-
Ο χρήστης Rivers έγραψε:
Θα του βάλουν τον 1.4 TSI με τα 140 η με τα 125;
Oχι. Ενα premium sedan σαν το Α4 δεν μπορει να εχει κινητηρα 1400 κ.εκ.!
Κατι εχει ακουστει για ενα βασικο κινητηρα 1.8 ΤFSI με 130hp παντως (ουσιαστικα ο ιδιος κινητηρας που βγαζει 160 hp αλλα με λιγοτερη πιεση στο τουρμπο).
Kαλά, και για το Α3 τα ίδια έλεγαν Άγνωστο πάντως για την ώρα...
1.8Τ 130ps (αν βγεί) για ροπή και κατανάλωση (τέλος ο 8βάλβιδος 1.6 )
-
Τελικα φαινεται οτι ο βασικος κινητηρας θα ειναι 1.8 FSI (χωρις Turbo) με 120 hp:
http://www.germancarzone.com/a4-s4-rs4/ ... es-a4.html
Nα σημειωσω εδω οτι Γερμανικα site οπως το ΑutoBild παλιοτερα ειχαν γραψει για 1.8 ΤFSI με 130 hp οπως αναφερω και εγω παραπανω.
-
Τρελά γκάζια δηλαδή...
-
ας μην ειμαστε προκατειλλημενοι..
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Τρελά γκάζια δηλαδή...Ναι εχεις δικιο δεν κανει για γκαζοφονιαδες και επιδειξιες.
-
Ο χρήστης Rivers έγραψε:
Τρελά γκάζια δηλαδή...
Ναι εχεις δικιο δεν κανει για γκαζοφονιαδες και επιδειξιες.
Δηλαδή όποιος θέλει πάνω από 130 άλογα σε 1600 κιλά είναι γκαζοφονιάς και επιδειξίας;;;;
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Δηλαδή όποιος θέλει πάνω από 130 άλογα σε 1600 κιλά είναι γκαζοφονιάς και επιδειξίας;;;;Οποιος θελει πανω απο 130 αλογα αγοραζει το 1.8 TFSI , το 2.0 TFSI , το 3.2 V6 , το 3.0 ΤDI κτλ.
Δεν ειναι 1600 κιλα σε καμια περιπτωση το βασικο μοντελο παντως. Χαρη στην χρηση ατσαλιου υπερυψηλης αντοχης και προηγμενων μεθοδων συγκολησης των τμηματων του πλαισιου το βαρος εχει παραμεινει στα επιπεδα του προηγουμενου μοντελου παρολη την αυξηση του μεγεθους και την βελτιωση της στρεπτικης ακαμψιας.
-
Ρε παιδια στους 4Τ,Νοεμβριου και στη Γνωριμια με το Α4,γραφει:'Αντικατεστησαν το μπροστινο διαφορικο με εναν πολυδισκο συμπλεκτη και κερδισαν χωρο..'
Τι παιζει εδω?Μαλλον καποιο λαθος του συντακτη?
-
Ο χρήστης Rivers έγραψε:
Δηλαδή όποιος θέλει πάνω από 130 άλογα σε 1600 κιλά είναι γκαζοφονιάς και επιδειξίας;;;;
Οποιος θελει πανω απο 130 αλογα αγοραζει το 1.8 TFSI , το 2.0 TFSI , το 3.2 V6 , το 3.0 ΤDI κτλ.
Δεν ειναι 1600 κιλα σε καμια περιπτωση το βασικο μοντελο παντως. Χαρη στην χρηση ατσαλιου υπερυψηλης αντοχης και προηγμενων μεθοδων συγκολησης των τμηματων του πλαισιου το βαρος εχει παραμεινει στα επιπεδα του προηγουμενου μοντελου παρολη την αυξηση του μεγεθους και την βελτιωση της στρεπτικης ακαμψιας.
Λες και το προηγούμενο ήταν κάνα ελαφρύ αμάξι και θίξαμε την πολιτική 'συγκράτησης βάρους' της Audi....\
Το αμάξι είναι βαρύ και θέλει ένα αξιοπρεπές μοτέρ για να κινηθεί σωστά.Θέλει ροπή και τουλάχιστον 130 άλογα για να κινηθεί σωστά.
-
η διαφήμιση που τρέχει τι σημαίνει... (ελάτε στις αντιπροσωπείες)
υπάρχει αμάξι στα καταστήματα?
-
καποια καλη εκπτωση...
περνα να ρωτησεις για το avant που ελεγες...
-
μα νομίζω ότι η διαφήμιση είναι για το νέο A4???
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
μα νομίζω ότι η διαφήμιση είναι για το νέο A4???ρε περνα σου λεω...
-
δε θέλω το παλιο
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
μα νομίζω ότι η διαφήμιση είναι για το νέο A4???
ρε περνα σου λεω...
γιατί δε μου λές εσύ? αφου το δικό μου καίει 5 ευρώ να πάω
-
Η διαφήμιση είναι για το παλιό, καινούριο Α4 δεν έχει εμφανιστεί!
-
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
Οποιος θελει πανω απο 130 αλογα αγοραζει το 1.8 TFSI , το 2.0 TFSI , το 3.2 V6 , το 3.0 ΤDI κτλ.
Λες και το προηγούμενο ήταν κάνα ελαφρύ αμάξι και θίξαμε την πολιτική 'συγκράτησης βάρους' της Audi....\
Το αμάξι είναι βαρύ και θέλει ένα αξιοπρεπές μοτέρ για να κινηθεί σωστά.Θέλει ροπή και τουλάχιστον 130 άλογα για να κινηθεί σωστά.
Απλά το καινούριο, παρά την αύξηση των διαστάσεων έχει μειωμένο βάρος.
Μόνο και μόνο ότι καταργήθηκε -επιτέλους- ο 1.6, αρκεί!
-
σημερα μου ειπα ότι θα έρθει α4 με 122 αλογα και θα ειναι 1800!!!! για κάθος το κόβω... Αλλά ήταν κατηγορηματικός.... Τι να πω...
Αν ειναι το 1,4 λογικό ακούγεταιπαντως το 1,8Τ θα αρχίζει στα 33Κ
-
1.8 ατμοσφαιρα δεν ειπαμε? 130 ιπποι...
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
σημερα μου ειπα ότι θα έρθει α4 με 122 αλογα και θα ειναι 1800!!!! για κάθος το κόβω... Αλλά ήταν κατηγορηματικός.... Τι να πω...
Αν ειναι το 1,4 λογικό ακούγεταιπαντως το 1,8Τ θα αρχίζει στα 33Κ
Και μένα τα ίδια μου είπαν σε εξουσιοδοτημένο της επαρχίας ,προσφορές πάντως υπάρχουν πολλές ΜΟΝΟΝ σε α4 1.6 S-LINE
Audi A4 (Β8) 2008