-
Καλημέρα,
μετά από πολύ χρήσιμες παρατηρήσεις που διάβασα στο φόρουμ, σκέφτομαι να υπερκυβίσω το αυτοκίνητό μου από τα μίζερα 1.4 στα κιμπάρικα 1.6 κυβικά, αφού αφαιρέσω όλο το τσίπικο σύστημα υπερσυμπίεσης που φοράει, το οποίο και με καθιστά ψευτογρήγορο νεοέλληνα. Μπορείτε να με καθοδηγήσετε σχετικά με το τι ακριβώς πρέπει να κάνω προκειμένου να γίνει ατμοσφαιρικό 1.600άρι το μοτέρ μου;
Επόμενο στάδιο η αφαίρεση της οροφής προκειμένου να γίνει CC.
-
-
ήταν δύσκολο να κρατηθώ
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μη το παιδι. Μετα απο οσα διαβασε και τα δικα σου τα χτυπηματα, δες πως το καταντησες :
-
-
Εδώ είμαστε!... Διάφορες απορίες!...
Απορία 1η!
Ξέρει κανείς αν υπάρχει κανένα Ελληνικό φόρουμ/σύλλογος φίλων CHEVROLET... ; ... ; ... ; (αναφέρομαι στα Chevrolet Cruze/Lacetti/Aveo!)Απορία 2η!
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Εδώ είμαστε!... Διάφορες απορίες!...Απορία 1η!
Ξέρει κανείς αν υπάρχει κανένα Ελληνικό φόρουμ/σύλλογος φίλων CHEVROLET... ; ... ; ... ; (αναφέρομαι στα Chevrolet Cruze/Lacetti/Aveo!)Υπάρχουν 2-3 club εχθρών.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Απορία 2η! Αναζητώ ένα οποιοδήποτε site (Ελληνικό ή Αγγλικό) στο οποίο να υπάρχει η δυνατότητα αναζήτησης αυτοκινήτων με κριτήρια αναζήτησης τις διαστάσεις του αυτοκινήτου...
π.χ. αναζήτηση μέχρι κάποιο ύψος, ή πλάτος ή μήκος...
Υπάρχει άραγε κάτι τέτοιο;Ένα που πέτυχα πριν 2-3 μέρες όταν έψαχνα για το υδραυλικό του corsa:
http://www.carfolio.com/
Δεν ξέρω αν σου κάνει, αλλά αριστερά έχει κάποιες επιλογές.. -
Επειδη θα τρελαθω, υπαρχει περιπτωση να υπαρχει βαθουλωμα στο αμαξι που να μην φαινεται καν με την αφη; Ή παιζουν παιχνιδια τα ματια μου, με την βοηθεια της μπιχλας που εχει μαζεψει το αμαξι;
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Εδώ είμαστε!... Διάφορες απορίες!...
Απορία 1η!
Ξέρει κανείς αν υπάρχει κανένα Ελληνικό φόρουμ/σύλλογος φίλων CHEVROLET... ; ... ; ... ; (αναφέρομαι στα Chevrolet Cruze/Lacetti/Aveo!)Υπάρχουν 2-3 club εχθρών.
Τι εννοείς;
Ένα που πέτυχα πριν 2-3 μέρες όταν έψαχνα για το υδραυλικό του corsa:
http://www.carfolio.com/
Δεν ξέρω αν σου κάνει, αλλά αριστερά έχει κάποιες επιλογές..Καλό φαίνεται, θα το ψάξω λιγάκι... Ευχαριστώ!...
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Επειδη θα τρελαθω, υπαρχει περιπτωση να υπαρχει βαθουλωμα στο αμαξι που να μην φαινεται καν με την αφη; Ή παιζουν παιχνιδια τα ματια μου, με την βοηθεια της μπιχλας που εχει μαζεψει το αμαξι;Σιγα μην το καταλαβεις με αφη και 'μπιχλα', εκτος αν αναφερεσαι σε βαθουλωμα μεγεθους 10 εκ και ανω, (πλατους, οχι βαθους !!!), οποτε θες και οφθαλμιατρο, εκτος απο φαναρτζη.
Πλυσιμο και κοιταγμα σε φυσικο φως -ηλιο απο διαφορες οπτικες γωνιες.
ΥΓ: Μηπως το nickname να το κανεις BiHLopoulos αντι Billopoulos? (sorry...) -
Νταξ, δεν μιλαμε για περιπτωση μετεωριτη που χτυπησε το αμαξι μου και ψαχνω να βρω αν εχει κανει γουβα, να ουμε!
-
Καλη τυχη!
-
Χθες ειδα ενα αυτοκινητο σχολης οδηγων το οποιο ειχε ενα αυτοκολλητο στην πισω πορτα που ελεγε ''Εκπευδευση και με αυτοματο κιβωτιο''.Δηλαδη καποιος που θα μαθει ετσι δεν θα μπορει να οδηγησει αυτοκινητο με συμπλεκτη,οπως γινεται στην Αμερικη???
-
Νομίζω δεν υπάρχει κάποιο κόλλημα σύμφωνα με τον νόμο, ΚΟΚ κλπ.
Εχω φίλη που οδηγεί κοντά στα 20 χρόνια μόνο αυτόματα. Σε αυτοματο εκπαιδευτικό έμαθε και το χειροκίνητο της φαίνεται απλώς πολύ δύσκολο! -
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Χθες ειδα ενα αυτοκινητο σχολης οδηγων το οποιο ειχε ενα αυτοκολλητο στην πισω πορτα που ελεγε ''Εκπευδευση και με αυτοματο κιβωτιο''.Δηλαδη καποιος που θα μαθει ετσι δεν θα μπορει να οδηγησει αυτοκινητο με συμπλεκτη,οπως γινεται στην Αμερικη???Υπαρχει διπλωμα μονο για αυτοματα;
-
Στην Αμερική ναι, εδώ δεν ξέρω.
-
Είδα διαφημιστικό πάνω σε αμάξι σχολής οδηγών ότι η εκπαίδευση και η εξέταση γίνεται με αυτόματο αυτοκίνητο.
Έτσι δεν θα σε κόψουν στην εκκίνηση σε ανηφόρα. -
Και εδω υπαρχει τετοιο διπλωμα... Μου το ειχε πει ο δασκαλος μου!
Απλα μετα σε αυτοκινητο με χειροκινητο κιβωτιο ειναι σαν να μην εχεις καν διπλωμα...
Ενω αντιθετα με διπλωμα για χειροκινητο μπορεις να χειριστεις κανονικα και αυτοματο αυτοκινητο!! Η διαφορα αναγραφεται επανω στο διπλωμα... -
Διάφορες ερωτήσεις/απορίες σχετικές με το αυτοκίνητο