-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Εχω ενα απο παλια αλλα μαλλον δεν δουλευει... δοκιμασα και τα δυο... καποια στιγμη μου βγαινει να κατεβασω ενα DVD αλλα εκει μπλεκει το πραγμα....
Για δοκίμασε αυτό. Είναι πολύ παλιά έκδοση (DVD 20) αλλά νομίζω θα σε καλύψει για αυτό που ψάχνεις.
ευχαριστω.....
-
224 δες http://seekpart24.com/lancia/thesis-841 ... -pu-100199
νομίζω imitasion είναι, αλλά σε κρεμαγιέρες παίζει να στείλεις πίσω τη δικιά σου και να γλιτώσεις όσα λέει στο excl deposit.
έτσι λέει, δεν το έχω δοκιμάσει.
το μαγαζί γενικότερα το εχω δοκιμάσει. -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
224 δες http://seekpart24.com/lancia/thesis-841 ... -pu-100199
νομίζω imitasion είναι, αλλά σε κρεμαγιέρες παίζει να στείλεις πίσω τη δικιά σου και να γλιτώσεις όσα λέει στο excl deposit.
έτσι λέει, δεν το έχω δοκιμάσει.
το μαγαζί γενικότερα το εχω δοκιμάσει.Η μια απο αυτες ειναι σχεδον σε ιδια τιμη με την οριτζιναλ.... γλυτωνεις ομως την αξια της επιστροφης.... ενδιαφερον.... πολυ ενδιαφερον!!!! ευχαριστω πολυ.... ισως με βοηθησει να κανω παζαρι εδω... με αυτην που εχουν..... για αυτο ψαχνω τωρα να δω αν επισκευαζεται η δικη μου Ελλαδα.... ωστε μετα να την πουλησω...
-
Υπαρχει Smart Brabus με 177 αλογα??? Θα τρελαθω θα πηδηχτω απο το παραθυρο . Ενας συμφοιτητης του αδερφου μου παει να πλασσαρει στο αδερφο μου Smart Brabus λεει με 177 αλογα . Υπαρχουν τοσα σε Smart? Εδω στη Mercedes και ειμαι με 163 αν ειναι να ξυλωσω το μοτερ και να βαλω του Smart Ξεχασα να σημειωσω πως ο πατερας του παιδιου εχει μαντρα με μεταχειρισμενα απο Γερμανια Σα να πουλανε πολλα φιδια
-
smart forfour
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
smart forfourFortwo του ειπαν
Καταλαβα καλα τα φιδια που πουλανε σε ευχαριστω drdino τα λεγα εγω -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
smart forfourhttp://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... rt_id=7774
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Υπαρχει Smart Brabus με 177 αλογα??? Θα τρελαθω θα πηδηχτω απο το παραθυρο . -
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Υπαρχει Smart Brabus με 177 αλογα??? Θα τρελαθω θα πηδηχτω απο το παραθυρο . Ενας συμφοιτητης του αδερφου μου παει να πλασσαρει στο αδερφο μου Smart Brabus λεει με 177 αλογα . Υπαρχουν τοσα σε Smart? Εδω στη Mercedes και ειμαι με 163 αν ειναι να ξυλωσω το μοτερ και να βαλω του Smart Ξεχασα να σημειωσω πως ο πατερας του παιδιου εχει μαντρα με μεταχειρισμενα απο Γερμανια Σα να πουλανε πολλα φιδιαΚοιταξε, μπορει κ να βρεις και vag 1.8T με 600 αλογα, supra, skyline με 1000+ αλλα αυτο δε σημαινει πως αξιζει να ασχληθεις
Για το σμαρτ ειδικα ενας λογος παραπανω, οσο λιγοτερα τοσο καλυτερα
-
Ναι το Smart Forfour Brabus στην μαμά μορφή του βγάζει 177 άλογα από τον Mitsubishi 1,5 κινητήρα του και ναι είναι πιο πολλά από τα δικά σου.... όπως είναι πιο πολλά και τα 180 που βγάζει ο 1,4 κινητήρας της VAG σε Polo, Ibiza....
Σού δίνεται λοιπόν πάνω από μία εξαιρετική ευκαιρία να ξηλώσεις το μοτέρ σου.... περισσότερα άλογα και μειωμένα τέλη! Αν και άμα τα άλογα ήταν ο στόχος σου μάλλον θα είχες πάρει άλλο αυτοκίνητο από την αρχή και πιο οικονομικά....
Στην ανάγκη σκέψου μήπως να κάνεις μια αναβάθμιση του δικού σου.... -
Ρε παιδια χθες επλυνα το αυτοκινητο και το σφουγγαρι εγινε λιγο χαλια... Μπορω να το βαλω στο πλυντηριο ή δεν θα γινει δουλεια???
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Ρε παιδια χθες επλυνα το αυτοκινητο και το σφουγγαρι εγινε λιγο χαλια... Μπορω να το βαλω στο πλυντηριο ή δεν θα γινει δουλεια???Βάλτο σε ένα κουβα με ζεστό νερο και σαπούνισέ το.Τρίψτο στα σημεία που λερώθηκε και μετά στίψτο έξω από τον κουβά γιατί μέχρι να καθαρήσει μπορεί να χρειαστεί να το ξανακάνεις.Αυτό κάνω εγώ και γίνεται λαμπίκο πάντα
-
Και ξέπλυνε το αρκετές φορές με τρεχούμενο νερό στείβοντας το πολλές φορές. Για να φύγουν χωματα και πετραδάκια που μπορεί να 'κρυφτηκαν' στους πόρους.
-
Ένα φιλαράκι θέλει να φέρει ένα Caterham από την Αγγλία και να το συναρμολογήσει εδώ (είναι η μισή τιμή). Ξέρουμε αν θα έχει πρόβλημα να πάρει έγκριση τύπου από το υπουργείο;
-
Εγω δεν εχω ιδεα, αλλα αν τα καταφερει γραψε μας αν θες για τη διαδικασια, ποσο του κοστισε κλπ...
Thanks!!
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Ένα φιλαράκι θέλει να φέρει ένα Caterham από την Αγγλία και να το συναρμολογήσει εδώ (είναι η μισή τιμή). Ξέρουμε αν θα έχει πρόβλημα να πάρει έγκριση τύπου από το υπουργείο;Επειδή το ψάχνω και γω για ένα Tiger Racing (μιας και μένω Αγγλία), μπήκα εδώ www.locostbuilders.gr και είμαι στη φάση διαβάσματος/ερωτήσεων με άτομα που έφτιαξαν/φτιάχνουν τα δικά τους. Ας το κοιτάξει, είναι μπερδεμένο θέμα.
-
Αγαπητοί φίλοι,
αισίως κατέφθασε το Γκολφάκι μου και σήμερα πραγματοποίησα και την εξόφληση.
Λόγω του γεγονότος ότι 26/10 και 28/10 είναι αργίες για τη Θεσσαλονίκη,το μηχανολογικό δεν δίνει πινακίδες στις 27/10,άρα η παραλαβή πάει για Παρασκευή 29/10.
Αν πάρω πινακίδες Δευτέρα 1/11/2010 πάω με το νέο σύστημα υπολογισμού τελών κυκλοφορίας,αν παραλάβω 29/10 πάω με το παλιό σύστημα.Έχετε κάτι να προτείνετε?
Είναι κανείς γνώστης τι θα επακολουθήσει σχετικά με τα τέλη κυκλοφορίας την επόμενη χρονιά?Ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
Καλοτάξιδο!
Με ποιον tsi το πήρες; Έβαλες το DSG; ( έχει σημασία για τον τουρμποκομπρεσσοράτο tsi, καθώς ρίχνει τους ρύπους και πέφτεις κατηγορία >1.4TSi 160HP DSG - 139gr 139€, ενώ χωρίς DSG: 145gr, άρα 218€ )
( Μάλλον θα σε βολεύει να πας με τα νέα )
Δες εδώ συγκεκριμένα πως διαμορφώνονται τα τέλη για τα VW. -
Ο χρήστης macedonianGR έγραψε:
Αγαπητοί φίλοι,αισίως κατέφθασε το Γκολφάκι μου και σήμερα πραγματοποίησα και την εξόφληση.
Λόγω του γεγονότος ότι 26/10 και 28/10 είναι αργίες για τη Θεσσαλονίκη,το μηχανολογικό δεν δίνει πινακίδες στις 27/10,άρα η παραλαβή πάει για Παρασκευή 29/10.
Αν πάρω πινακίδες Δευτέρα 1/11/2010 πάω με το νέο σύστημα υπολογισμού τελών κυκλοφορίας,αν παραλάβω 29/10 πάω με το παλιό σύστημα.Έχετε κάτι να προτείνετε?
Είναι κανείς γνώστης τι θα επακολουθήσει σχετικά με τα τέλη κυκλοφορίας την επόμενη χρονιά?Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Καλοταξιδο.Tα τέλη από πέρυσι δεν έχουν κ τρέλες διακυμάνσεις η μ@λ@κι@ όμως είναι ότι άσχετα που στην κατοχή σου θα έχεις το αμάξι μέσα στο 2010 για δυο σχεδόν μήνες χρεώνεσαι όλη την χρόνια
-
Ξέρει κανείς ποιο μήνα ακριβώς του 2005 κυκλοφόρησε το τελευταίο (πρόσφατα αποσυρθέν) Chevrolet Matiz;
Διάφορες ερωτήσεις/απορίες σχετικές με το αυτοκίνητο