-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Deal?We have a deal ladies and gentlemen
-
Αυτοορίζομαι διαιτητής της συμφωνίας
-
Καλό το στοιχηματάκι, αλλά θα μάθουμε ποτέ τι χρόνο έκανε το RS?
-
Έχει χρονομετρηθεί στο Νιρμπουργκρινγκ άραγε ;;
-
Ωραία, διαιτητής ο Technik...
Τον γύρο μάλλον δεν τον έχει κάνει ακόμα, αλλά θα το μάθουμε, μη φοβάστε
-
Ωραία, διαιτητής ο Technik...Θα είμαι αντικειμενικός, μή φοβάσαι!
-
Πρέπει να βρούμε κι έναν μπεμβεδικό...Pad...βοήθεια...
-
Πρέπει να βρούμε κι έναν μπεμβεδικό...Pad...βοήθεια...Eδω ειμαι!!!
Οπως εχω ξαναπει ειναι το καλυτερο Audi ever.....ΑΛΛΑ και πιο γρηγορο να ειναι στο ring(θα ειναι) θα επελεγα Μ3 για τους γνωστους λογους!BTW...μου κανει τρομερη εντυπωση,που συζηταμε για δυο αυτοκινητιστικες σχολες..και ολα ειναι ηρεμα και ωραια!!!
Ουτε τσακωμοι,ουτε μπινελικια.....ουτε ειρωνια! -
Όντως...!! Βγήκε και στοιχηματάκι από την υπόθεση. Έτσι κάνουν οι άντρες. Δε μένουν στα λόγια...
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Πρέπει να βρούμε κι έναν μπεμβεδικό...Pad...βοήθεια...
Eδω ειμαι!!!
Οπως εχω ξαναπει ειναι το καλυτερο Audi ever.....ΑΛΛΑ και πιο γρηγορο να ειναι στο ring(θα ειναι) θα επελεγα Μ3 για τους γνωστους λογους!BTW...μου κανει τρομερη εντυπωση,που συζηταμε για δυο αυτοκινητιστικες σχολες..και ολα ειναι ηρεμα και ωραια!!!
Ουτε τσακωμοι,ουτε μπινελικια.....ουτε ειρωνια!Δεν είπατε ακόμα τη μαγική λέξη (μάρκα), γι'αυτό!
-
Εμείς ( ) ξέρουμε ότι είμαστε [διεγράφη λέξη κίνδυνος - θάνατος], δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Deal?
We have a deal ladies and gentlemen
Εγώ έχω πάρει ποπ κορν και περιμένω!
Πιστεύω πως ο kid θα αλλάξει την υπογραφή του...
-
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Πιστεύω πως ο kid θα αλλάξει την υπογραφή του...Αφού είσαι γνωστός εγκάθετος και εσύ..
-
Παρακαλούνται οι bookies technik και pad όπως παραλάβουν από το κοινό τα ποσά που θα στοιχηματίζουν...
charmak66 βάζει 200 ευρώ στον opterio...
Έλα να πέφτει το πράσινο...!!
-
Έλα να πέφτει το πράσινο...!!Τι? Με ψιλά θα παίξουμε?
Μόνο με μωβ δεχόμαστε στοιχήματα.. -
Παρακαλούνται οι bookies technik και pad όπως παραλάβουν από το κοινό τα ποσά που θα στοιχηματίζουν...charmak66 βάζει 200 ευρώ στον opterio...
Έλα να πέφτει το πράσινο...!!
Οχι χρήματα κύριοι!
200 σουβλάκια ποντάρω!** **
-
Μηπως το RS4 εχει ηδη μπει στο ring και αδικα περιμενουμε?
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Μηπως το RS4 εχει ηδη μπει στο ring και αδικα περιμενουμε?Έχεις λινκ!?
-
Ανακεφαλαίωση του στοιχήματος.
Αν το νέο RS4 σπάσει το 7:55 στο ring, τότε εγώ θα αλλάξω την υπογραφή μου σε 'RS4: this is how it's done, BMW boys'
Αλλιώς ο Kid θα αλλάξει την υπογραφή του σε 'Έκανα το λάθος και πίστεψα τον Clarkson' (το ξαναλλάζω, συνεννοήθηκα με τον Kid με pm)
Σημειωτέον, η Μ3 CSL έχει κάνει 7:50 στο ring και ο Kid λέει ότι το RS4 θα σπάσει το χρόνο της. Εγώ πάλι λέω ότι όχι απλώς δε θα τον σπάσει, αλλά δε θα καταφέρει να σπάσει ούτε το 7:55..
The bet is on...
Μ3 vs RS4