-
Επειδή ούτε εγώ κατάλαβα, μήπως σου είναι εύκολο να γράψεις πως προτείνεις να γίνονται οι έλεγχοι στην Α.Ο. στις συγκεκριμένες ώρες της ημέρας;
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Επειδή ούτε εγώ κατάλαβα, μήπως σου είναι εύκολο να γράψεις πως προτείνεις να γίνονται οι έλεγχοι στην Α.Ο. στις συγκεκριμένες ώρες της ημέρας;Να μην γίνονται.
-
Αν και δεν πέρασα από εκεί σήμερα, το πιο πιθανό -που το έχω παρατηρήσει αρκετά συχνά- θα είναι να έγραφαν τα ζώα για κίνηση στην ΛΕΑ...
Άρα καλά έκαναν...Υγ. Στο συγκεκριμένο σημείο στο 95% των περιπτώσεων μεταξύ 9 - 10 πμ πάντα υπάρχει αυξημένη κίνηση, υπάρχει δεν υπάρχει μπλόκο.
-
Ξερει κανεις καποιο ταξιδιωτικο γραφειο που να κλεινει θεσεις σε easyjet κοντα στο κεντρο και να ειναι ακομη ανοιχτο σημερα;
Προσπαθω να κλεισω τα ρημαδιασμενα εισητηρια αλλα τελικα δεν μπορω να χρησιμοποιησω τη καρτα μου. Μενω στον Υμηττο, οποτε βολευει Βυρωνας Παγκρατι Κεντρο Ν Κοσμος Δαφνη.. -
Έχω την εντύπωση ότι η easyjet δεν συνεργάζεται με ταξιδιωτικά πρακτορεία.
-
Πραγματι, αλλα απ'οτι καταλαβαινω καποια πρακτορεια σου κλεινουν αυτα τη θεση μεσω νετ.
Μου ειπαν για ενα στην αγια Παρασκευη, αλλα βρεχει και δεν εχω αμαξι και κλεινει στις 6 οποτε παπαλα.. -
Δεν μπορείς να πείσεις κάποιον φίλο σου να τα χρεώσει στην δικιά του κάρτα και να του πληρώσεις το ποσό;
-
Τελικα βρηκα λυση, χρησιμοποιησα καρτα αλλου. Ευχαριστω!
-
Ο χρήστης CHRISTOS KOUTRAS έγραψε:
ΑΠΟΨΕΙΣ...ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ. Μια ματια καλυτερη στο κειμενο στο τελος του και ισως(?)καταλαβεις τι γραφω και πια ειναι η αποψη μου, κατι αλλο δεν εχω για το θεμα αυτο επιμενω στη λεξη ΑΠΟΨΕΙΣ καλη σου μερα.Από την άλλη, όταν όλοι έχουμε καταλάβει κάτι διαφορετικό από αυτό που ήθελες να πεις, ίσως πρέπει να βελτιώσεις τον τρόπο γραφής σου.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αν έχει τέτοιο συστημα, θα έχει κουμπάκι στο χειριστήριο των καθρεπτών δίπλα.(δεν μπαίνεις γιατί φοβάσαι ότι θα σου αρέσει, ε; Δεν πειράζει, και εγώ το παθαίνω πολλές φορές )
Το τσεκαρα στα γρηγορα σημερα, μηπως ειχε καποιο κουμπακι στην πορτα εκει που ρυθμιζεις τον καθρεφτη ή επιλεγεις ποιον καθρεφτη θα ρυθμισεις...δεν βρηκα κατι.
Το κακο ειναι οτι ο γκεντεμοκορσερ χτες μου ειπε οτι δεν κλεινουν οι καθρεφτες της Α κλας....ψιλοκουφο μου φαινεται ρε γμτ να μην κλεινουν -
Ούτε με το χέρι; Ρώτα στο μερσεντοφόρουμ ρε, στείλε και κανένα πουμου στον Χρουμπελίξ!
-
Ρε συ με το χερι προσπαθησα....αλλα φοβηθηκα να πιεσω πολυ τον καθρεφτη....αν τον σπασω παιζει να εχει οσο ειναι το μηνιατικο μου!
-
Είσαι χαζόσκυλο. Τόσες ώρες που έχεις ρωτήσει και κοιτάς το εσωτερικό σαν εξωγήινος θα είχες διαβάσει το κ&^%&%$&$%λοmanual.
-
Στα c-class W203 οι καθρέπτες δεν κλείνουν χειροκίνητα! Μόνο αν είχες προνοήσει να τους παραγγείλεις ηλεκτρικά ανακλινόμενους έκλειναν από τον σχετικό διακόπτη στην πόρτα
-
έχω μυωπία και έβαλα γυαλιά με συμβουλή γιατρού. όταν όμως έβγαλα το δίπλωμα το 2000 ήμουν οκ και το δίπλωμα δεν αναγράφει κάτι. θα πρέπει να κάνω κάποια ενημέρωση/ανανέωση ή είμαι εντάξει?
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
έχω μυωπία και έβαλα γυαλιά με συμβουλή γιατρού. όταν όμως έβγαλα το δίπλωμα το 2000 ήμουν οκ και το δίπλωμα δεν αναγράφει κάτι. θα πρέπει να κάνω κάποια ενημέρωση/ανανέωση ή είμαι εντάξει?Την ίδια απορία έχω κι εγώ. Φοράω γυαλιά ορασεως πολλά χρόνια αλλά στο δίπλωμά μου δεν αναγράφεται κάτι σχετικό. Υποχρεούμαι να το αλλάξω ή να το αφήσω ως έχει, μιας και δε μου έχει γίνει καμία παρατήρηση σε έλεγχο της Τροχαίας;
-
Για να μεταβιβαστεί αμάξι πρέπει να έχει περάσει κτέο???
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
έχω μυωπία και έβαλα γυαλιά με συμβουλή γιατρού. όταν όμως έβγαλα το δίπλωμα το 2000 ήμουν οκ και το δίπλωμα δεν αναγράφει κάτι. θα πρέπει να κάνω κάποια ενημέρωση/ανανέωση ή είμαι εντάξει?Αν έχεις πρόβλημα οράσεως τότε στη φωτό στο δίπλωμα θα βάλεις υποχρεωτικά με γυαλιά. Το αντίθετο όμως δεν δημιουργεί πρόβλημα. Δηλαδή αφού η φωτο είναι χωρίς γυαλιά, και έλεγχο να σας κάνουν και να φοράτε εσείς γυαλιά δεν τίθεται ζήτημα.
Υ.Γ. : εκτός και αν είστε προκλητικοί προς το όργανο, μην τα ξαναλέμε αυτά !!!
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
έχω μυωπία και έβαλα γυαλιά με συμβουλή γιατρού. όταν όμως έβγαλα το δίπλωμα το 2000 ήμουν οκ και το δίπλωμα δεν αναγράφει κάτι. θα πρέπει να κάνω κάποια ενημέρωση/ανανέωση ή είμαι εντάξει?
Αν έχεις πρόβλημα οράσεως τότε στη φωτό στο δίπλωμα θα βάλεις υποχρεωτικά με γυαλιά. Το αντίθετο όμως δεν δημιουργεί πρόβλημα. Δηλαδή αφού η φωτο είναι χωρίς γυαλιά, και έλεγχο να σας κάνουν και να φοράτε εσείς γυαλιά δεν τίθεται ζήτημα.
Υ.Γ. : εκτός και αν είστε προκλητικοί προς το όργανο, μην τα ξαναλέμε αυτά !!!
Αν είναι υποχρεωτική η χρήση γυαλιών (το έγραψε ο οφθαλμίατρος όταν εξετάστηκες για να βγάλεις το δίπλωμα, εκεί που γράφει το δίπλωμά σου τι είδους δίπλωμα έχεις (για μηχανάκι, επαγγελματικό για φορτηγό, για ΕΙΧ ερασιτεχνικό κτλ), έχει στις παρατηρήσεις ένα κωδικό 001 που σημαίνει 'υποχρεωτική χρήση γυαλιών κατά την οδήγηση'.
Παλιότερα το έγραφαν πίσω στις γενικές παρατηρήσεις. -
To έχω ακούσει αυτό. Στο δικό μου, που φοράω γυαλιά, εκεί που λέει ο Κάβουρας έχει ένα κωδικό 01.01
Διάφορες ερωτήσεις/απορίες σχετικές με το αυτοκίνητο