-
Tα τελευταία αποκτήματα:
-Smashing Pumpkins, 'Adore'
-Wu-Tang Clan, 'Enter the Wu-Tang'
-Cypresshill, 'Black Sunday'
-Monstermagnet, 'Superjudge'
-Robert Plant, 'Mighty Rearranger'Μετά τα πρώτα ακούσματα,όλοι είναι καλοί-πολύ καλοί δίσκοι,με τους Smashing Pumpkins να παίζουν σε δική τους κλάση (τους έχω και αδυναμία,εδώ που τα λέμε!)
-
Έβγαλαν καινούργιο διπλό CD οι Iron Maiden με live εκτελέσεις των πιο γνωστών κομματιών τους
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Έβγαλαν καινούργιο διπλό CD οι Iron Maiden με live εκτελέσεις των πιο γνωστών κομματιών τουςΚι άλλη αρπαχτή?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Έβγαλαν καινούργιο διπλό CD οι Iron Maiden με live εκτελέσεις των πιο γνωστών κομματιών τους
Κι άλλη αρπαχτή?
Τα τελευταία χρόνια οι κυκλοφορίες των Maiden έχουν ως εξής studio album-live-best-live dvd-old stuff dvd-studio album και πάει λέγοντας.
Ντροπήηηη...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Κι άλλη αρπαχτή?
Τα τελευταία χρόνια οι κυκλοφορίες των Maiden έχουν ως εξής studio album-live-best-live dvd-old stuff dvd-studio album και πάει λέγοντας.
Ντροπήηηη...
Ναι έβγαλαν και ένα Ντιβουντι
Ξέχασα να το αναφέρω πριν -
Ας τους θυμόμαστε από τους παλιούς δισκάρες τους (προσωπικά οι Maiden 'τελείωσαν' στο Somewhere in time),και να μην ασχολούμαστε με εμπορικά κόλπα ετοιμοθανάτων....
-
Φίλε tsilis έκανες πολύ καλές επιλογές. Ειδικά το Adore ειναι δισκάρα, πραγματικά, μαζί με το Mellon Collie ο πιο ευαίσθητος/ρομαντικός δίσκος των Pumpkins!
Απο Wu-Tang (απο τα λίγα αξιόλογα χιπ-χοπ σχήματα κατ εμέ) πήρες το πρώτο, σωστά; Το γνωστό και ως '36 Chambers'? Ειναι πολύ καλός δίσκος...
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Απο Wu-Tang (απο τα λίγα αξιόλογα χιπ-χοπ σχήματα κατ εμέ) πήρες το πρώτο, σωστά; Το γνωστό και ως '36 Chambers'? Ειναι πολύ καλός δίσκος...
Ναι αυτό είναι!
Η αλήθεια είναι ότι δεν ακούω hip-hop και οι συγκεκριμένοι δίσκοι αγοράζονται μόνον κατόπιν προτροπής εμπειρότερων εμού στο είδος!
Υ.Γ. Τhanks!
-
Εγώ αυτές τις μέρες ακούω το δίσκο των Blackfield, το πρότζεκτ του θεού Steve Wilson των Porcupine Tree. Πολύ καλός δίσκος, αξίζει να τον ακούσετε.
Επίσης θέλω πολύ να ακούσω το καινούριο των Porcupine Tree.
Απο τους καλύτερους δίσκους της χρονιάς ειναι για μένα το 'Blinking Lights & Other Revelations' των Eels. Διπλό CD γεμάτο κομματάρες.
-
ξερει κανεις αν το takk των sigur ros κυκλοφορησε ελλαδα???
-
Προσωπικά καινούριους δίσκους και βινύλια έχω σταματήσει να αγοράζω απο Ελλάδα, οι τιμές ειναι τραγικά υψηλές!
Δοκίμασε amazon.com, play.com (και με τσάμπα shipping)
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Προσωπικά καινούριους δίσκους και βινύλια έχω σταματήσει να αγοράζω απο Ελλάδα, οι τιμές ειναι τραγικά υψηλές!Δοκίμασε amazon.com, play.com (και με τσάμπα shipping)
δεν εχω πιστωτικη (ουτε καποιος στην οικογενεια) οποτε....
-
Το Deadwing των Porcupine Tree πολύ καλό, στα γνωστά άλλωστε επίπεδα
Silencer, τι ακριβώς παίζει με τον Steve Wilson και τους Blackfield;
Τους έφτιαξε και μετά ξαναέβγαλε δίσκο με τους PT;j.marr, εγώ κάνω αγορές στο δίκτυο μέσω χρεωστικής Electron Visa.
Είναι οι γνωστές κάρτες αναλήψεων, που ό,τι αγοράζεις χρεώνεται κατευθείαν στον λογαριασμό της τράπεζας.
Άνοιξα λογαριασμό στην Alpha μόνο για αυτόν το σκοπό, και τον 'γεμίζω' μόνο όταν είναι να αγοράσω. Έτσι διασφαλίζεις και τη συναλλαγή -
Ο χρήστης ast έγραψε:
Το Deadwing των Porcupine Tree πολύ καλό, στα γνωστά άλλωστε επίπεδαSilencer, τι ακριβώς παίζει με τον Steve Wilson και τους Blackfield;
Τους έφτιαξε και μετά ξαναέβγαλε δίσκο με τους PT;j.marr, εγώ κάνω αγορές στο δίκτυο μέσω χρεωστικής Electron Visa.
Είναι οι γνωστές κάρτες αναλήψεων, που ό,τι αγοράζεις χρεώνεται κατευθείαν στον λογαριασμό της τράπεζας.
Άνοιξα λογαριασμό στην Alpha μόνο για αυτόν το σκοπό, και τον 'γεμίζω' μόνο όταν είναι να αγοράσω. Έτσι διασφαλίζεις και τη συναλλαγήΟι Blackfield είναι ένα side-project του Wilson,παράλληλο με τους Porcupine Tree,που έφτιαξε με έναν Ισραηλινό,του οποίου το όνομα μου διαφεύγει.
Το περίεργο είναι ότι στα side projects τους οι μουσικοί παίζουν συνήθως κάτι διαφορετικό από αυτό της κύριας μπάντας τους,ενώ εδώ ο Wilson έφτιαξε κάτι σαν Porcupine tree II,έχω την εντύπωση...
Όσον αφορά τις αγορές μέσω πιστωτικής,έχω ακούσει ότι καλή λύση είναι η gift card της τράπεζας Αττικής,την οποία γεμίζεις όποτε θες και λειτουργεί σαν visa.Την electron δυστυχώς δε την δέχονται παντού.
Για το play έχω ακούσει εξαιρετικά σχόλια,κυρίως από πλευράς εξυπηρέτησης,ισχύουν;
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Η αλήθεια είναι ότι δεν ακούω hip-hop και οι συγκεκριμένοι δίσκοι αγοράζονται μόνον κατόπιν προτροπής εμπειρότερων εμού στο είδος!
Νίκο, αξίζει να βρεις τον ένα και μοναδικό δίσκο των Disposable heroes of HipHoprisy. Για μένα είναι σταθμός -τόσο στιχουργικά όσο και μουσικά- για αυτό το είδος.
Οι Blackfield είναι ένα side-project του Wilson,παράλληλο με τους Porcupine Tree,που έφτιαξε με έναν Ισραηλινό,του οποίου το όνομα μου διαφεύγει.
Το περίεργο είναι ότι στα side projects τους οι μουσικοί παίζουν συνήθως κάτι διαφορετικό από αυτό της κύριας μπάντας τους,ενώ εδώ ο Wilson έφτιαξε κάτι σαν Porcupine tree II,έχω την εντύπωση...
Κάπως έτσι είναι, αν και οι blackfield είναι σαφώς πιο ποπ - και θεωρώ ότι το μοναδικό άξιο λόγου στοιχείο τους είναι η συμμετοχή του wilson. Υπάρχουν ελληνικά groups απείρως καλύτερα (π.χ. raining pleasure, closer), που απλώς τα σνομπάρουμε επειδή είναι τα 'παιδιά της διπλανής πόρτας'.
Πάντως, καλοί οι PT κάποτε, τώρα πλέον μου φέρνουν σε metal εκδοχή των pink floyd. Και στο λυκαβηττό φέτος ήταν άψογοι τεχνικά αλλά μετά από τους Van der Graaf, ακούγονταν πολύ λίγοι, κι ας είχαν τέλεια στημένο show και ήχο...
Για το play έχω ακούσει εξαιρετικά σχόλια,κυρίως από πλευράς εξυπηρέτησης,ισχύουν;
Ναι, είναι πολύ καλοί, δε χρεώνουν μεταφορικά, και οι παραγγελίες αποστέλλονται συντομότατα. Επίσης, είναι πολύ καλοί στην επικοινωνία: είχα παραγγείλει ένα παιχνίδι για το ps2, και μέχρι να μου έρθει η παραγγελία, μου το έκανε δώρο ένας συγγενής μου. Μόλις μου ήρθε το πακέτο από το play.com, τους έστειλα mail, και τους ζήτησα να ακυρωθεί η παραγγελία. Τους έστειλα πίσω το παιχνίδι, και τα χρήματα ξαναμπήκαν στην κάρτα μου, χωρίς κανένα πρόβλημα.
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Νίκο, αξίζει να βρεις τον ένα και μοναδικό δίσκο των Disposable heroes of HipHoprisy. Για μένα είναι σταθμός -τόσο στιχουργικά όσο και μουσικά- για αυτό το είδος.
Θα προσπαθήσω Τάσο,μου έχουν ξαναπεί για αυτόν τον δίσκο,αλλά τον είχα ξεχάσει παντελώς!
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Ναι αυτό είναι!
Υ.Γ. Τhanks!
wu tang είναι κορυφή.. αξίζει πολυ και το 'RZA: the way of the samurai'
επίσης προτείνω the roots. απλά κορυφή (πχ το phrenology).
Βασικά εγώ ακούω αυτήν την εποχή γαλλικό ραπ κυρίως και λιγότερο αμερικανικο. Έχουν κορυφαίες παραγωγές τα άτομα. Για όσους ενδιαφέρονται, νομίζω ότι οι NTM k IAM είναι οι καλύτεροι για να ξεκινήσει κανείς. (supreme NTM. ό,τι πρέπει)ΥΟ
-
Δε βλέπω την ώρα να πάρω το νέο cd της Πέγκυς...
-
το καινούριο των Dandy Warhols, Odditorium or Warlords of Mars
όμορφες και ανεβαστικές μουσικές
-
Σε τι στύλ ειναι; Σαν το 13 Tales ή σαν το Welcome To The Monkey House? Πάντως και τα 2 μου άρεσαν...
τα τελευταια CD (LP) που αγορασατε....