-
ή εστω κατεβασατε
θελω να δω τι ακουει το Forum
-
ή εστω κατεβασατε
-
ή εστω κατεβασατε
-
το πιο πρόσφατο που με εντυπωσίασε: maximo park - a certain trigger.
-
Έχω σταματήσει και να αγοράζω μουσική,
Η Τιμολόγιση στην ελλάδα των CD είναι εξωφρενική , όταν πουλάνε ένα CD
για 20 ευρώ που στην Αμερική πουλάνε μόνο 8.
Είμαστε οι υπερπλούσιοι της ευρώπης εμείς ;;;Τέρμα! ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ, μέχρι να βάλουνε μυαλό
Άλλοστε ότι ήθελα νά έχω, τα έχω πάρει εδω και καιρό , Doors, Pink Floyd etc etc
-
Εδώ και λίγο καιρό ό,τι βγαίνει από dj ravin. Μακράν κορυφαίος
-
[list:3u2vuthq]Vangelis......Mythodea [/list:u:3u2vuthq]
-
1-2 χρόνια πριν το τελευταίο των Enigma.
Αν βγάλουν κι άλλο θα το ξαναγοράσω. Κατά τα άλλα ΤΙΠΟΤΑ στην Ελλάδα!Εξωτερικό κάτι 8απλά με τα καλύτερα των 80s κλπ. Σε τιμή που ΔΕΝ παίρνεις απλό από Βισσοβανδήδες...
Από κατεβάσματα τρεχόντων επιτυχιών άφθονα, τα ακούω καμιά βδομάδα το πολύ και μετά τα σβηνω χωρίς να κρατήσω backup. Ούτως ή άλλως τα βαριέμαι πλήν 1-2 ετησίως...
Ερώτηση κρίσεως:
Πώς γίνεται πρόσφατη ταινία του Χόλλιγουντ με αρκετούς πρωταγωνιστές παγκοσμίου βεληνεκούς και αντίστοιχου κασέ, τρελλά πανάκριβα εφφέ, τρελλές πανάκριβες επεξεργασίες ήχου, ΕΞΙ κανάλια ήχου έκαστο καλύτερης ποιότητας από CD και μεγαλύτερου μήκους και αποθηκευμένα σε δίσκο μεγαλύτερου κόστους από CD να κοστίζει όσο ένα CD 50 λεπτών διάρκειας, με 2 κανάλια χειρότερης ποιότητας, και καλλιτέχνη τοπικού βεληνεκούς, σε φτηνότερο μέσο αποθήκευσης;;;;Ερώτηση κρίσεως 2:
Και έστω πως με τρόπο μαγικό το παραπάνω ίσως κάποτε βγάλει νόημα, πώς γίνεται το αναλογικά πάμφθηνο DVD και η βιομηχανία του να είναι κερδοφόρα, ενώ η αντίστοιχη του CD να κλαίει με μαύρο δάκρυ;;; (και καλά.... )Μη μου μιλήσει κανείς για πειρατεία, ένα αντιγραφικό μηχάνημα DVD στην Ελβετία ξεκινάει από 45 ευρώ με το δισκάκι από 50 ευρωλεπτά, ενώ ένα αντιγραφικό μηχάνημα CD στην ίδια χώρα από 30 ευρώ και το δισκάκι στα 35 ευρωλεπτά!!!
Εκτός αν ο πειρατής δεν έχει 15 ευρώ παραπάνω για το μηχάνημα, και 15 ευρωλεπτά για το δισκάκι!!! -
Μοby & Dj Tiesto
-
Electric six - senor smoke
SOAD - mezmerize
Madrugada - Industrial silenceκαι θα αγορασω
The Arcade fire -funeral
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
1-2 χρόνια πριν το τελευταίο των Enigma.
Αν βγάλουν κι άλλο θα το ξαναγοράσω.RESPECT!
από τα ελάχιστα ονόματα στη μουσική, για τα οποία θα έδινα λεφτά να πάρω ορίτζιναλ cd. Για τα υπόλοιπα, κατέβασμα. -
Γιάννης Αγγελάκας - Οι ανάσες των Λύκων.
Γενικά μ'αρέσει να αγοράζω μουσική, αν και το κάνω πολύ σπάνια λόγω ακριβώς της αντιμετώπισης από τις εταιρίες(...)
Πάντως, όντως, η συντριπτική πλειοψηφία των τραγουδιών που έχω στο δίσκο ήρθε είτε μέσω καλωδίων είτε χέρι-χέρι... -
Ούτε που θυμάμαι το τελυταίο που αγόρασα (νομίζω ότι ήταν ένα Cafe Del Mar)...
Το τελευταίο που άκουσα ήταν το Perfecto Chills Volume 2...
-
Αν και μανιακος με τη μουσικη, εχω σταματησει να αγοραζω πλεον. Αν θυμαμαι καλα, πριν 2 ή 3 χρονια κατεβασα το 'My favourite Mistake' της σλουρπ σλουρπ - γυναικαρας - Sheryl Crow.
Απο τοτε...σκοταδι. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μοby & Dj Tiestomody=lift me up hotel
-
Goin' Through - La Sagrada Familia
Kill Bill Vol.1 &2 - Soundtrack
Red Hot Chili Peppers - Greatest Hits
U2-How_To_Dismantle_An_Atomic_Bomb-2004
Oasis_-_Dont_Believe_The_Truth
Oasis-Whats The Story Morning Glory
και πολλα ακομα
Ας ειναι καλα η DSL και το μπλε βατραχακι -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ας ειναι καλα η DSL και το μπλε βατραχακιακριβως τον ιδιο συνδιασμο εχω
-
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Electric six - senor smoke
SOAD - mezmerize
Madrugada - Industrial silenceκαι θα αγορασω
The Arcade fire -funeralΩπά!!!
Δικός μας είσαι εσύ!!!
Το electric six πώς σου φάνηκε? Εμένα μου άρεσε αρκετά, αν και το προηγούμενο κατά πολλούς είχε πιο 'βαρβάτα χιτάκια' (Danger, Gay Bar (:P)κλπ)
Το SOAD μου το έδωσε πρόσφατα ένα φιλαράκι. Μιλάμε βαράει αλύπητα! Στην καρδιά μου όμως δύσκολα ξεπερνάει το toxicity. Ίσως είναι νωρίς!!
Το Madrugada είναι ένα από τα υπόψιν και από Arcade Fire έχω ακούσει μόνο το Neighbourhood II(Laika) από video-clip. Μου άρεσε αρκετά! Ίσως να κατεβάσω κανένα τραγούδι ακόμα να τους ακούσω περισσότερο...Πολύ καλό θέμα επί τη ευκαιρία!!!
Εγώ πρόσφατα αγόρασα τα:
Queens of The Stone Age- Lullabies To Paralyze
Dream Theater- Octavarium
White Stripes- Get Behind Me Satan (α ρε φοβερό Elephant...) και
Mars Volta- de-loused in the comatoriumΚαταλαβαίνω όσους λένε ότι δεν αγοράζουν cd επειδή είναι ακριβά, αλλά εγώ δεν αλλάζω με τίποτα τη διαδικασία να αγοράσεις ένα δίσκο/cd, να ξεφυλλίσεις ευλαβικά το booklet, να θαυμάσεις το εξώφυλλο κλπ. Η αγορά ενός album κατ'εμέ έχει πολλά περισσότερα να δώσει σε κάποιον από την απλή ακρόαση μερικών τραγουδιών...
Δε λέω ότι δεν κατεβάζω τραγούδια από internet (τώρα στη σχολή είδικα... ). Το κάθε άλλο... Απλά αν μου αρέσει ένα συγκρότημα, θα αγοράσω σίγουρα και το cd. Κι ας αγοράζω 2-3 cd το χρόνο (λέμε τώρα... ). -
Γενικά μου αρέσει να αγοράζω cd's,αν και αναγνωρίζω ότι είναι ακριβά (όχι πάντως παράλογα σε 2 συγκεκριμένα δισκάδικα στο κέντρο της Αθήνας).
Η διαδικασία του κατεβάσματος μουσικής από το διαδίκτυο με αφήνει αδιάφορο,λόγω συνδέσεως,γνώσεων επί των υπολογιστών και 'απρόσωπου' χαρακτήρα.
Οι δίσκοι που αγόρασα το τελευταίο τρίμηνο είναι:
-'Sister' ,Sonic Youth
-'Abattoir Blues', Nick Cave
-'Sounds from the Verve hi-fi', Thievery Corporation
-'Pure Phase' ,Spiritualized
-'My life in the bush of Ghosts',Brian Eno-David Byrne
-'Porgy and Bess',Miles Davis
-'The cosmic game',Thievery Corporation
-'Get lifted',John LegendΚάποιοι από αυτούς είναι αριστουργήματα,άλλοι είναι καλοί και ένας είναι μέτριος...
Υ.Γ. Ψάχνω κάποιον να μου πει εντυπώσεις από το 'Ηotel' του Moby..
τα τελευταια CD (LP) που αγορασατε....