-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Για ρώτα στο viewtopic.php?f=13&t=32796Ευχαριστώ!
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Μου στείλανε μία πιστωτική από μία τράπεζα χωρίς να ζητήσω.Μπορούν να στέλνουν πιστωτικές έτσι στο ξεκάρφωτο;
Δε χρειάζεται κάποια υπογραφή από μέρους μου;Όχι, αλλά αν καταλήξει στον ταχυδρόμο σου και δεν τη δεις ποτέ, μαζί και το ξεχωριστό γράμμα που έχει μέσα τον κωδικό σου, εσένα θα κυνηγάνε μετά. Σκέψου να μην έχεις ζητήσει πιστωτική, να μην έχεις υπογράψει πουθενά, να μην έχεις καμία συνεργασία με τη συγκεκριμένη τράπεζα, να μην έχεις την παραμικρή ιδέα ότι υπάρχει τέτοια κάρτα στο όνομά σου, και να σε κυνηγάνε επειδή ο ταχυδρόμος την τσίμπησε προτού τη δεις, μαζί και το ξεχωριστό γράμμα με τον κωδικό ενεργοποίησης, και την έχει ξεζουμίσει.
Το ερώτημα είναι ποιος θα πρέπει μετά να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας.
-
Ο κωδικός είναι για να παίρνεις λεφτά από τα ΑΤΜ.
Ενεργοποίηση γίνεται τηλεφωνικά. Πχ, γειά σας είμαι ο Αλέν Ντελόν και θέλω να ενεργοποιήσω την κάρτα μου με κωδικό...
Διαβάζεις όλα τα στοιχεία που είναι πάνω στην κάρτα και έγινε. -
Ο χρήστης chrooooo έγραψε:
Ξέρει κανείς αν και πού μπορώ να βρω το Le Mans με τον ΜcQueen σε dvd με υποτίτλους (έστω αγγλικούς)?
το εχω σε avi,με ελληνικους,μπορεις να το καψεις σε dvd φανταζομαι,δεν το χω κανει ποτε ομως..
Πόσο εύκολο θα σου ήταν να το ανεβάσεις στο rapidshare?
-
Θα στο δωσω οποτε ξανακατεβεις Αθηνα ρε μουτρο.
-
Υπάρχει ειδική διαδικασία για να κολληθεί το μαντέμι;
-
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Υπάρχει ειδική διαδικασία για να κολληθεί το μαντέμι;Καθώς κολλάς, ζεσταίνεται η περιοχή γύρω από την κόλληση. Μετά όταν κρυώσει, συστέλλεται και το μαντέμι που δεν αντέχει σε εφελκυσμό, ραγίζει (παραδίπλα), αμέσως ή μετά από λίγο καιρό. Αν ζεστάνεις ΚΑΛΑ όλο το μαντέμι πριν το κολλήσεις ΙΣΩΣ να κρατήσει.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ξέρει κανείς αν και πού μπορώ να βρω το Le Mans με τον ΜcQueen σε dvd με υποτίτλους (έστω αγγλικούς)?Με εβαλες στο τριπακι να ψαχνω βραδιατικα...
Με ενα προχειρο search υπαρχει εδω (αν χρειαζεται κανε μια εγγραφη στο http://www.forumw.org
Υποτιτλοι εδω (πιθανοτατα θα θελουν συγχρονισμο) -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Ο κωδικός είναι για να παίρνεις λεφτά από τα ΑΤΜ.Ενεργοποίηση γίνεται τηλεφωνικά. Πχ, γειά σας είμαι ο Αλέν Ντελόν και θέλω να ενεργοποιήσω την κάρτα μου με κωδικό...
Διαβάζεις όλα τα στοιχεία που είναι πάνω στην κάρτα και έγινε.Παίζει και να θυμάμαι λάθος, αλλά κάποια που μου είχε στείλει η Eurobank [χωρίς να τη ζητήσω και χωρίς να υπογράψω το παραμικρό] δε χρειαζόταν τηλεφωνική ενεργοποίηση.
-
Ευχαριστώ όσους προσφέρθηκαν!
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Ο κωδικός είναι για να παίρνεις λεφτά από τα ΑΤΜ.
Ενεργοποίηση γίνεται τηλεφωνικά. Πχ, γειά σας είμαι ο Αλέν Ντελόν και θέλω να ενεργοποιήσω την κάρτα μου με κωδικό...
Διαβάζεις όλα τα στοιχεία που είναι πάνω στην κάρτα και έγινε.Παίζει και να θυμάμαι λάθος, αλλά κάποια που μου είχε στείλει η Eurobank [χωρίς να τη ζητήσω και χωρίς να υπογράψω το παραμικρό] δε χρειαζόταν τηλεφωνική ενεργοποίηση.
Οχι σίγουρα δεν θυμάσαι λάθος,και μένα η συγκεκριμένη τράπεζα επειδή είχα ανοίξει ένα λογαριασμό μισθοδοσίας,αποφάσισαν χωρίς φυσικά την συγκατάθεσή μου να μου στείλουν την πιστ. κάρτα και έπειτα σε κάποια φάση και το pin.
Φυσικά πήγα και την ακύρωσα και θαυμαστό ήταν το ερώτημα της υπαλλήλου του καταστήματος,γιατί την ακυρώνεται;;;;;; -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Διαβάζεις όλα τα στοιχεία που είναι πάνω στην κάρτα και έγινε.Προφανώς δεν γίνεται έτσι. Η ενεργοποίηση γίνεται με επιβεβαίωση πληροφοριών που προέρχονται από διαφορετικό κανάλι. Δηλαδή κάποιος μπορεί να σου κλέψει το φάκελλο με τη κάρτα από το γραμματοκιβώτιο αλλά χρειάζεται και αριθμό ταυτότητας, ΑΦΜ, ημερομηνία γέννησης κλπ για να την χρησιμοποιήσει.
-
Γνωριζει καποιος ετοιμολογικα ποια η διαφορα μεταξυ:
ανθρωποκτονιας κ δολοφονιας ?
Ευχαριστω. -
δολοφονία η [δolofonía] O25 : 1. προμελετημένος φόνος με δόλιο τρόπο
ανθρωποκτονία η [anθropoktonía] O25 : (νομ.) η πρόκληση του θανάτου ενός ανθρώπου από άλλον άνθρωπο (όταν δεν πρόκειται για εκτέλεση θανατικής ποινής)
-
Απο Λ. Κηφισίας, στο ρεύμα προς Κηφισιά, σε ποιό ύψος στρίβει αριστερά για Ψυχικό;
Θέλω να πάω στο Αρσάκειο, μάλλον πάλι κατά τύχη θα το πετύχω.. -
Το να πας είναι το μόνο εύκολο. Το να φύγεις είναι το δύσκολο. Έκανα κανένα 2ωρο να καταφέρω να βγω στην Κηφισίας όταν είχα τελειώσει με την ταριφιά.
-
Τελευταία φορά που είχα πάει ήμουν έτοιμος να καβαλήσω πεζοδρόμιο για να βγω στη Κηφισίας
Πέρασα δε και απο το σημείο που έχει μονοδρομηθεί ο παράδρομος για 10 μέτρα και ήμουν στο τσακ να χωθώ για να βγω στο φανάρι. Έχε χάρη που έγραψαν έναν φίλο μου στο συγκεκριμένο σημείο, πάλι καλά με τον παλιό κοκ..Το θέμα είναι να βρω που στρίβει, γιατί αλλιώς θα βγω πάλι απο Φιλοθέη κάνοντας βολτούλες στο δάσος και στις εκκλησιές (τώρα θυμήθηκα τη φορά που πήγαινα την αδελφή μου σε έναν γάμο, πέρα του οτι δεν υπήρχε ψυχή να ρωτήσουμε, όποιον πετυχαίνα δεν ήξερε να μου πει.. )..
-
Στο Ν.Ψυχικό, στο ύψος του ΑΒ Βασιλόπουλου, οδός Βασ. Δημητρίου περνάει απέναντι στο Παλαιό Ψυχικό (οδός 25ης Μαρτίου);
Εδώ δηλαδή:
http://f.imagehost.org/view/0793/staticmapΣκοπεύω να ανεβώ τη Κηφισίας προς Κηφισιά και να βγω στον παράδρομο για να βγω στο φανάρι ωστε να περάσω απένταντι.
Καλά, σε κανένα καλύτερο σημείο δε μπορούσαν να τη κάνουν τη καταραμένη διοργάνωση; -
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Στο Ν.Ψυχικό, στο ύψος του ΑΒ Βασιλόπουλου, οδός Βασ. Δημητρίου περνάει απέναντι στο Παλαιό Ψυχικό (οδός 25ης Μαρτίου);
Εδώ δηλαδή:
http://f.imagehost.org/view/0793/staticmapΣκοπεύω να ανεβώ τη Κηφισίας προς Κηφισιά και να βγω στον παράδρομο για να βγω στο φανάρι ωστε να περάσω απένταντι.
Καλά, σε κανένα καλύτερο σημείο δε μπορούσαν να τη κάνουν τη καταραμένη διοργάνωση;Μόνο έτσι πάει εύκολα από τον ΑΒ στο Ψυχικό.
-
Τελικά τα κατάφερα μια χαρά!
Και στο φεύγα πέτυχα γονιό που παραλάμβανε κόρη (η οποία φορούσε φούστα πουκάμισο και γραβάτα, έχει στολή το αρσάκειο; Γμτ, εκεί έπρεπε να πάω.. ) τον ακολούθησα οπότε και με έβγαλε άνετα και αβίαστα στη Κηφισίας..
Η κίνηση ήταν επική!
Λύσιμο ζώνης, μουσική, τα πόδια στο ταμπλώ και τσουλάαααααμε
Διάφορες ερωτήσεις/απορίες σχετικές με το αυτοκίνητο