-
Απ'οσο ξερω,οταν αποσυρθηκαν τα περισσοτερα πορτοκαλι τρολει το 2004,αρκετα δοθηκαν στην Σερβια,επισκευαστηκαν,τους βαλαν καινουριους κινητηρες και a/c και ειναι σαν καινουρια,ενω ενα δοθηκε σε ενα μουσειο των Η.Π.Α..Τωρα για τα υπολοιπα οχηματα(περιπολικα,ασθενοφορα)ξερω οτι οταν ενα αποσυρεται,αυτο παει στον Ο.Δ.Δ.Υ. και εκει ειτε το δινουν για ανταλλακτικα,ειτε το πετανε,ειτε το και το δινουν για ανταλλακτικα σε πολιτικα οχηματα ειτε το και το πουλανε σαν πολιτικο οχημα.Τωρα,ποια καφετερια στην Λουτσα ειναι απο τρολει;
-
Υπάρχει μία καφετέρια στον κεντρικό δρόμο της Λούτσας (ανατολική αττική) που σαν κύριο κτήριο έχει ένα τρόλεϊ, όχι αυτά που αλλάξαμε τελευταία φορά, τα λίγο πιο παλιά.
-
Σε ποια τρολει αναφερεσαι;Σε αυτα εδω http://www.athina984.gr/files/imagecach ... TROLEI.jpg
η σε αυτα εδω
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... y-1981.jpg
BTW,Χρονια τωρα(απο το 2001-2002 περιπου)βλεπω κατι ασπρα-πρασινα λεωφορεια Renault.Aυτα ειναι λεωφορεια η τρολει; -
Ο χρήστης Dimitris94 έγραψε:
Σε ποια τρολει αναφερεσαι;Σε αυτα εδω http://www.athina984.gr/files/imagecach ... TROLEI.jpg
η σε αυτα εδω
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... y-1981.jpg
BTW,Χρονια τωρα(απο το 2001-2002 περιπου)βλεπω κατι ασπρα-πρασινα λεωφορεια Renault.Aυτα ειναι λεωφορεια η τρολει;Αναφέρομαι στο δεύτερο που λες . Αν περάσω καμια μέρα απο εκεί θα σου ανεβάσω φωτογραφία.
Τα Renault που βλέπεις ειναι κανονικά λεωφορεία, απλά δεν είναι με πετρέλαιο αλλά με φυσικό αέριο.
-
Ερώτηση...
Λόγο ενός ¨θέματος¨ κανω ανανέωση στο δίπλωμα μου ανα 3 χρόνια.
Τώρα έχει λήξει απο την πρώτη του μηνός (τώρα έφαγα φλασιά και το κοίταξα), Δευτέρα θα πάω στο Κεπ και να κάνω την ανανέωση, αν πχ μέχρι την δευτέρα με πιάσουν, την έχω βαμένη; -
delete
-
Το έβαλα και στο άλλο φόρουμ αλλά μάλλον δέν το είδε κανείς.
Ξέρει κανείς το τηλέφωνο της πίστας Μεγάρων για να ελέγχουμε τη διαθεσιμότητα? Όσα νούμερα έχω βρεί μέσω google είναι αποσυνδεμένα ή ανήκουν πλέον σε κάποιον άλλο.
Γιατί τόση ανοργανωσιά
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Το έβαλα και στο άλλο φόρουμ αλλά μάλλον δέν το είδε κανείς.Ξέρει κανείς το τηλέφωνο της πίστας Μεγάρων για να ελέγχουμε τη διαθεσιμότητα? Όσα νούμερα έχω βρεί μέσω google είναι αποσυνδεμένα ή ανήκουν πλέον σε κάποιον άλλο.
Γιατί τόση ανοργανωσιά
Ξεχνας που ζουμε ελλαδισταν εγω εψαχνα το τηλ. απο το 2cv club και αυτο που βρηκα στο νετ το καλουσα και το σηκωνε ενας πακιστανος ουτε ηξερα τι μου ελεγε
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Το έβαλα και στο άλλο φόρουμ αλλά μάλλον δέν το είδε κανείς.Ξέρει κανείς το τηλέφωνο της πίστας Μεγάρων για να ελέγχουμε τη διαθεσιμότητα? Όσα νούμερα έχω βρεί μέσω google είναι αποσυνδεμένα ή ανήκουν πλέον σε κάποιον άλλο.
Γιατί τόση ανοργανωσιά
6985-555-590
Χρήστος Σέμπος -
Ευχαριστώ Hunter!
Πήρα τηλέφωνο και μου είπε οτι πλέον δέν μπορούν να μπούν ιδιώτες στην πίστα, νοικιάζεται μονο για track days κτλ
-
Μηπως γνωριζει κανενας απο που ειναι αυτοκινητο με αριθμο κυκλοφοριας που ξεκιναει απο ΙΟΜ???
Ειδα μια γκομενα σε ενα καινουργιο civic και θελω να μαθω για αρχη απο που ειναι. Ευχαριστω! -
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Πήρα τηλέφωνο και μου είπε οτι πλέον δέν μπορούν να μπούν ιδιώτες στην πίστα, νοικιάζεται μονο για track days κτλ -
Ο χρήστης psaxno_timoni έγραψε:
Μηπως γνωριζει κανενας απο που ειναι αυτοκινητο με αριθμο κυκλοφοριας που ξεκιναει απο ΙΟΜ???Νομός αττικής...
Ειδα μια γκομενα σε ενα καινουργιο civic και θελω να μαθω για αρχη απο που ειναι. Ευχαριστω!
Αν έχεις υπομονή να ψάξεις μέσα σε 5.000.000 ανθρώπους, σε βρίσκω εξαιρετικά επίμονο.
ΥΓ:τόσο ωραία γκόμενα ήταν?
-
Eχουν 5.000.000 ανθρωποι civic??????
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Eχουν 5.000.000 ανθρωποι civic??????γιατί ήταν σίγουρα δικό της (πχ εταιρικό)?
ή έστω στο όνομά της? -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
γιατί ήταν σίγουρα δικό της (πχ εταιρικό)?
ή έστω στο όνομά της?και ηταν σιγουρα γυναικα;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
γιατί ήταν σίγουρα δικό της (πχ εταιρικό)?
ή έστω στο όνομά της?και ηταν σιγουρα γυναικα;
Ήταν σίγουρα έστω άνθρωπος (και όχι λχ. μανάνγκαλ) ?
-
Έχει χρησιμοποιήσει κανείς κάποια μεταφορική για Αθήνα-Θεσσαλονίκη;
-
Καλημέρα
γνωρίζει κανείς αν με το παλιό δίπλωμα (το ροζ) μπορεί κάποιος να νοικιάσει αυτοκίνητο στη Γερμανία; Ή δέχονται μόνο του νέου τύπου;
ευχαριστώ. -
Εγώ πάντως με το ροζ δίπλωμα (εκδόθηκε το 1999) νοίκιασα αυτοκίνητο στο Άμστερνταμ πριν 2 χρόνια. Κανένα πρόβλημα, αν και ο υπάλληλος όταν το άνοιξε με κοίταξε κάπως... αλλά είναι διεθνές...
Πάντως, σε μία φόρμα δικιά τους που συμπληρώνει κάθε ένας που νοικιάζει αυτοκίνητο, τα στοιχεία μου τα συμπλήρωσα εγώ, γιατί στο δίπλωμα όλα είναι στα Ελληνικά...
Διάφορες ερωτήσεις/απορίες σχετικές με το αυτοκίνητο