-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Φίλος μουσικός έχει άλλη άποψη. Μου λέει ότι φταίει ο θάνατος του 'ροκ τρόπου ζωής' των μουσικών. Ο μουσικός δεν είναι δημόσιος υπάλληλος, δεν μπορεί να μένει σε ένα μέρος και να ζει από τη δουλειά του. Πρέπει να είναι περιπλανώμενος - αυτό δεν γίνεται και η μουσική πέθανε.
Μόνο που το άκουσα έβγαλα σπυράκια! Έχω αλλεργία στον 'ροκ τρόπο ζωής'.
Οι επαγγελματίες μουσικοί που κάνουν περιοδίες είναι περιπλανώμενοι αρκετούς μήνες το χρόνο.
Επίσης ξέρω κάποιους μουσικούς που δεν διασκεδάζουν τα live και τα αποφεύγουν όπως ο διάολος το λιβάνι. Δε νομίζω να υπάρχει έλλειψη ερεθισμάτων αν δεν ζεις στο δρόμο.
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
Προχθες ενας φιλος μου εκανε πασα ενα cd που αγορασε/τα mp3 που κατεβασε(σβησε οποιο σε προτρεπει η συνειδηση σου),ετσι για να μπω στο κλιμα των ημερων.Το συγκροτημα ηταν οι** Devil driver**Εγω παλι θα προτιμησω (ισως ειμαι και ο μοναδικος βεβαια ) τον Dez Fafara... εκει που ξεκινησε...στους** Coal Chamber**!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Μόνο που το άκουσα έβγαλα σπυράκια! Έχω αλλεργία στον 'ροκ τρόπο ζωής'.Οι επαγγελματίες μουσικοί που κάνουν περιοδίες είναι περιπλανώμενοι αρκετούς μήνες το χρόνο.
Επίσης ξέρω κάποιους μουσικούς που δεν διασκεδάζουν τα live και τα αποφεύγουν όπως ο διάολος το λιβάνι. Δε νομίζω να υπάρχει έλλειψη ερεθισμάτων αν δεν ζεις στο δρόμο.
Από την άλλη μεριά you Can't Play The Blues (In An Air-Conditioned Room)
http://www.lyricsbox.com/blues-brothers ... k1d48.html
-
Κατέβασα μερικά και ελάχιστα από αυτά ακούγονται. Πολύ διαφορετικά γούστα ή η μουσική είναι πλέον πολύ άθλια. ΟΛΕΣ οι καινούριες δουλιές δεν ακούγονται. Νομίζω ότι φταίει η ευκολία με την οποία τώρα μια μπάντα βγάζει ένα δίσκο, ακόμα και στο σπίτι σου γίνεται.
Για άλλους π.χ. Slipknot, Madrugada και τα παρεμφερή σχήματα, αν μπορούσαν να ανακατέψουν όλη τη δουλειά τους και να βγάλουν 5-6 πραγματικά καλά κομμάτια, να κυκλοφορήσουν κάτι ΚΑΛΟ.
Οπα οπα,εννοειται οτι μιλαμε για mainstream δλδ εμπορικη μουσικη.Συγκροτηματα απο πολλα ειδη μουσικης που ειναι εναλλακτικα(sic) θα ειχα πολλα να σου προτεινω αλλα δεν ξερω αν θα βγαλουν και 20 δισκο για να σου κρατησουν το ενδιαφερον
Πολλες απο τις νεες δουλειες πραγματι δεν ακουγονται αλλα τουλ. φτανουν στο σταδιο της παραγωγη
-
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Film - Alarm:http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendID=51295602
Σωστός ο Βας! Μαθαίνεις!
Πήρα το No more shal we part του Nick Cave! Δισκάρα!
Btw, στα Μετρόπολις ήταν απ' τις λίγες κυκλοφορίες του Cave που είχε κανονική τιμή. Ευτυχώς δε τα έσκασα την προηγούμενη φορά γιατί τώρα έπεσε στα 6,90.
Έχει βγει σε καλή τιμή και ένα ωραίο πακετάκι με τα soundtracks απ' τις ταινίες Amelie και Goby Lenin του Yann Tiersen, αν ενδιαέρεται κανείς.
-
-
To 7' 'Failure Of Christ' από τους In Utero Cannibalism!!
Δεν έχω μηχάνημα για να το ακούσω αλλά
στηρίζω την ελληνική black death σκηνή !! -
Τα καλαντα της Εφη Θώδη...
-
R.I.P. James Brown
-
Αλλος ένας θρύλος πάει...
-
-
Ένας απ' τους Μεγάλους της μουσικής, απ' αυτούς την άλλαξαν...
-
Dr. Dre & the friends
-
το καινουριο των Closer ειναι πολυ καλο
-
Λοιπον τα καλυτερα που ακουσε ο omikrone3 μεσα στο 06'
(κατ'αυξουσα σειρα,ξεκινωντας απο την πιο αβυζη τραγουδιστρια και πηγαινοντας προς στο πιο politically incorrect)
**1)Juliette & the Licks-4 on the floor
2)Nonpoint- To the Pain
3)Death from above 1979-You're a woman I'm a machine
4)Archie Bronson Outfit-Derdang Derdang
5)Vitalic-Ok Cowboy
6)Eagles of Death Metal-Death by Sexy
7)Living Things-Ahead of the Lions
The Thermals-The Body, The Blood, The Machine
9)Carpark North-All Things to All People
10)Devil Driver-The Fury Of Our Maker's Hand **
Τι? περιμενατε να γραψω Tool και Killers?Μουαχαχαχαχα!
-
Ωραία λίστα.
Την Juliette Lewis την πάω τρελά απο το έργο Strange Days στο οποίο τραγουδούσε κι όλας (διασκευές PJ Harvey! )
O Vitalic ειναι απλά θεός...
Αξίζει όντως το τελευταίο των Eagles of Death Metal? Το πρώτο πάντως ηταν ότι πρέπει για πάρτυ...
Killers και λοιποί απλά ασχολίαστοι (που ειναι το emoticon του ξεράσματος;)...
Το 10,000 days όμως απο Tool θα το έβαζα στη δική μου λίστα άνετα...
Α, και το Blood Mountain των Mastodon...
-
Koυβανοί μουσικοί συνοδευουν γνωστους τραγουδιστές και συγκροτήματα διασκευαζοντας τα τραγουδια τους σε λάτιν ρυθμούς!
1. Clocks - Coldplay 2. Better Together - Jack Johnson 3. Dancing Shoes - Arctic Monkeys 4. One Step Too Far - Dido/Faithless 5. As Time Goes By - Ibrahim Ferrer 6. I Still Haven't Found What I'm Looking For - U2/Coco Freeman 7. She Will Be Loved - Maroon 5 8. Modern Way - Kaiser Chiefs 9. Killing Me Softly - Omara Portuondo 10. Ai No Corrida - Vanya/Rhythms Del Mundo - (featuring Quincy Jones) 11. Fragilidad - Sting 12. Don't Know Why - Vanya/Rhythms Del Mundo 13. Hotel Buena Vista - Aquila Rose/Idania Valdez 14. Dark Of The Matinee, The - Franz Ferdinand 15. High And Dry - LeLe/Radiohead 16. Casablanca (As Time Goes By) - Ibrahim/Omara
-
-
Cat Power - Moon Pix
Οχι καινουριο αλλα καλο
οτι και να πεις για την Chan Marshall ειναι λιγο....
Y.Γ clain puts οι mastodon
τα τελευταια CD (LP) που αγορασατε....