-
Και χρειάζεται και καλό δικηγόρο
Πέστο ντέΠέρα από την πλάκα , χρειάζεται και καλό δικηγόρο και καλό μηχανικό .
Αλλά οι περισσότεροι , κοιτάνε μόνο το ποσοστό και τίποτα άλλο .
Γιά αυτό πήξαμε στα σαβούρια . -
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Γενικώς όπως τα λέει ο leonp criuser είναι... προφανώς ο οικοπεδούχος δεν θα κάτσει να βλέπει τον εργολάβο να βγάζει κέρδη από οπουδήποτε (παράνομα ή νόμιμα) χωρίς να 'συμμετέχει' και ο ίδιος στα κέρδη αυτά με κάποιο τρόπο, άρα θα ζητήσει είτε χρήμα, είτε έξτρα τμ στα παράνομα , είτε ό,τι άλλο του καπνίσει (πχ χρυσές χέστρες) προκειμένου το 50% να είναι 'πραγματικό' 50% ή το 45 'πραγματικό' 45%.Και χρειάζεται και καλό δικηγόρο
....
Αλλά οι περισσότεροι , κοιτάνε μόνο το ποσοστό και τίποτα άλλο .
Γιά αυτό πήξαμε στα σαβούρια .Όμορφααα! (αν και διατηρώ τις επιφυλάξεις μου).
Επομένως, για οικοπεδούχους-κατασκευαστές-αγοραστές (πρώην και νύν), ισχύει: Όποιος ήθελε μεταξωτό βρακί, τώρα ήρθε η ώρα να δείξει αν έχει και επιδέξιο κ@@ο!Επανέρχομαι όμως σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ συζήτηση για αγορά κατοικίας , με πωλητή και μεσίτη:
Εγώ: Μου αρέσει, συμφωνώ και στην τιμή, αλλά θέλω όλοι οι Η/Υ να τακτοποιηθούν.
Μεσίτης -πωλητής: Ναί, βεβαίως, θα δηλώσουμε τους Η/Υ που γράφονται στο συμβόλαιο.
Εγώ: Μα το σπίτι είναι 200τμ (και πράγματι είναι), αλλά στα συμβόλαια φαίνονται 170τμ εκ των οποίων τα 20τμ αναφέρονται ως Η/Υ, ενώ οι Η/Υ είναι πάνω απο 50τμ.
Μεσίτης -πωλητής: Μα εμείς για αυτά τα 16τμ Η/Υ έχουμε καταθέσει φάκελο στην πολεοδομία.
Εγώ: Όχι, θα γράψουμε το συνολικό εμβαδό των τμ, νομίμων και Η/Υ, ώστε να αντιπροσωπεύουν τα σχέδια του κτισματος.
Μεσίτης -πωλητής: Δεν είναι εύκολο, έχει μεγάλο κόστος τακτοποίησης .....
Εγώ: Δεν το συζητάω, δεν αγοράζω σπίτι με 4 υ/δ και να φαίνονται στα συμβόλαια 2 υ/δ (τα άλλα 2 υ/δ είναι στη σοφίτα που είναι Η/Υ και δεν αναφέρεται ούτε ως τέτοιος) κλπ, κλπ.
Μεσίτης-πωλητής : Μα κοιτάξτε δίπλα, απένατντι, μπρός , πίσω, και τα άλλα σπίτια έτσι ειναι φτιαγμένα και τακτοποιημένα.
Εγώ: Και ποιός μου εγγυάται ότι επειδή εγώ είμαι μ@λ@@ας και δεν γουστάρω να λέω 'Καλημέρα' στους γειτόνους, ότι δεν θα με καρφώσουν για τις παρανομίες??? Άλλωστε, εγώ θέλω να είμαι νόμιμος , για να τους καρφώσω πρώτος!
Μεσίτης -πωλητής: Επίσης, δεν σας συμφέρει διότι ενώ θα πληρώσετε στην εφορία-συμβολαιογράφο κλπ Χ ποσό για τα αναφερόμενα τμ, με την πλήρη τακτοποίηση θα πληρώσετε σχεδόν διπλάσιο.
Εγώ: Δικό μου πρόβλημα, θέλω όλα να είναι νόμιμα και εγώ σαφώς και θα πληρώσω ότι μου αναλογεί!
Μεσίτης -πωλητής: ........
Εγώ: Κατάλαβα, όταν είστε έτοιμοι και νόμιμοι, το τηλέφωνό μου είναι ....Και για να ευθυμήσουμε, κάνω παραλληλισμό της περίπτωσης (σχετικά υπερβάλλοντας ... ), με αντίστοιχη αγοραπωλησίας αυτοκινήτου:
ΠΩΛΕΙΤΑΙ Μerc 2000cc με special ζαντολάστιχα κλπ, κλπ.
Αγοραστής: Ωραίο, το παίρνω.
Πωλητής: Ναι , αλλά θα γράψουμε στο συμφωνητικό ότι πουλήθηκε χωρίς ζαντολάστιχα.
Αγοραστής: Εεεε? ....
Πωλητής: Βέβαια φίλε μου, δεν σε συμφέρει να τα δηλώσουμε, μεθαύριο θα σε ρωτάνε στην εφορία που βρήκες τα λεφτά και άλλαξες λάστιχα!!! Ενώ έτσι, δεν δίνεις λογαριασμό πουθενά ....Έτσι λοιπόν τα βλέπω τα πράγματα, αν είμαι υπερβολικός ...
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Εγώ: Δεν το συζητάω, δεν αγοράζω σπίτι με 4 υ/δ και να φαίνονται στα συμβόλαια 2 υ/δ (τα άλλα 2 υ/δ είναι στη σοφίτα που είναι Η/Υ και δεν αναφέρεται ούτε ως τέτοιος) κλπ, κλπ.Αν η σοφίτα έχει μεγαλύτερο ύψος από το αναφερόμενο στην άδεια η από το επιτρεπόμενο της περιοχής , μάλλον δεν μπορεί να τακτοποιηθεί .
Προφανώς δεν αναφέρεται στην σύσταση η σοφίτα σαν Η/Υ αφού δεν είναι Η/Υ αλλά χώρος κάτω από την στέγη .
Μεσίτης -πωλητής: Επίσης, δεν σας συμφέρει διότι ενώ θα πληρώσετε στην εφορία-συμβολαιογράφο κλπ Χ ποσό για τα αναφερόμενα τμ, με την πλήρη τακτοποίηση θα πληρώσετε σχεδόν διπλάσιο.
Εγώ: Δικό μου πρόβλημα, θέλω όλα να είναι νόμιμα και εγώ σαφώς και θα πληρώσω ότι μου αναλογεί![/quote]
Γιά την εφορία πιθανότατα δεν θα την γλυτώσεις , αφού συνήθως κάνει αυτοψία .Βέβαια γιά να είμαστε δίκαιοι , αυτά που σου λένε , γιά τους άλλους είναι συνήθης πρακτική , αφού ελάχιστοι θέλουν να πληρώνουν 15 % στα επιπλέον τμ .
Ολα αυτά θα είχαν λυθεί , αν υπήρχε έλεγχος εδώ και πολλά χρόνια και δεν θα είχε ανέβει τόσο πολύ η τιμή των οικοπέδων , με τον διπλασιασμό των συντελεστών δόμησης με τα παράνομα τμ .
Από τα 200 τμ , τα 50 τμ είναι Η/Υ , τα νόμιμα που μετράνε στον ΣΔ πόσα είναι ? Εννοείται ότι το υπόγειο δεν μετράει στον ΣΔ .
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
...Βέβαια γιά να είμαστε δίκαιοι , αυτά που σου λένε , γιά τους άλλους είναι συνήθης πρακτική , αφού ελάχιστοι θέλουν να πληρώνουν 15 % στα επιπλέον τμ .
....Το έχω εμπεδώσει αγαπητέ μου, έχει πλέον απαντηθεί ως ερώτημα
Μετά όλοι αναρωτιώμαστε που φτάσαμε σήμερα, αλλά κανένας μας δεν ξέρει τίποτε, δηλώνουμε όλοι αθώοι.
Προφανώς είμαστε Πακιστάν (ή μήπως και χειρότερα), για αυτό και ήρθαν πολλοί απο εκεί εδώ. Το θεωρούν πατρίδα τους. -
Συνέχεια της ιστορίας μου περί αγοράς μεζονέτας.
Ο μεσίτης με ενημέρωσε ότι: .
ΑΡΑ, αυτοί ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΦΟΥΜΑΡΑ και οι άλλοι ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΣΤΟ ΣΑΚΚΙ!!!
Conclusion: Εγώ πρόστιμο στο πρόστιμο δεν πληρώνω, δεν παν΄ να μου το χαρίσουν.
Αρχίζει νέα αναζήτηση.Και κάτι ακόμα:
Ψάχνοντας σε συγκρότημα που είχε 2-3 τεμάχια απούλητα, κάποιο απο αυτά πωλείται 470.000€, για το οποίο δεν ενδιαφέρομαι λόγω κόστους .
Την ώρα που συζητούσα με τον πωλητή για το τεμάχιο που ενδιαφερόμουν, έρχεται άλλος αγοραστής που είχε δεί το συγκεκριμένο και του λέει:
Απάντηση πωλητή, στα ίσια:
Οι πωλητές είχαν ξεφύγει άσχημα και σιγά-σιγά συνέρχονται, αλλά και αρκετοί αγοραστές σήμερα νομίζουν ότι άρχισε το πλιάτσικο.
Αυτή η έρημη 'κοινή λογική', πόσο εύκολα χάνεται απο όλους μας!!! -
Τα ακίνητα στην Ελλάδα είναι η πλέον στρεβλή αγορά... με την έλευση του ΔΝΤ, μπορεί να πικράθηκε ο εγωισμός μου σαν Έλληνας, αλλά χάρηκα για ένα πράγμα: θα εξαφανιστούν τα λαμόγια αργά η γρήγορα καθώς είναι αδύνατο να επιβειώσουν εν μέσω τέτοιο συγκηριών. Το παραπάνω παράδειγμα είναι κατατοπιστηκό... έλα σε κανά εξάμηνο... Οι Έλληνες δεν είμαστε πλούσιος λαός, αυτά που γίνονταν τα τελευταία χρόνια με τις τσέπες των τραπεζών θα ξεχαστούν, και τώρα έρχεται η μεγάλη ώρα, η ώρα της πληρωμής που είναι και η πιο δύσκολη. Βλέπω στην Ελλαδίτσα μας να σκάει σύντομα η φούσκα των ακινήτων όπως έγινε και στην Αμερική, παρά τις προσπάθειες της κυβέρνησης με το κόψιμο των πληστηριασμών και τις συνεχείς ενέσεις ρευστότητας που δίνει στις τράπεζες. Χωρι αυτά η αξία των ακινήτων θα πέσει για πλάκα στο 30%, γιατί πλέον θα αγοράζουν οι έχοντες ρευστό, και οι λοιποί θα προσπαθούν να ξεχρεώσουν αυτά που υπερδανείστηκαν, αν και αμφιβάλλω αν θα τα καταφέρουν. Επί του θέματος, αν μπορεί να με βοηθήσει κάποιος συμφουρίτης, η Βαρυμπόμπη τι λέει σαν περιοχή γενικά (πλην του κόστους το οποίο πάνω κάτω το γνωρίζω)? Α και μία επισύμανση, ο θείος μου αγόρασε σπίτι στην Πεντέλη -μεζονέτα 210 τετραγωνικά με πάρκινγ από 740 που ζήταγε στην αρχή, 580... οι κατασκευαστές θέλουν ψήσιμο και υπομονή, άλλά όποιος έχει χρήμα αξίζει να περιμένει.
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Και κάτι ακόμα:
Ψάχνοντας σε συγκρότημα που είχε 2-3 τεμάχια απούλητα, κάποιο απο αυτά πωλείται 470.000€, για το οποίο δεν ενδιαφέρομαι λόγω κόστους .
Την ώρα που συζητούσα με τον πωλητή για το τεμάχιο που ενδιαφερόμουν, έρχεται άλλος αγοραστής που είχε δεί το συγκεκριμένο και του λέει:
Απάντηση πωλητή, στα ίσια:
Οι πωλητές είχαν ξεφύγει άσχημα και σιγά-σιγά συνέρχονται, αλλά και αρκετοί αγοραστές σήμερα νομίζουν ότι άρχισε το πλιάτσικο.
Αυτή η έρημη 'κοινή λογική', πόσο εύκολα χάνεται απο όλους μας!!!Αυτη ειναι η λογικη της αγορας dbekos,δεν εχει να κανει με την κοινη λογικη.
Καποτε τηλεφωνουσα σε ενα πωλητη και σχεδον τον παρακαλουσα να μην ανεβασει την τιμη απο οσο ειχαμε σχεδον συμφωνησει την προηγουμενη εβδομαδα,αρνήθηκε και τελικα δεν το πηρα,αυτος το πουλησε ακριβοτερα άμεσα.
Σημερα εχει γυρισει ο τροχος ,και θα γυρισει κι αλλο,οπως ειπε και ο πωλητης σου:'Σε 5-6 μήνες ξαναέλα και άν έχω πεινάσει, τα ξαναλέμε'Παλια δεν θα απαντουσε καν στο ερωτημα για τις 400.000.Σε 6 μηνες εαν δεν εχει καταφερει να βρει αγοραστη (το πιθανοτερο) θα ακουσει: '330 το δινεις;;'
-
Ο χρήστης bekiaris έγραψε:
Α και μία επισύμανση, ο θείος μου αγόρασε σπίτι στην Πεντέλη -μεζονέτα 210 τετραγωνικά με πάρκινγ από 740 που ζήταγε στην αρχή, 580...Το θεωρώ αδύνατο, εκτός αν σε μιά βδομάδα ο πωλητής θα έμπαινε 'φυλάκή' γιο χρέη . Κανένας απο τους 20 διαφορετικούς πωλητές-κατασκευαστές που έχω μιλήσει μέχρι σήμερα, δεν μου έκοβε πάνω απο 5% της αξίας του ακινήτου.
Σε κάποιον που έκανα πρόταση για 10%, δεν με ξαναπήρε ούτε τηλέφωνο.... οι κατασκευαστές θέλουν ψήσιμο και υπομονή, άλλά όποιος έχει χρήμα αξίζει να περιμένει.
Και @ Tiger : Συμφωνώ απόλυτα ότι οι τιμές θα πέσουν μετά το καλοκαίρι τουλάχιστον 10% έναντι των σημερινών.
Αλλά όπως έχω ξαναγράψει, ο προβληματισμός είναι άν και ο αγοραστής θα βρεί τις καταθέσεις του στην τράπεζα σε 5-6 μήνες .... Και προσωπικά, δεν έπαιξα ποτέ στο 'Χρηματιστήριο' .... -
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Και @ Tiger : Συμφωνώ απόλυτα ότι οι τιμές θα πέσουν μετά το καλοκαίρι τουλάχιστον 10% έναντι των σημερινών.
Αλλά όπως έχω ξαναγράψει, ο προβληματισμός είναι άν και ο αγοραστής θα βρεί τις καταθέσεις του στην τράπεζα σε 5-6 μήνες .... Και προσωπικά, δεν έπαιξα ποτέ στο 'Χρηματιστήριο' ....Οι τιμες θα πεσουν οσο χρειαστει, μεχρι να βρεθει ισορροπία.
Εδω και 2 σχεδον χρονια οι πωλητες δουλεουν μονο με εφοριακους,γιατρους,και λοιπο μαυρο χρημα ενω οι τραπεζες και το κρατος παγωνουν τους πλειστηριασμους (πρωτης κατοικίας) ανα 6 μηνες με νόμο.Με νυχια και δοντια κρατιουνται οι τιμες σε αυτα τα παραλογα επιπεδα. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
.... Εδω και 2 σχεδον χρονια οι πωλητες δουλεουν μονο με εφοριακους,γιατρους,και λοιπο μαυρο χρημα ενω οι τραπεζες και το κρατος παγωνουν τους πλειστηριασμους (πρωτης κατοικίας) ανα 6 μηνες με νόμο.Με νυχια και δοντια κρατιουνται οι τιμες σε αυτα τα παραλογα επιπεδα.Ωραίααααααα, καμμία αντίρρηση να αγοράσουμε κατοικία μετά τον Σεπτέμβριο. Δεν διανυκτερεύω στο πάρκο, άρα δεν βιάζομαι αφού στο δικό μου σπίτι μένω και δεν το πουλάω.
Απάντηση όμως δεν παίρνω για το ερώτημά μου, που αφορά προφανώς πτώχευση ή όπως αλλιώς ονομασθεί.
Γιατί μιλάμε για χρήματα στην τράπεζα και αποπληρωμή απολύτως με μετρητά και όχι με δάνεια.
Οπότε .....
Να παίξουμε λοιπόν 'Χρηματιστήριο' και 'ότι μας βρεί μας βρήκε' ???? ... -
τι εννοείς 'Χρηματιστήριο'?
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Να παίξουμε λοιπόν 'Χρηματιστήριο' και 'ότι μας βρεί μας βρήκε' ???? ...
Νομίζω είναι η καλύτερη λύση να παίξει γύρω στο 60% των χρημάτων που έχεις, σε διάσπαρτες μετοχές... φαίνεται πως το ΧΑ θα ανέβει, κανένας όμως δεν ξέρει πότε ακριβώς και πόσο καιρό θα έχεις εκεί δεσμευμένα τα χρήματα σου.
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
τι εννοείς 'Χρηματιστήριο'?...
Νομίζω είναι η καλύτερη λύση να παίξει γύρω στο 60% των χρημάτων που έχεις, σε διάσπαρτες μετοχές... φαίνεται πως το ΧΑ θα ανέβει, κανένας όμως δεν ξέρει πότε ακριβώς και πόσο καιρό θα έχεις εκεί δεσμευμένα τα χρήματα σου.Προφανώς δεν έγινα αντιληπτός!
'Χρηματιστήριο' = Υψηλό ρίσκο, κρατώντας σήμερα μεγάλα ποσά (200-300.000€) στην τράπεζα, ως κατάθεση, χωρίς να τα επενδύσεις σε ακίνητο.
Κανονικό 'Χρηματιστήριο' ???? ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟ. Παίξτε εσείς και κεράστε με κανένα καφέ απο τα κέρδη.
Σας τα παραχωρώ! -
200-300 δεν είναι μεγάλα ποσά. 1 το κρατούμενο
επένδυση θεωρείται οτι αποφέρει κέρδος. 2 τα κρατούμενα
σούμα, μην πάρεις ακόμα. έχει πολύ κάτω.ΥΓ έτσι το κατάλαβα οτι εννοούσες, αλλά κάποια λεγόμενα με ταλάντευσαν μήπως όντως έλεγες ΧΑΑ.
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
200-300 δεν είναι μεγάλα ποσά. 1 το κρατούμενο
Σωστά. Το 30% των Ελλήνων έχει τέτοιες καταθέσεις σήμερα
επένδυση θεωρείται οτι αποφέρει κέρδος. 2 τα κρατούμενα
Και πάλι σωστά. Το σπίτι δεν είναι ακριβώς επένδυση. Αλλά εσύ θα μείνεις για πάντα στο ενοίκιο???
σούμα, μην πάρεις ακόμα. έχει πολύ κάτω.
ΣΥ ΕΙΠΑΣ! Που μένεις -ώστε αν θα βαρέσει το κανόνι - να σε βρώ, ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ -
dbekos, δεν ξέρω αν απαντάς σοβαρά ή ειρωνικά. με μπέρδεψες.
προσωπικά σου απάντησα σοβαρά και με καλή διάθεση. απο εκεί και πέρα απόψεις ανταλλάσουμε και εκτιμήσεις κάνουμε.
οι αποφάσεις και οι ενέργειες είναι αποκλειστικότητα του καθενός διότι καλείται να ζήσει με αυτές. -
1/ Η πρώτη απάντηση είναι όντως λίγο ειρωνική. Ο λόγος προφανής, αν δεν τον αντιλαμβάνεσαι...
2/ Η δεύτερη είναι σοβαρή, δε έχω αντίρρηση σε ότι λές και παραθέτω τη δική μου άποψη .
3/ Στην τρίτη, σαφώς αστειεύομαι. -
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
.... Εδω και 2 σχεδον χρονια οι πωλητες δουλεουν μονο με εφοριακους,γιατρους,και λοιπο μαυρο χρημα ενω οι τραπεζες και το κρατος παγωνουν τους πλειστηριασμους (πρωτης κατοικίας) ανα 6 μηνες με νόμο.Με νυχια και δοντια κρατιουνται οι τιμες σε αυτα τα παραλογα επιπεδα.
Ωραίααααααα, καμμία αντίρρηση να αγοράσουμε κατοικία μετά τον Σεπτέμβριο. Δεν διανυκτερεύω στο πάρκο, άρα δεν βιάζομαι αφού στο δικό μου σπίτι μένω και δεν το πουλάω.
Απάντηση όμως δεν παίρνω για το ερώτημά μου, που αφορά προφανώς πτώχευση ή όπως αλλιώς ονομασθεί.
Γιατί μιλάμε για χρήματα στην τράπεζα και αποπληρωμή απολύτως με μετρητά και όχι με δάνεια.
Οπότε .....
Να παίξουμε λοιπόν 'Χρηματιστήριο' και 'ότι μας βρεί μας βρήκε' ???? ...Καταρχην προσωπικα ουδεποτε σου ειπα να αγορασεις κατοικια,ποσο μαλλον μετα τον Σεπτεμβριο,παραθετω απλως λογους για τους οποιους οι τιμες των σπιτιων θα πεσουν no matter what.
Tωρα η πτωχευση μπορει να ειναι ενα ενδεχομενο που σιγουρα δεν μπορει να αποκλειστει μεσοπροθεσμα (αλλωστε με το ενα ποδι ειμαστε ηδη μεσα), αλλα οταν και εαν συμβει τα προβληματα θα ειναι πολυ περισσοτερα απο το 'που να επενδυσω τα λεφτα μου'.
Αν το ερωτημα σου ειναι που να επενδυσω για να ειμαι κερδοφορος και ασφαλης μεσοπρόθεσμα,ειναι σαφες οτι στις μερες μας αυτο εχει γινει πολυ πιο δυσκολο απο οτι παλαιοτερα.Παντως οι επιτυχημενες επενδυσεις θελουν παντα: σωστό timing,διορατικότητα και balls.Αυτος που καθεται σπιτι του και περιμενει να περασει η μπορα,θα ειναι παντα ενα βημα πισω,και για να μην παρεξηγουμαστε: αυτο δεν ειναι προτροπη για οποιαδηποτε αγορα ή πωληση. -
Πήγα Κορωπί σήμερα για να δω το καινούργο διαμέρισμα φίλων το οποίο είναι υπό ανέγερση σε περιοχή με ΣΔ = 1 . Ο εργολάβος μου είπε ότι πουλάει 2.100 το τ.μ. ενώ πέρισυ πούλαγε 2.200.
Πολύ μικρή πτώση μου φάνηκε, αλλά είναι αληθινή γιατί την τσεκάρισα από τρίτους. Μιλάμε πάντα για μια τυπική μεσαία κατασκευή. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
......
Καταρχην προσωπικα ουδεποτε σου ειπα να αγορασεις κατοικια,ποσο μαλλον μετα τον Σεπτεμβριο,παραθετω απλως λογους για τους οποιους οι τιμες των σπιτιων θα πεσουν no matter what.Mα δεν τίθεται θέμα διαφωνίας, ούτε και θα χρεώσω σε κάποιον τη δική μου απόφαση, όποια και αν είναι .
.......Παντως οι επιτυχημενες επενδυσεις θελουν παντα: σωστό timing,διορατικότητα και balls. Αυτος που καθεται σπιτι του και περιμενει να περασει η μπορα,θα ειναι παντα ενα βημα πισω,και για να μην παρεξηγουμαστε: αυτο δεν ειναι προτροπη για οποιαδηποτε αγορα ή πωληση.
Βλέπω ότι και εσύ προβληματίζεσαι για το ποιά είναι η σωστή κίνηση.
Και σε κάθε περίπτωση, ευχαριστώ για την 'παρέα' στη συζήτηση.
Όσο για το υπογραμμισμένο, τελευταία μάλλον δεν βρίσκομαι σε 'φόρμα' ....
AN ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟ 2005 Ή ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ!!!