-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Τελικα ειμαστε περισσοτεροι απ' αυτους που υπολογιζα
Μη το λες παραέξω και τους τρομάξουμε. Ήδη λάκισε ο ένας
Μην ανησυχεις, θα τον (επανα)φερει στον ισιο δρομο ο koutsan
Τωρα που ειπα koutsan: Ρε συντροφοι , εκεινον τον καφε θα τον πιουμε;Δεν μπορώ τώρα : κάνω απογραφή και κοστολόγηση από τα γκατζετάκια μου (δε με λες ρε Μάνο τα έπιπλα μετράνε ? )
Ο μπάρμπα-koutsan είναι σπίτι του και κερνάει καφέ από ένα από τα πανάκριβα γκατζετάκια του
Να σε περιμένω ή θα πέσει παντόφλα ?Γαμωτ! Θέλω κι εγώ καφέ από το γκατζετάκι του koutsan...
Αλήθεια,τι θα γίνει με εκείνο τον καφέ; Εγώ τελικά ούτε αυτή τη βδομάδα φεύγω εκτός!
-
να με περιμενεις, θα σου στειλω pm εντος των ημερων
κι ο hi-fi αφου δε φευγει εκτος, εκτος αν εκει πεφτει η παντοφλα που λεγαμε -
koutsan, κράτα μια πολυθρόνα επιπλέον.
Όχι για 'μένα (αν και θα είχε ενδιαφέρον...).
Θα σου στείλω τον Τατούλη! -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Γαμωτ! Θέλω κι εγώ καφέ από το γκατζετάκι του koutsan...
Αλήθεια,τι θα γίνει με εκείνο τον καφέ; Εγώ τελικά ούτε αυτή τη βδομάδα φεύγω εκτός!
Ε σύρε κι έλα λοιπόν...Η Στέλλα δεν θα μας ενοχλήσει : δουλεύει πρωί βράδι σαν το σκυλί για να βγάλει όσα χάνω από το χρηματιστήριο (το ήξερα από μικρός ότι ήθελα να γίνω ζιγκολό, το είχα γράψει και σε ένα λεύκωμα στο δημοτικό στην ερώτηση : τι θέλετε να γίνετε όταν μεγαλώσετε? )
@Asimov, καλά κατάλαβα : παντόφλα
-
Για να ορίσουμε το κλάμα λίγο γιατί αλλιώς δε γίνεται δουλειάΣύμφωνα με την άποψή μου το μόνο που μπορώ να διαπιστώσω εμπειρικά και με μετρήσεις - μελέτες είναι η κατανάλωση των νοικοκυριών...Δεν μπορώ ποτέ να ξέρω πόσο πραγματικά 'κλαίει' ο ιδιοκτήτης τα βράδια...Αν η κατανάλωση των νοικοκυριών πέσει έντονα για μένα αυτό σημαίνει ΚΛΑΜΑ...Ως προς αυτό λοιπόν είναι παρατηρημένο και υπάρχουν μελέτες επ'αυτού ότι μία σοβαρή πτώση στις τιμές των ακινήτων επηρεάζει την κατανάλωση πολύ και κυρίως περισσότερο από μια πτώση αντίστοιχη στα χρηματιστήρια...
αντιλαμβάνομαι αλλά δεν συμφωνώ με την εκδοχή αυτή σαν ορισμό του κλάματος . πιο πολύ με φυσιολογική αντίδραση, τόσο παλιά και συνυφασμένη με τους ανθρώπους που ίσως να είναι και γονιδιακή. το κλάμα για εμένα αφενός ορίζεται σαν κατώφλι για την καμπύλη και όχι σαν κλίση αυτής.Είμαι λυπημένος, πιο λυπημένος, πιο λυπημένος μου πήρες τη μια μου καραμέλα μπουχου, ενώ είμαι λυπημένος, πιο λυπημένος, πιο λυπημένος αλλά εντάξ έχω τουλάχιστον τη καραμέλα μου(κατώφλι). αφετέρου μείωση της κατανάλωσης είναι μούτρα. δεν με παίζεις δεν τα πάμε καλά σου κρατάω μούτρα. κλάμα είναι φοβάμαι, έχω ανάγκη, θέλω βοήθεια θέλω προσοχή νιαααα κοιτάξτε με ή αλλιώς δεν βγαίνω θα μου πάρουν οτι πιο πολύτιμο έχω καταφέρει να αγοράσω κάντε κάτι χέρια ψηλά.
Το ίδιο θα μπορούσε επίσης να ισχυριστεί κάποιος και με το χαρτοφυλάκιο μετοχών του...Το έζησα εγώ ο ίδιος πέρυσι το καλοκαίρι σε σχέση με σήμερα...Πέρυσι τον Ιούλιο το χαρτοφυλάκιό μου είχε κορυφώσει σε αξία και είχε φουσκώσει...Αυτό θα έπρεπε να μου είναι αδιάφορο γιατί αυτά τα λεφτά τα έχω μονίμως τοποθετημένα στο χρηματιστήριο, δεν τα αγγίζω δεν τα φέρνω ποτέ στην κατανάλωση εδώ και 10 χρόνια : στέκονται εκεί κυριολεκτικά σαν ακίνητο...Όμως δεδομένης της μεγάλης αύξησης τους άρχισα να σκέφτομαι να αλλάξω αυτοκίνητο!, πράγμα αδιανόητο για τις αντιλήψεις μου σε σχέση με την αξία που πρέπει να έχει ένα αυτοκίνητο ως προς την περιουσία κάποιου. Γιατί συνέβη αυτό ? Δεν χρειαζόμουν ούτε 1 ευρώ από τις χρηματιστηριακές μου τοποθετήσεις για να αγοράσω όποιο αυτοκίνητο και να ήθελα, ούτε σκόπευα να τις αγγίξω, ούτε τώρα το σκοπεύω..Κι όμως ψυχολογικά ένιωθα πολύ πιο άνετα και αμέσως μόλις άρχισε το χαρτοφυλάκιο μου να μειώνεται παράτησα αμέσως κάθε σκέψη για αυτοκίνητο...Ε όλο αυτό που περιγράφω παραπάνω είναι διαπιστωμένο ότι συμβαίνει ακόμα εντονότερα σε περιόδους πτώσεις των τιμών των ακινήτων...Σκέψου πόσο πιο έντονο θα είναι κιόλας σε ένα 'τυπικό' νοικοκυριό με παιδιά και υποχρεώσεις σε σχέση με ένα κοπρίτη σαν κι εμένα που δεν έχει καμία υποχρέωση...
άνοιξε αλλο thread για ψυχικές διαταραχές.
-
Οχι ρε, την εχω βαλει σε προγραμμα τη μικρη , θα σου στειλω pm αυριο-μεθαυριο λεμε
Αλλα δουλευω κι εγω σαν τη Στελλα: νυχθημερον γιατι (για να επανελθουμε ον τοπικ) πρεπει να μαζεψω φραγκα ν' αγορασω τα σπιτια που θ' αρχισει πανικοβλητος να πουλαει ο κοσμος -
Γαμωτ! Θέλω κι εγώ καφέ από το γκατζετάκι του koutsan...
Ε σύρε κι έλα λοιπόν...Η Στέλλα δεν θα μας ενοχλήσει : δουλεύει πρωί βράδι σαν το σκυλί για να βγάλει όσα χάνω από το χρηματιστήριο (το ήξερα από μικρός ότι ήθελα να γίνω ζιγκολό, το είχα γράψει και σε ένα λεύκωμα στο δημοτικό στην ερώτηση : τι θέλετε να γίνετε όταν μεγαλώσετε? )
Ο Asimov κι εγώ δεν έχουμε πρόβλημα παντόφλας, ψωνίζουμε σε μικρές ηλικίες, οπότε αντιμετωπίζουμε διαφορετικά προβλήματα...
Πάντως την έχεις στρώσει καλά την Στέλλα, θα χρειαστώ σίγουρα μερικές συμβουλές, γιατί προς το παρόν, η δικιά μου είναι αραχτή (έχει αναλάβει βέβαια την ανατροφή του...κουνελιού , οπότε... ).
Λοιπόν, κάτσε να δω πως θα πάει η μέρα και θα επικοινωνήσω πάραυτα για τα περαιτέρω... -
Τελικά δεν είπαμε που χαρίζουν σπίτια-ελα ελα κόσμε, τζάμπα είναι.
-
εδώ
http://blogs.in.gr/gepitidios/archive/2 ... 3/914.aspxhttp://gr-vkmk.pblogs.gr/2008/08/agoras ... -efrw.html
-
Θα συμμετασχω κι εγώ στον καφέ, αφού αγοράσω ε΄να πανάκριβο γκατζετάκι για video conference.
Κοutsan πιστεύω η βίλλα σου να έχει video conference room.Mα καλα ποιος μ@λακας πουλάει με χασούρα Εδώ πάμε να τους τα πάρουμε χοντρά
-
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
εδώ
http://blogs.in.gr/gepitidios/archive/2 ... 3/914.aspx' target='_blank' target='_blank' target='_blankhttp://gr-vkmk.pblogs.gr/2008/08/agoras ... -efrw.html' target='_blank' target='_blank' target='_blank
ναι αλλα τα εξοδα για να πας ανεβαζουν την τιμη
αν υποθεσουμε καραβι-αυτοκινητο
50 ευρω deck (λεμε τωρα)
καμια 100στη ευρω για το αμαξι
διοδια για πατρα απο αθηνα: 5 ευρω (εσυ απ'το κιατο βαλε 2μιση )
διοδια autostrada + καραβακι για σικελια: βαζω καμια 40αρα να'μαστε μεσα
βενζινη (στην ιταλια ειναι και πιο ακριβη) χοντρικα καμια 70αρα ευρω (λεμε τωρα)και εχουμε ~270 ευρω (θα αγορασεις και κανα πακετο τσιγαρα, δεν παιζει)
x2 (πηγαινε - ελα)
540 ευρω
καθε φορα που παςδε συμφερει
Κοutsan πιστεύω η βίλλα σου να έχει video conference room.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Θα συμμετασχω κι εγώ στον καφέ, αφού αγοράσω ε΄να πανάκριβο γκατζετάκι για video conference.
Κοutsan πιστεύω η βίλλα σου να έχει video conference room.Μα φυσικά, πως νομίζεις ότι πίνω καφέ με τη Στέλλα άλλωστε ? (άντε για να μην πω τίποτα άλλο )
-
Εκεί καταστρώνετε τα σχέδια για την επανάσταση; Είναι κι αυτό μια σημαντική εξέλιξις σε σχέση με τις υπόγες όπου κρύβονταν οι επαναστάτες παλιά.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Εκεί καταστρώνετε τα σχέδια για την επανάσταση; Είναι κι αυτό μια σημαντική εξέλιξις σε σχέση με τις υπόγες όπου κρύβονταν οι επαναστάτες παλιά.Στο υπογειο ειναι το conference room!
-
Θα έχει υγρασία σίγουρα (από το τζακούζι και τη σάουνα).
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Θα έχει υγρασία σίγουρα (από το τζακούζι και τη σάουνα).H Επανασταση απαιτει θυσιες, λεμεεε...
-
Μα γι αυτό βάλαμε τη σάουνα, να κόβει λίγο την υγρασία.
Άσε, του έλεγα να βάλει χαμάμ, αλλά μας τά πρηξε με τους ρευματισμούς του
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Εκεί καταστρώνετε τα σχέδια για την επανάσταση; Είναι κι αυτό μια σημαντική εξέλιξις σε σχέση με τις υπόγες όπου κρύβονταν οι επαναστάτες παλιά.Έλα μη κάνεις σαν τον Αρτέμη Μάτσα
-
Μου αρέσει που ο τίτλος είναι ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ!!!
Πουλήστε τα και αγοράστε γκάτζετ. -
Για να ξανάρθουμε στο θέμα.....
Έχει πάρει κανένας κανα feedback από την αγορά?
Κρατάνε ακόμα οι τιμές?
AN ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟ 2005 Ή ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ!!!