-
Donkervoort
Sent from Corsair's brick
-
Σαν βρισιά στα Γερμανικά ειναι αυτό
Θενξ
-
Ολλανδικά Οδηγικά και ποιοτικά υστερούν πολύ σε σχέση με τα Caterham τα οποία επίσης βγαινουν ως αριστεροτιμονα
-
Τα γνήσια Caterham βγαίνουν αριστεροτίμονα δλδ;
Το ρώτησα γιατί όσους κλόνους έχω δει όλοι δεξιοτίμονοι ειναι.
-
Κατόπιν παραγγελίας ναι
-
Σιγά το δύσκολο πράμα να γίνει αριστεροτιμονο το κατερχαμ
-
Σπέρμα
-
Γνωστός θέλει να βάλει cruise control στο Duster του. Ξέρετε κάποιον που να κάνει αυτή τη δουλειά εγγυημένα κι αξιόπιστα; Κανείς δε θα ήθελε να μείνει με το γκάζι κολλημένο στην εθνική οδό.
-
Αν δεν έμπαινε σαν εξτρά, χλωμό έως πεθαμένο να μπορεί να μπει αλλιώς.
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Γνωστός θέλει να βάλει cruise control στο Duster του. Ξέρετε κάποιον που να κάνει αυτή τη δουλειά εγγυημένα κι αξιόπιστα; Κανείς δε θα ήθελε να μείνει με το γκάζι κολλημένο στην εθνική οδό.Μάλλον μια ερώτηση viewtopic.php?f=15&t=36701
-
Δεν είμαι σίγουρος, αλλά υπάρχουν και aftermarket κιτ που τα συνδεεις κάπως με το ηλεκτρογκαζο και δουλεύουν κανονικά. Ίσως αν πήγαινε σε κάποιον ηλεκτρολογο με γνώσεις να ξέρει πώς να το κάνει!
Στάλθηκε από το LG-E975 μου
-
Ο Σαρακάκης θέλει 400 ευρώ, λέει.
-
Ο Σαρακάκης θέλει 400 ευρώ, λέει.Θεοχαρακης θες να πεις
-
Δε ξέρω για το Duster αλλά για το A3 μου είχαν πει ότι μπορεί να μπει πολύ εύκολα το cruise control αφού προφανώς θα υπάρχει αναμονή. Οπότε αν το συγκεκριμένο α/κ βγαίνει και με cruise control τότε λογικά θα έχει
-
Γνωστός θέλει να βάλει cruise control στο Duster του. Ξέρετε κάποιον που να κάνει αυτή τη δουλειά εγγυημένα κι αξιόπιστα; Κανείς δε θα ήθελε να μείνει με το γκάζι κολλημένο στην εθνική οδό.Το cruise control τον μάρανε.
-
Ποια είναι η διαδικασία για μετατροπή παλιού διπλώματος οδήγησης σε κάρτα; Κόστος, χρόνος, σχολή οδηγών ή ΚΕΠ ή συγκοινωνιών;
Ξέρω ότι θα έχει ρωτηθεί παλιότερα, αλλά ξέρω πόσο εύκολα αλλάζουν αυτά. Θενξξξξ!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Ποια είναι η διαδικασία για μετατροπή παλιού διπλώματος οδήγησης σε κάρτα; Κόστος, χρόνος, σχολή οδηγών ή ΚΕΠ ή συγκοινωνιών;Ξέρω ότι θα έχει ρωτηθεί παλιότερα, αλλά ξέρω πόσο εύκολα αλλάζουν αυτά. Θενξξξξ!
viewtopic.php?f=5&t=17315&hilit=%CE%BD%CE%B5%CE%B1+%CE%B4%CE%B9%CF%80%CE%BB%CF%89%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1
-
Αναπροσάρμοσα την ερώτηση για να έχει πλήρη αποτελεσματικότητα στο συγκεκριμένο τόπικ!
-
Εχει κανεις αποψη περι bluetooth car kit, θελω να αγορασω κατι αποδοτικο σε ηχειο και μικροφωνο.
-
Τα Parrot γενικά είναι καλά για αυτή την δουλεια.
Θα βρεις αρκετά μοντέλα, ανάλογα την τσέπη σου και τι θες.
Διάφορες ερωτήσεις/απορίες σχετικές με το αυτοκίνητο