-
δηλαδή για σένα η 159 και το IS250 είναι χάος?! Τουλάχιστον έμμεσα αποδέχεσαι το ότι η 3αρά έχει απαράδεκτο φινίρισμα...
-
...ξεκιναμε...εχεις δει αυτα τα αυτοκινητα απο κοντα?τα εχεις οδηγησει?
εγω ναι...και μιλαω για εκδοσεις μεγαλες...αναφερω λοιπον οτι ΔΕΝ πλησιαζουν την Μπεμπα...ειναι πολυ πιο ολοκληρωμενη...ειναι μολις 4.52 και εχει αρκετους χωρους...ειναι καλητερα στημενη και εχει καλητερους κινητηρες...δεν μιλαω για τιμονι και αισθηση ειναι αλλου......αποδεχομαι οτι δεν ειναι τοσο ανετη σαν μερσεντες...
δεν ειπα οτι δεν εχει καλο φινιρισμα...να μαθουμε να διαβαζουμε καποτε...ειπα οτι εχει ενα κλικ κατω απο Α4 αλλα και παλι ειναι πολυ ποιοτικη και μαλλον πιο ποιοτικη απο το πολυ πλαστικο Μερτσεντες η την αστεια(αποψη μου) 159...
οπως και να εχει αυτα ειναι αποψεις..σεβομαι αυτα που λες απλα δεν συμφωνω...ισως παλι να συγκρινω με βαση την δικη μου Ε90 και οπως την εχω φτιαξει...
ομως πιστευω οτι η 3 και το Α4 ειναι πλεον πιο ειδικες κατασκευες σε σχεση με αυτα που ειπες...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ωραίο αυτοκίνητο μακάρι να του βάλουν και έναν αξιοπρεπεί κινητήρα στα 1.8 με 140 άλογα και αντίστοιχη τιμή με τον 1,6 όπως sto vectra
Η Audi δεν έχει ανάγκη να τιμολογήσει το Α4 όσο η Opel το Vectra.
Αφενός.
Αφετέρου, 1,8TFSi με 160, μια χαρά θα πηγαίνει.
σωστά... υπάρχουν και κατηφόρες
-
Με 11,8 lt/100klm δεν πρέπει να τις χρησιμοποιείς πολύ
Μόνο σε ανηφόρα το πας;
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
...ξεκιναμε...εχεις δει αυτα τα αυτοκινητα απο κοντα?τα εχεις οδηγησει?εγω ναι...και μιλαω για εκδοσεις μεγαλες...αναφερω λοιπον οτι ΔΕΝ πλησιαζουν την Μπεμπα...ειναι πολυ πιο ολοκληρωμενη...ειναι μολις 4.52 και εχει αρκετους χωρους...ειναι καλητερα στημενη και εχει καλητερους κινητηρες...δεν μιλαω για τιμονι και αισθηση ειναι αλλου......αποδεχομαι οτι δεν ειναι τοσο ανετη σαν μερσεντες...
δεν ειπα οτι δεν εχει καλο φινιρισμα...να μαθουμε να διαβαζουμε καποτε...ειπα οτι εχει ενα κλικ κατω απο Α4 αλλα και παλι ειναι πολυ ποιοτικη και μαλλον πιο ποιοτικη απο το πολυ πλαστικο Μερτσεντες η την αστεια(αποψη μου) 159...
οπως και να εχει αυτα ειναι αποψεις..σεβομαι αυτα που λες απλα δεν συμφωνω...ισως παλι να συγκρινω με βαση την δικη μου Ε90 και οπως την εχω φτιαξει...
ομως πιστευω οτι η 3 και το Α4 ειναι πλεον πιο ειδικες κατασκευες σε σχεση με αυτα που ειπες...
Αδερφέ μακάρι να είσαι ο πιο ευτυχισμένος κάτοχος BMW στον πλανήτη, ειλικρινά το εύχομαι. Το θέμα μου όμως δεν είναι εκεί. ΔΕΝ έχεις ούτε την γνώση, ούτε την εμπειρία ούτε τα τεχνικά μέσα να κρίνεις ένα αυτοκίνητο και να το καταδικάσεις στο 'χάος' όπως λες. Εκεί είναι το θέμα μου. Μάλιστα δεν είπα ποτε ότι η BMW 3 είναι 'κακό' αυτοκίνητο, ούτε το A4 αλλα όπως όλα τα αυτοκίνητα έχουν και αυτά τα υπέρ και τα κατά τους.
Η αντικειμενικότητα είναι μεγάλο πράγμα τελικά που προφανώς αγνοείς.
Και πριν βιαστείς να με χρήσεις 'Ιταλόφιλο' σου αναφέρω ότι έχω μια 320, ένα Πούντο και μια 147 GTA στην οικογένεια μου.PS: το ότι η 3αρά δεν έχει 'τέλειο' φινίρισμα η ποιότητα πίστεψε με δεν χρειάζεται κανεις την άποψη σου για να το καταλάβει, φωνάζει από μονο του!
-
Ο χρήστης Autodelta έγραψε:
έχω μια 320, ένα Πούντο και μια 147 GTA στην οικογένεια μου.Kάνε έναν κόπο: http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... sc&start=0
-
...ξεκιναμε...εχεις δει αυτα τα αυτοκινητα απο κοντα?τα εχεις οδηγησει?
εγω ναι...και μιλαω για εκδοσεις μεγαλες...αναφερω λοιπον οτι ΔΕΝ πλησιαζουν την Μπεμπα...ειναι πολυ πιο ολοκληρωμενη...ειναι μολις 4.52 ........
οπως και να εχει αυτα ειναι αποψεις..σεβομαι αυτα που λες απλα δεν συμφωνω...ισως παλι να συγκρινω με βαση την δικη μου Ε90 και οπως την εχω φτιαξει...έχει 'τέλειο' φινίρισμα η ποιότητα πίστεψε με δεν χρειάζεται κανεις την άποψη σου για να το καταλάβει, φωνάζει από μονο του!προφανως σε πειραξε η οντως υπερβολικη λεξη χαος...
σεβομαι τις αποψεις σου και σου λεω οτι δεν εχω κανενα προβλημα εμπαθειας η προκαταληψης.ομως αυτο δεν σημαινει οτι μπορω να δεχτω προτασεις του στυλ 'ΔΕΝ έχεις ούτε την γνώση, ούτε την εμπειρία ούτε τα τεχνικά μέσα να κρίνεις ένα αυτοκίνητο ' και 'Η αντικειμενικότητα είναι μεγάλο πράγμα τελικά που προφανώς αγνοείς.'
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ φιλε μου γιατι αν ημουν στα χρηματα που εδωσα θα επαιρνα το πολιτικα ορθο Α4 TFSi quattro...
Προφανως δεν εχω τις γνωσεις..αλλα να μου πεις τι μου λειπει?απο ποια αποψη το λες αυτο?αν ειναι παλι να εμπλακω σε ενα ανουσιο παιχνιδι για το ποιος θα πει τη μεγαλητερη εξυπναδα αστο δεν τσιμπαω...
τα αλλα αυτοκινητα ειναι καλες προσπαθειες αλλα δεν ειναι εργαλεια σαν τη Μπεμπα...
οσο για τα τεχνικα μεσα ποια ειναι αυτα?ακουω...
τελος παντων...απ οτι καταλαβα εισαι νευριασμενος γιατι δεν μπορεις να παρεις τη Μπεμπα και την βγαζεις ολο με το 147...
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
αν ειναι παλι να εμπλακω σε ενα ανουσιο παιχνιδι για το ποιος θα πει τη μεγαλητερη εξυπναδα αστο δεν τσιμπαω...τελος παντων...απ οτι καταλαβα εισαι νευριασμενος γιατι δεν μπορεις να παρεις τη Μπεμπα και την βγαζεις ολο με το 147...
Διχασμένη προσωπικότητα?
-
ω καλα....ειμαι επομενως υποκειμενικος διχασμενη προσωπικοτητα και χωρις γνωσεις...
ελα βρε Κιντ οταν στην λενε ετσι τι να πεις..?λες και εγω η ο Autodelta θα αλλαξουμε γνωμη...
ΥΓ>οταν ελεγα ποιος θα πει τη μεγαλυτερη εξυπναδα εννοουσα τι εχει τρεξει και που ο καθενας...τι κριτηρια εχει...τι εμπειριες...
και στο θεμα μας τωρα δεν νομιζω να βγαλουν το νεο Α4 στα 1.6 λιτρα...εκτος αν εχει πολλα αλογα πχ 125....
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Με 11,8 lt/100klm δεν πρέπει να τις χρησιμοποιείς πολύΜόνο σε ανηφόρα το πας;
κι όμως έχω τρομερά συμπεράσματα....
Πηγα 10 μέρες Κηφισίας και έπεσε στα 12 μέσα στην πόλη...
Ενώ στα εξάρχεια Παγκράτι είμαι στα 16
Μέσο όρος 14 για κάτι μετρήσεις που έκανα... Δηλαδή αν αλλάξω μέρος και πάω ΕΚΑΛΗ (γιατί ένας τύπος σαν εμένα για κει είναι , το εννιαράρι το έχω σίγουρο )
-
Μήπως ν' άλλαζες αυτοκίνητο;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Μήπως ν' άλλαζες αυτοκίνητο;θέλεις να πάρεις καλό μεταχειρισμένο και μου το φέρνεις απ' έξω... γιανα στο δώσω... πονηρούλη
-
τελος παντων...απ οτι καταλαβα εισαι νευριασμενος γιατι δεν μπορεις να παρεις τη Μπεμπα και την βγαζεις ολο με το 147 GTA...
Νομίζω ότι αυτό τα λέει όλα...οποτε παύει και εδώ η αντιγνωμία μας, τουλάχιστον από την μεριά μου.
Προσωπικά ελπίζω η Audi στο νέο A4 να κάνει καλή δουλειά και να παρουσιάσει ένα προϊόν αντάξιο της ιστορίας της καθώς έχει όλα τα φόντα πρωταγωνιστήσει απέναντι σε μια 'βαριά' 159, μια άσχημη 3 και μια αδιάφορη C-class.
-
τελος παντων...απ οτι καταλαβα εισαι νευριασμενος γιατι δεν μπορεις να παρεις τη Μπεμπα και την βγαζεις ολο με το 147 GTA...
Νομίζω ότι αυτό τα λέει όλα...οποτε παύει και εδώ η αντιγνωμία μας, τουλάχιστον από την μεριά μου.
απέναντι σε μια 'βαριά' 159, μια άσχημη 3 και μια αδιάφορη C-class.
καλημερα! ελα εδω ωρε αμεσως που θα χαλασουμε τις καρδιες μας για το τιποτα...οσο δικιο ειχες εσυ που μου ειπες οτι δεν εχω γνωσεις κ εμπειρια αλλο τοσο ειχα εγω με την ανουσια κ χωρις βαση σποντα που σου εριξα...
εχεις δικιο οτι ο πολυς ο κοσμος δεν Βρισκει την νεα 3 ομορφη ομως...απλα εγω τη βρισκω!
η 159 ειναι βαρια,αδιαφορη η Μερτσα,αρα συμφωνω απολυτα μαζι σου οτι ειναι η χρυση ευκαιρια της Αουντι...και κατι μου λεει δεν θα κανει λαθος...
ερωτηση εχεις τη νεα 320? θα την αλλαζες με το νεο Α4?ρωταω γιατι παραδεχομαι οτι το Α4 με γοητευει...
αντε χαιρετω καλη κυριακη
-
Ωραία,ας επανέλθουμε τώρα στο μελλοντικό Α4.
-
Ο χρήστης sonath έγραψε:
Εγώ θα προτιμούσα έναν κινητήρα άνω των 150 ατίων με Torsen.Τι εννοείς???? Αυτό υπάρχει και θα υπάρχει για πολύ ακόμα!!!
-
μικρότερο σε μήκος το νέο Α4?
http://www.thecarconnection.com/Enthusi ... 10313.html
-
Στη Φρανκφούρτη τον Σεπτέμβριο
http://www.autoweek.com/apps/pbcs.dll/a ... 528/SEARCH
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
μικρότερο σε μήκος το νέο Α4?http://www.thecarconnection.com/Enthusi ... 10313.html
Μπορεί το μικρότερο μήκος να οφείλεται στον μικρότερο εμπρός πρόβολο. Η νέα πλατφόρμα θα έχει τοποθετημένη πιο πίσω την μηχανή.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
μικρότερο σε μήκος το νέο Α4?
http://www.thecarconnection.com/Enthusi ... 10313.html
Μπορεί το μικρότερο μήκος να οφείλεται στον μικρότερο εμπρός πρόβολο. Η νέα πλατφόρμα θα έχει τοποθετημένη πιο πίσω την μηχανή.
Σωστά, αλλά πάλι θα περίμενα αύξηση του μήκους.
Θα δείξει...
Audi A4 (Β8) 2008