-
Ο χρήστης Dark_Side έγραψε:
Μια γενικότερη απορία. Γιατί δεν βάζουν ηλεκτρικούς μηχανισμούς στα πίσω παράθυρα στους βασικούς εξοπλισμούς ? Τόσο σπουδαίο είναι για βασικό εξοπλισμό ώστε να μην μπορούν να μπουν? Αφού βάζεις που βάζεις ηλεκτρικά παράθυρα μπροστά σαν κατασκευαστής , τόσο σπουδαίο να μπουν και πίσω και να είναι πιο ολοκληρωμένο το αμάξι έστω και με βασικό εξοπλισμό?+1, Οπως και το καταραμενο 'auto-down' και 'auto-up' στα παραθυρα..
Αν θες να τα κλεισεις, απλα πατας μια φορα τον διακοπτη και κλεινουν.
Μακαρι να ηταν στανταρ σε ολα.
Το swift πχ το εχει μονο για τον οδηγο!
ΠΟΣΟ πια να κοστιζει για να το βαλεις και για τον συνοδηγο;
Το Focus το εχει μονο για κατεβασμα παραθυρων, οχι για ανεβασμα. -
Φοιτητές κάνουν πάρτυ, μουσική στο διαπασών, το παρκέ μου συντονίζει από τα μπάσα. Θέλω να κοιμηθώ, ήδη τους έχουν κάνει παρατήρηση 3-4 γείτονες, αλλά αυτοί εκεί... Τώρα ακούμε τα ριάλια... Να σκάσω μύτη με την κελεμπία και την μολότοφ;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Φοιτητές κάνουν πάρτυ, μουσική στο διαπασών, το παρκέ μου συντονίζει από τα μπάσα. Θέλω να κοιμηθώ, ήδη τους έχουν κάνει παρατήρηση 3-4 γείτονες, αλλά αυτοί εκεί... Τώρα ακούμε τα ριάλια... Να σκάσω μύτη με την κελεμπία και την μολότοφ;με μπουρνούζι
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Φοιτητές κάνουν πάρτυ, μουσική στο διαπασών, το παρκέ μου συντονίζει από τα μπάσα. Θέλω να κοιμηθώ, ήδη τους έχουν κάνει παρατήρηση 3-4 γείτονες, αλλά αυτοί εκεί... Τώρα ακούμε τα ριάλια... Να σκάσω μύτη με την κελεμπία και την μολότοφ;Μπορείς να διαλέξεις αμφίεση από εδώ.
Π.χ.:
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Φοιτητές κάνουν πάρτυ, μουσική στο διαπασών, το παρκέ μου συντονίζει από τα μπάσα. Θέλω να κοιμηθώ, ήδη τους έχουν κάνει παρατήρηση 3-4 γείτονες, αλλά αυτοί εκεί... Τώρα ακούμε τα ριάλια... Να σκάσω μύτη με την κελεμπία και την μολότοφ;
με μπουρνούζι
Αυτά ο κορσαίρ τα κάνει.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
με μπουρνούζι
Αυτά ο κορσαίρ τα κάνει.
και πιανουν φαντάζομαι
ποιος θα χει διαθεση για παρτυ μετά απο κάτι τετοιο; -
Σκάσε μύτη με τον πυροσβεστήρα απασφαλισμένο και φώναξε καίγεται το κτίριο, βγείτε γρήγορα έξω. Ε άμα κατέβουν κάτω, όταν καταλάβουν ότι ήταν false alarm θα είναι αργά αφού θα έχουν ξενερώσει και θα το διαλύσουν.
Επειδή όμως υπάρχει μια περίπτωση να ανέβουν και να συνεχίσουν το γλέντι, είσαι διατεθιμένος να τα παίξεις όλα για όλα; -
Γιατί δεν καλείς την αστυνομία στο πάρτυ;
-
Πιστεύω ότι στην Ελλάδα πρέπει να έχουμε μια παραπάνω ελαστικότητα στα Σαββατιάτικα πάρτυ... πότε δηλαδή να το κάνουν τα παιδιά? Ε, και μέχρι τις 2 δεν είναι τραγικό να έχουν μουσική δυνατά. Μη γίνουμε τελείως κρυόκωλοι το έθνος.
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Πιστεύω ότι στην Ελλάδα πρέπει να έχουμε μια παραπάνω ελαστικότητα στα Σαββατιάτικα πάρτυ... πότε δηλαδή να το κάνουν τα παιδιά? Ε, και μέχρι τις 2 δεν είναι τραγικό να έχουν μουσική δυνατά. Μη γίνουμε τελείως κρυόκωλοι το έθνος.Όταν έγραψε ο drdino είχε πάει 3, έπρεπε να είχαν σταματήσει...
-
Πιστεύω ότι στην Ελλάδα πρέπει να έχουμε μια παραπάνω ελαστικότητα στα Σαββατιάτικα πάρτυ... πότε δηλαδή να το κάνουν τα παιδιά? Ε, και μέχρι τις 2 δεν είναι τραγικό να έχουν μουσική δυνατά. Μη γίνουμε τελείως κρυόκωλοι το έθνος.Δεν μπορώ να πω ότι διαφωνώ, αλλά υπάρχει το εξής πρόβλημα: στην πολυκατοικία δεν μένουν μόνο φοιτητές, αλλά και υπερήλικες, οικογένειες με νεογέννητα, μωρα κτλ. Εντάξει, δεν είπαμε από τις 11 να πέφτει σιωπητήριο... Υπάρχουν και στον δρόμο μου 2 μαγαζιά (ένα ρεμπετάδικο και ένα σκυλάδικο) όπου μπορούνε να πάνε και να καούνε ομαδικώς. Αλλά να μην καλέσουν και εμάς στο πάρτυ;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Φοιτητές κάνουν πάρτυ, μουσική στο διαπασών, το παρκέ μου συντονίζει από τα μπάσα. Θέλω να κοιμηθώ, ήδη τους έχουν κάνει παρατήρηση 3-4 γείτονες, αλλά αυτοί εκεί... Τώρα ακούμε τα ριάλια... Να σκάσω μύτη με την κελεμπία και την μολότοφ;Φοιτήτριες γειτόνισσες έκαναν το ίδιο, μια δυο παρατηρήσεις αλλά δεν ... το αντίθετο μάλιστα ήταν και επιθετικές.
Την επόμενη ημέρα όμως κατάλαβαν πως είναι να μη μπορείς να κοιμηθείς ενώ νυστάζεις.
Το κουδούνι της εξώπορτας βραχυκυκλώθηκε ώστε να κτυπά συνεχώς. Από τις 09:30΄περίπου που άρχισε να κτυπά μέχρι τις 12:00' περίπου που τους έκοψε (αφού δεν έβρισκαν την αιτία) να κλείσουν το γενικό ρεύματος σίγουρα δεν έκλεισαν μάτι και μετά έψαχναν να βρουν τρόπο να έχουν φως χωρίς να κτυπά το κουδούνι. -
Υπερβολή δεν είναι αυτό για κάτι που γίνεται υπερβολικά σπάνια (θέλω να ελπίζω) ;
-
είναι στους φοιτητές σπάνιο η διασκέδαση κ τα πάρτι;
-
Σίγουρα ηλικιωμένοι άνθρωποι ενοχλούνται από πάρτυ (δεν αναφέρομαι στον tazio ). Ωστόσο φοιτητές είναι , νέοι άνθρωποι αυτά θα έχουν να θυμούνται όταν μεγαλώσουν, αφήστε βρε τα παιδιά να διασκεδάσουν και να ερωτευτούν! Λίγη ανοχή, μιά μέρα είναι άλλωστε όχι κάθε μήνα
Βέβαια έπρεπε να σε καλέσουν και σένα drdine εδώ έσφαλαν .
Όταν οργανώναμε φοιτητικά πάρτυ πάντα πηγαίναμε σε όλους τους ενοίκους της οικοδομής μία μέρα πριν και τους ενημερώναμε ζητώντας την κατανόησή τους.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
...Αλλά να μην καλέσουν και εμάς στο πάρτυ;Έχει τίποτα 'μελετηρές' φοιτήτριες στην πολυκατοικία σου; Αν ναι, θα σου έρθω για καφέ καμιά μέρα που θα είμαι Θεσσαλονίκη.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Υπερβολή δεν είναι αυτό για κάτι που γίνεται υπερβολικά σπάνια (θέλω να ελπίζω) ;Αδίκως ελπίζεις.
Σίγουρα ηλικιωμένοι άνθρωποι ενοχλούνται από πάρτυ (δεν αναφέρομαι στον tazio ). ...
Να σου πω αν γινόταν Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή ούτε που θα με ένοιαζε, ειλικρινά. Αλλά όταν γίνεται τρεις τέσσερις φορές την εβδομάδα (σαν αντιβίωση ένα πράγμα) και παρά τις πολλές παρατηρήσεις (στις οποίες απαντούσαν αρκετά προκλητικά) από γείτονες και από τη πολυκατοικία και από τις γύρω αυτό συνεχίζεται τότε ... .
Όλοι ενοχλούμε κάποια στιγμή, αλλά αν μας ζητήσουν να ηρεμήσουμε δεν συνεχίζουμε ούτε προκαλούμε.
Εξάλλου θεωρώ ότι το καψόνι με το κουδούνι ήταν πολύ ελαφρύτερο από το τηλεφώνημα που έκανε κάποιος στον πατέρα των φοιτητριών λέγοντάς του για το τι γίνεται και που πάνε τα λεφτά του. -
Πιστεύω ότι στην Ελλάδα πρέπει να έχουμε μια παραπάνω ελαστικότητα στα Σαββατιάτικα πάρτυ... πότε δηλαδή να το κάνουν τα παιδιά? Ε, και μέχρι τις 2 δεν είναι τραγικό να έχουν μουσική δυνατά. Μη γίνουμε τελείως κρυόκωλοι το έθνος.Τωρα παιζει εξεταστικη...φαντασου καποιος να εδινε αυριο μαθημα...μη το παραγαμαμε. Ολοι ειμαστα καποτε φοιτητες, ολοι καναμε μαλακιες αλλα σκεφτομασταν (θελω να πιστευω) και τους διπλα. Δεν χρωσταει ας πουμε κανενας καρδιακος παππους να μην μπορει να κλισει ματι, η καμια κακομοιρα μανα πανω που εχει κοιμησει το σκασμενο να ξαναξυπναει και να κλαιει σα να το σφαζουν.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Πιστεύω ότι στην Ελλάδα πρέπει να έχουμε μια παραπάνω ελαστικότητα στα Σαββατιάτικα πάρτυ... πότε δηλαδή να το κάνουν τα παιδιά? Ε, και μέχρι τις 2 δεν είναι τραγικό να έχουν μουσική δυνατά. Μη γίνουμε τελείως κρυόκωλοι το έθνος.
Τωρα παιζει εξεταστικη...φαντασου καποιος να εδινε αυριο μαθημα...μη το παραγαμαμε. Ολοι ειμαστα καποτε φοιτητες, ολοι καναμε μαλακιες αλλα σκεφτομασταν (θελω να πιστευω) και τους διπλα. Δεν χρωσταει ας πουμε κανενας καρδιακος παππους να μην μπορει να κλισει ματι, η καμια κακομοιρα μανα πανω που εχει κοιμησει το σκασμενο να ξαναξυπναει και να κλαιει σα να το σφαζουν.
Αν κάποιος το κάνει αυτό 1 φορά το χρόνο, μπορείς να δείξεις λίγο παραπάνω ανοχή και κατανόηση.
Το πρόβλημα είναι με αυτούς που το κάνουν κατ' επανάληψη και σε συχνά διαστήματα.
-
Η συγκεκριμένη το κάνει δυό φορές τον μήνα στάνταρ και συνήθως τυχαίνει κυριακή, και την επόμενη μέρα να δίνω μάθημα όταν παίζει εξεταστική. Θυμάμαι πρωτοετής, πρώτο εξάμηνο και πρώτο μάθημα στην εξεταστική, να έχω το άγχος μου κτλ και να ακούω Πετρέλη από κάτω. Εεεεε πώς να γράψεις μετά;
Διάφορες ερωτήσεις/απορίες σχετικές με το αυτοκίνητο