-
Δεν ξέρω γιατί, αλλά τα 'ετοιμοπαράδοτα' δεν τα συμπαθώ και τόσο...
Προτιμώ να περιμένω 3 μήνες αλλά να ξέρω (κατά το δυνατόν) τι θα έχει μέσα το αυτοκίνητο, και να μην κάνω συμβιβασμούς σε χρώμα-εξοπλισμό...
Όσο για την πιθανότητα να μπει κάτι 'εργοστασιακό' αφότου το αυτοκόνητο εγκαταλείψει τη γραμμή παραγωγής... Θα σου γκρινιάξουν και θα σου κοστίσει ο κούκος αηδόνι, και θα περιμένεις και άλλους τρεις μήνες να το φέρουν από τα κεντρικά. Επίσης, δε θα ξέρουν πως να το εγκαταστήσουν ('εμείς πρώτη φορά το βλέπουμε αυτό!', 'τι το θέλετε, κανένας δεν το βάζει!' κτλ) και θα αυτοσχεδιάσουν! Έτσι, θα γίνει καμιά μλκ και πχ μαζί με το συναγερμό θα παίρνουν μπρος και οι γυαλοκαθαριστήρες... -
Ο χρήστης MichalisS έγραψε:
Στο Octavia που πήρα πρόσφατα, προτίμησα να δώσω 350Ε για εργοστασιακό συναγερμό, παρά να βάλω αυτόν που μου έδιναν εδώ τσάμπα. Διαβάζοντας τα παραπάνω, τώρα είμαι πλέον σίγουρος οτι έκανα το σωστό!
Προς τον φίλο που έχει το πρόβλημα, αν δεν λυθεί, ρώτα τους αν βλέπουν κάποιο μήνυμα στο διαγνωστικό, και πιό είναι αυτό. (Αν έχεις κέφι μπορείς να βλέπεις και μόνος σου τα διαγνωστικά με ένα καλώδιο από εδώ http://www.ross-tech.com και ένα pc).
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά αλλα νομίζω ότι η skoda βάζει metasystems(Με αυτή συνεργάζεται) Και εσύ τέτοιο συναγερμό έχεις η κάτι άλλο?
Εγώ έχω έναν metasystems σε Fabia και έιμαι πολύ ευχαριστημένος. Συνεργάζεται άριστα και με το Can-Bus και με τον τηλεχειρισμό του αυτοκινήτου.
Στην αντιπροσωπία μου έδιναν ή δώρο ραδιό-cd ή συναγερμό. Μιας και έβαλα το εργοστασιακό ραδιο-cd (για μείωση πιθανότητας κλοπής, αν και το αυτοκίνητο στο σπίτι μπαίνει σε γκαράζ, αλλά στην πολυτεχνειούπολη έχουν ακουστεί πολλά όχι μόνο για μερικές, αλλά και για ολικές κλοπές), μου έβαλαν δωρεάν το συναγερμό. Παλαιότερα (πριν τα Νοε' 2003) έβαζαν μια άλλη μάρκα, που δεν τη θυμάμαι τώρα.Ναι και εμένα metasystems μου έδιναν.
Πριν έβαζαν Spyball. Στο προηγούμενο (ίδιο) αυτοκίνητο, o Spyball είχε χαλάσει εντελώς 2 φορές, και μια φορά ακόμα είχε παρουσιάσει ένα άλλο πρόβλημα. Παρ' όλα αυτά δεν είχε προκαλέσει κάτι στο αυτοκίνητο.
Ένας ακόμα λόγος που προτίμησα τον εργοστασιακό, ήταν ο εύκολος τρόπος για να απενεργοποιείς το εσωτερικό ραντάρ, κάτι που χρειάζομαι να κάνω συχνά.
-
Εγώ την είχα πατήσει έτσι με ένα opel kadett που έχω. Άκου τί θα κάνεις και μην γελάσεις.. Μπες μέσα στο πορτ μπαγκάζ και βάλε κάποιο φίλο σου να το κλείσει! Πολύ πιθανό με κάποια αποσκευή που έβαλες να έχει στραβώσει το διακοπτάκι και να παραμένει ανοικτό το φωτάκι του πορτ μπαγκάζ!!
-
Ο χρήστης GODOS έγραψε:
Εγώ την είχα πατήσει έτσι με ένα opel kadett που έχω. Άκου τί θα κάνεις και μην γελάσεις.. Μπες μέσα στο πορτ μπαγκάζ και βάλε κάποιο φίλο σου να το κλείσει! Πολύ πιθανό με κάποια αποσκευή που έβαλες να έχει στραβώσει το διακοπτάκι και να παραμένει ανοικτό το φωτάκι του πορτ μπαγκάζ!!Στα καινούρια αυτοκίνητα αντί για... γιόγκα μπορείς απλά να ρίξεις το πίσω κάθισμα και να δείς τι γίνεται στο πορτ μπαγκάζ.
-
Αμα δεν φορτιζει το δυναμο σου, λογικο ειναι. Ελεγξε το.
-
Χθες μου εβαλαν παλι το στερεο (τα ειχα βγαλει ολα) μεχρι τωρα το αμαξι δεν ξεφορτιζει.Θα περιμενω 10 μερες ακομα να δω πως παει και μετα θα βαλω και τον συναγερμο.Αλλα οπως το κοβω εκει ειναι το προβλημα.
Θα σας ενημερωσω!
Καλες διακοπες σε ολο το φορουμ!
Golf V ....kathe 3 meres fortizo mpataria