-
γιατι να το αλλαξεις το διπλωμα dr?
-
Λόγω μεγέθους/ευρωπαϊκού τύπου.
-
Ερωτηση: Τι χρειαζεται για να βγαλει καποιος αγωνιστικο διπλωμα αυτοκινητου?
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
παιδια επειδη χαλασε το R5
και σκεφτομαι να παρω κανα JEEP... θα μπορεσω να το βγαλω αγροτηκο? η αγροτηκα βγαινουν μονο καποια συγκεκριμενα αυτοκινητα?
ps: ειμαι κατ επαγκελμα αγροτης
Παρε ενα αγροτικο να κανεις την δουλεια σου
+1 τα 'τζιπ' δε μπορουν να χαρακτηριστουν αγροτικα εδω και καποια χρονια. Μπορεις βεβαια να βρεις καποιο παλιο τσεροκι/πατζερο με αδεια αγροτικου κ να κανεις τη δουλεια σου, αν και η καλυτερη λυση ειναι διπλοκαμπινο pick-up με hardtop στην καροτσα
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Λόγω μεγέθους/ευρωπαϊκού τύπου.ΕΚεί που θα πας θα σε διευκολύνει το νέο!
Πόσα λεφτά ζήτησαν;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
ΕΚεί που θα πας θα σε διευκολύνει το νέο!
Πόσα λεφτά ζήτησαν;
Αν δεν έχει φθορα 30 ευρώπουλα
-
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
Πόσα λεφτά ζήτησαν;
Αυτό.
Αλλά 2+ μήνες;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
2+ μήνες για αντικατάσταση διπλώματος (το τρίπτυχο) με νέου τύπου μέσω ΚΕΠ;Έβγαλα δίπλωμα για μοτοσυκλέτα απεριορίστων κυβικών, στις 21 Φλέβάρη, και προχτες που ρώτησα μου είπαν ότι θα ερθει το δίπλωμα τελη Ιουνίου και βάλε.. Μιλάμε για αναμονή 4,5-5 μήνες
Στα Γιάννενα σε 10-15 μέρες το έχεις -
Αν εχει φθορα ποσο παει??
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πόσα λεφτά ζήτησαν;
Αυτό.
Αλλά 2+ μήνες;
Ισχύει σε κάποιες χώρες το καινούργιο έναντι του παλιού;
Δηλαδή το κλασικό ροζ με το GR δεν ισχύει όπου ισχύει και το καινούργιο?
-
Ο χρήστης dimgster έγραψε:
Πόσα λεφτά ζήτησαν;
Αυτό.
Αλλά 2+ μήνες;
Iσχυει εως το 2035.
Ευθύμη: αν έχει και φθορά είναι +10 ευρώ
-
Ο χρήστης koubeast έγραψε:
2+ μήνες για αντικατάσταση διπλώματος (το τρίπτυχο) με νέου τύπου μέσω ΚΕΠ;
Έβγαλα δίπλωμα για μοτοσυκλέτα απεριορίστων κυβικών, στις 21 Φλέβάρη, και προχτες που ρώτησα μου είπαν ότι θα ερθει το δίπλωμα τελη Ιουνίου και βάλε.. Μιλάμε για αναμονή 4,5-5 μήνες
Στα Γιάννενα σε 10-15 μέρες το έχειςΓενικότε παίζει ένα μπάχαλο ειδικά στην πρωτεύουσα και την συνπρωτεύουσα υπάρχει πολύ μεγάλο πρόβλήμα,οι υπηρεσίες εχουν ''μπουκωσει'' και οι εκδόσεις πάνε με ρυθμούς χελώνας
-
Aν σκεφτεις οτι Αθηνα+Θεσσαλονικη ειναι ο μισος+ πλυθησμος της Ελλαδας τοτε (για τα δικα μας δεδομενα) ειναι λογικο το μπουκωμα των υπηρεσιων.
-
Αν όμως σκεφτείς πως Αθήνα+Θεσσαλονίκη είναι εκτός από τον μισό πλυθησμό και οι μισοί δημόσιοι υπάλληλοι μάλλον απαράδεκτο είναι το χρονικό διάστημα.
-
Γι αυτο εβαλα μεσα σε παρενθεση για τα δικα μας δεδομενα,σε οποιοδηποτε πολτιτισμενο και οργανωμενο με ηλεκτρονικες υπηρεσιες κρατος δεν θα υπηρχε τετοιο προβλημα.
-
Ευχαριστω
-
Πόσα λεφτά ζήτησαν;
Αυτό.
Αλλά 2+ μήνες;
Iσχυει εως το 2035.
Σε ευχαριστώ πολύ.
Ρωτησα γιατι το καλοκαίρι θα διασχισω την μιση Ευρώπη και δε λεει να εχω μπλεξίματα.
-
Ως άσχετος από αυτοκίνητο, πείτε μου αν έχει κάποια βάση το παρακάτω ή είναι απλά παραξενιά μου.
Μαθήματα για δίπλωμα έκανα πέρσυ σε ένα citroen c3. Μου σπαγε τα νεύρα ότι αριστερά μου κατέβαινε πολύ μπροστά το πλαινό του παρμπρίζ και σε κάθε αριστερή στροφή ένιωθα άβολα και νευρικά, γιατί μου κοβε αρκετή ορατότητα. Παρόμοιο στυλ έχουν και άλλα μικρομεσαία από ότι βλέπω σε φώτος και μάλιστα κάποια σχηματίζουν και μπροστινό τριγωνάκι, π.χ corsa,colt,mazda2,fiesta,ds5 klp. -
Το μπροστινό φινιστρίνι για εμένα είναι σοβαρός λόγος να απορρίψω αυτοκίνητο. Μου σπάει τα νεύρα η ύπαρξή του, επηρεάζει πολύ αρνητικά την ορατότητα.
-
Όχι δεν εισαι περίεργος. Προσωπικά κάνω ένα τεστ σε κάθε όχημα που μπαίνω για να κρίνω αν το θεωρώ καλό ή όχι. Κάθομαι στο κάθισμα και φοράω ζώνη. Μετά κουνάω το κεφάλι διαγώνια αριστερα προς το παράθυρο . Αν βρώ στην πόρτα ή στην κολώνα του ουρανού το θεωρώ μεγάλο φάουλ γιατί σε μια απλή πλαγιωμετωπική ακόμα και με 10 χλμ μπορεί να μείνει κάποιος στο τόπο....
Και αυτό ειναι κάτι που μπορεί να συμβεί αναπάσα στιγμή μέσα στην πόλη...
Διάφορες ερωτήσεις/απορίες σχετικές με το αυτοκίνητο