-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Δεν το νομίζω. Γιατί να σου έχει επιλογή να βάλεις την κανονική σου ηλικία αφου δεν θα σου την κρατήσει;
Δεν ξερω αν εχει fix για αυτο αλλα σιγουρα και εγω το εχω παθει. Μηπως υπαρχει στα αληθεια καποιο μινιμουμ οριο για να εισαι μανατζερ ομαδας?
Ποια version παίζεις τώρα; 5.0; 5.0.2; 5.0.5;
-
Εχω version 5.0.
-
Αυθεντικό το έχεις ή copia?
Έχουν βγει patches ρε με άπειρα fixes.
-
Εχω το σιντι σε κοπυ. Ποιο patch προτεινεις να βαλω?
-
Υπάρχει το 5.0.2 και το 5.0.5 αλλά αν το έχεις σε copia δεν θα σου παίξει αν κατεβάσεις τα patches από το official site. Πρέπει να ψάξεις από κάποιο p2p πρόγραμμα τις crack-αρισμένες εκδόσεις των patches. Θα τις βρεις σίγουρα.
-
ΟΚ, αυριο ξεκιναω την αναζητηση...
-
Ειναι καλυτερα τα patch 5.0.2. & 5.0.5. απο το αρχικο version?
-
http://www.sigames.com/downloads.php?type=view&id=242
Δες εδώ πόσα fixes έχει το 5.0.5
Υπάρχει κάποιο site για να κατεβάσω skins και άλλα τέτοια καλούδια;
-
Ξέρει κανείς κανένα παίκτη ή παίκτες για τις θέσεις MR και ML, που να μπορούν να παίξουν και μπροστά από τους κεντρικούς και πίσω από τους επιθετικούς?
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Ξέρει κανείς κανένα παίκτη ή παίκτες για τις θέσεις MR και ML, που να μπορούν να παίξουν και μπροστά από τους κεντρικούς και πίσω από τους επιθετικούς?Δηλαδή και DM και Μ και ΑΜ? Δεν νομίζω να υπάρχουν πολλοί τέτοιοι παίκτες.. Αν παίζεις με DM και βελάκια δοκίμασε να βάλεις DM που να έχουν καλό Crossing και να παίζεις από τα πλάγια με σέντρες.
Δοκίμασε και το 4-1-2-1-2 με playmaker.
-
exo kai ego omada kai to pseydonimo mou einai marselolipi
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ξέρει κανείς κανένα παίκτη ή παίκτες για τις θέσεις MR και ML, που να μπορούν να παίξουν και μπροστά από τους κεντρικούς και πίσω από τους επιθετικούς?
Δηλαδή και DM και Μ και ΑΜ? Δεν νομίζω να υπάρχουν πολλοί τέτοιοι παίκτες.. Αν παίζεις με DM και βελάκια δοκίμασε να βάλεις DM που να έχουν καλό Crossing και να παίζεις από τα πλάγια με σέντρες.
Δοκίμασε και το 4-1-2-1-2 με playmaker.
Βασικά εννοώ MR/ML που να παίζει και στην θέση AM.
-
Θες έτοιμους, γνωστούς και ακριβούς ή νέα ταλέντα;
-
fire τι ψευδονημο εχεις??
-
Ο χρήστης FireBro έγραψε:
Θες έτοιμους, γνωστούς και ακριβούς ή νέα ταλέντα;Δεν θα ήταν άσχημο να είναι λίγο νεαρός.
-
πως μπωρο να αρχισω να παιζω και εγω ??? τι πρεπει να κανω???
-
Ο χρήστης MADAKOS έγραψε:
fire τι ψευδονημο εχεις???
-
Είναι καλύτερο το FM2005 από το CM5; Γιατί μου φαίνεται πολύ εύκολο το CM5.
Στο... τρυπάκι μπήκα πριν από κανα μήνα, ξεκίνησα με ΠΑΟ και την 1η σεζόν έκανα νταμπλ και 8 του CL, τη 2η νταμπλ και 4 του CL και τις επόμενες 3 σαιζόν κάνω συνεχώς tremble (συν τα διηπειρωτικά και κάτι Euro Club Finals). Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι τα οικονομικά, που αυτή τη στιγμή είμαι στα € -45.000.000 και δεν μπορώ να ξεφορτωθώ τους παικταράδες που έχω αγοράσει (Elano, Quarisma, Kompany, Vanden Borre, Segio Carcia, Mikael Forsell, Amaya, Gomes, κλπ, κλπ). Μου κάνουν απίστευτες προσφορές για να τους πάρουν, δίνω το ok, αλλά οι μαλάκες οι παίκτες δεν πάνε στις άλλες ομάδες (τις σνομπάρουν).
-
To κορυφαιο παιχνιδι, ο αληθινος διαδοχος του CM4 ΔΕΝ ειναι το CM5, αλλα το FM2005. Το CM5 ειναι μια προσπαθεια της Eidos που εχασε την ομαδα που το εξελισσε για 15 χρονια, αλλα κρατησε τον τιτλο. Αλλα με ελαχιστη τεχνογνωσια δεν τα καταφεραν και ιδιαιτερα.
Παντως αν σκεφτεις οτι με τον Ηρακλη πηρα με την 1η τιτλο (εχω ομως και 12ετη εμπειρια στα διαφορα CM), ουτε το FM ειναι σουπερ δυσκολο. Ειναι δυσκολοτερο ομως απο οτιδηποτε αλλο.
-
Βγήκε το FM 2006.. Αρκετά καλύτερο τολμώ να πω με μια γρήγορη ματιά που του έριξα..
FOOTBALL MANAGER 2005