-
Ο χρήστης FireBro έγραψε:
sikrip, κούνα το κεφάλι σου και διάβαζε τι γράφουμε.
κούνα εσύ το δικό σου κεφάλι, ο sikrip μιλάει απόλυτα σωστά σε όσα γράφει.
Έτσι ότι σε συμφέρει παίρνε το με το μέρος σου.
LOL
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Τελικά ήταν ο τελευταίος σου αγώνας; Να ξέρω αν θα συμμετάσχω, γιατί με εσένα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ!Join the club!
-
GeorgeTabs, για τον χαβαλέ καλός είσαι, αλλά μέχρι εκεί.
Όσα δεν φτάνει η αλεπού...Εσύ είσαι καλός να σπας τα νεύρα των άλλων, να καταστρέφεις κάτι καλό και να βρίζεις άμεσα ή λιγότερο άμεσα...
Όσα δε φτάνει η αλεπού πειράζει το .hdv και τα φτάνει.
Τουλάχιστον εγώ ΗΜΟΥΝ τελευταίος μεν σε χρόνους, ειλικρινής δε. -
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Αν τα αρχεία που ανέβασες είναι πειραγμένα, τότε ναι, ΟΛΟΙ τρέχετε με τα ίδια αρχεία. ΟΧΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ ΔΙΚΑΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΟΜΩΣ!!!
Για να κάνω το δικηγόρο του διαβόλου (FireBro ) μπορεί εσύ να έχεις πειράξει την Φεράρι να είναι ΚΑΛΥΤΕΡΗ του κανονικού, και/ή να έχεις πειράξει την Γουίλιαμς να είναι χειρότερη του κανονικού!!!Αυτομάτως λοιπόν ΠΑΥΟΥΝ ΟΛΑ τα mismatch, αφού τα αρχεία είναι κοινά, αυτομάτως εξαφανίζεις τον δυσκολότερό σου αντίπαλο, αφού τρέχει με Γουίλιαμς και εσύ με Φεράρι.
δε μπορεί να γίνει έλεγχος όμως? Δηλαδή να δείτε αν όντως είναι πειραγμένα. Αν δεν είναι και δεν έχουμε mismatch τότε δε υπάρχει πρόβλημα. σωστά?
-
Αν μπορείς να αποδείξεις κάτι κάντο. Εγω δεν πειράζω τίποτα.
Μήπως θυμάσαι τους χρόνους τότε στην Malaysia;
Εμένα πάντος αργό με θυμάμαι τότε. -
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Τελικά ήταν ο τελευταίος σου αγώνας; Να ξέρω αν θα συμμετάσχω, γιατί με εσένα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ!
Join the club!
Δεν κάνουμε ένα πρωταθληματάκι οι 'απέξω' ?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Τελικά ήταν ο τελευταίος σου αγώνας; Να ξέρω αν θα συμμετάσχω, γιατί με εσένα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ!
Join the club!
Θέλετε να σας κάνω εγώ τον server;
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
Αν τα αρχεία που ανέβασες είναι πειραγμένα, τότε ναι, ΟΛΟΙ τρέχετε με τα ίδια αρχεία. ΟΧΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ ΔΙΚΑΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΟΜΩΣ!!!
Για να κάνω το δικηγόρο του διαβόλου (FireBro ) μπορεί εσύ να έχεις πειράξει την Φεράρι να είναι ΚΑΛΥΤΕΡΗ του κανονικού, και/ή να έχεις πειράξει την Γουίλιαμς να είναι χειρότερη του κανονικού!!!Αυτομάτως λοιπόν ΠΑΥΟΥΝ ΟΛΑ τα mismatch, αφού τα αρχεία είναι κοινά, αυτομάτως εξαφανίζεις τον δυσκολότερό σου αντίπαλο, αφού τρέχει με Γουίλιαμς και εσύ με Φεράρι.
δε μπορεί να γίνει έλεγχος όμως? Δηλαδή να δείτε αν όντως είναι πειραγμένα. Αν δεν είναι και δεν έχουμε mismatch τότε δε υπάρχει πρόβλημα. σωστά?
Γίνεται.
Όποιος ΞΕΡΕΙ πως έχει νόμιμα αρχεία μπορεί να τα συγκρίνει και να δει αν αυτά που δείχνεις είναι σωστά ή όχι.
Βαρετό μεν, αποτελεσματικό δε. -
Νομίζω δεν έχει ουσία να συνεχίσουμε περαιτέρω αυτή τη συζήτηση. Όλοι έχουν βγάλει τα συμπεράσματά τους για το συμβάν και νομίζω πως πλέον οι συγκρούσεις δεν έχουν νόημα
Όπως λοιπόν θα διαπιστώσατε και από την αλλαγή του τίτλου του thread, ο αγώνας θα διεξαχθεί τη Κυριακή που μας έρχεται με τις συνήθεις ώρες.
Πιο συγκεκριμένα, τα ελεύθερα δοκιμαστικά θα διεξαχθούν από 22.15 μέχρι 23.00. Στη συνέχεια θα έχουμε τα επίσημα δοκιμαστικά από 23.00 μέχρι 23.30 και αμέσως μετά η εκκίνηση του αγώνα.
Πιστεύω πως είναι πλέον απαραίτητη η αλλαγή του Server και προτείνω τον Vassillakis ο οποίος σε κάποια ελεύθερα τεστ που έγιναν αποδείχτηκε ιδιαίτερα αξιόπιστη λύση με αποκορύφωμα τη δυνατότητα χρησιμοποίησης κωδικού κατά τη διάρκεια αυτού. Ελπίζω ο Vassillakis να μας κάνει τη τιμή, αυτή τη Κυριακή.
Ευχαριστώ.
-
Αν μπορείς να αποδείξεις κάτι κάντο. Εγω δεν πειράζω τίποτα.Μήπως θυμάσαι τους χρόνους τότε στην Malaysia;
Εμένα πάντος αργό με θυμάμαι τότε.Ναι, έχεις διαρκή βελτίωση.
Όπως το αεροπλάνο που έχω για χαβαλέ, ξεκίνησε από λίγο καλύτερο του κανονικού, μετά το πείραξα κι άλλο κι άλλο, και τώρα γύρισε 55 δεύτερα στον δεύτερο γύρο μου με αυτό. Με εμένα, την αλεπού που δε φτάνει, σκέψου να το οδηγούσε και κάποιος που ξέρει...*Να αποδείξω ΤΙ έχεις πειράξει δεν μπορώ. *
Να αποδείξω πως ΔΕΝ έχεις αυθεντικό αρχείο δεν χρειάζεται. Το έκανε ήδη το παιχνίδι αυτόματα.
Να αποδείξω πως αυτό που έχεις πειράξει είναι ουσιώδες ή απλά ένα space bar στο αυθεντικό αρχείο δεν με απασχολεί. Απο τη στιγμή που ΑΝΟΙΞΕΣ το αρχείο να ψάξεις κάτι, και προφανώς κάποια αλλαγή ΕΣΩΣΕΣ ώστε να είναι πλέον άλλο το αρχείο και παρόλα αυτά ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ πως το αρχείο σου είναι 'παρθένο', μου είναι αρκετό για να μην με απασχολεί το ΠΟΣΟ το έχεις πειράξει. -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Join the club!
Δεν θέλω να συμμετάσχω σε κάτι σταθερό πλέον...
Αν βρισκόμαστε και έχουμε χρόνο εκείνη την ώρα και μας κάνει κέφι, τρέχουμε. Το αυθόρμητο έχει περισσότερη πλάκα...Πχ εγώ πλέον τρέχω μόνος μου το πρωτάθλημα του 99, έτσι για χαβαλέ, να δω αν θα καταφέρει να το πάρει ο Ιρβάιν στο τέλος.
Παρόλα αυτά προχθές πήγα στην προπόνηση των παιδιών στην Αυστρία,κι ας μην ήμουν έτοιμος κλπ κλπ. Παίζει ρόλο;
-
FierBro ειπες οτι στην αρχη ηθελα να μεινει ο Bill που δεν ισχυει, απλα δε με ενοιαζε και ηθελα να ησυχασετε να κανω κανενα γυρο. Στο τελος ειπα να φυγει κυριως λογω του στυλ του οκ παρακαλαω το FireBro και οι αλλοι στα π@π@ρια μου αλλα και γιατι αν και στην αρχη προτεινες να ψηφισουμε δεν τον εδιωχνες οταν πανω απο τους μισους ζητησαν να φυγει. Σα να ηθελες να μας κανεις χαλαστρα και τα καταφερες. Δεν ειχα προβλημα μαζι σου αλλα για το λογο αυτο εισαι 100% foul και για μενα δεν ξαναπαιζεις σε αγωνα.
Σε λιγοτερο βαθμο τα πηρα και με το κολλημα και την αποχωρηση των ms, Ben. Κανουμε μια βδοβαδα practice και στηνομαστε Κυριακη βραδυ μπροστα στα πισια αφηνοντας γυναικες, παιδια κτλ και στο τελος το διαλυουμε. Για μ@λ@κιες...
ΥΓ Κυριακη θα λειπω και θα προτιμουσα αγωνα Σαββατο, αν δεν μπορειτε no problem!
-
Δεν μπορείς να αποδείξεις κάτι. Θα μπορούσε να είχε χτυπήσει mismatch σε σχέση με κάποιο άλλο μονοθέσιο.
Αυτό που λες εσύ έγινε σε εναν αγώνα ο οποιός δεν έγινε ποτε και οι χρόνοι μου δεν ήταν καλοί.
Πουθενά δεν έχει ξαναχτυπήσει.
Απλά ίσως νιώθεις λίγο πικραμένος και πας σώνει και καλά να με βγάλεις κλέφτη. Ίσως επείδη είναι εύκολο για σένα να μιλάς που κάθεσαι στην απ' έξω.
Παίζω χρόνια με τον mschumacher online και μπορεί να διαβεβαιώσει αν έχω ποτέ προσπαθήσει να κλέψω.
-
Ο χρήστης pininfarina έγραψε:
FierBro ειπες οτι στην αρχη ηθελα να μεινει ο Bill που δεν ισχυει, απλα δε με ενοιαζε και ηθελα να ησυχασετε να κανω κανενα γυρο. Στο τελος ειπα να φυγει κυριως λογω του στυλ του οκ παρακαλαω το FireBro και οι αλλοι στα π@π@ρια μου αλλα και γιατι αν και στην αρχη προτεινες να ψηφισουμε δεν τον εδιωχνες οταν πανω απο τους μισους ζητησαν να φυγει. Σα να ηθελες να μας κανεις χαλαστρα και τα καταφερες. Δεν ειχα προβλημα μαζι σου αλλα για το λογο αυτο εισαι 100% foul και για μενα δεν ξαναπαιζεις σε αγωνα.Σε λιγοτερο βαθμο τα πηρα και με το κολλημα και την αποχωρηση των ms, Ben. Κανουμε μια βδοβαδα practice και στηνομαστε Κυριακη βραδυ μπροστα στα πισια αφηνοντας γυναικες, παιδια κτλ και στο τελος το διαλυουμε. Για μ@λ@κιες...
ΥΓ Κυριακη θα λειπω και θα προτιμουσα αγωνα Σαββατο, αν δεν μπορειτε no problem!
ότνα πρότειναι να ψηφίσουμε εσύ κι εγώ λέγαμε να μείνει. Δεν ψήφισαν όλοι, και όταν έφυγε ο Ben έγινε μπουρδέλο η κατάσταση. Προσπαθούσα να βρούμε μια σώστη λύση και όχι να παρασυρθούμε απο τις γκρίνιες μερικών.
-
Ναι, δε βλέπεις πίκρα χοντρή;;
Ο αγώνας έγινε δεν έγινε, ήσουν γρήγορος ή αργός, σε έβγαζε μισματς ΚΑΘΕ φορά που έβγαινες στην πίστα σε δοκιμαστικά και προπόνηση.
Δεν μπορώ ή δε ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να αποδείξω κάτι;;;
Μήπως είχες ΦΑΓΩΘΕΙ να μην κάνω εγώ το σέρβερ (μέχρι προσβολές και βρισιές...) για να μην σε πάρουμε χαμπάρι, μιας και ο σέρβερ δεν χτυπάει μισματς αν δεν τρέχει άλλος με ίδιο αμάξι;
Και εγώ πάλι άκουσα πως έχει ξαναχτυπήσει στην Ισπανία, όχι εσένα, αλλά τους άλλους με Γουίλιαμς. Λογικό, αφού πάντα λέει ποιος είναι διαφορετικός από τον ΣΕΡΒΕΡ, ο οποίος δεν είχε σωστό αρχείο, ήδη από την Μαλαισία (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, παλιότερα δεν έτυχε άλλος με Γουίλιαμς ώστε να ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να χτυπήσει οτιδήποτε...)
Πάντως αν τη βρίσκεις έτσι, εγώ μαζί σου!! Χαβαλές είναι, και έτσι έχει κόντρα στην κορυφή.
-
Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω 2 πράγματα.
- Ο καινούργιος server χθες σε τί θα βοηθούσε, από την στιγμή που δεν ζητείται κωδικός?
- Γιατί παρ'όλο που ανακοινώνεται κωδικός στο πρόγραμμα του αγώνα αυτός δεν ζητείται ποτέ? . Αντίθετα με server τον vassilaki ζητούσε κωδικό για να συνδεθείς.
Επειδή αναφέρθηκε κατά την διάρκεια του χθεσινού ''αγώνα''... Ούτε εγώ ήμουν από την αρχή του πρωταθλήματος και ανέφερα τον λόγο, αλλά πριν συμμετάσχω ζήτησα άδεια.
-
Πότε δεν είπα πως δεν ήθελα να κάνεις server εσύ. Απλά είχα εκνευριστεί λίγο στο ότι ενώ είχα φτιάξει το πρόγραμμα, πήγατε τελευταία στιγμή και αλλάξατε το room name και το password και έψαχνα άλλ' αντι άλλων.
Συνέχιζε να προσπαθείς να με βγάλεις κλέφτη. Όσοι τρέχουν μαζί μου τόσα χρόνια ξέρουν οπότε λίγο υπολογίζω αυτά που μου λες εσύ. Χτύπαγε mismatch την Williams σε σχέση με τα Ferrari και ότι κάαατι είχες ακούσει για Barcelona.
Μου φαίνεται πως 'θες' και τα ακούς όλα αυτά.
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω 2 πράγματα.- Ο καινούργιος server χθες σε τί θα βοηθούσε?
- Γιατί παρ'όλο που ανακοινώνεται κωδικός στο πρόγραμμα του αγώνα αυτός δεν ζητείται ποτέ? . Αντίθετα με server τον vassilaki ζητούσε κωδικό για να συνδεθείς.
Επειδή αναφέρθηκε κατά την διάρκεια του χθεσινού ''αγώνα''... Ούτε εγώ ήμουν από την αρχή του πρωταθλήματος και ανέφερα τον λόγο, αλλά πριν συμμετάσχω ζήτησα άδεια.
- Στη παρούσα φάση είμασταν 6 άτομα αλλά έμπαιναν συνέχεια άσχετοι και μας χάλαγαν τους γύρους. Πρότεινα (δεν απαίτησα) όταν πάμε στα επίσημα επειδή τότε πίστευα δε θα μπει άλλος, να γίνει server με 6 άτομα δηλάδη να μπούμε μόνο εμείς οι 6 και δα είχαμε πρόβλημα. Η πλειοψηφία δε το δέχτηκε και εγώ δε διαφώνησα μαζί τους.
- ΔΕν έχω ιδέα, αλλά από τη στιγμή που δουλεύει με τον Vassillaki τότε νομίζω πως είναι σωστή η επιλογή αυτού για τον επόμενο αγώνα.
Όποιος είναι registered στο forum έχει το δικαίωμα συμμετοχής. Δεν είναι απαραίτητο να τρέχει από το 1ο αγώνα και έχει ΚΑΘΕ δικαίωμα να μην συμμετέχει σε όποιον από τους αγώνες που ακολουθούν. Είναι άτοπη η προσπάθεια να επιβάλλουμε σε κάποιον να τρέξει.
-
Ο χρήστης pininfarina έγραψε:
ΥΓ Κυριακη θα λειπω και θα προτιμουσα αγωνα Σαββατο, αν δεν μπορειτε no problem!προτιμώ και εγώ Σάββατο γιατί Δευτέρα δουλεύω και θέλω να είμαι ξεκούραστος. Αν το θέλουν και οι άλλοι τότε ευχαρίστως να γίνει η αλλαγή στην ημερομηνία.
-
Ο Aris είχε τρέξει τότε. Άσχετα αν βαθμολογήθηκε ή όχι και άσχετα αν ήταν πολλά ή λίγα άτομα τότε.
6ος Αγώνας AUSTRIA 2002 (REMATCH) 25 (ΣΑΒΒΑΤΟ) ΙΟΥΝΙΟΥ 2005