-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τους το έδιναν για λίγο για να μη λακίσουν. -
το μεταχειρισμένο μου κορσακι ήρθε στα χερια μου με ΓΕΜΑΤΟ το τεπόζιτο....
-
Στην αγγλία πάντως το έχουν θέμα τιμής οι αντιπροσωπίες να σου δίνουν το αυτοκινητο με γεμάτο τεπόζιτο. Το θεωρούν την 'πρώτη' εντύπωση, και δίνουν πολύ βάση σε αυτό
-
Καλή σας μέρα κύριοι (και κυρίες).
Πρώτη φορά σε αυτοκινητιστικό φόρουμ, θα ήθελα τη γνώμη σας πάνω σε ένα θέμα που με απασχολεί.
Όντας κάτοχος ενός Reanult Megane του 2004, (1600 cc hatchback το οποίο αγόρασα όταν βρισκόταν σε προσφορά και πριν την έλευση των νεότερων Focus, Golf, Astra) διαπίστωσα ότι από άποψη αξιοπιστίας το συγκεκριμένο δεν έχει καμμία σχέση με το Nissan που οδηγούσα μέχρι τότε.
Σκέφτομαι λοιπόν να του ρίξω σουτ και ψάχνω το internet για πληροφορίες σχετικά με την αξιοπιστία των μοντέλων που ανέφερα πιό πάνω. Σε άρθρα που βρήκα, γίνεται λόγος για την πολύ χαμηλή αξιοπιστία των ευρωπαϊκών αυτοκινήτων καθώς και για τη συζήτηση που γίνεται τελευταία στη Γερμανία μεταξύ των κατασκευαστών για το πώς θα ξαναβρούν τη χαμένη τους αίγλη στον τομέα αυτό (πχ απόσυρση 1,3 εκ. αυτοκινήτων από τη Mercedes λόγω βλάβης εξαρτήματος Bosch).
Γνωρίζω βέβαια ότι η VW, σαν τη Renault, δίνει μόνο 2 χρόνια εγγύηση. Απ' την άλλη, έχω ακούσει τα καλύτερα για την οδική συμπεριφορά του νέου Golf και το σίγουρο είναι ότι μεταπωλείται πιστεύω πολύ εύκολα.
Θέλω να ρωτήσω λοιπόν, τους κατόχους του εν λόγω αυτοκινήτου, αν έχουν αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα και τί πιστεύουν για την αξιοπιστία του αυτοκινήτου τους. Ευχαριστώ εκ των προτέρων,
Ένας φτωχός (πλην τίμιος) μπογιατζής.
-
Φίλε dali καταρχήν καλωσήρθες!
Για το Golf V μπορείς να δεις το ευρετήριο θεμάτων αυτοκίνησης όπου θα βρεις πολλές πληροφορίες..
Εγώ αυτό που θα σου επισημάνω μόνο είναι ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο απαιτεί την αποκλειστική χρήση Super Αμόλυβδης (Fsi κινητήρες) κάτι το οποίο θα πρέπει να υπολογίσεις στο συνολικό κόστος χρήσης του αυτοκινήτου. -
dali:
Στη σελίδα http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=7177 ψάξε για τη λέξη Αξιοπιστία. Έχουν γραφτεί πολλά για όλες τις μάρκες και λογικά θα βγάλεις άκρη.
Γενικά αν ψάχνεις πολύ την αξιοπιστία πρέπει να πας προς Ιαπωνία/Κορέα. -
Συνολικά 39.583 οχήματα VW Jetta παραγωγής 2005 ανακαλούνται στις ΗΠΑ πριν καλά - καλά κυκλοφορήσουν γεγονός που κατά την γνώμη μας επιβεβαιώνει τον τίτλο του δημοσιεύματος στις Εσωτερικές Ειδήσεις, πριν από λίγες ημέρες (VW: Ποιοτικός έλεγχος για ... κλάματα), που αναφερόταν στα προβλήματα ποιοτικού ελέγχου της γερμανικής εταιρείας.
Η ανάκληση οφείλεται σε πιθανότητα διαρροής καυσίμου εξαιτίας ελαττωματικού εξαρτήματος (ενός κολάρου) στην δεξαμενή των καυσίμων. Όπως είναι φυσικό μία τέτοια είδους διαρροή είναι δυνατόν να προκαλέσει πυρκαγιά στο αυτοκίνητο.
Οι ιδιοκτήτες των συγκεκριμένων οχημάτων καλούνται εντός του Ιουλίου να περάσουν από τα συνεργεία της χώρας ώστε να ελεγχθεί το αυτοκίνητό τους και να αντικατασταθεί αν χρειάζεται το ελαττωματικό κολάρο.
-
Ευχαριστώ για τη βοήθεια σας παιδιά. Για να είμαι ειλικρινής, ζήτησα και από τους Φορντάκηδες και μάλλον προς τα εκεί κλείνω περισσότερο, ή προς το Civic αν κρίνω και από τα λεγόμενα του φίλου sado, τα οποία επιβεβαιώνουν τους φόβους μου.
Εντάξει, για 2 χρόνια που διαρκεί η εγγύηση, κάτι γίνεται. Το μόνο κακό είναι ότι αν (όπως στην περίπτωση μου με το κουβαδοrenault) σου τύχει κάτι, πρέπει να χάνεις χρόνο για να τρέχεις στα service κλπ.
Όταν πάρουν χαμπάρι οι Ευρωπαίοι ότι η γυναίκα του Καίσαρα πρέπει να είναι αξιόπιστη και όχι να φαίνεται μόνον, τότε θα πάνε μπροστά.
τσαντισμενος με την vw