-
Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι..
Στους αγώνες δεν συμμετέχω αφενός γιατί δεν έχω χρόνο και αφετέρου επειδή δεν θέλω να παίζω μαζί σου.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι..Στους αγώνες δεν συμμετέχω αφενός γιατί δεν έχω χρόνο και αφετέρου επειδή δεν θέλω να παίζω μαζί σου.
Δεν σε κατηγορώ σε καμία περίπτωση που δεν τρέχεις στους αγώνες ούτε και τα άλλα παιδια που ανέφερα. Απλά ήθελα να πω πως δεν έχουμε και το πιο σταθερό, υποχρεωτικό και 'επαγγελματικό' (τέλειο) πρωτάθλημα. Δεν θα χανόταν και ο κόσμος αν έμπαινε στο πρωτάθλημα και ο Bill σήμερα.
-
Και πάνω που ήθελα να συμμετάσχω και εγώ.
-
Ο χρήστης FireBro έγραψε:
-
Αν εσύ έχεις ανοιχτό το irc και τον explorer κάνοντας posts δεν φταίω εγώ αν έχεις synchronizing. Την ίδια σύνδεση είχα πάντα. Την ίδια είχα επίσης και τότε που εσύ μου έλεγες να κάνω εγώ server.
-
Μην αντιμετωπίζεις τον Bill σαν εξωγήινο. Μπορόυσες να τον αντιμετώπιζες σαν κάποιον που μπήκε σαν όλους αυτούς που συμμετάσχουν στο forum αλλά δεν κατεβαίνουν στους αγώνες.
-
Mην μου λέτε για τον Theofaman γιατί όταν μου λεγατε να κάνω καινουριο server σας έλεγα πως δεν θα το διακινδυνέψω γιατί μπορεί να μπει και κάποιος άλλος, και μου λέγατε πως 'όχι δεν θα μπει άλλος'. Οπότε μην μου λέτε πως αντιμετώπισε προβλήματα ο Τheofaman ενώ εσείς πρώτοι με τις ιδέες σας θα τον 'τρώγατε'.
-
Πολλοί που συμμετέχουν στο forum δεν κατεβαίνουν στους αγώνες ή και το αντίθετο. Ο Ben μπήκε στο πρωτάθλημα επειδή εσύ (mschumacher) του το είπες, όχι λογω του forum, το ότι μια τρέχει και την άλλη δεν τρέχει δεν το συζητώ. Επίσης ο 'spiros' όλο συμμετέχει στα threads του πρωταθλήματος αλλά ποτέ δεν κατεβαίνει στους αγώνες. Ο Kid κατεβαίνει και δύο δεν κατεβαίνει. Ο Dibidais δεν συμμετέχει στα threads των αγώνων αλλά την μία και μοναδική φορά που κατέβηκε έκανε συνέχεια burn out μέσα στην πίστα την ώρα του αγώνα. Μόνο εγώ κι εσύ έχουμε τρέξει σε όλους τους αγώνες, οπότε μην μου λέτε για παρεές και 'από την αρχή μαζί' και τέτοια. Είπατε, ο Ben κι εσύ, πως τρέχετε για την παρέα. Με την στάση σας αποδείξατε το αντίθετο.
Για τους παραπάνω λόγους έκρινα πως δεν θα ήταν κακό να συμμετάσχει και ο Bill στον αγώνα. Θα κερδίζαμε έναν ακόμη φίλο στην 'παρέα' αλλά εσείς δεν τον θέλατε. -
Εμένα δεν με χτύπησε για mismatch σήμερα όπως λες. Τον Sikrip χτύπησε που είχε Ferrari ενώ εγώ Williams. Μπορεί να τον χτύπησε σε σχέση με κάποια άλλη Ferrari. Ο Pininfarina ο οποίος μπήκε πρώτος μέσα μπορεί να σας διαβεβαιώσει πως ποτέ δεν χτύπησαν τα .hdv μας.
Εφόσον τρέχω με τα μαμίσια .hdv του παιχνιδιού δεν βρίσκω κάποιο λόγο να κατεβάσω τα δικά σας αρχεία. Που ξέρω εγώ πως δεν είναι 'πειραγμένα'; -
Λες πως δεν βοήθησε η συμπεριφορά μου... Ενώ η δικιά σας (Ben, mschumacher) εγωιστική συμπεριφορά που σηκωθήκατε και φύγατε βοήθησε ε; Αν δεν φεύγατε ο αγώνας θα είχε γίνει κι έτσι δεν θα πήγαιναν χαράμι οι δοκιμές.
-
Ξέρετε πως όποιοι άσχετοι μπαίνουν τους κάνω ban με την μία. Στο practice κάθομαι μέσα στα pits για αρκετή ώρα για να τους κάνω ban και πολλές φορές έχω κοψει τους γύρους μου για να μπω στα pits και να το κάνω. Αλλά αυτή την φορά δεν ήταν το ίδιο.
- Στο έχω εξηγήσει πολλές φορές αλλά δε θες να το καταλάβεις. Αν δεν έχω ανοιχτό το IRC τότε δεν υπάρχει συνεχόμενη ροή δεδομένων (επειδή μπαίνω στο #hellas) και παγώνει η γραμμή. Τα πράγματα δηλαδή χειροτερεύουν.
- Δεν τον αντιμετώπισα σαν εξωγήινο. Αντιθέτως του μίλησα πολύ ευγενικά σε αντίθεση με τον ίδιο που ήταν ειρωνικός (μάλιστα και εσύ του είπες να σταματήσει να ειρωνεύεται)
- O THEOFAMAN άργησε να μπει χωρίς να φταίει ο ίδιος εξαιτίας του γεγονός ότι ήμασταν αρκετά άτομα μέσα. Μοναδική λύση είναι η χρησιμοποίηση κωδικού
- Ο Ben σε αντίθεση με τον Bill είναι γραμμένος στο forum και έχει κάθε δικαίωμα συμμετοχής σε αντίθεση με τον Bill. Επίσης το γεγονός ότι τυχαίνει και δεν συμμετέχουν όλοι σε όλους τους αγώνες οφείλεται στο γεγονός ότι πολλοί αντιμετώπισαν προβλήματα να συνδεθούν στο server. Συγκεκριμένα ο Ben προσπαθούσε για 3 σερί αγώνες να μπει (ενώ τη βδομάδα έκανε κανονικά δοκιμές) και δεν μπορούσε. Δεν ισχύουν αυτά που λες. Επίσης ελπίζω να καταλαβαίνεις πως εχτές.. τη «παρέα» δεν την χαλάσαμε εμείς αλλά εσύ με τη στάση σου όταν όλοι σου λέγαμε να διώξεις τον Bill. Ποιος είσαι και αποφασίζεις μόνος σου?
- Αυτό με τα mismatch δεν έχει εξακριβωθεί ακόμα και δεν κατηγορώ κανέναν. Έκανα απλά αναφορά. Όλοι πάλι συμφωνήσαμε να έχουμε κοινά mismatch εσύ όμως δεν δέχεσαι να τα κατεβάσεις. Ακόμα και πειραγμένα να ήταν (που ΔΕΝ είναι) τότε όλοι θα τρέχαμε πάλι στα «ίδια επίπεδα»
- Δεν είμαστε εγωιστές αλλά αγανακτισμένοι από τη δική σου εγωιστική συμπεριφορά να μην διώχνεις τον Bill όταν όλοι στο ζητήσαμε.
- Συμφωνώ εδώ και πρέπει να λυθεί το πρόβλημα με χρήση κωδικού
Τέλος προς αποφυγή παρεξηγήσεων θέλω να τονίσω πως δεν έχω πρόβλημα με τη συμμετοχή του Bill στο πρωτάθλημα και παρά τη προκλητική του συμπεριφορά (ως ένα βαθμό) τον καλωσορίζω και εγώ με την σειρά μου στο forum.
-
-
Δεν απάντησες σε τίποτα απο όσα σου είπα. Απλά τα αντέστρεψες.
-
whatever...
-
-
Μας είπες για το irc αλλά για το forum και τα posts τίποτα.
-
Και ο Βill ευγενικός ήταν απέναντι μας και μας 'παρακάλεσε' αν γινόταν να παίξει.
-
Ότι και να έκανε ο Theofaman εσεις απο πιο πριν είπατε πως δεν θα έμπαινε κανένας άλλος και ότι να φτιαξω καινούριο server. Όλα αυτά πριν ακόμα μπει ο Bill.
-
Το ότι απλα έχει ένα registration ο Ben δεν σημείνει τίποτα. Αν ήταν έτσι να λέγαμε και στον Bill, 'πήγαινε και κάνε ένα registration και ξαναέλα σε 2 λεπτά'. Τον Ben εσύ προσπαθούσες να τον πείσεις να κατεβαίνει στους αγώνες από το irc. Αν ήθελε θα μπορούσε να ερχόταν αλλά μάλλον προσπαθούσε όποτε του κα%^νε. Επίσης ΕΣΕΙΣ χαλάσατε τον αγώνα και ΕΣΕΙΣ είστε οι σκατοεγωιστές του κώλου γιατί ενω θέλατε να φύγετε όλοι οι υπόλοιποι σας έλεγαν να μην το κάνετε και να περιμένετε. Όποτε μην μου λες πως όλοι είχαν πρόβλημα.
-
Για τα .hdv δεν αλλάζω τίποτα. Εφόσον τρέχω με τα original δεν έχω να αλλάξω τίποτα.
-
-
-
-
Και ο Βill ευγενικός ήταν απέναντι μας και μας 'παρακάλεσε' αν γινόταν να παίξει.
-
Ότι και να έκανε ο Theofaman εσεις απο πιο πριν είπατε πως δεν θα έμπαινε κανένας άλλος και ότι να φτιαξω καινούριο server. Όλα αυτά πριν ακόμα μπει ο Bill.
-
Το ότι απλα έχει ένα registration ο Ben δεν σημείνει τίποτα. Αν ήταν έτσι να λέγαμε και στον Bill, 'πήγαινε και κάνε ένα registration και ξαναέλα σε 2 λεπτά'. Τον Ben εσύ προσπαθούσες να τον πείσεις να κατεβαίνει στους αγώνες από το irc. Αν ήθελε θα μπορούσε να ερχόταν αλλά μάλλον προσπαθούσε όποτε του κα%^νε. Επίσης ΕΣΕΙΣ χαλάσατε τον αγώνα και ΕΣΕΙΣ είστε οι σκατοεγωιστές του κώλου γιατί ενω θέλατε να φύγετε όλοι οι υπόλοιποι σας έλεγαν να μην το κάνετε και να περιμένετε. Όποτε μην μου λες πως όλοι είχαν πρόβλημα.
-
Για τα .hdv δεν αλλάζω τίποτα. Εφόσον τρέχω με τα original δεν έχω να αλλάξω τίποτα.
Όχι άλλες κατακερματισμένες 'φόρμουλες' γι' αυτό το ΣΚ. Φτάνει η F1.
-
-
-
-
-
-
Το ότι απλα έχει ένα registration ο Ben δεν σημείνει τίποτα. Αν ήταν έτσι να λέγαμε και στον Bill, 'πήγαινε και κάνε ένα registration και ξαναέλα σε 2 λεπτά'. Τον Ben εσύ προσπαθούσες να τον πείσεις να κατεβαίνει στους αγώνες από το irc. Αν ήθελε θα μπορούσε να ερχόταν αλλά μάλλον προσπαθούσε όποτε του κα%^νε. Επίσης ΕΣΕΙΣ χαλάσατε τον αγώνε και ΕΣΕΙΣ είστε οι σκατοεγωιστές του κώλου γιατί ενω θέλατε να φύγετε όλοι οι υπόλοιποι σας έλεγαν να μην το κάνετε και να περιμένετε. Όποτε μην μου λες πως όλοι είχαν πρόβλημα.
-
- Όπως είπα και τόνισα η συνεχή ροή δεδομένων βοηθά τη κατάσταση. Posts? Έκανα μόλις 1 εχτές, λες να έκανε τη διαφορά?
- Αν ήταν ευγενικός δεν θα του έλεγες και εσύ και άλλοι να μην ειρωνεύεται
- Τονίζω και σου λέω ότι στα επίσημα κανονικά δε πρέπει να μπει κανείς, ωστόσο το πρόβλημα να μη μπορείς να συνδεθείς νωρίτερα το καταλαβαίνω απόλυτα και δε φταίει αυτός φυσικά. Όπως είπα λύση είναι η χρήση κωδικού.
- Μη βγάζεις συμπεράσματα χωρίς να γνωρίζεις. Εγώ επειδή γνωρίζω προσωπικά τον Ben σου λέω πως προσπαθούσε σε κάθε αγώνα να μπει και δε μπορούσε (έχει ISDN σύνδεση). Επίσης όλοι είχαν πρόβλημα με τη κατάσταση τη οποία εσύ δε βοήθησες. Στο λέω τελευταία φορά, όταν όλοι σου ζητήσαμε να φύγει εσύ μας έγραψες στα @@ σου.
- no comment.
-
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Και πάνω που ήθελα να συμμετάσχω και εγώ.Τρελλός είσαι;
Πήγαινε σε καμιά προπόνηση να το φχαριστηθείς, και άσε τους αγώνες!!!Εδώ γίνεται ΧΑΟΣ σε αγώνα διαδικτύου, και απορούμε μετά γιατί σφάζονται στην πραγματική Φ1 και στην ενότητα των ελληνικών αγώνων!!!
Διαβασε ΟΛΑ τα θέματα του πρωταθλήματος, και δες πόσος χαβαλές έγινε στις δοκιμές, και τι έγινε στον μετά αγώνα.
Δεν αξίζει να χάνεις την Κυριακή σου, και προπάντων την ηρεμία σου!!
-
Από την στιγμή που πλειοψηφικά αποφασίσαμε να μην μείνει ο BiLL στον αγώνα ο FireBro έπρεπε να το σεβαστεί και να τον διώξει.
Όλος ο λαός έλεγε να φύγει ο BiLL αλλά κανένας μας δεν μπορούσε να τον διώξει(αφού ήμασταν clients), ο μόνος που μπορούσε να το κάνει ήταν ο FireBro(ως server) ο οποίος μας αγνοούσε. Αυτό δεν είναι κατάχρηση της ιδιότητας σου ως server FireBro?
P.S. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με εσένα προσωπικά BiLL τώρα που μπήκες στο Forum είσαι ευπρόσδεκτος, απλά με το έτσι θέλω και κατά την διάρκεια ενός επίσημου αγώνα δεν είναι ο πιο κατάλληλος τρόπος να μπεις (εξάλλου στο chat στο παιχνίδι ΠΟΤΕ δεν ανέφερες ότι προτίθεσαι να μπεις στο forum και να συμμετάσχεις στο πρωτάθλημα)!
-
-
Είτε 1 post έκανες χτες ή 5 τις προηγούμενες φορές δεν με απασχολεί αλλα πάψε κατηγορείς τον server.
-
Το ότι του είπα να σταματήσει να ειρωνεύται μία φορά στο τέλος σημαίνει πως προσπαθούσα να βρω μια λύση. Εγώ αν ήμουν στην θέση και έβλεπα τέτοια κακία θα σας είχα πει να πάτε να ......... από την αρχή. Ενω αυτός ήθελε πραγματικά να τρέξει μαζί μας.
-
Μπορούσε δεν μπορούσε να μπει χτες ο Theofaman, εσείς λέγατε να φτιάξω καινουριο server. Αν το έκανα δεν θα έμπαινε ποτέ ενω τώρα καταφερε να μπει. Η δική μου άποψη τον άφησε να μπει. Η δική σας θα τον έτρωγε.
-
Στην αρχή ο pininfarina είχε πει να μείνει όπως κι εγώ. Το ότι μου είπατε να τον πετάξω έξω δεν σημαίνει τίποτα. Προσπαθούσα να κάνω το σωστό και να βρω λύση.
-
Δεν απάντησες σε κανένα απο τα επιχειρηματα του πρώτου μου post. Απλά ξεκίνησες να γραφεις τον τυφλοσούρτη σου.
-
no comment my ass
-
-
sikrip, κούνα το κεφάλι σου και διάβαζε τι γράφουμε.
-
GeorgeTabs, για τον χαβαλέ καλός είσαι, αλλά μέχρι εκεί.
Όσα δεν φτάνει η αλεπού... -
Τελικά ήταν ο τελευταίος σου αγώνας; Να ξέρω αν θα συμμετάσχω, γιατί με εσένα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ!
-
-
Είτε 1 post έκανες χτες ή 5 τις προηγούμενες φορές δεν με απασχολεί αλλα πάψε κατηγορείς τον server.
-
Το ότι του είπα να σταματήσει να ειρωνεύται μία φορά στο τέλος σημαίνει πως προσπαθούσα να βρω μια λύση. Εγώ αν ήμουν στην θέση και έβλεπα τέτοια κακία θα σας είχα πει να πάτε να ......... από την αρχή. Ενω αυτός ήθελε πραγματικά να τρέξει μαζί μας.
-
Μπορούσε δεν μπορούσε να μπει χτες ο Theofaman, εσείς λέγατε να φτιάξω καινουριο server. Αν το έκανα δεν θα έμπαινε ποτέ ενω τώρα καταφερε να μπει. Η δική μου άποψη τον άφησε να μπει. Η δική σας θα τον έτρωγε.
-
Στην αρχή ο pininfarina είχε πει να μείνει όπως κι εγώ. Το ότι μου είπατε να τον πετάξω έξω δεν σημαίνει τίποτα. Προσπαθούσα να κάνω το σωστό και να βρω λύση.
-
Δεν απάντησες σε κανένα απο τα επιχειρηματα του πρώτου μου post. Απλά ξεκίνησες να γραφεις τον τυφλοσούρτη σου.
-
no comment my ass
- Είτε σου αρέσει είτε όχι η γραμμή σου δε μπορεί να σηκώσει κάποιον αριθμό ατόμων. Δε κατηγορώ εσένα. Λέω απλά τα δεδομένα ως έχουν.
- Καλά έκανε και ήθελε να τρέξει αλλά όχι τη στιγμή που διεξάγεται επίσημος αγώνας με registered μέλη του Forum. Δεν αποφασίζεις εσύ για τις λύσεις του κάθε προβλήματος. Αποφασίζουμε ομαδικά είτε σου αρέσει είτε όχι.
- έχω ήδη αναφερθεί σε αυτό παραπάνω
- no comment
- no comment
-
-
sikrip, κούνα το κεφάλι σου και διάβαζε τι γράφουμε.κούνα εσύ το δικό σου κεφάλι, ο sikrip μιλάει απόλυτα σωστά σε όσα γράφει.
-
Το ότι θέλατε κάποια άτομα να μην τρέξει δεν του δίνω σημασία. Δίνω σημασία σε ποιο ήταν το σωστό. Σε έναν παλαιότερο αγώνα κάποιος είχε μπει 'μπορεί να μπει κι ένας φίλος μου να τρέξει' και δεν είπαμε τίποτα.
Μπορεί να αναφέρθηκες σε κάποια πράγματα αλλά δεν είπες ουσιαστικά τίποτα για να αντικρούσεις αυτά που είπα εγω.
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
sikrip, κούνα το κεφάλι σου και διάβαζε τι γράφουμε.
κούνα εσύ το δικό σου κεφάλι, ο sikrip μιλάει απόλυτα σωστά σε όσα γράφει.
Έτσι ότι σε συμφέρει παίρνε το με το μέρος σου.
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
- Ο Ben σε αντίθεση με τον Bill είναι γραμμένος στο forum και έχει κάθε δικαίωμα συμμετοχής σε αντίθεση με τον Bill. Επίσης το γεγονός ότι τυχαίνει και δεν συμμετέχουν όλοι σε όλους τους αγώνες οφείλεται στο γεγονός ότι πολλοί αντιμετώπισαν προβλήματα να συνδεθούν στο server. Συγκεκριμένα ο Ben προσπαθούσε για 3 σερί αγώνες να μπει (ενώ τη βδομάδα έκανε κανονικά δοκιμές) και δεν μπορούσε. Δεν ισχύουν αυτά που λες. Επίσης ελπίζω να καταλαβαίνεις πως εχτές.. τη «παρέα» δεν την χαλάσαμε εμείς αλλά εσύ με τη στάση σου όταν όλοι σου λέγαμε να διώξεις τον Bill. Ποιος είσαι και αποφασίζεις μόνος σου?
- Αυτό με τα mismatch δεν έχει εξακριβωθεί ακόμα και δεν κατηγορώ κανέναν. Έκανα απλά αναφορά. Όλοι πάλι συμφωνήσαμε να έχουμε κοινά mismatch εσύ όμως δεν δέχεσαι να τα κατεβάσεις. Ακόμα και πειραγμένα να ήταν (που ΔΕΝ είναι) τότε όλοι θα τρέχαμε πάλι στα «ίδια επίπεδα»
Μερικές παρατηρήσεις στο παραπάνω:
4. Έχεις απόλυτο δίκιο!
Στην Βραζιλία είχε τρέξει κάποιος Αρης, που τον αφήσαμε, αν και ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ. Δεν βαθμολογήθηκε τελικά, και του είπαμε ΑΝ ΘΕΛΕΙ να γίνει μέλος του φόρουμ και να τρέχει κανονικά. Ποτέ δεν έγινε μέλος, ποτέ δεν ξανάτρεξε.
ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Το δωμάτιο τότε ΔΕΝ ήταν γεμάτο, και ΔΕΝ υπήρχαν άλλοι που να θέλουν να μπούνε, οπότε ΔΕΝ εμπόδιζε!!!!!
ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ!!!! Αυτός ήταν ο πρώτος αγώνας που τρέξαμε όλοι αόρατοι, πιθανώς το δωμάτιο του FireBro να είχε αντέξει να μας σηκώσει **ορατούς ** αν δεν είχε έρθει ο Άρης.Αν θέλει κανείς να το πάει παραπέρα μπορεί να πει πως δεν ξέραμε πως μπορεί να γινόμασταν αόρατοι με έναν παραπάνω, λόγω απειρίας ακόμα.
- Έχεις ΑΔΙΚΟ!!!
Αν τα αρχεία που ανέβασες είναι πειραγμένα, τότε ναι, ΟΛΟΙ τρέχετε με τα ίδια αρχεία. ΟΧΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ ΔΙΚΑΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΟΜΩΣ!!!
Για να κάνω το δικηγόρο του διαβόλου (FireBro ) μπορεί εσύ να έχεις πειράξει την Φεράρι να είναι ΚΑΛΥΤΕΡΗ του κανονικού, και/ή να έχεις πειράξει την Γουίλιαμς να είναι χειρότερη του κανονικού!!!
Αυτομάτως λοιπόν ΠΑΥΟΥΝ ΟΛΑ τα mismatch, αφού τα αρχεία είναι κοινά, αυτομάτως εξαφανίζεις τον δυσκολότερό σου αντίπαλο, αφού τρέχει με Γουίλιαμς και εσύ με Φεράρι.
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: Όταν έκανα εγώ σέρβερ ο μόνος που χτύπησε μισματς ήταν ο FireBro στην Γουίλιαμς με την οποία έτρεχε, και κάποιος άλλος (αν θυμάμαι καλά και εσύ), αλλά όχι στο αμάξι με το οποίο αγωνιζόταν. Τα αρχεία μου είναι όλα αυτούσια όπως εγκαταστάθηκε το παιχνίδι, και μόνο στην Φεράρι έχω ένα ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ, σωσμένο με άλλο όνομα, και με rename κάποιες φορές το ενεργοποιώ για χαβαλέ (ποτέ όμως στους αγώνες που τρέξαμε, θα με είχε χτυπήσει άλλωστε...)
ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ: Και πού ξέρετε εσείς πως λέω αλήθεια; Μπορεί εγώ να είχα πειραγμένη Γουίλιαμς και ο FireBro κανονική, πιθανώς να το έκανα και επίτηδες για να του βγάλω κακό όνομα...
Διαλέχτε και πάρτε!
6ος Αγώνας AUSTRIA 2002 (REMATCH) 25 (ΣΑΒΒΑΤΟ) ΙΟΥΝΙΟΥ 2005