-
Ίσως να αλλάξουν θέσεις.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Ίσως να αλλάξουν θέσεις.+Βrera second hand
-
που μπορω να πεταξω 2 λαστιχα αυτοκινητου,αν οχι σε λαστιχαδικο?
-
Ο χρήστης screwdriver έγραψε:
που μπορω να πεταξω 2 λαστιχα αυτοκινητου,αν οχι σε λαστιχαδικο?Έχω την ίδια απορία... εμένα είναι 4 με ζάντες
-
Σιγουρα μπορεις να τα πεταξεις στους καδους για τα σκουπίδια της γειτονιας,έστω και απο ένα καθε μερα για να μην τον γεμισεις και δε χωραει σκουπ΄δια.
Αλλα γιατι όχι στο λαστιχαδικο,που θα πάνε για ανακυκλωση; -
Αν κατά την διάρκεια test drive ξεφούσκωνε λάστιχο (μάλλον λόγω στραβωμένης ζάντας) για το οποίο η συμφωνία είναι πως το παραδίδεις έτσι όπως το πήρες, είναι 100% σωστό η αντιπροσωπεία να σου ζητήσει να πληρώσεις για καινούριο λάστιχο, ίσωμα ζάντας και εργατικά;
-
Τι εννοείς, ότι στο έδωσαν στραβό και ξεφούσκωσε; Φούσκωσέ το και πήγαινε το σιγά-σιγά πίσω.
Αν όμως έπεσε σε λακούβα και στράβωσε η ζάντα...
-
Δεν ξέρω αν μου το έδωσαν στραβό ή όχι, ξέρω μόνο ότι οι πιέσεις στα υπόλοιπα όταν τις έλεγξα ήταν στο 1,5 αντί για 2,4-2,5 και πως η συγκεκριμένη ζάντα σύμφωνα με τον βουλκανιζατερά όπου έβαλα την ρεζέρβα είχε 3-4 παλιά χτυπήματα και το λάστιχο 2-3 αμυχές και ένα βυζάκι. Δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε αν ήταν από μένα ή από προηγούμενο. Όσο το είχα εγώ, σε λακούβα γερή δεν θυμάμαι να έπεσα. Τώρα με τόση διαφορά ενδεδειγμένης πίεσης δεν ξέρω τι μπορεί να θεωρηθεί γερή λακούβα. Το αμάξι έχει ήδη επιστραφεί.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν ξέρω αν μου το έδωσαν στραβό ή όχι, ξέρω μόνο ότι οι πιέσεις στα υπόλοιπα όταν τις έλεγξα ήταν στο 1,5 αντί για 2,4-2,5 και πως η συγκεκριμένη ζάντα σύμφωνα με τον βουλκανιζατερά όπου έβαλα την ρεζέρβα είχε 3-4 παλιά χτυπήματα και το λάστιχο 2-3 αμυχές και ένα βυζάκι. Δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε αν ήταν από μένα ή από προηγούμενο. Όσο το είχα εγώ, σε λακούβα γερή δεν θυμάμαι να έπεσα. Τώρα με τόση διαφορά ενδεδειγμένης πίεσης δεν ξέρω τι μπορεί να θεωρηθεί γερή λακούβα. Το αμάξι έχει ήδη επιστραφεί.Δε θα το αγοράσεις;
-
Εψαχνα να παρκαρψ σε μια γειτονια για πολυ ωρα μεχρι που βλεπω μια πιτσιρικα να πλησιαζει το Smart της με το αυτοκολλητο 'Ν' στο παραθυρο. Πλησιαζω με το αμαξι διπλα της και την ρωταω αν θα φυγει και μου κουναει το κεφαλι καταφατικα.
'Σώθηκα' σκεφτομαι.
Αμ δε. Μπαινει μεσα η μικρη βαζει μπροστα περιμενω να φυγει τιποτα. Περνανε 1-2 λεπτα, η πιτσιρικα δεν κουνουσε.
'Τί διαολο βαφεται;' σκεφτομαι.
Ξαναπλησιαζω με το αμαξι την ξαναρωταω αν θα φυγει και μου ριχνει την ατακα:' Για να ξεκινησω πρεπει πρωτα να ζεσταθει η μηχανη αλλιως δεν φευγει το αμαξι'Τωρα ή με δουλευε, ή πραγματικα ετσι ειναι με τα Smart ή ειναι εντελως ασχετη, ή ολα αυτα μαζι;
-
(Άσχετη)+(με όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις)=Φονικός Συνδυασμός.
-
γιατί δεν προσφέρθηκες να βοηθήσεις στο ζέσταμα?
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Ξαναπλησιαζω με το αμαξι την ξαναρωταω αν θα φυγει και μου ριχνει την ατακα:' Για να ξεκινησω πρεπει πρωτα να ζεσταθει η μηχανη αλλιως δεν φευγει το αμαξι'Τωρα ή με δουλευε, ή πραγματικα ετσι ειναι με τα Smart ή ειναι εντελως ασχετη, ή ολα αυτα μαζι;
Πολύ παλιά υπήρχε η μόδα να ζεσταίνεις το αμάξι πριν ξεκινήσεις - θεωρούσαν ότι ήταν καλύτερα να ζεσταθεί σταματημένο. Θυμάμαι φίλο μου να ζεσταίνει (το 1980) το καινούριο αμάξι του για 15 λεπτά.
-
τι λετε βρε παιδιά
φυσικά και θέλει ζέσταμα γιατί είναι τούρμπο και όχι ατμόσφαιρα
και πολύ καλά έκανε η κοπελιά γιατί έτσι αυξάνει το χρόνο χρήσης του μοτοριού που ως γνωστόν στα ξεσκί βγάζουν προβλήματα ~70κkm -
Ε, ναι, όταν πατάς γκάζι και δίνει 2-3 bar πίεση για να βγάλει 250hp, χρειάζεται ζέσταμα! Και φυσικά μισή ώρα να κρυώσει όταν γυρνάμε σπίτι, έστω κι αν η διαδρομή ήταν 3 λεπτά από το supermarket!
-
Ό,τι γράφει ο κατασκευαστής. Στο δικό μου το μανουάλι μιλάει για ζέσταμα του κινητήρα μέχρι ο δείκτης θερμοκρασίας να φτάσει την ένδειξη C , πράγμα που κάνω κάθε φορά. Μου παίρνει περίπου 5 λεπτά.
-
Στο λέει να το κάνεις αυτό εν στάση;
Πήγα στην αντιπροσωπεία σήμερα. Το τι άκουσα δεν λέγεται.
-
Καλησπέρα παίδες...
Ας μου λύσει κάποιος την παρακάτω απορία εάν είναι εφικτό.
Εψαξα λίγο στο forum χθές σε προηγούμενα posts αλλά είτε νύσταζα και
δεν έβλεπα μπροστά μου ή....
Σκέφτομαι τον καλοκαίρι να πάω ρουμανία.
Εχω ακόμη την παλιά μου ταυτότητα που δεν θέλω να
αλλάξω για λόγους ταλαιπωρίας (Τράπεζες,εφορία κτλ).
Αν πάω και ζητήσω έκδοση διαβατηρίου,θα μου πούν να αλλάξω
υποχρεωτικά και ταυτότητα; Η μπορώ να συνεχίσω να έχω την παλιά,και
για το εξωτερικό να χρησιμοποιήσω διαβατήριο. -
-
Η ταυτοτητα αλλαζει πολύ ευκολα.Κατι πιστοποιητικα μαζευεις μονο απο ενα ΚΕΠ,φωτογραφιες και στο τμημα.Εγω την αλλαξα μεσα σε δυο βδομαδες,με τη μιαμιση εβδομαδα να περιμενω να ερθειο ενα χαρτι απο το δημο καταγωγης μου στα ΚΕΠ
Διάφορες ερωτήσεις/απορίες σχετικές με το αυτοκίνητο