-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Η εμφάνιση είναι υποκειμενικό ζήτημα και για αυτό δεν την έθιξα καν. Εμένα προσωπικά μου αρέσει. Από εκεί και πέρα όμως, οι επιδόσεις είναι μετρήσιμο και αντικειμενικό μέγεθος και σε σχέση με την 520 και την Ε200 της εποχής, η Thesis 2.0 turbo ήταν ταχύτερη!Χωρίς να πολυξέρω αλλά ο 20v t που υποθέτω πως φοράει δεν έβγαζε 140 που λέει η αγγελία, έτσι?
-
Ο χρήστης Saligari_Magiko έγραψε:
Καλά μέσα είναι πολύ σικάτο αλλά εξωτερικά απλά δεν βλέπεται.. Και για όνομα, μην φαγώνεσαι ρε παιδί με τα ρούχα σου
Βασικά μ' αρέσει γιατί είναι σαν να προσγειώθηκε από το 1940.Έχει πολύ σικάτα στοιχεία της εποχής αυτής και έχει δωθεί πολύ προσοχή από σχεδιαστικής απόψης τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά.Πραγματικά είναι ένα αυτοκίνητο που ξεχωρίζει στο δρόμο για την φινέτσα του αλλά και γι αυτόν τον αέρα πολυτέλειας που εκπέμπει
Και δεν φαγώνομαι με τα ρούχα μου βρε (απλά αυτό που είπα έχω βαρεθεί να το ακούω ) -
Η εμφάνιση είναι υποκειμενικό ζήτημα και για αυτό δεν την έθιξα καν. Εμένα προσωπικά μου αρέσει. Από εκεί και πέρα όμως, οι επιδόσεις είναι μετρήσιμο και αντικειμενικό μέγεθος και σε σχέση με την 520 και την Ε200 της εποχής, η Thesis 2.0 turbo ήταν ταχύτερη!
Χωρίς να πολυξέρω αλλά ο 20v t που υποθέτω πως φοράει δεν έβγαζε 140 που λέει η αγγελία, έτσι?
185hp από τον 5κύλινδρο turbo και απίστευτος στάνταρ εξοπλισμός.
-
Η εμφάνιση είναι υποκειμενικό ζήτημα και για αυτό δεν την έθιξα καν. Εμένα προσωπικά μου αρέσει. Από εκεί και πέρα όμως, οι επιδόσεις είναι μετρήσιμο και αντικειμενικό μέγεθος και σε σχέση με την 520 και την Ε200 της εποχής, η Thesis 2.0 turbo ήταν ταχύτερη!
Χωρίς να πολυξέρω αλλά ο 20v t που υποθέτω πως φοράει δεν έβγαζε 140 που λέει η αγγελία, έτσι?
Τώρα που το επεσήμανες παρατήρησα ότι λέει 140 άλογα, κάτι που δεν είναι δυνατό καθώς ποτέ δε φόρεσε τέτοιο μοτέρ! Μάλλον μπερδευτήκανε με την τιμή σε KW (136) και έβαλαν αυτήν αντί για την τιμή σε CV (185 ίπποι).
-
Η εμφάνιση είναι υποκειμενικό ζήτημα και για αυτό δεν την έθιξα καν. Εμένα προσωπικά μου αρέσει. Από εκεί και πέρα όμως, οι επιδόσεις είναι μετρήσιμο και αντικειμενικό μέγεθος και σε σχέση με την 520 και την Ε200 της εποχής, η Thesis 2.0 turbo ήταν ταχύτερη!+1000
Η thesis και η citroen c6 είναι απο τα ομορφότερα αυτης της κατηγορίας. Αν ήθελα αυτοκινητο αυτου του μεγέθους θα σκεφτόμουν σοβαρά την αγορά ενος απο αυτά (οι τιμές τους ως μεταχειρισμένα είναι πολύ καλές). -
Τώρα που το επεσήμανες παρατήρησα ότι λέει 140 άλογα, κάτι που δεν είναι δυνατό καθώς ποτέ δε φόρεσε τέτοιο μοτέρ! Μάλλον μπερδευτήκανε με την τιμή σε KW (136) και έβαλαν αυτήν αντί για την τιμή σε CV (185 ίπποι).
Έχεις δίκιο γιατί απο κάτω λέει ότι είναι turbo
-
Ο χρήστης vespas έγραψε:
+1000
Η thesis και η citroen c6 είναι απο τα ομορφότερα αυτης της κατηγορίας. Αν ήθελα αυτοκινητο αυτου του μεγέθους θα σκεφτόμουν σοβαρά την αγορά ενος απο αυτά (οι τιμές τους ως μεταχειρισμένα είναι πολύ καλές).+1
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Βασικά μ' αρέσει γιατί είναι σαν να προσγειώθηκε από το 1940.Έχει πολύ σικάτα στοιχεία της εποχής αυτής και έχει δωθεί πολύ προσοχή
γούστα και κ@λοτρυπίτσες.. Τα χουμε πει πολλές φορές
Εμένα μου κάνει σαν το ντύσιμο της lady gaga.. Οι οπαδοί (με την καλή έννοια) το βρίσκουν εκκεντρικό αλλά για πολλούς δεν βλέπεταιαπλά αυτό που είπα έχω βαρεθεί να το ακούω
Λόυτσα σου μωρέ.. Και στην τελική οποιοσδήποτε κάτοχος οποιασδήποτε μάρκας κάτι θ ακούει εδώ μέσα
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Έχεις δίκιο γιατί απο κάτω λέει ότι είναι turboΔεν υπήρχε ατμοσφαιρική δίλιτρη ούτως ή άλλως.
-
Έχεις δίκιο γιατί απο κάτω λέει ότι είναι turbo
Δεν υπήρχε ατμοσφαιρική δίλιτρη ούτως ή άλλως.
Αυτό δεν το ήξερα
-
Ο χρήστης vespas έγραψε:
Η thesis και η citroen c6 είναι απο τα ομορφότερα αυτης της κατηγορίας. Αν ήθελα αυτοκινητο αυτου του μεγέθους θα σκεφτόμουν σοβαρά την αγορά ενος απο αυτά (οι τιμές τους ως μεταχειρισμένα είναι πολύ καλές).Καμία από τις δύο δεν θα έπαιρνα αλλά θα ήθελα πολύ να τις συναντώ στον δρόμο.
Παραξενη αισθητικά και βαριά 'σχεδιαστικά' η Thesis με κάτι να θυμίζει από άλλες 10ετίες, με άσχημη πρόσοψη, πολύ μοντέρνα και μπροστά από την εποχής της (αισθητικά) με κάποιες άσχημες λεπτομέριες η C6. Θα την έλεγα και 'φλυαρη' και σ' αυτή την κατηγορία θα ήθελα κάτι πιο συμβατικό.
Είμαι απ' αυτούς που προτιμουν τα ... κατεστημένα! Ξαναλέω όμως. Δεν τα ακυρωνω. Θα ήθελα να τις βλέπω.
Η Peugeot είχε μόνο για μένα μια καλή και όμορφη πρόταση σ' αυτη την κατηγορία εκτός των γερμανών. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Η thesis και η citroen c6 είναι απο τα ομορφότερα αυτης της κατηγορίας. Αν ήθελα αυτοκινητο αυτου του μεγέθους θα σκεφτόμουν σοβαρά την αγορά ενος απο αυτά (οι τιμές τους ως μεταχειρισμένα είναι πολύ καλές).
Καμία από τις δύο δεν θα έπαιρνα αλλά θα ήθελα πολύ να τις συναντώ στον δρόμο.
Παραξενη αισθητικά και βαριά 'σχεδιαστικά' η Thesis με κάτι να θυμίζει από άλλες 10ετίες, με άσχημη πρόσοψη, πολύ μοντέρνα και μπροστά από την εποχής της (αισθητικά) με κάποιες άσχημες λεπτομέριες η C6. Θα την έλεγα και 'φλυαρη' και σ' αυτή την κατηγορία θα ήθελα κάτι πιο συμβατικό.
Είμαι απ' αυτούς που προτιμουν τα ... κατεστημένα! Ξαναλέω όμως. Δεν τα ακυρωνω. Θα ήθελα να τις βλέπω.
Η Peugeot είχε μόνο για μένα μια καλή και όμορφη πρόταση σ' αυτη την κατηγορία εκτός των γερμανών.Γουστα ειναι αυτα.
Η thesis σχεδιαστικα θυμιζει οντως lancia μισου αιωνα και πριν, πραγμα που μου αρεσει πολυ.(To μαυρο στην φωτο ειναι Lancia Aurelia)
Η c6 ειναι μπροστα απο την εποχη της όπως λες, καθώς τα αυτοκινητα της σιτροεν σε αυτη την κατηγορια ηταν παντα μπροστα απο την εποχη τους αισθητικα και τεχνολογικα.
Το 607 ισως να σου αρεσει γιατι ειναι το πιο κοντινο αισθητικα (εσωτερικα και εξωτερικα) με τα γερμανικα και συγκεκριμενα με mercedes
-
Ρε παιδια να ζουμε στην πραγματικοτητα,το συγκεκριμενο αμαξι ειναι απλα ασχημο ,ειναι ενα ρετρο οχημα ,για μενα δεν θα επρεπε καν να μπει σε γραμμη παραγωγης.
Ποιος ο λογος να το προτιμησει καποιος και να μην παρει μια γερμανικη λιμουζινα;
Απο πωλησεις επιασε πατο να υποθεσω. -
Ο χρήστης Nikolaras έγραψε:
Ρε παιδια να ζουμε στην πραγματικοτητα,το συγκεκριμενο αμαξι ειναι απλα ασχημο ,ειναι ενα ρετρο οχημα ,για μενα δεν θα επρεπε καν να μπει σε γραμμη παραγωγης.
Ποιος ο λογος να το προτιμησει καποιος και να μην παρει μια γερμανικη λιμουζινα;
Απο πωλησεις επιασε πατο να υποθεσω.Επειδη δεν αρεσει σε εσενα δηλαδη;
Τουλαχιστον την λαντσια πρεπει να πληρωσεις κατι λιγα για να την αγορασεις,δεν την χαριζουν οπως κατι αλλα -
Ο χρήστης Nikolaras έγραψε:
Απο πωλησεις επιασε πατο να υποθεσω.Και ποιός σου είπε ότι τη δική σου γνώμη την μοιραζόμαστε όλοι;
Λόγοι αγοράς; Ξεχωριστή εμφάνιση (είτε αρέσει, είτε όχι, είναι ξεχωριστή), καλύτερες επιδόσεις από τον γερμανικό ανταγωνισμό, πλουσιότατος εξοπλισμός, φινέτσα και πολυτέλεια στο εσωτερικό.
-
Και τι σχέση έχουν οι πωλήσεις? Πότε πούλαγε πολύ η Lancia σε τέτοιες κατηγορίες?? Τι ασυναρτησίες είναι αυτές περί μην παραγωγής? Δηλαδή αυτοί που θέλουν κάτι διαφορετικό και όχι τις ξαναζεσταμένες σούπες των Γερμανών τι πρέπει να κάνουν? Μήπως θες να σου θυμίσω με φωτογραφίες τι αμάξια κυκλοφορούσαν στην κατηγορία εν έτη 2001?
Με εξαίρεση την BMW (και αυτή με πολύ συγκεκριμένο customization τύπου Μ-pack) μιλάμε για τραγικές κατασκευές οπτικά!
-
Ε ναι οταν ολες κι ολες οι αγγελιες στο car.gr ειναι πεντε,αυτοματως αποκτουν αξια.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τουλαχιστον την λαντσια πρεπει να πληρωσεις κατι λιγα για να την αγορασεις,δεν την χαριζουν οπως κατι αλλαΤουλάχιστον όλα τα άλλα τα χαρίζουν και ξεπουλάνε,
δε μένουν στα καλάθια αζήτητα όπως τα Λάντσια.Έλεος σιγά μη βγάλουμε και απάυγασμα τεχνολογίας και κομψότητας το χοντροΛάντσια
επειδή είναι ιταλικό και καποιους εδώ μέσα αυτό μόνο του τους ...σηκώνει (sic). -
Ο χρήστης apocalupto_GR έγραψε:
Τουλαχιστον την λαντσια πρεπει να πληρωσεις κατι λιγα για να την αγορασεις,δεν την χαριζουν οπως κατι αλλαΤουλάχιστον όλα τα άλλα τα χαρίζουν και ξεπουλάνε,
δε μένουν στα καλάθια αζήτητα όπως τα Λάντσια.Έλεος σιγά μη βγάλουμε και απάυγασμα τεχνολογίας και κομψότητας το χοντροΛάντσια
επειδή είναι ιταλικό και καποιους εδώ μέσα αυτό μόνο του τους ...σηκώνει (sic).Υδραυλικο προβλημα δεν υπαρχει .
Το τι αρεσει στον καθενα παλι δεν μας πεφτει λογος,ουτε και εσενα σου αρεσει;Μεγεια σου και χαρα σου.Αλλος εγραψε οτι τα Χ αμαξια τα χαριζουν στο car.gr .Αν ψαξεις θα το βρεις. -
Ρε παιδια τι λετε τωρα, οι thesis k C6, στηριζουν απολυτα αυτο που ειναι (η.. ηταν ) και σ'οποιον αρεσει. Γι'αυτο τα γουσταρω τετοια αυτοκινητα που δε 'συμβιβαζονται'.
Επισης η εμπορικη επιτυχια δεν ειναι για ολους κριτιριο...
LANCIA FORUM