-
Πόσο σου βγαίνει φίλε μου το 160άρι?
-
37.000 με αλουμίνιο , έγχρωμη οθόνη , cruise control ...
-
Έχει και ρυθμιζόμενη ανάρτηση?
-
Ο χρήστης holekey έγραψε:
To έχω είδη μεριμνήσει , να ρωτήσω και κάτι άλλο σαν κάτοχος του αυτοκινήτου αυτές οι σπορ αναρτήσης σαν αίσθηση είναι κάτι το ικανοποιητικό ..... (γιατί είμαι και 40ρης οικογενειάρχης και η μέση δεν είναι και για πολλά το προηγούμενο αυτοκίνητο που είχα δεν είχε κάτι τετοιο για αυτό το ρωτάω....)ευχαριστώ και πάλι καλές γιορτές .....
είναι 2 εκ πιο χαμηλό από το νορμάλ.μην φανταστείς οτι το αμάξι ειναι 'κούτσουρο'.συνδυάζει ΑΝΕΤΗ οδήγηση στην πόλη,χωρίς χτυπήματα και θορύβους από τις λακκούβες(κάτι που με ταλαιπωρούσε στο προηγούμενο αμάξι,bilstein-h&r ,17'ζάντα με 45αρι προφίλ) άλλα και σπορ οδήγηση χωρίς κλίσεις σε στροφές...χαίρομαι να το οδηγώ!...αν μπορούσα να αλλάξω κάτι τώρα,ίσως να το χαμήλωνα άλλους 1-2 πόντους.την σκληρότητα θα την άφηνα στο ίδιο επίπεδο...μην το φοβάσε καθόλου.δοκίμασε όμως και ένα τεστ ντράιβ,συνήθως έχουν την αμπισιον έκδοση...
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Έχει και ρυθμιζόμενη ανάρτηση?ναι υπάρχει και ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενη...ξεφεύγει στα χρήματα όμως!δεν θυμάμαι καλά μην σε πάρω στο λαιμό μου,νομίζω 1600ε μόνο η ανάρτηση + οτι πρέπει να αλλάξεις ηχοσύστημα και άλλα τέτοια χαζά
-
Ο χρήστης top1 έγραψε:
Ποιος ξέρει αν οι νέοι του Α41,8 tfsi «καταναλώνουν» λάδια;
Aς απαντήσουν αυτοί που κατέχουν το αυτοκίνητο.μέχρι στιγμής με νορμαλ οδήγηση,το πολύ 4.000 στροφές,έχω 8.200χλμ δεν έχει κάψει τίποτα.είναι όμως με ψηφιακό δείκτη λαδιού,μια μου δείχνει oil ok (full) και μια μου δείχνει oil ok (με μια μικρή απόκλιση από το full.ίσως δεν είχαν 'κατέβει' τελείως τα λάδια).κανένα μηνυμα για προσθεση λαδιου..δε μου άρεσε αυτό το σύστημα...
όσο να ναι όλο και κάτι θα καίει η τουρμπίνα! -
Ο χρήστης njoker έγραψε:
Έχει και ρυθμιζόμενη ανάρτηση?
ναι υπάρχει και ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενη...ξεφεύγει στα χρήματα όμως!δεν θυμάμαι καλά μην σε πάρω στο λαιμό μου,νομίζω 1600ε μόνο η ανάρτηση + οτι πρέπει να αλλάξεις ηχοσύστημα και άλλα τέτοια χαζά
Τώρα θα πω την αμαρτία μου με 30520 (τελική με κλειδί στο χέρι) παίρνεις το passat cc με τον ίδιο κινητήρα και μαζί με το DCC επιλογή ανάρτησης (μαλακή-νορμάλ-σπορ) το οποίο είναι και απλά πανέμρφο. Το οδήγησα χθες βλέπεις και ξετρελάθηκα
-
τετραθέσιο? Παλτό
-
Το βγαζει και 2λιτρο αυτο?
-
Ναι,με 200 άλογα και 28 κιλά ροπή.
-
αν το a4 ειχε το επανω μερος(ουρανο και παραθυρα )του passat θα ηταν πολυ πιο ομορφο!!
-
audi a4(b8)....μετα απο 9000 χλμ σταματησε να φωτιζει το καντραν οταν ειναι σβηστα τα φωτα το πρωι!...ειναι αναμενο κανονικα κατα την διαρκειας της μερας και σβηνει μονο του οσο σκοτεινιαζει για να αναγκαστεις να αναψεις τα φωτα(αν αναψω τα φωτα αναβει κανονικα το καντραν)... καποιος αισθητηρας τωρα θα ειναι που δεν τον βρησκει ομως ο εγκεφαλος...καμια γνωμη;
-
ειπα να γραψω κατι να ανεβει και αυτο το θεμα λιγο στην επιφανεια !
-
Παντως εχει αρχισει και μου φαινετε αρκετα σωστη κινηση το Α 2.0Τ Q Αvant.Ο βασικος του εξοπλισμος ειναι αρκετα πιο καλος απο το 1,8 .Βεβαια κανει 43000.Ουσιαστικα μονο το δερματινο σαλονι του λειπει και το cruise contol που κανει 300 ευρω.Ενα 1,8 φτανει για πλακα τις 41000 ...Γουστα ειναι αυτα βεβαια και δε πρεπει να ξεχναμε και τα τελη του διλιτρου.
Απο οτι ειδα εχουν γινει μικρες αλλαγες στα αυτοκινητα 2010.Εχουν μπει λιγο μικροτεροι καθρεπτες και καποιες αλλαγες στο MMI,ενω εχουν μπει και τα νεα βελτιωμενα control arms στη μπροστινη αναρτηση. -
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Παντως εχει αρχισει και μου φαινετε αρκετα σωστη κινηση το Α 2.0Τ Q Αvant.Ο βασικος του εξοπλισμος ειναι αρκετα πιο καλος απο το 1,8 .Βεβαια κανει 43000.Ουσιαστικα μονο το δερματινο σαλονι του λειπει και το cruise contol που κανει 300 ευρω.Ενα 1,8 φτανει για πλακα τις 41000 ...Γουστα ειναι αυτα βεβαια και δε πρεπει να ξεχναμε και τα τελη του διλιτρου.
Απο οτι ειδα εχουν γινει μικρες αλλαγες στα αυτοκινητα 2010.Εχουν μπει λιγο μικροτεροι καθρεπτες και καποιες αλλαγες στο MMI.επρεπε να αλλαχτουν οι καθρεπτες.πανω απο τα 130-140 βγαζουν θορυβο. εχεις δει απο κοντα μοντελα 2010;
-
Ο χρήστης njoker έγραψε:
επρεπε να αλλαχτουν οι καθρεπτες.πανω απο τα 130-140 βγαζουν θορυβο. εχεις δει απο κοντα μοντελα 2010;Αυτό το έλεγαν για τις C-Class που τελικά τους έβαλαν μικρότερους καθρέπτες... πάντως θορυβώδεις δεν τους λες τους καθρέπτες, μέχρι 200-220 που έχω πάει δεν ακούγονται ούτε καθρέπτες ούτε κινητήρας (αφού στροφάρει χαμηλά 4500+ στα 220)... πιο πολύ ακούγονται τα Pirelli P7 πρώτης τοποθέτησης να σου πω την αλήθεια...
-
Ο χρήστης saxo_1100 έγραψε:
επρεπε να αλλαχτουν οι καθρεπτες.πανω απο τα 130-140 βγαζουν θορυβο. εχεις δει απο κοντα μοντελα 2010;
Αυτό το έλεγαν για τις C-Class που τελικά τους έβαλαν μικρότερους καθρέπτες... πάντως θορυβώδεις δεν τους λες τους καθρέπτες, μέχρι 200-220 που έχω πάει δεν ακούγονται ούτε καθρέπτες ούτε κινητήρας (αφού στροφάρει χαμηλά 4500+ στα 220)... πιο πολύ ακούγονται τα Pirelli P7 πρώτης τοποθέτησης να σου πω την αλήθεια...
ισως τα continental,πρωτης τοποθετησης και μενα, να ειναι πιο ησυχα;
-
ειναι run flat?
-
να σου πω την αληθεια,δεν ξερω.εχω ομως ειδοποιηση σε περιπτωση που ξεφουσκωσει καποιο απο τα λαστιχα μου.δεν ξερω αν αυτα τα 2 πανε μαζι
-
Ο χρήστης njoker έγραψε:
να σου πω την αληθεια,δεν ξερω.εχω ομως ειδοποιηση σε περιπτωση που ξεφουσκωσει καποιο απο τα λαστιχα μου.δεν ξερω αν αυτα τα 2 πανε μαζιΔΕ νομιζω να προσφερονται καν, run flat στο Α4.Δε τα βλεπω στους πινακες με τα extra. Μπορεις να παραγγειλεις το TPMS μονο του (110 ευρω).
Audi A4 (Β8) 2008