-
Ο χρήστης FireBro έγραψε:
Παίζω χρόνια με τον mschumacher online και μπορεί να διαβεβαιώσει αν έχω ποτέ προσπαθήσει να κλέψω.
Το γεγονός είναι ότι ανέκαθεν σου έριχνα 1-2 δευτ. στο γύρο σε κάθε αγώνα και mode. Ακόμα και στους 3 πρώτους αγώνες του πρωταθλήματος (Australia, Brazil, Imola), όταν ξαφνικά από Μαλαισία και μετά και κυρίως Ισπανία είσαι σταθερά μπροστά μου. that's all i know
-
Πότε δεν είπα πως δεν ήθελα να κάνεις server εσύ. Απλά είχα εκνευριστεί λίγο στο ότι ενώ είχα φτιάξει το πρόγραμμα, πήγατε τελευταία στιγμή και αλλάξατε το room name και το password και έψαχνα άλλ' αντι άλλων.Συνέχιζε να προσπαθείς να με βγάλεις κλέφτη. Όσοι τρέχουν μαζί μου τόσα χρόνια ξέρουν οπότε λίγο υπολογίζω αυτά που μου λες εσύ. Χτύπαγε mismatch την Williams σε σχέση με τα Ferrari και ότι κάαατι είχες ακούσει για Barcelona.
Μου φαίνεται πως 'θες' και τα ακούς όλα αυτά.
Χτύπαγε την δική σου Γουίλιαμς με τη δική μου που ακόμα ποτέ δεν έχω χρησιμοποιήσει.
Φυσικά μπορεί να το έκανα επίτηδες, για να σε βγάλω κλέφτη. Αυτό το ξέρουμε μόνο εσύ κι εγώ.Επίσης στην Βαρκελώνη χτύπησε η δική σου με όσων έτρεχαν με Γουίλιαμς.
Φυσικά μπορεί εκείνοι να έκλεβαν, αυτό το ξέρεις μόνο εσύ κι εκείνοι.Οι υπόλοιποι κρίνουν και συμπεραίνουν όπως νομίζουν σωστό.
Αν τώρα αυτά που μου έσουρνες τότε ήταν επειδή εκκνευρίστηκες ΛΙΓΟ και επειδή σου χάλασαν (ΠΟΙΟΙ;;; ) το πρόγραμμά ΣΟΥ (ίδια ώρα έγινε, ο σέρβερ άλλαξε, δε βλέπω αλλαγή προγράμματος...), τότε τι θα έκανες αν εγώ προσωπικά σου έκανα κάτι χοντρό και αδικαιολόγητο;;
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
Παίζω χρόνια με τον mschumacher online και μπορεί να διαβεβαιώσει αν έχω ποτέ προσπαθήσει να κλέψω.
Το γεγονός είναι ότι ανέκαθεν σου έριχνα 1-2 δευτ. στο γύρο σε κάθε αγώνα και mode. Ακόμα και στους 3 πρώτους αγώνες του πρωταθλήματος (Australia, Brazil, Imola), όταν ξαφνικά από Μαλαισία και μετά και κυρίως Ισπανία είσαι σταθερά μπροστά μου. that's all i know
Στο είχα πει και τις προάλες, τώρα που άρχισες να χάνει θα αρχίζεις να αμφισβητείς.
-
Στο είχα πει και τις προάλες, τώρα που άρχισες να χάνει θα αρχίζεις να αμφισβητείς.
Μα δεν αμφισβήτησε τίποτα, απλά είπε τα γεγονότα.
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Πότε δεν είπα πως δεν ήθελα να κάνεις server εσύ. Απλά είχα εκνευριστεί λίγο στο ότι ενώ είχα φτιάξει το πρόγραμμα, πήγατε τελευταία στιγμή και αλλάξατε το room name και το password και έψαχνα άλλ' αντι άλλων.
Συνέχιζε να προσπαθείς να με βγάλεις κλέφτη. Όσοι τρέχουν μαζί μου τόσα χρόνια ξέρουν οπότε λίγο υπολογίζω αυτά που μου λες εσύ. Χτύπαγε mismatch την Williams σε σχέση με τα Ferrari και ότι κάαατι είχες ακούσει για Barcelona.
Χτύπαγε την δική σου Γουίλιαμς με τη δική μου που ακόμα ποτέ δεν έχω χρησιμοποιήσει.
Φυσικά μπορεί να το έκανα επίτηδες, για να σε βγάλω κλέφτη. Αυτό το ξέρουμε μόνο εσύ κι εγώ.Επίσης στην Βαρκελώνη χτύπησε η δική σου με όσων έτρεχαν με Γουίλιαμς.
Φυσικά μπορεί εκείνοι να έκλεβαν, αυτό το ξέρεις μόνο εσύ κι εκείνοι.Οι υπόλοιποι κρίνουν και συμπεραίνουν όπως νομίζουν σωστό.
Αν τώρα αυτά που μου έσουρνες τότε ήταν επειδή εκκνευρίστηκες ΛΙΓΟ και επειδή σου χάλασαν (ΠΟΙΟΙ;;; ) το πρόγραμμά ΣΟΥ (ίδια ώρα έγινε, ο σέρβερ άλλαξε, δε βλέπω αλλαγή προγράμματος...), τότε τι θα έκανες αν εγώ προσωπικά σου έκανα κάτι χοντρό και αδικαιολόγητο;;
Πάρε μια συγκεκριμέμη θέση και πέστα έξω από τα δόντια. Μιλάς για το κρύο μιλάς και για το ζεστό, λες για το μαύρο λες και για το άσπρο.
-
mschumacher, και στο nurburgring ήσουν ταχύτερος 1-2 sec.; και στο Monaco μήπως;
-
sikrip, κούνα το κεφάλι σου και διάβαζε τι γράφουμε.'Οταν δεν μπορείς να απαντήσεις προσπαθείς να αποπροσανατολίσεις την συζήτηση. Το βασικό θέμα γιατί άφησες τον BiLL μέσα ενώ ΟΛΟΙ λέγαμε να φύγει.
Σε προκαλώ να απαντήσεις στο αρχικό μου ερώτημα:
Όλος ο λαός έλεγε να φύγει ο BiLL αλλά κανένας μας δεν μπορούσε να τον διώξει(αφού ήμασταν clients), ο μόνος που μπορούσε να το κάνει ήταν ο FireBro(ως server) ο οποίος μας αγνοούσε. Αυτό δεν είναι κατάχρηση της ιδιότητας σου ως server FireBro?
Αν και είμαι σίγουρος ότι θα απαντήσεις με ένα ξερό όχι, περιμένω απάντηση και αιτιολόγηση.
Όσο για το κεφάλι μου να το αφήσεις ήσυχο.
-
Μην ασχολείστε με το άτομα. Ένα ακόμα troll...
-
Έχω απαντήσει σε προηγούμενο post μου που αναφέρω και τον pininfarina.
-
gtg, 2005 Wimbledon.
-
Έχω απαντήσει σε προηγούμενο post μου που αναφέρω και τον pininfarina.Καλα πλακα μου κανεις τωρα?
-
Ο χρήστης BiLL-MS έγραψε:
Όλος ο λαός έλεγε να φύγει ο BiLL αλλά κανένας μας δεν μπορούσε να τον διώξει(αφού ήμασταν clients), ο μόνος που μπορούσε να το κάνει ήταν ο FireBro(ως server) ο οποίος μας αγνοούσε. Αυτό δεν είναι κατάχρηση της ιδιότητας σου ως server FireBro?
oxi re dambass ayto legetai common sense GOT it!!!
:flames: :flames: :flames: :flames: kai tipota allo den yparxei se ayto to forum sigh
Πώς κατάφερες να βγάλεις αυτό το συμπέρασμα, μετά από παρουσία λίγων ωρών;
Και γράφε ελληνικά!
-
common sense = Κοινή λογική.
Κοινή λογική υπάρχει όταν συμφωνούν ΠΟΛΛΟΙ..
-
Πω πω 4 σελιδες εχω να διαβασω!
-
Πάντως φταίμε και εμείς. Έχουμε δώσει αξία σε 2 trolls και το θέμα έχει φτάσει 22 σελίδες.
Αδιαφορία για όποιον δεν μπορεί να συμβαδίσει με την κοινή λογική.
-
Πότε δεν είπα πως δεν ήθελα να κάνεις server εσύ. Απλά είχα εκνευριστεί λίγο στο ότι ενώ είχα φτιάξει το πρόγραμμα, πήγατε τελευταία στιγμή και αλλάξατε το room name και το password και έψαχνα άλλ' αντι άλλων.
Συνέχιζε να προσπαθείς να με βγάλεις κλέφτη. Όσοι τρέχουν μαζί μου τόσα χρόνια ξέρουν οπότε λίγο υπολογίζω αυτά που μου λες εσύ. Χτύπαγε mismatch την Williams σε σχέση με τα Ferrari και ότι κάαατι είχες ακούσει για Barcelona.
Πάρε μια συγκεκριμέμη θέση και πέστα έξω από τα δόντια. Μιλάς για το κρύο μιλάς και για το ζεστό, λες για το μαύρο λες και για το άσπρο.
Απλά και ξεκάθαρα τα λέω, και βάζω και το λόγο και τον αντίλογο και των δύο πλευρών.
Κάτι άλλο δεν υπάρχει, όποιος διαβάζει, αξιολογεί και συμπεραίνει κατά την κρίση του. -
22 σελιδες και αγωνα δεν καναμε... Για τον π****ο (μετα συγχωρησεως)...
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
όποιος διαβάζει, αξιολογεί και συμπεραίνει κατά την κρίση του.... το προφανές!
-
Επιτελους διαβασα τις 4 σελιδες! 40 λεπτα διαβασμα και ουτε τοσο πολυ διαβασμα για εξετασεις που δινω αυριο δεν εκανα!
-
Ο χρήστης BiLL-MS έγραψε:
oxi re dambass ayto legetai common sense GOT it!!!
:flames: :flames: :flames: :flames: kai tipota allo den yparxei se ayto to forum sigh
Bill το μόνο που σου αξίζει είναι να σε αγνοήσω. Συνέχισε να παίζεις με το πληκτρολόγιό σου!!!!
6ος Αγώνας AUSTRIA 2002 (REMATCH) 25 (ΣΑΒΒΑΤΟ) ΙΟΥΝΙΟΥ 2005