-
Δεν τα γνωριζω αυτα φιλε μου. η εκπτωση παντως που δινει το σαιτ της πεζο ειναι αυτη. απο κει κ περα οποιος ενδιαφερεται περνα απο εναν εμπορο και βγαζει συμπερασμα.
απορια: παραγεται ακομα το 207 η αυτο ειναι οτι απεμεινε στοκαρισμενο?? -
Tώρα τελευταία βγαίνουν αυτοκίνητα συνήθως αμερικάνικα με remote start. Υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος γι αυτό ή απλά εφετζιλίκι???
-
Χρησιμοποιείται σε περιοχές με μακρύ και βαρύ χειμώνα, για λόγους προθέρμανσης κινητήρα και θέρμανσης καμπίνας.
Θα μπορούσες να πείς ότι χρήσιμο είναι και για τις ζεστές ημέρες, χρησιμοποιώντας αντίστοιχα το Α/C , αλλά αν δεν ανοίξεις στην αρχή και λίγο τα παράθυρα ....
-
Δεν είναι τελευταίο πάντως αυτό, ειδικά στα Αμερικάνικα.
-
Γνωρίζει κανείς τι είναι αυτό;
-
Αλκοτεστ
-
Ευχαριστώ
-
Καταλαβαίνεις σε τι 'κατάσταση' ήταν ο ιδιοκτήτης, για να χάσει κάτι τόσο πολύτιμο για αυτόν .........
-
Δεν λειτουργεί καν
-
Μήπως επειδή ειναι στο όφφ??????
-
το on/off ειναι για τον φακο που εχει
-
Αλλαγή μπαταριών θέλει απλά. Αλλά να ξέρετε ότι είναι αρκετά αυστηρό.
-
Ο χρήστης amazing έγραψε:
Καμιά καλή τρόμπα( ) για τα λάστιχα του αυτοκινήτου,έχει να προτείνει κάποιος? (Που να δείχνει και με σχετική ακρίβεια τις πιέσεις).Για να είσαι άνετος υπάρχει αυτή
http://www.ebay.de/itm/MICHELIN-Kompres ... 949wt_1186Δεν την έχω προσωπικά για να ξέρω όμως...
Επίσης υπάρχει κ αυτή μέχρι 11 bar, αλλά θα σε δυσκολέψει
http://www.ebay.de/itm/Michelin-Pumpe-P ... _624wt_906Όσο για τα αλκοτέστ είχα αγοράσει κάποτε πριν χρόνια ένα από το eshop, αλλά ακόμη κ 3-4 ποτά να έπινα μηδέν έδειχνε.
Μάλλον το αντέχω το ποτό, γι' αυτό -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
το on/off ειναι για τον φακο που εχειToν φακό τι τον θέλει; Τα μάτια θα του εξετάσουν με το μαραφέτι;
-
Ο χρήστης panosft έγραψε:
Toν φακό τι τον θέλει; Τα μάτια θα του εξετάσουν με το μαραφέτι;
Αυτό το μαραφέτι το έχεις στα κλειδιά σου σαν μπρελόκ. Αφού λοιπόν έχει που έχει μπαταρίες, γιατί να μην έχει και φακό; Όλο και κάπου θα χρειαστεί.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Toν φακό τι τον θέλει; Τα μάτια θα του εξετάσουν με το μαραφέτι;
Αυτό το μαραφέτι το έχεις στα κλειδιά σου σαν μπρελόκ. Αφού λοιπόν έχει που έχει μπαταρίες, γιατί να μην έχει και φακό; Όλο και κάπου θα χρειαστεί.
Για να βρισκεις την κλειδαρια οταν δεν εισαι τελειως λιαρδα!
-
Για να βρεις το δίπλωμα όταν σε κατεβάσει ο τροχονόμος για αλκοτέστ και δε βλέπεις στους 10 πόντους!
-
Αν είσαι μεθυσμένος δε θα οδηγήσεις οπότε θέλεις το φακό για να βρεις το δρόμο σπίτι σου και εκεί την κλειδαρότρυπα.
-
το αριστερό μου φλάς παίζει πιο γρήγορα εδώ και 2-3 μέρες
οκ, κλάιν αλλά αυτό το 'τακ τακ τακ' σε πολύ γρήγορο ρυθμό μου σπάει τα νεύρα και δεν μπορώ να το ακούω
τι μπορεί να παίζει;
-
καμμένη λάμπα?
Διάφορες ερωτήσεις/απορίες σχετικές με το αυτοκίνητο