-
Για να οδηγήσεις στην Ιταλία δεν απαιτείται δίπλωμα με λατινικούς χαρακτήρες και σε τυχόν έλεγχο δε θα έχεις προβλήματα, αν δεν πέσεις σε βλάκα αστυνομικό.
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Για να οδηγήσεις στην Ιταλία δεν απαιτείται δίπλωμα με λατινικούς χαρακτήρες και σε τυχόν έλεγχο δε θα έχεις προβλήματα, αν δεν πέσεις σε βλάκα αστυνομικό.+1
-
Ok σας εμπιστεύομαι
-
Ο χρήστης Alexel έγραψε:
Ok σας εμπιστεύομαιΕίσαι σίγουρος γι'αυτό που έγραψες;
-
Ο χρήστης Alexel έγραψε:
Ok σας εμπιστεύομαιΤι τσιγαρα καπνιζεις;
-
Ο χρήστης Alexel έγραψε:
Ok σας εμπιστεύομαιόταν θα βλέπεις κάτι τέτοιο στο δρόμο... κράτα αποστάσεις
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Για να οδηγήσεις στην Ιταλία δεν απαιτείται δίπλωμα με λατινικούς χαρακτήρες και σε τυχόν έλεγχο δε θα έχεις προβλήματα, αν δεν πέσεις σε βλάκα αστυνομικό.
+1
+1, δεν είχα κανένα πρόβλημα.
-
Mε το ελληνικό δίπλωμα δεν είχα πρόβλημα σε πολύ πιο περίεργες καταστάσεις (Πολωνία, Σλοβακία, Ουκρανία, Σκόπια ) και με είχαν σταματήσει για πολλούς ελέγχους. Απλά έδειχνα και το διαβατήριο. Θεωρώ ότι είναι απίθανο να έχεις πρόβλημα.
Δε πιστεύω να θές να οδηγήσεις στη Ρώμη -
Στην ΕΟ έχει σε πολλά σημεία (και σε ατέλειωτες ευθείες) κάτι λευκές λωρίδες κάθετες στην κατεύθυνση κίνησης. Συνήθως είναι μία, μετά 2, μετά 3, και μετά 5-6. Τι είναι αυτές;
-
Προειδοποιητικές. Για να ξυπνάς. Με τον θόρυβο.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Δε πιστεύω να θές να οδηγήσεις στη ΡώμηΈχω ξαναοδηγήσει... δεν μπορώ να πω πως γίνεται περισσότερο della puttana από την Αθήνα
Λέω να κάνω μια βόλτα μέχρι Bologna ή Milano, να δούμε πως θα είναι και η γκόλφω tdi στην autostrada -
Maranello
-
+1, και λίγο παραπέρα στο φιοράνο και σκαρφάλωμα στο συρματόπλεγμα.
-
Στην ερωτηση 'θελετε να γινετε δωρητης οργανων ?' , η απαντηση 'θα παρετε τα @ρχιδια μου' θεωρειται θετικη ή αρνητικη ?
-
Σε ΕΟ 2 λωρίδων, τι παίζει με φορτηγά/λεωφορεία κλπ κλπ σε αριστερή λωρίδα;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Σε ΕΟ 2 λωρίδων, τι παίζει με φορτηγά/λεωφορεία κλπ κλπ σε αριστερή λωρίδα;Μόνο για προσπέραση στην αριστερή.
-
Ούτως ή άλλως μόνο για προσπέραση βγαίνουν στην αριστερη, κι ας έχει 3 λωρίδες.
Μόνο αν υπάρχει απαγόρευση με σημα δεν μπορούν να προσπεράσουν Ντίνο.
Στη Γερμανία, σε μεγάλη έκταση, όπου υπάρχουν αυτοκινητόδρομοι 2 λωρίδων ισχύει απαγόρευση προσπέρασης συγκεκριμένες ώρες. -
Μου σπάνε τα νεύρα ρε πστ μου. Σε βλέπουν να έρχεσαι με +50 και +60 από αυτούς, και βγαίνουν τελευταία στιγμή να κάνουν προσπέραση με +1χλμ/ωρα από τον μπροστινό τους. Και πλακώνεσαι εσύ στα φρένα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μου σπάνε τα νεύρα ρε πστ μου. Σε βλέπουν να έρχεσαι με +50 και +60 από αυτούς, και βγαίνουν τελευταία στιγμή να κάνουν προσπέραση με +1χλμ/ωρα από τον μπροστινό τους. Και πλακώνεσαι εσύ στα φρένα.Είσαι σίγουρος οτι σε βλέπουν;
-
Με αναμμένα φώτα και λουλακί χρώμα, δύσκολο.
Διάφορες ερωτήσεις/απορίες σχετικές με το αυτοκίνητο