-
IIRC Themi sto west circuit
-
Εννοώ το 'σχήμα' της πίστας. Τη διαδρομή της. Κάθε πίστα έχει περισσότερες της μίας διαδρομές διαθέσιμες. Το μεγάλο layout του Bedford είναι σχεδόν 6χλμ και μόνο κλειστή διαδρομή δεν είναι. Προφανώς το τεστ έγινε σε κάποιο άλλο. Σου παραθέτω και εικόνα μήπως έχει το τεστ για να το βρεις.
West Circuit. Length 1.7 miles. Width 15 and 12 metres
South Circuit. Length 1.3 miles. Width 10 metres
North Circuit. Length 0.67 miles. Width 10 metre
East Circuit. Length 0.73 miles. Width 10 metres
Gran Turismo Circuit. Length 3.6 miles. Width 15, 12 and 10 metresEdit: thanks, Νίκο. Έχω κάνει τον Bruce μπαλάκι και θα φάω ξύλο στο τέλος....
-
Symfono me 007 kai Bruce gia M3-911 (estw kai metaxeirismeni blaze 996)
-
Αν συγκριναμε GT3-996 vs M3 E46,θα σκεφτομουν τι να διαλεξω......αλλα Μ3Ε46 vs 996 turbo,carrera κτλ.....η ψηφος μου θα πηγαινε αβλεπη στην Μ3.
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Αν συγκριναμε GT3-996 vs M3 E46,θα σκεφτομουν τι να διαλεξω......αλλα Μ3Ε46 vs 996 turbo,carrera κτλ.....η ψηφος μου θα πηγαινε αβλεπη στην Μ3.Carrera (την απλή) πάει κι έρχεται, αλλά Turbo? Ντροπή..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Αν συγκριναμε GT3-996 vs M3 E46,θα σκεφτομουν τι να διαλεξω......αλλα Μ3Ε46 vs 996 turbo,carrera κτλ.....η ψηφος μου θα πηγαινε αβλεπη στην Μ3.
Carrera (την απλή) πάει κι έρχεται, αλλά Turbo? Ντροπή..
kid ειλικρινα δεν με ενθουσιαζει η turbo.....οπως προειπα μονο την GT3.
-
Ό,τι είπε ο Pad, πιάσε κι από δω μια μερίδα
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
GT2 έστω? (η GT2 είναι η 'καλή' 911)
EDIT: Με τα λεφτά της Turbo (συν κάτι ψιλά ακόμα) παίρνω Gallardo..
-
Elise ρε παιδιά, Elise και τα ρέστα σε σουβλάκια, αγαθοεργίες, ταξιδάκια, πίστες
-
Μ3 η GT3.-
Aν μου χαρισετε αλλο δεν θα το παρω -
Ο χρήστης pad έγραψε:
Μ3 η GT3.-
Aν μου χαρισετε αλλο δεν θα το παρωΕντάξει....!
-
Και έλεγα να σου χαρίσω μία...
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Ειναι 4κινητη η ΤΤ, γι'αυτο!
Στο -οff-topic- 8εμα 911 vs Μ3 8α προτιμησω κι εγω (υπο προυπο8εσεις) την πρωτη.
-
Tετρακινητη αλλα 5%-95% (με max 40%-60% οταν γλυστραει).
-
Αφήστε το Τσουφενχάουζεν!
Στο δρόμο από Ingolstadt για Μόναχο βρίσκεστε...
-
eeeeediiiiiiiiitttt
-
..............................
-
-
-
oυφφφφ
Μ3 vs RS4