ξανακουσει!!!
Ούτ' εγω
-
Κάτι σε κολονοσκόπηση μου κάνει...
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
LCD Soundsystem - LCD Soundsystem
Το συγκεκριμένο να αγοραστεί πάραυτα απ' όλους!
εμένα πάντως το συγκεκριμένο δεν μου άρεσε (να πω την αλήθεια μου φάνηκε μεγάλη Μ@λ@κια)
...περι ορέξεως.
(ακούστε το πάντως)
τα τελευταια CD (LP) που αγορασατε....