-
Ναι και θα μπορουσε ο υπαλληλος να σου πει . Αλλα επειδη ουτε που τον ενιαξε τι του ειπες εβαλε βενζινη μεσα. Κατα τη γνωμη μου κυνηγα το απο τωρα...
-
Βασικά δες πόσο θα κοστίσει να βγάλουν το ρεζερβουάρ κλπ. Αν είναι μεγάλο σκέψου και το κόστος του δικηγόρου και το χρόνο που θα πάρει για να γίνει και ίσως να ξαναγίνει δικαστήριο. Αν εργάζεσαι σκέψου πόσες μέρες θα χρειαστείς για να πας στα δικαστήρια. Κάνε μια σούμα και αποφάσισε.
-
Καλησπερα παιδια!
Εχω μια ερωτηση σχετικα με το διπλωμα που διαθετω και ειναι ειδικα για το μηχανακι.
Λοιπον. Εχω το διπλωμα εδω και 3 χρονια, και οταν πηρα το διπλωμα για το μηχανακι, πηρα με συμπλεκτη και εχει οριο μεχρι τις 25kw.
Θελω να μαθω μιας και πηγα 21 χρονων, γινεται να το κανω απεριοριστο η οχι? Και αν ναι ποσα λεφτα θελει, και αν οχι ποιες ειναι οι επιλογες μου?
Ευχαριστω!
-
αν δεν εχει αλλαξει τπτ απο περυσι που το εκανα εγω, θελει μονο τα παραβολα (30-40 ευρω), πας και τα δινεις στο υπουργειο μαζι με το παλιο διπλωμα και οοοταν το ετοιμασουν το παιρνεις
η αναβαθμιση επιτρεπεται στον πρωτο ή στον δευτερο χρονο, οποτε αυτο το καλυπτεις, για την ηλικια δεν ξερω, αλλα μαλλον τα 21 ειναι αρκετα, θεωρω πως μπορεις να το κανεις
-
Έχω την εντύπωση ότι δεν ισχύει πλέον αυτό επειδή το έψαχνα το καλοκαίρι αλλά τελικά δεν έβγαλα ποτέ.
-
Τα έχουν κάνει σκατα με τα διπλώματα αυτό έχω να πω μόνο!
@chroooo Και εγώ έτσι ξέρω, για αυτό δε θέλω να δίνω τσάμπα λεφτά ποιο πριν για παράβολα που δε μου χρειάζονται και τσάμπα ανανεώσεις.
@dmitspan Ποσα χρονια εχεις το διπλωμα? Ειχες βγαλει με συμπλεκτη?
Στάλθηκε από το LG-E975 μου
-
Υπάρχουν όντως συγκεκριμένες ταχύτητες σύμφωνα με τα στάνταρ ασφαλειας που έχουν οριστεί,απο τις οποίες και πάνω ανοίγουν οι αεροσακοι; (αναλόγως βεβαια και την πλευρά που θα χτυπηθεί αλλα και το πλάτος της επιφάνειας;)
-
Όχι απαραίτητα. Απλά οι αερόσακοι ανοίγουν με βάση την απότομη επιβράδυνση η επιτάχυνση. Δηλαδή αν πέσει κάποιος από πίσω σου η μπροστά σου και εσύ είσαι σταματημενος πάλι θα ανοίξουν.
Στάλθηκε από το LG-E975 μου
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Καλησπερα παιδια!Εχω μια ερωτηση σχετικα με το διπλωμα που διαθετω και ειναι ειδικα για το μηχανακι.
Λοιπον. Εχω το διπλωμα εδω και 3 χρονια, και οταν πηρα το διπλωμα για το μηχανακι, πηρα με συμπλεκτη και εχει οριο μεχρι τις 25kw.
Θελω να μαθω μιας και πηγα 21 χρονων, γινεται να το κανω απεριοριστο η οχι? Και αν ναι ποσα λεφτα θελει, και αν οχι ποιες ειναι οι επιλογες μου?
Ευχαριστω!
Για να πας σε απεριόριστο ξανα δίνεις εξετάσεις (φυσικα με μαθήματα κτλ).
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
@dmitspan Ποσα χρονια εχεις το διπλωμα? Ειχες βγαλει με συμπλεκτη?
Δεν έχω δίπλωμα δίτροχου, έλεγα να βγάλω το καλοκαίρι αλλά το άφησα. Μου αρέσει αλλά το ψιλοφοβάμαι
-
Αυτοκίνητο που ανήκει σε εταιρεία leasing επιτρέπεται να ταξιδέψει στο εξωτερικό, έστω μετά από σχετική συμφωνία; τι χρειάζεται πέρα από την πράσινη κάρτα της ασφαλιστικής;
Sent from HTC Desire X
-
Ελπίζω να ρωτάω στο σωστό θέμα. Πόσο κοστίζει ΜΟΝΟ η διάγνωση της βλάβης σε ένα αυτοκίνητο; Χωρίς καμία άλλη εργασία; Ζήτησαν σε αντιπροσωπεία της skoda 27 ευρώ και μου φάνηκε παράλογο το ποσό για ένα λεπτό με το ρολόι δουλειά, αν σκεφτούμε ότι σήμερα 8 ώρες εργασιας πληρώνονται με 20 ευρώ... Επίσης δεν θα έπρεπε να είναι υποχρεωτική η ενημέρωση για το κόστος; Είτε να στο αναφέρουν πριν προχωρήσεις σε διάγνωση είτε να αναγράφεται κάπου;
-
Με το μεροκάματο που υπάρχει στην αγορά είναι πολλά. Αν είσαι πελάτης τακτικός μπορεί και να σου πάρουν ένα 10άρικο. Στην ανάγκη πατάνε. Βλάβη έχεις σκέφτονται και θα τα δώσεις γιατί αν δεν ξέρει τι βλάβη είναι (μπορεί να είναι σοβαρή) θα πληρώσεις περισσότερα αργότερα.
-
Ο χρήστης G-ATOS έγραψε:
Ελπίζω να ρωτάω στο σωστό θέμα. Πόσο κοστίζει ΜΟΝΟ η διάγνωση της βλάβης σε ένα αυτοκίνητο; Χωρίς καμία άλλη εργασία; Ζήτησαν σε αντιπροσωπεία της skoda 27 ευρώ και μου φάνηκε παράλογο το ποσό για ένα λεπτό με το ρολόι δουλειά, αν σκεφτούμε ότι σήμερα 8 ώρες εργασιας πληρώνονται με 20 ευρώ... Επίσης δεν θα έπρεπε να είναι υποχρεωτική η ενημέρωση για το κόστος; Είτε να στο αναφέρουν πριν προχωρήσεις σε διάγνωση είτε να αναγράφεται κάπου;εννοεις να το συνδεσουν στο διαγνωστικο και να σου πουνε κωδικο βλαβης ?
αν εισαι πελατης επρεπε να στο κανουν δωρεαν -
Δεν είμαι πελάτης στη συγκεκριμένη αντιπροσωπεία. Πήγα για πρώτη φορά και μάλιστα το αυτοκίνητο δεν είναι καν δικό μου. Είναι του πατέρα μου. Ναι το μόνο που ζήτησα και έγινε ήταν να συνδεθεί με το διαγνωστικό και να μου πουν τον κωδικό βλάβης, επειδή είχε ανάψει το check engine. Διαδικασία η οποία κράτησε μόλις ένα λεπτό με το ρολόι. Για το κόστος με ενημέρωσαν αφού ολοκληρώθηκε η διάγνωση και μου φάνηκε υπερβολικό...
-
και εχεις δικιο να σου φανει υπερβολικο
κανονικα επρεπε να στο πουνε απο πριν ποσο θα στοιχισει
εγω δεν θα ξαναπαταγα (αφου τους εβριζα) -
Καλά το ότι δεν θα ξαναπατήσω στον συγκεκριμένο αντιπρόσωπο είναι αυτονόητο. Όχι μόνο για την υπέρογκη χρέωση του, αλλά και για την γενικότερη συμπεριφορά του. Όταν διαμαρτυρήθηκα για το ύψος της χρέωσης και για τη μη ενημέρωση μου για αυτή, πάντα χωρίς να βρίσω, απλώς υψώνοντας τον τόνο της φωνής μου με απείλησε πως θα μου ρίξει και φάπες... Τελικώς αναγκάστηκα να πληρώσω για να πάρω πίσω το αυτοκίνητο μου και να συνεχίσω τις δουλειές μου μιας και επόμενη στάση θα ήταν στο νοσοκομείο της πόλης για δική μου υπόθεση και μου ξεκαθάρισε πως αν δεν τον πληρώσω δεν μου δίνει πίσω το αυτοκίνητο και την άδεια κυκλοφορίας...Ο συγκεκριμένος έμπορος ο οποίος έχει και τη skoda και τη Peugeot μαζί στο ίδιο κτίριο έχει φάει Χ οριστικό από μένα...
-
Aπόδειξη σου έκοψε;
-
Ναι. Την έχω ακόμα μέσα στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου. Δεν διάβασα καν τι γράφει όμως αφενός μεν από τον τεράστιο εκνευρισμό μου όταν έφυγα, αφετέρου δε επειδή είχα καθυστερήσει τις υπόλοιπες δουλειές μου..
-
Ο χρήστης G-ATOS έγραψε:
Καλά το ότι δεν θα ξαναπατήσω στον συγκεκριμένο αντιπρόσωπο είναι αυτονόητο. Όχι μόνο για την υπέρογκη χρέωση του, αλλά και για την γενικότερη συμπεριφορά του. Όταν διαμαρτυρήθηκα για το ύψος της χρέωσης και για τη μη ενημέρωση μου για αυτή, πάντα χωρίς να βρίσω, απλώς υψώνοντας τον τόνο της φωνής μου με απείλησε πως θα μου ρίξει και φάπες... Τελικώς αναγκάστηκα να πληρώσω για να πάρω πίσω το αυτοκίνητο μου και να συνεχίσω τις δουλειές μου μιας και επόμενη στάση θα ήταν στο νοσοκομείο της πόλης για δική μου υπόθεση και μου ξεκαθάρισε πως αν δεν τον πληρώσω δεν μου δίνει πίσω το αυτοκίνητο και την άδεια κυκλοφορίας...Ο συγκεκριμένος έμπορος ο οποίος έχει και τη skoda και τη Peugeot μαζί στο ίδιο κτίριο έχει φάει Χ οριστικό από μένα...παρε ενα τηλ και στην ΒΙΑΜΑΡ (του Συγγελιδη ειναι) να κανεις παραπονα
και γνωμη μου ειναι να μας πεις και ποια αντιπροσωπεια ειναι
Διάφορες ερωτήσεις/απορίες σχετικές με το αυτοκίνητο