-
Ο χρήστης georgie69 έγραψε:
Για να νοικιάσει καποιος αυτοκινητο στην Αμερική χειαζεται καποια ιδιατερη διαδικασία, εγγραφο? -
Για να νοικιάσει καποιος αυτοκινητο στην Αμερική χειαζεται καποια ιδιατερη διαδικασία, εγγραφο?πριν 1.5 χρονο
Tα Χριστουγεννα θεου Θελοντος θα την κανω για ΗΠΑ για δυο βδομαδες. Ξερουμε τι πρεπει να κανω ωστε να εχω την δυνατοτητα να οδηγησω εκει; Ευχαριστω προκαταβολικα
Το καλοκαίρι **νοίκιασα **2 φορές αυτοκίνητο στις ΗΠΑ απο AVIS με το κανονικό 'ροζ' δίπλωμα χωρίς κανένα πρόβλημα.
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Με το ζόρι χωράνε οι εργαζόμενοι κλπ. Οπότε σε πρωινή ώρα ούτε να το σκεφτείς να πάρεις αυτοκίνητο αν μπορείς να πας αλλιώς. Για απόγευμα έχεις καλύτερες πιθανότητες είτε να βρεις είτε να σε αφήσουν.... (ανάλογα και με το πως θα το χειριστείς).Απογευμα ΜΠΟΡΕΙ να βρεις στους γυρω δρομους,το πρωι σπανιοτατα.
Μην παρκαρεις (ουτε στο πεζοδρομιο) στο καθετο δρομο απο το φαναρι προς ΚΑΤ σε ολο το πρωτο τετραγωνο.Περνουν πολυ πολυ συχνα πινακιδες.
1000% πιο ξεαγχωτικο,αν και οχι τοσο γρηγορο οσο παλια, ειναι το τραινο.έχω 10 το πρωί ραντεβού. βολεύει ο ΗΣΑΠ? φτάνει μέχρι εκεί γιατί έχω ακούσει για έργα που κάνουν στις γραμμές.
-
Is it dangerous to wear sunglasses if your airbag deploys?
Το είχα απορία αυτές τις ημέρες, γιατί δεν μπορώ να οδηγήσω χωρίς γυαλιά ηλίου την μέρα και σκεφτόμουν με το airbag τι παίζει.
Από ότι καταλαβαίνω, δεν είναι επικίνδυνο. -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Με το ζόρι χωράνε οι εργαζόμενοι κλπ. Οπότε σε πρωινή ώρα ούτε να το σκεφτείς να πάρεις αυτοκίνητο αν μπορείς να πας αλλιώς. Για απόγευμα έχεις καλύτερες πιθανότητες είτε να βρεις είτε να σε αφήσουν.... (ανάλογα και με το πως θα το χειριστείς).
Απογευμα ΜΠΟΡΕΙ να βρεις στους γυρω δρομους,το πρωι σπανιοτατα.
Μην παρκαρεις (ουτε στο πεζοδρομιο) στο καθετο δρομο απο το φαναρι προς ΚΑΤ σε ολο το πρωτο τετραγωνο.Περνουν πολυ πολυ συχνα πινακιδες.
1000% πιο ξεαγχωτικο,αν και οχι τοσο γρηγορο οσο παλια, ειναι το τραινο.έχω 10 το πρωί ραντεβού. βολεύει ο ΗΣΑΠ? φτάνει μέχρι εκεί γιατί έχω ακούσει για έργα που κάνουν στις γραμμές.
Εγω με τον ΗΣΑΠ μια Χαρα πηγα το πρωι! ΜΟΝΟ 25 λεπτα απο Α.πατησια-Καλλιθεα! Εργα εχει στο κομματι Ν.Φαληρο-Καλλιθεα. Και δεν σταματαει στην καθοδο για Πειραια στους σταθμους Κ.Πατησια-Αγ.Νικολαος! Κοσμο πολυ δεν ειχε σημερα, παλι καλα προτιμανε τα αυτοκινητα τους σιγα σιγα οποτε θα πιασω τον ΗΣΑΠ . Περισσοτερα για τα εργα γνωριζω επ'ακριβως το χρονοφδιαγραμμα και τι θα κλεισει, οποτε προετοιμασα τις διαδρομες μου!
-
Ο χρήστης PiCo έγραψε:
Is it dangerous to wear sunglasses if your airbag deploys?Το είχα απορία αυτές τις ημέρες, γιατί δεν μπορώ να οδηγήσω χωρίς γυαλιά ηλίου την μέρα και σκεφτόμουν με το airbag τι παίζει.
Από ότι καταλαβαίνω, δεν είναι επικίνδυνο.Οχι δεν ειναι ωστε να σου προκαλεσει καποια σοβαρη ζημια πχ (μακρυα απο μας) απλα ισως να σου τραυματισει λιγο το προσωπο αφου ο σκελετος θα παρεμβαλεται μεταξυ κεφαλιου κ αεροσακου. Το ειχα κοιταξει κι εγω λογω μυωπιας αλλα οκ, νομιζω πως ειναι το λιγοτερο που θα πρεπει να μας ανησυχει αν συμβει κατι τετοιο... Θεωρω σημαντικοτερο να μην εχει ο συνοδηγος πραγματα μπροστα του (εχω δει απιστευτα) κ να καθεται σωστα
-
Επειδή πολύ συχνά οδηγώ με γυαλιά μυωπίας (όταν δε φοράω φακούς επαφής), είχα την ίδια απορία.
Απ' όσο ξέρω και φαντάζομαι, λόγω της τεράστιας επιβράδυνσης κατά την σύγκρουση, τα γυαλιά φεύγουν από το πρόσωπο λόγω αδράνειας, πριν ακουμπήσουμε στον αερόσακο.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Με το ζόρι χωράνε οι εργαζόμενοι κλπ. Οπότε σε πρωινή ώρα ούτε να το σκεφτείς να πάρεις αυτοκίνητο αν μπορείς να πας αλλιώς. Για απόγευμα έχεις καλύτερες πιθανότητες είτε να βρεις είτε να σε αφήσουν.... (ανάλογα και με το πως θα το χειριστείς).
Απογευμα ΜΠΟΡΕΙ να βρεις στους γυρω δρομους,το πρωι σπανιοτατα.
Προχθες,Τεταρτη,ο σταθμος του ΚΑΤ δουλευε κανονικοτατα.
Παντως για να'σαι εγκαιρως στο ραντεβου σου φροντισε να εισαι στο σταθμο επιβιβασης αφου εισαι και νοτιος καμια ωριτσα πιο πριν. -
Ο χρήστης ast έγραψε:
Επειδή πολύ συχνά οδηγώ με γυαλιά μυωπίας (όταν δε φοράω φακούς επαφής), είχα την ίδια απορία.Απ' όσο ξέρω και φαντάζομαι, λόγω της τεράστιας επιβράδυνσης κατά την σύγκρουση, τα γυαλιά φεύγουν από το πρόσωπο λόγω αδράνειας, πριν ακουμπήσουμε στον αερόσακο.
Δε νομιζω να προλαβαινουν να πεσουν τοσο γρηγορα που ανοιγει ο αεροσακος... Οπως κ να'χει κοιταξτε τι βρηκα σε ενα φορουμ-κλωνο -εμφανισιακα- του 4Τ
http://bloka.com/phpBB3/viewtopic.php?f=21&t=4891&start=0&st=0&sk=t&sd=a
Απ'το 7ο ποστ κ κατω εχει ιδιαιτερο ενδιαφερον. Λεει μαλιστα οτι σε καποιες περιπτωσεις ισως βοηθησουν τα γυαλια! Διαβασα κ αλλα σημαντικα γυρω απ'το ανοιγμα του αεροσακου αξιζει να ριξετε μια ματια
-
Ειχα την τυχη σε focus αντικαταστασης της Hertz να σπασει το πισω δεξια ψαλιδι, ρημαδι λεμε, και να χτυπησω σε τσιμεντενιο στηθαιο με καμια 100αρα, 80αρα.
Τα γυαλια ορασης μια χαρα μενουν στην θεση τους, πιστευω οτι μπορουν ισως να τραυματισουν με ψιλογρατζουνια το προσωπο, αλλα στην περιπτωση μου απλα στραβωσαν λιγο. Υποθετω οτι εχει να κανει με τοιν τυπο και την αντοχη του σκελετου, αλλα θα προτιμουσα να φορουσα φακους, επιλογη που ακυρωνεται αν φορουσα γυαλια ηλιου. Και τα ορασεως που φορουσα αλλωστε, ηλίου ήταν. Ενδιαφερουσα εμπειρια, ακομα και με γυαλια, εφοσον φορας ζωνη δεν υπαρχει σοβαρο θεμα.
-
Ειχα την τυχη σε focus αντικαταστασης της Hertz να σπασει το πισω δεξια ψαλιδι, ρημαδι λεμε, και να χτυπησω σε τσιμεντενιο στηθαιο με καμια 100αρα, 80αρα.Τα γυαλια ορασης μια χαρα μενουν στην θεση τους, πιστευω οτι μπορουν ισως να τραυματισουν με ψιλογρατζουνια το προσωπο, αλλα στην περιπτωση μου απλα στραβωσαν λιγο. Υποθετω οτι εχει να κανει με τοιν τυπο και την αντοχη του σκελετου, αλλα θα προτιμουσα να φορουσα φακους, επιλογη που ακυρωνεται αν φορουσα γυαλια ηλιου. Και τα ορασεως που φορουσα αλλωστε, ηλίου ήταν. Ενδιαφερουσα εμπειρια, ακομα και με γυαλια, εφοσον φορας ζωνη δεν υπαρχει σοβαρο θεμα.
Εσπασε το ψαλιδι?
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Δε νομιζω να προλαβαινουν να πεσουν τοσο γρηγορα που ανοιγει ο αεροσακος... Οπως κ να'χει κοιταξτε τι βρηκα σε ενα φορουμ-κλωνο -εμφανισιακα- του 4Τ
http://bloka.com/phpBB3/viewtopic.php?f=21&t=4891&start=0&st=0&sk=t&sd=a
Απ'το 7ο ποστ κ κατω εχει ιδιαιτερο ενδιαφερον. Λεει μαλιστα οτι σε καποιες περιπτωσεις ισως βοηθησουν τα γυαλια! Διαβασα κ αλλα σημαντικα γυρω απ'το ανοιγμα του αεροσακου αξιζει να ριξετε μια ματια
Good to know!
Οπότε είμαι και γκλάμορ και ασφαλής
-
Την δευτερα τι ωρα ξεκιναει ο δακτυλιος στην Αθηνα;07:00 ?
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Την δευτερα τι ωρα ξεκιναει ο δακτυλιος στην Αθηνα;07:00 ?7 μεχρι 8 το βραδυ νομιζω
Προσεχε μην πεσεις σε καμμια πορεια γιατι τον τελευταιο καιρο ολο τετοια εχει η αθηνα
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Την δευτερα τι ωρα ξεκιναει ο δακτυλιος στην Αθηνα;07:00 ?Στις 7 το πρωί με 8 το βράδυ!
(Το ίδιο ρωταγα και εγώ χθες σε φίλο Αθηναίο για να μπω την Τρίτη το πρωί!) -
Πρεπει να παω σε ενα δικαστηριο στην Λ.Αλεξανδρας (Κύριλλου Λουκάρεως) το αμαξι ειναι με ζυγο νουμερο και η γυναικα ειναι με ναρθηκα στο ποδι
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Πρεπει να παω σε ενα δικαστηριο στην Λ.Αλεξανδρας (Κύριλλου Λουκάρεως) το αμαξι ειναι με ζυγο νουμερο και η γυναικα ειναι με ναρθηκα στο ποδιH Aλεξάνδρας και τα δικαστήρια στην Ευελπίδων, είναι εκτός δακτυλίου
Αν θες σχεδιάγραμμα... ρίξε πμ. -
Εχω την εντύπωση πως η Κύριλλου Λουκάρεως που είναι απο την πλευρά του Αγ. Σάββα και απέναντι απο το στάδιο είναι εκτός δακτυλίου.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Πρεπει να παω σε ενα δικαστηριο στην Λ.Αλεξανδρας (Κύριλλου Λουκάρεως) το αμαξι ειναι με ζυγο νουμερο και η γυναικα ειναι με ναρθηκα στο ποδιΗ Αλεξάνδρας είναι το όριο οπότε μπορείς να κυκλοφορήσεις κανονικά. Τα δικαστήρια και ο δρόμος που θέλεις είναι προς την έξω από το δακτύλιο μεριά της Αλεξάνδρας οπότε κι εκεί κυκλοφορείς. Για παρκάρισμα βέβαια είναι άλλη ιστορία...
Στον παρακάτω χάρτη αυτό που ζητάς είναι ακριβώς κάτω από τη λέξη EMVELIA στο πάνω δεξί μέρος.
http://www.livebetter.gr/datafiles/news ... TYLIOS.jpg -
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
Πρεπει να παω σε ενα δικαστηριο στην Λ.Αλεξανδρας (Κύριλλου Λουκάρεως) το αμαξι ειναι με ζυγο νουμερο και η γυναικα ειναι με ναρθηκα στο ποδι
H Aλεξάνδρας και τα δικαστήρια στην Ευελπίδων, είναι εκτός δακτυλίου
Αν θες σχεδιάγραμμα... ρίξε πμ.Αν θυμαμαι καλα τους δρομους:Πλατεια Καραισκακη,Καρολου,Μαρνη,Πατησιων και μετα στριβουμε Αλεξανδρας;
εντιτ
Ευχαριστω για τον χαρτη Χριστο!!
Διάφορες ερωτήσεις/απορίες σχετικές με το αυτοκίνητο