-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Άλλος μπορεί να θέλει αίσθηση, ψυχή, εμφάνιση, κληρονομιά, ιστορία. Στο δρόμο δεν μετράει τίποτα.
Γι' αυτό και τα αγαπημένα αυτοκίνητα του φόρουμ με αίσθηση δεν πουλάνε τίποτα, η μειοψηφία είναι
Eγώ ξέρω ότι το αποτέλεσμα μετράει στη DHI...
Για τα αυτοκίνητα,τα έχω αλλιώς στο νου μου!Για αυτό και αγαπούσα να στρίβω και να χαίρομαι το Φιατάκι μου έναντι του ταχύτερου Πόλο,για αυτό και λατρεύω τη BMW μου έναντι του προηγούμενου Golf GTI και του Α3 1.8Τ
Με πέρασε ο κύριος με το Audi?
Με γεια του,με χαρά του....αυτός το κάνει με προφυλακτικό,εγώ χωρίς....
Γούστα είναι αυτά! -
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Άλλος μπορεί να θέλει αίσθηση, ψυχή, εμφάνιση, κληρονομιά, ιστορία. Στο δρόμο δεν μετράει τίποτα.
Γι' αυτό και τα αγαπημένα αυτοκίνητα του φόρουμ με αίσθηση δεν πουλάνε τίποτα, η μειοψηφία είναι
Για τα αυτοκίνητα,τα έχω αλλιώς στο νου μου!Για αυτό και αγαπούσα να στρίβω και να χαίρομαι το Φιατάκι μου έναντι του ταχύτερου Πόλο,για αυτό και λατρεύω τη BMW μου έναντι του προηγούμενου Golf GTI και του Α3 1.8Τ
Γούστα είναι αυτά!Οι τελευταίες γραμμές είναι όλα τα λεφτά! Στο δρόμο, δεν θα σε πειράξε αν σε περάσει ο άλλος, ακόμη κι αν έχει δώσει λιγότερα λεφτά από σένα... Αν σε πειράξει έχεις πρόβλημα!
Αν εσύ διασκεδάζεις με το αυτοκινητό σου, το γουστάρεις και δεν νιώθεις πως του λείπει κάτι, τότε είναι ΟΚ! Σίγουρα πχ μια 120i είναι πολύ πιο αργή από το στα ίδια λεφτά πάνω κάτω Golf GTi , αλλά αργή ΔΕΝ είναι, επικίνδυνη ΔΕΝ είναι, άρα αν κάποιος γουστάρει την φάτσα της και την πίσω κίνησή της, καλά κάνει!
Κι ας τον περνάνε κάποιοι, αυτός το κέφι του το κάνει! -
lkar μα τελικά τι έχεις, OPC ή GTi;
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Γούστα είναι αυτά!Τι κάνει με προφυλακτικό;
όπως νομίζεις
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
lkar μα τελικά τι έχεις, OPC ή GTi;Εσύ τι νομίζεις;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Εσύ τι νομίζεις;
Mε αυτά που γράφεις σήμερα για το S3 σε σύγκριση με την 130i θα έλεγα OPC. Aλλά μου φαίνεται πως κάνω λάθος.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Οι τελευταίες γραμμές είναι όλα τα λεφτά! Στο δρόμο, δεν θα σε πειράξε αν σε περάσει ο άλλος, ακόμη κι αν έχει δώσει λιγότερα λεφτά από σένα... Αν σε πειράξει έχεις πρόβλημα!
Αν εσύ διασκεδάζεις με το αυτοκινητό σου, το γουστάρεις και δεν νιώθεις πως του λείπει κάτι, τότε είναι ΟΚ! Σίγουρα πχ μια 120i είναι πολύ πιο αργή από το στα ίδια λεφτά πάνω κάτω Golf GTi , αλλά αργή ΔΕΝ είναι, επικίνδυνη ΔΕΝ είναι, άρα αν κάποιος γουστάρει την φάτσα της και την πίσω κίνησή της, καλά κάνει!
Κι ας τον περνάνε κάποιοι, αυτός το κέφι του το κάνει!Μόνο που επειδή 'έχει BMW' ΝΟΜΙΖΕΙ ότι είναι βασιλιάς του δρόμου και κατασκηνώνει στην αριστερή, χωρίς να κάνει δεξιά καθυστερώντας τους άλλους. Κι αυτό δεν είναι υποθετικό σενάριο είναι πραγματικό γεγονός.
Πάρε την 120, ή όποιο άλλο αυτοκίνητο, μαγκιά σου, αλλά να ξέρεις και που φτάνει το κάθε αυτοκίνητο
Όπως κι εγώ με που θα με πλησιάσει κάποιος γρηγορότερος θα κάνω δεξιά, αντίστοιχα περιμένω κι από τους άλλους, χωρίς να χρειαστεί να τους περάσω από δεξιά.
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Εσύ τι νομίζεις;
Mε αυτά που γράφεις σήμερα για το S3 σε σύγκριση με την 130i θα έλεγα OPC. Aλλά μου φαίνεται πως κάνω λάθος.
Με τη διαφορά ότι δεν τα έγραψα εγώ, τα παράπονά σας στο Drive, από κει ξεκίνησε το θέμα
Κοινώς, κράξτε τον Τσιγκρή και τον Πατέλο που δεν μπορούσε να ακολουθήσει με την 130
-
Kάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις;
Προφανώς και δεν αναφέρεται στο ότι η 130 δεν μπόρεσε να ακολουθήσει το Σ3, αλλά σε αυτά που έλεγες εσύ περί αίσθησης και γρηγοράδας.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Εσύ τι νομίζεις;
Με τη διαφορά ότι δεν τα έγραψα εγώ, τα παράπονά σας στο Drive, από κει ξεκίνησε το θέμα
Κοινώς, κράξτε τον Τσιγκρή και τον Πατέλο που δεν μπορούσε να ακολουθήσει με την 130
Όχι,εσένα θα κράξω που δεν πήρες ΟPC να ξεφτιλίζεις τα Golf Gti στην πίστα και στα φανάρια...
Το αποτέλεσμα μετράει -
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Εσύ τι νομίζεις;
Όχι,εσένα θα κράξω που δεν πήρες ΟPC να ξεφτιλίζεις τα Golf Gti στην πίστα και στα φανάρια...
Το αποτέλεσμα μετράει+1
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Το αποτέλεσμα μετράειΝαι, να με κράξεις που δεν πήρα κάτι που δεν... υπήρχε όταν αγόρασα αυτοκίνητο
Τώρα βέβαια μπορείς να με κράξεις που δεν το πουλάω για να πάρω OPC
Όταν τελικά το πουλήσω, αναίσθητο S3 θα ναι το επόμενο για σεξ με προφυλακτικό Ανύπαντρος γαρ, πάντα με προφυλακτικό.
@drdino: Αναφέρθηκαν στην έλλεψη αίσθησης τιμονιού, πουθενά αλλού. και στην τελική αγοράστε το και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.-
-
Το έχω εδώ και μέρες.
-
και τι αποκόμισες;
-
Αμφισβήτησα ότι η 130 μένει πιο πίσω; Παντού, ευθείες, στροφές.
Αποτελεσματικότητα (=καλύτεροι χρόνοι) το S3, πιο πληροφοριακή η 130 ('σπορ αμάξι'). -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Δεν μετράει μόνο το αποτέλεσμα, και το ξέρεις. Εσύ πήρες GTI μόνο για το αποτέλεσμα;
Για ποιον άλλο λόγο; Θυμήσου και τι υπήρχε στην αγορά πριν 24 μήνες
TypeR που δεν το πήρες λόγω 'Σ' (ο λαός έχει και μνήμη και κρίση )
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Οι τελευταίες γραμμές είναι όλα τα λεφτά! Στο δρόμο, δεν θα σε πειράξε αν σε περάσει ο άλλος, ακόμη κι αν έχει δώσει λιγότερα λεφτά από σένα... Αν σε πειράξει έχεις πρόβλημα!
Κι ας τον περνάνε κάποιοι, αυτός το κέφι του το κάνει!Μόνο που επειδή 'έχει BMW' ΝΟΜΙΖΕΙ ότι είναι βασιλιάς του δρόμου και κατασκηνώνει στην αριστερή, χωρίς να κάνει δεξιά καθυστερώντας τους άλλους. Κι αυτό δεν είναι υποθετικό σενάριο είναι πραγματικό γεγονός.
Πάρε την 120, ή όποιο άλλο αυτοκίνητο, μαγκιά σου, αλλά να ξέρεις και που φτάνει το κάθε αυτοκίνητο
Όπως κι εγώ με που θα με πλησιάσει κάποιος γρηγορότερος θα κάνω δεξιά, αντίστοιχα περιμένω κι από τους άλλους, χωρίς να χρειαστεί να τους περάσω από δεξιά.
Ε καλά κι εδώ συμφωνούμε, δυστυχώς οι κάτοχοι ακόμη και 316 συχνά θεωρούν πως είναι οι βασιλιάδες του δρόμου! Εγώ δεν μένω τόσο στο BMW-VW... Απλά λέω πως ένα γρήγορο αυτοκίνητο στο δρόμο , ΔΕΝ χρειάζεται να είναι το ΠΙΟ γρήγορο παντού για να σου αρέσει! Πχ δεν θα έδινα παραπάνω χρήματα για ένα GTi με 240 άλογα, μου φτάνουν τα 200 για να έχω ένα καλό αυτοκίνητο. Κι ας με περάσει ο άλλος με το Cupra (εννοείται πως αυτοί με τα Skoda είναι ήδη μπροστά... )
-
Ρε σεις τι φαγώνεστε ?
Οποιος ήθελε απόλυτο όπλο σε αυτή τη κατηγορία χρημάτων θα έπαιρνε EVO ή STi.
Όποιος επιλέξει S3 ή 130 κάτι άλλο ζητάει από το αυτοκίνητο...
το S3 είναι φθηνότερο, λίγο ταχύτερο και 4κίνητο
η 130 είναι ακριβότερη, 6κύλινδρη και πισωκίνητη
διαλέγεις και παίρνεις ... -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Δεν μετράει μόνο το αποτέλεσμα, και το ξέρεις. Εσύ πήρες GTI μόνο για το αποτέλεσμα;
Για ποιον άλλο λόγο; Θυμήσου και τι υπήρχε στην αγορά πριν 24 μήνες
TypeR που δεν το πήρες λόγω 'Σ' (ο λαός έχει και μνήμη και κρίση )
Στο τέλος της καριέρας του Αν και τώρα θα γίνει συλλεκτικό το δικό σου Type R, το νέο θα 'χει ημιάκαμπτο -αν ποτέ φτάσουν τα πλοία-
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Μόνο που επειδή 'έχει BMW' ΝΟΜΙΖΕΙ ότι είναι βασιλιάς του δρόμου και κατασκηνώνει στην αριστερή, χωρίς να κάνει δεξιά καθυστερώντας τους άλλους. Κι αυτό δεν είναι υποθετικό σενάριο είναι πραγματικό γεγονός.Πάρε την 120, ή όποιο άλλο αυτοκίνητο, μαγκιά σου, αλλά να ξέρεις και που φτάνει το κάθε αυτοκίνητο
Εν μερει εχεις δικιο. Οταν ομως περνας απο κατοικημενη περιοχη (π.χ. πολλα σημεια στην Μαραθωνος) πηγαινοντας με 80-90 χλμ -δηλαδη ηδη πανω απο το οριο- και ο αλλος ερχεται απο πισω σου μαλλιοκουβαρα, αναβοσβηνοντας φωτα κ απαιτωντας να ριξεις το αμαξι στα δεξια που εχει αλλα αμαξια κ νταλικες, ποιος εχει δικιο? Αυτα μονο στο Ελλαδισταν γινονται.
Audi S3 2006