-
μητσο , σε παρω τηλεφωνο να παμε να το δουμε μαζι
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
97 - 98 μοντελο
καπου 100,000 χιλιομετρα
και γυρω στα 4,000 ευρο
το εχει και γκομενα.......
περισσοτερες λεπτομεριες δεν ξερω , αλλα λογικα θα μαθω,,,,,,,,,Είναι λίγο παλιό, αλλά η τιμή είναι πολύ καλή...
Υπάρχουν ομως και μοντέλα του 2001.
A/C, ABS, έχει??? -
Εγώ παλλικάρια βρήκα 306 1.4 έκδοση Champion USA μοντ. 2000, σε ασημί χρώμα 6000
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
μητσο , σε παρω τηλεφωνο να παμε να το δουμε μαζιΠεριμένω...
-
Ο χρήστης Δημήτριος έγραψε:
97 - 98 μοντελο
καπου 100,000 χιλιομετρα
και γυρω στα 4,000 ευρο
το εχει και γκομενα.......
περισσοτερες λεπτομεριες δεν ξερω , αλλα λογικα θα μαθω,,,,,,,,,Άμα είναι, πάρ'το για να το πας σε κάποιον έμπειρο λαμαρινά, ώστε να σου πει αν το τράκαρε αυτή παλαιότερα.
Αυτό μπορεί να στο πει κάποιος ευθυγραμμισάς νομίζω, αφού θα συγκρίνει τις τιμές σύγκλισης - κάμπερ κ.τ.λ. με τις εργοστασιακές (τις έχει στον υπολογιστή του). Αν δεν μπορεί να 'φέρει' τους τροχούς εκεί που λέει ο κατασκευαστής, τότε μάλλον 'βρώμα η δουλειά'...Καλά, το πως θα το οδηγήσεις και πως θα το δοκιμάσεις, δεν θα στο πω εγώ... Εσύ ξέρεις καλύτερα!
Τα χιλιόμετρα είναι λογικά για το χρόνια που το έχει.
Επίσης, για να δεις την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο κινητήρας, θα πρέπει να κάνεις μέτρηση καυσαερίων (πολύ σημαντικό).
Άμα θες κάνε και μια μέτρηση συμπίεσης/διαρροών. Μπορεί να είναι συντηρητικός οδηγός κάποιος, αλλά οι κινητήρες χαλάνε κυρίως από ελλειπή συντήρηση, κακή (και όχι απαιτητική) χρήση κ.τ.λ.Το σαζμάν, αν είναι σε καλή κατάσταση, φαίνεται, εξάλλου αυτή μάλλον δεν θα έκανε και πολλά πολλά...
Κατ' τα άλλα καλά χιλιόμετρα!!!
Δηλαδή αυτο με την ευθυγράμμιση σημαίνει ότι αν δεν μπορούν να επιτευχθούν το τιμόνι κάνει τα δικά του. Άρα αν αφήνοντας το τιμόνι στην ευθεία με σωστό αέρα το αυτοκίνητο πηγαίνει ευθεία λογικά οι τιμές θα ειναι σωστές; Ρωτάω γιατί στο καπό μου μπροστά αριστερά έσκασε λίγο στόλος , ενώ η γυναίκα που το πούλησε στον παππού μου ισχυρίζεται ότι δεν έχει χτυπήσει ποτε . Επίσης το καπό στην μεριά αυτή ειναι πιο βυθισμένο σε σχέση με το φτερό . Να το πάω για ευθυγράμμιση για να σιγουρευτώ ; Και αυτο στο καπό διορθώνεται με το βάψιμο που πρόκειται να του κάνω ;
-
Φαντάζομαι ρωτάς γενικά γιατί το θέμα είναι απο το 2005? .
-
Ευθυγράμμιση για αρχή.
Αν δεν έρχεται, τότε ξεκινούμε από στραβά ψαλίδια μέχρι στούκα γερή-κόψιμο σασί κλπ.
Φύγε μακριά. -
Με προβληματίζει ότι δεν είχα και δεν έχω πρόβλημα με το τιμόνι . Δεν τραβάει καθόλου .το αυτοκίνητο το αγόρασε ο παππούς μου το 2006 απο γυναίκα που ισχυρίζεται ότι δεν έχει τρακάρει . Όσο για τον παππού μου είμαι σίγουρος ότι δεν το έχει ακουμπήσει πουθενά . Εχθές όμως που πήγα να αλλάξω λάστιχα στις πόρτες ο μάστορας μου το επισήμανε .εγω νόμιζα πως ήτανε αραχνιασμα αλλα τελικά ειναι χάλια δουλειά φαβαρτζη και ο στοκος έσκασε .απο την άλλη , επειδή δεν έχει γίνει αλλαγή φτερου ή προφυλακτήρα ,και το καπό έχει από την μεριά του στόκου μια καμπύλη προς τα μέσα ,δεν έρχεται δηλαδή στο ύψος του φτερου, υποψιάζομαι μήπως η γυναίκα που το είχε πρώτα δεν είχε σύγκρουση , αλλα μήπως έχει πέσει κάποιο αντικείμενο που προκάλεσε και την κλίση .τα ψαλίδια δεν έχουμε θέμα γιατί το τσεκαραμε στο σερβις. Έχει λογική αυτο που σκέφτηκα ; Για να ειναι ειλικρινής η όλη εικόνα μου φέρνει στο μυαλό το αποτέλεσμα που θα είχε η πτώση μιας γλάστρας για παράδειγμα ...
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον ! -
Η προηγούμενη έκανε ένα μικροτρακάρισμα και το έφτιαξε στον φαναρτζή χωρίς να κάνει αλλαγή....
Νομίζω είναι απλό!!Ευθυγράμμιση αφού δεν τραβάει, μόνο προληπτικά κάνε, για να σου φύγει η ιδέα!!
-
Ευχαριστώ πολύ !! Αυτο θα κάνω για να ηρεμήσω γιατί έχω τρελαθεί ...
Peugeot 306 .αγορα ?????????