-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Y.Γ clain puts οι mastodon
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
ξεκινωντας απο την πιο αβυζη τραγουδιστρια [b]1)Juliette & the Licks-4 on the floor
πολύ καλό σε σχέση με το προηγούμενο...Θεά (λευτεριά στις άβυζες)
2)Nonpoint- To the Pain
3)Death from above 1979-You're a woman I'm a machine
7)Living Things-Ahead of the Lions
Αυτά είναι του 2005
Το αγαπημένο μου για φέτος (από αυτά που άκουσα μέχρι τώρα).
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Koυβανοί μουσικοί συνοδευουν γνωστους τραγουδιστές και συγκροτήματα διασκευαζοντας τα τραγουδια τους σε λάτιν ρυθμούς!
1. Clocks - Coldplay 2. Better Together - Jack Johnson 3. Dancing Shoes - Arctic Monkeys 4. One Step Too Far - Dido/Faithless 5. As Time Goes By - Ibrahim Ferrer 6. I Still Haven't Found What I'm Looking For - U2/Coco Freeman 7. She Will Be Loved - Maroon 5 8. Modern Way - Kaiser Chiefs 9. Killing Me Softly - Omara Portuondo 10. Ai No Corrida - Vanya/Rhythms Del Mundo - (featuring Quincy Jones) 11. Fragilidad - Sting 12. Don't Know Why - Vanya/Rhythms Del Mundo 13. Hotel Buena Vista - Aquila Rose/Idania Valdez 14. Dark Of The Matinee, The - Franz Ferdinand 15. High And Dry - LeLe/Radiohead 16. Casablanca (As Time Goes By) - Ibrahim/Omara
Μετριο ..... 1+1/2 + 1/2 καλη στιγμη ΙΜΟ ..cOLDPLAY και Faithless και το Refrain απο τους U2
Παντα ΙΜΟ
-
... a ....μεσα στις γιορτες ξεκινησα ΤΟ απολυτο ΜΟΥ μουσικο project ...
Πριν απο μερικα χρόνια το αμερικανικο μουσικο ( και οχι μονο ) περιοδικο Rolling Stone δημοσιευσε μια λιστα με τα 500 καλυτερα τραγουδια και δίσκους όλων των εποχων ... κατα την εκτιμηση των συντακτων του ...μουσικών .... παραγωγων ...κτλ
Τα 500 καλυτερα τραγουδια τα κατεβασα μετα κόπων και βασανωΝ μεσω Torrent ( πουτ@ν@ επαρχιωτικη DSL )
Απο τα καλυτερα 500 αλμπουμς ( παντα συμφωνα με το Roll stone mag .... ) εχω ήδη τα μισα αρα εχω να συμπληρωσω καμοια 250 αρια
Κατεβαζω περιπου 2 δισκους την ημερα αρα κατα το καλοκαιρι ( πρωτα ο Θεος ) θα ειμαι ετοιμος.Να πως εδω πως κυκλοφορουν πολλες λιστες με τα 'κορυφαια' αλμπουμ απο διαφορα site και περιοδικα αλλα εκτιμησα πως αυτη του Rolling stone ήταν η πιο καλη ( το NME βγάζει τετοιες λίστες καθε 4-5 χρόνια και τα εγγλεζακια - γιατι ψηφιζουν και οι αναγνωστες - βγάζουν νο1 το εκάστοτε hype τους )
-
Φρέσκα-φρέσκα:
Beth Gibbons & Rustin Man - Out of season
Το μοναδικό σόλο άλμπουμ της Beth στην μετα-Portishead εποχή. Πάρα πολύ καλό, 'χαρούμενο'. Τό χα σε mp3 και το τσίμπησα και σε cd.David Gilmour - About Face
Ο αγαπημένος μου κιθαρίστας σε σόλο δουλειά. Το ακούω τώρα για πρώτη φορά. Όπως το περίμενα, όχι αριστούργημα, αλλά πολύ καλό επίπεδο!Nick Cave & the Bad Seeds - Henry's Dream και Your Funeral....My Trial
Έχω ψύχωση με τον φοβερό Nick Cave! Σιγά-σιγά μαζεύω όλα τα albums του. Πλέον έχω τα 9 από τα 13 δισκάκια του με τους Bad Seeds!Όλα σε τιμή 6-7 ευρώ, εκτός από την Gibbons που έκανε 9!
-
....ωραιος ο 'νεος' Beck και το Guerolito !!!!!!!!
Μου αρεσει που συνεχιζει να ειναι στον κόσμο του ....
-
Αυτά είναι του 2005
φιλε μου εχε την υπομονη να διαβαζεις αυτα που γραφω πρωτα
Λοιπον τα καλυτερα που ακουσε ο omikrone3 μεσα στο 06'
που ακουσα,οχι που κυκλοφορησαν στο 06
Οντως η Juliette η αποκαλυψη της χρονιας.Εξαιρετικη και στα Live για,οσους την ειδαμε στη Σαλονικα.Κοντευει τα 40(αν δε κανω λαθος) και εχει ενεργεια εφηβης
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Nick Cave & the Bad Seeds - Henry's Dream και Your Funeral....My Trial
Έχω ψύχωση με τον φοβερό Nick Cave! Σιγά-σιγά μαζεύω όλα τα albums του. Πλέον έχω τα 9 από τα 13 δισκάκια του με τους Bad Seeds!Είναι πολύ καλός στους δίσκους του αλλά σε live είναι απίστευτος!!! Το ...συνιστώ.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Nick Cave & the Bad Seeds - Henry's Dream και Your Funeral....My Trial
Έχω ψύχωση με τον φοβερό Nick Cave! Σιγά-σιγά μαζεύω όλα τα albums του. Πλέον έχω τα 9 από τα 13 δισκάκια του με τους Bad Seeds!Είναι πολύ καλός στους δίσκους του αλλά σε live είναι απίστευτος!!! Το ...συνιστώ.
Tην τελευταία φορά που ήρθε Θεσ/νίκη δεν ήμουν ακόμα μεγάλος fan και με είχαν τρομάξει τα λεφτά του εισητηρίου.
Η συναύλια της Αθήνας έπεφτε μέσα στην εξεταστική (εκτός των άλλων) και πόνεσε πολύ...
Πού θα μου πάει όμως!
-
Ποιος εχει στην κατοχη του το mythodea του Παπαθανασιου να μας πει εντυπωσεις?
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
Αυτά είναι του 2005
φιλε μου εχε την υπομονη να διαβαζεις αυτα που γραφω πρωτα
Λοιπον τα καλυτερα που ακουσε ο omikrone3 μεσα στο 06'
που ακουσα,οχι που κυκλοφορησαν στο 06
Ξέρω να διαβάζω μην ανησυχείς Συμπλήρωσα απλά ότι ήταν του 2005. Δεν τίθεται θέμα διόρθωσης.
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Ποιος εχει στην κατοχη του το mythodea του Παπαθανασιου να μας πει εντυπωσεις?Εγώ αλλά δεν το άκουσα ποτέ ολόκληρο.
-
Λοιπόν η 'τελευταία σοδειά':
Mano Negra: Puta's Fever
Mano Negra: King Of Bongo
Mano Negra: Patchanka
Mano Negra: Hell of Patchinko
Nick Cave: Abbatoir Blues/ The Lyre of Orpheus
-
Την έχω ψιλοακούσει τώρα...
Η ώρα είναι 4:30 σχεδόν, πριν λίγο κατέβαζα ένα δίσκο Dead Can Dance που μου έλειπε και τυχαία έπεσα πάνω σε κάτι που ονομαζόταν Daemonia Nymphe. Το κατέβασα από περιέργεια και έχω χάσει λίγο τη μπάλα...
Επειδή η ώρα είναι παράξενη και για να μη σας τα ζαλίσω, πάρτε μόνο μια γεύση του τι είναι αυτό το πράγμα...:
http://www.avopolis.gr/greviews/default.asp?ID=1229
(Θανάση, δεν σου είπα ότι η φωνή μου θυμίζει Ιωαννίδη; Χεχεχε...)
Για όσους διστάζουν, τολμήστε το! Κατεβάστε το! Είναι μια εμπειρία, κι ας μην αρέσει σε πολλούς!
(Αντικαταστήστε το ρήμα κατεβάζω με 'αγοράζω', μαζί με τα '...' και είστε στο πνεύμα του thread. Καληνύχτα σας!)
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Την έχω ψιλοακούσει τώρα...τυχαία έπεσα πάνω σε κάτι που ονομαζόταν Daemonia Nymphe.
Cult ελληνικο folk αρχαιολαγνικο συγκροτημα!
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
τυχαία έπεσα πάνω σε κάτι που ονομαζόταν Daemonia Nymphe.
Ναι, αλλά πολύ ενδιαφέρων ήχος. Δεν ξέρω, εμένα μου άρεσε!!! Με ενθουσίασε βασικά!
Καλημέρα σας!
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
τυχαία έπεσα πάνω σε κάτι που ονομαζόταν Daemonia Nymphe.
Ναι, αλλά πολύ ενδιαφέρων ήχος. Δεν ξέρω, εμένα μου άρεσε!!! Με ενθουσίασε βασικά!
Καλημέρα σας!
Ναι βρε...κι εμενα μου αρεσουν δεν ειπα το ανιθετο!
Παρεμπιπτοντως, πηρα το τελευταιο My Dying Bride-*''A line of deathless kings'' *
Eτσι κι ετσι μεχρι στιγμης...δεν ειναι και τοοοοσο μουντο οσο το περιμενα..Επισης ειπα να πειραματιστω και να παρω το The Tangent-''The music that died alone'', γιατι μου αρεσε το εξωφυλλο και ο τιτλος
Εφαγα την prog-rock πατατα μου λοιπον και ησυχασα! -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Εγώ αλλά δεν το άκουσα ποτέ ολόκληρο.
Μπορεί να είναι καλό, αλλά δεν το άντεξα.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Εγώ αλλά δεν το άκουσα ποτέ ολόκληρο.
Μπορεί να είναι καλό, αλλά δεν το άντεξα.
Εγώ δηλαδή που το έχω ακούσει αρκετές δεκάδες φορές μέχρι που το βαρέθηκα, είμαι πειραγμένος;
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Επισης ειπα να πειραματιστω και να παρω το The Tangent-''The music that died alone'', γιατι μου αρεσε το εξωφυλλο και ο τιτλος
Εφαγα την prog-rock πατατα μου λοιπον και ησυχασα!σοβαρα τωρα δεν σου αρεσε?
ειναι ενας απο τους λιγους δισκους που πιστευω οτι πρεπει να τον ακουσουν ολοι.τεσπα, γουστα ειναι αυτα. Εγω με τους Tangent ειμαι τρελαμενος. Ισως για αυτο να μου φαινεται τοσο παραξενο.
τα τελευταια CD (LP) που αγορασατε....