-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Όλα τα χρωματάκια αλλάζουν...Δεν θελω να μοιρασω Ακυρα
https://maps.google.gr/maps?hl=el&ll=37 ... 5&t=h&z=15
Χοντρικα:Βγαινεις απο τον κομβο,ακολουθεις τον δρομο και στα φαναρια του ΑΒ στριβεις δεξια.Ακολουθεις τον δρομο μεχρι το τερμα,θα βρεθεις στον τοιχο του γηπεδου του Παναρκαδικου .Θα στριψεις δεξια και ακολουθεις αυτον τον δρομο μεχρι την πυλη της 124.Εχει παντου ταμπελες .Σε ευχαριστω πολυ Βασιλη
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ρωτησα για την περιοχη σου γιατι σε ενα site βρηκα οτι η υγρασια ευθυνεται για την εμφανιση του μυκητα.Εδω δεν ξερω κανενα μηχανικο,στην Τριπολη που ειχα επαφες σου εγραψα τι μου ειχε πει.Σε βενζιναδικο ειμαιΔε μπορω να σου πω αν ειναι θεμα περιοχής (εγω ειμαι Κοζανη το γνωριζεις) Αλλά θεωρώ οτι δεν έχει να κάνει.Τι μεγαλύτερη πληροφόριση για την εκταση του προβλήματος μου την έδωσε Σαλονικιος τρομπατζής (μεγάλη εμπειρια στο χώρο και διασημο όνομα) Οταν λές εισαι σε βενζινάδικό?
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Από Κόρινθο θα πας πιο αέρα, αν πας όμως αρκετά νωρίς, ώστε να μην έχει κίνηση το Πάτρα-Κόρινθος.Αλλιώς old good 111... Λάμπεια, Δίβρη, Τριποταμα κτλ...
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Από Κόρινθο θα πας πιο αέρα, αν πας όμως αρκετά νωρίς, ώστε να μην έχει κίνηση το Πάτρα-Κόρινθος.
Αλλιώς old good 111... Λάμπεια, Δίβρη, Τριποταμα κτλ...
Οχι κυριος! Δεν θα ενισχυσω την τοπικη οικονομια Θα φαω μονο κανα σουβλακι στην πυλη του 124ΠΒΕ και αν , τα λεφτα θα μεινουν πανω απο το αυλακι
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Από Κόρινθο θα πας πιο αέρα, αν πας όμως αρκετά νωρίς, ώστε να μην έχει κίνηση το Πάτρα-Κόρινθος.
Οχι κυριος! Δεν θα ενισχυσω την τοπικη οικονομια Θα φαω μονο κανα σουβλακι στην πυλη του 124ΠΒΕ και αν , τα λεφτα θα μεινουν πανω απο το αυλακι
Γι'αυτο (αλλα και για το thumbsdown στο φουμπου το μεσημερι) δε θα γραψω τιποτα!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Εσυ τι προβλημα ακριβως ειχες;
Στο ΥARIS που εχω στα μόλις 50000 αρχισε σταδιακα να μειωνετε σε μεγαλο βαθμο η αποδοση του ως την μερα που αναψε το λαμπάκι του κινητηρα. διαγνωση: προβλημα στην τροφοδοσια.
Η πρώτη κινηση ήταν να καθαριστεί το τεπόζιτο πραγμα το οποίο μας ανέδειξε και την βάση του προβλήματος γιατι πολύ απλά η μούχλα του μύκητα ήταν αρκετa εκτεταμένη.
Στη συνέχεια σε τρομπατζη έγινε μέρτηση των μπεκ όπου διαπιστώθηκε πτώση στην απόδοση έκχυσης 29%
Μετά από καθαρισμό των ακροφύσιων των μπεκ σε ''μπάνιο υπερήχου'' και αλλαγη φίλτρου η αποδοση απογειώθηκε!
Εγώ την προλαβα σχετικά νωρίς την κατασταση και απέφυγα τα χειρότερα.
Οσο για τον φίλο σου με τα τρακτόρια σκεψου ότι δεν χρησιμοποιεί αμιγώς Ελληνικο βιοντιζελ οποτε και αυτο το αποτελεσμα.
Συμπληρωματικά να πω ότι οι εγχυτήρες υψηλής πίεσης (που διαθέτει ο μεγαλήτερος στόλος των φορτηγών) δεν επιρεάζεται αρκετα από το φαινόμενο.Αυτά που ''πονάνε'' περισσότερα είναι τα common rail στα επιβατικάΚαι τα αλλα φορτηγα που ανεφοδιαζουμε και δεν βγαινουν εκτος Ελλαδας;Τα δικα μας τα βυτια που δουλευουν παλι εντος Ελλαδας;Αλλα και απο μικροτερα φορτηγακια,ταξι αλλα και ΙΧ δεν εχω ακουσει κατι,ουτε οι δεξαμενες και οι αντλιες ειχαν ποτε προβλημα.Στην περιοχη σου ειχαν και αλλοι προβλημα;
Εβαζες απο ενα πρατηριο συνεχεια;Ειχες ενδειξη νερου στην νεροπαγιδα;
(κατι ειχε αναφερει ο melos86 για προβλημα απο το βιοντιζελ,μηπως εννουσε κατι παρομοιο; )Ακριβως αυτο ειχα πει!
Τα συμπτωματα ειναι ακριβως τα παραπανω... Το βιοντιζελ ειναι οργανικη υλη και οταν βρεθει σε καταλληλες συνθηκες (κυριως θερμοκρασια) αποδομειται και επιστρεφει στην αρχικη του μορφη! Κατα την εξελιξη του φαινομενου συνανταται στα ρεζερβουαρ και τα φιλτρα ειτε ως μουργα (σαν καφε κρεμοσαπουνο-τζελ, ειτε ως φυκι (φανταστειτε το σαν μαυρο στουπι) και το συμπτωμα του ειναι οτι φραζει τα φιλτρα -αν υπαρχουν- προκαλωντας ατροφιες και αν ο οδηγος δεν ειναι υποψιασμενος καταστρεφει αντλιες η ακομα και μπεκ πετρελαιου!Bill στο πρατηριο δεν θα το δεις ποτε γιατι οι συνθηκες στις δεξαμενες μας δεν του επιτρεπουν να αναπτυχθει! Ειναι φαινομενο που εμφανιζεται στα ρεζερβουαρ των αυτοκινητων και ακομα περισσοτερο στων φορτηγων που τα ρεζερβουαρ ειναι εξωτερικα και τα χτυπαει ο ηλιος αρκετα συχνα!
Υπαρχουν ειδικα αντιβιοτικα (που ειναι πραγματι αντιβιοτικα) τα οποια αναφερονται και ως αντιμυκητιακα που ειπε ο bill33 και περιοριζουν η ακομα εξαλειφουν το φαινομενο αναλογα με τις δοσολογιες τους... Επειδη συνεργαζομαι με αρκετες εταιριες μεταφορικες που δουλευουν εξωτερικο προσθετα αρκετα συχνα και στα δικα μου τα καζανια και μπορω να πω οτι περσυ δεν αντιμετωπισα παραπονα! Υποψιαζομαι οτι βελτιωθηκε και η ποιοτητα του βιοντιζελ που προσθετει η εταιρια που συνεργαζομαι... Το 2011 παντως ειχαμε αρκετα προβληματα!
Το φαινομενο παντως οσο μπαινουμε μεσα στον χειμωνα φθινει αρκετα! -
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
Ρωτησα για την περιοχη σου γιατι σε ενα site βρηκα οτι η υγρασια ευθυνεται για την εμφανιση του μυκητα.Εδω δεν ξερω κανενα μηχανικο,στην Τριπολη που ειχα επαφες σου εγραψα τι μου ειχε πει.Σε βενζιναδικο ειμαι
Δε μπορω να σου πω αν ειναι θεμα περιοχής (εγω ειμαι Κοζανη το γνωριζεις) Αλλά θεωρώ οτι δεν έχει να κάνει.Τι μεγαλύτερη πληροφόριση για την εκταση του προβλήματος μου την έδωσε Σαλονικιος τρομπατζής (μεγάλη εμπειρια στο χώρο και διασημο όνομα) Οταν λές εισαι σε βενζινάδικό?
Σε βενζιναδικα με μεγαλη καταναλωση ντιζελ (για αυτο εγραψα για φορτηγα κλπ )δουλευω τους τελευταιους 18 μηνες.
Σε ενα λινκ που ειχα βρει και ελεγε για αλγη σε ρεζερβουαρ ντιζελ ως μια πιθανη αιτια ανεφερε την υπερβολικη υγρασια,για αντιμετωπιση εκτος απο τα χημικα προσθετα ελεγε να γεμιζεις παντα το ρεζερβουαρ.Εντιτ βλεπω οτι προσθετει την γνωση ξαι την εμπειρια του και ο melos86Από Κόρινθο θα πας πιο αέρα, αν πας όμως αρκετά νωρίς, ώστε να μην έχει κίνηση το Πάτρα-Κόρινθος.
Mην κανεις καμια μαλακι@ και φας εκει σουβλακι!!
Υπαρχουν αλλα μαγαζια μεσα στην Τριπολη να φας. -
...οντως και η υγρασια ειναι παραγοντας που ευνοει την αναπτυξη του μυκητα!
-
Οκ να και κάποιος που αντιλαμβάνεται αυτό που λέω. Bill ελπίζω να κατανοείς ότι το προβλημα είναι υπαρκτό και δεν έχει να κάνει με περιοχες κλπ.
Απευθυνόμενος σε όλους ανεξαρτήτως τους κατόχους diesel συνιστώ να χρησιμοποιούν πρόσθετα για την αντιμετώπιση του μύκητα.
Οποιος δεν το κάνει έχει μεγάλες πιθανότητες να βρεθεί αντιμέτωπος με δυσάρεστες εκπλήξεις -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Mην κανεις καμια μαλακι@ και φας εκει σουβλακι!!
Υπαρχουν αλλα μαγαζια μεσα στην Τριπολη να φας.BILL33 χρωσταω καφεδακι , καρφι πηγα στην124 ΠΒΕ, πανευκολη διαδρομη και τσουπ παρκαρα και αφησα τον αδερφο. Αλλα δεν ξεκλειδωσα την πορτα .
ΥΓ. Αχρηστοι οι τυποι εκει κατω...., τα υπολοιπα στο περι θητειας -
υπάρχει πίνακας με μ.τ. επαγγελματικών οχημάτων σε επαρχιακούς οδούς και εθνικές οδούς ?
με ενδιαφέρουν φορτηγά ωφέλιμου 6 και 16 t...ποια όρια ορίζει ο ΚΟΚ?
thnks
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
υπάρχει πίνακας με μ.τ. επαγγελματικών οχημάτων σε επαρχιακούς οδούς και εθνικές οδούς ?
με ενδιαφέρουν φορτηγά ωφέλιμου 6 και 16 t...ποια όρια ορίζει ο ΚΟΚ?
thnks
http://www.yme.gr/imagebank/categories/KOK_pdf.pdf
Σελίδα 62/230 και 63/230
-
σε ευχαριστώ ντοτζερ , αλλά δεν θέλω τον ΚΟΚ, αναζητώ έρευνα για τις μέσες ταχύτητες των φορτηγών σε επαρχιακούς και εθνικές οδούς στον Ελληνικό χώρο
-
Είδα ότι έγραψες ποιά όρια ορίζει ο ΚΟΚ και νόμισα ότι εννοούσες τον πίνακα αυτόν. Με μπέρδεψες
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
σε ευχαριστώ ντοτζερ , αλλά δεν θέλω τον ΚΟΚ, αναζητώ έρευνα για τις μέσες ταχύτητες των φορτηγών σε επαρχιακούς και εθνικές οδούς στον Ελληνικό χώροΠιστευεις πραγματικά ότι έχει πραγματοποιηθεί τέτοια έρευνα? και αν δεν είμαι αδιάκριτος τι θα σου χρησίμευε κάτι τέτοιο?
-
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
σε ευχαριστώ ντοτζερ , αλλά δεν θέλω τον ΚΟΚ, αναζητώ έρευνα για τις μέσες ταχύτητες των φορτηγών σε επαρχιακούς και εθνικές οδούς στον Ελληνικό χώρο
Πιστευεις πραγματικά ότι έχει πραγματοποιηθεί τέτοια έρευνα? και αν δεν είμαι αδιάκριτος τι θα σου χρησίμευε κάτι τέτοιο?
δεν το θεωρώ και απίθανο...
από συγκοινωνιολόγους έχω δει και πιο χαρντκορ...κάνω ένα μπισνες πλαν και και φτιάχνω τα λοτζιστικς μεταφορών
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Είδα ότι έγραψες ποιά όρια ορίζει ο ΚΟΚ και νόμισα ότι εννοούσες τον πίνακα αυτόν. Με μπέρδεψεςδίκιο έχει , το ζήτησα και αυτό... μπας και μέσα υπάρχει αυτό που θέλω... έχω πνιγεί στην χαρτούρα , συγχώραγε
-
Έστω ότι έχω μια BMW 325. Από το εργοστάσιο έβγαινε με μοτέρ 1.6. Μπορώ να προβώ στη μετατροπή και να τη δηλώσω; Γνωρίζει κάποιος το αντίστοιχο ΦΕΚ; Κι αν ναι, τι χρειάζεται να προσκομίσω στο Υπουργείο Μεταφορών; Απόδειξη αγοράς μεταχειρισμένου κινητήρα, απόδειξη από το συνεργείο που το τοποθέτησε; Ποιος ελέγχει ότι έγινε η μετατροπή; Το Κτέο;
Ευχαριστώ πολύ, κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα. -
Για δες εδώ http://www.yme.gr/?getwhat=1&oid=340&id=&tid=340
-
Ευχαριστώ πολύ! Σκατούλες δηλαδή, μια 325 μπορεί να βάλει μέχρι 320 μοτέρ. Σιγά τη διαφορά. Να γινόταν 318 τουλάχιστον, να άξιζε τον κόπο (=να γλίτωνες τα τέλη). Ενώ τώρα...
Διάφορες ερωτήσεις/απορίες σχετικές με το αυτοκίνητο