-
Δεν βρήκα αντίστοιχο ανοιχτό topic...
2.0 ΤFSI με **272 **άλογα
-
-
-
Όχι ότι είναι φώτοσοπ αλλά λέμε τώρα..
Ζάντες από RS4 ενώ μοιάζει και σαν ένα συμπτυγμένο RS4.. Πραγματικά θα είναι κρίμα να χαραμίσουν το πανέμορφο RS4 για το S3.. -
Μικρέ ,
η μόνη -πιο φυσιολογική φωτό- που βρήκα...
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Μικρέ ,η μόνη -πιο φυσιολογική φωτό- που βρήκα...
Μεγάλε όυτε καν θέλω να φαντάζομαι πως θα είναι οι άλλες που βρήκες..
-
272 τα άλογα????Έχει κανείς ιδέα πότε κυκλοφορεί;Με την audi που έχω μιλήσει μου είπαν αρχές 2006.Ξέρετε κάτι για αυτό;
-
Ο χρήστης BILPOL έγραψε:
272 τα άλογα????Έχει κανείς ιδέα πότε κυκλοφορεί;Με την audi που έχω μιλήσει μου είπαν αρχές 2006.Ξέρετε κάτι για αυτό;Μπορεί και τέλη '05
Πόσο κοστίζει να δούμε...
-
272 τα άλογα????Έχει κανείς ιδέα πότε κυκλοφορεί;Με την audi που έχω μιλήσει μου είπαν αρχές 2006.Ξέρετε κάτι για αυτό;
Μπορεί και τέλη '05
Πόσο κοστίζει να δούμε...
Καλά, τέλη 2005 και δεν έχει κυκλοφορήσει ούτε καν καμουφλαρισμένο? Πιο πιθανό μου φαίνεται 4-5/2006.
-
θα ειναι σαν το παλιο το S3 ή θα διαφοροποιηθει η κατασταση ????? ειδωμεν???
παλι haldex θα εχει??? -
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
παλι haldex θα εχει???με τον κινητήρα εγκάρσια, δύσκολο για κάτι άλλο
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
παλι haldex θα εχει???με τον κινητήρα εγκάρσια, δύσκολο για κάτι άλλο
της απαυτουλας μας ο χαβας..........
-
Φήμες μιλούν για Torsen.
Τώρα, πώς....
-
Φήμες μιλούν για Torsen.Τώρα, πώς....
Just rumours!!
Aποκλείεται torsen.
Για κεντρικό, στη θέση του Χαλδέξου
-
Ασχημο ειναι...
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Φήμες μιλούν για Torsen.
Τώρα, πώς....
Just rumours!!
Aποκλείεται torsen.
Για κεντρικό, στη θέση του Χαλδέξου
Λάθος πληροφορία
Οι φήμες περί Torsen αφορούν το νέο ΤΤ
-
Πολύ μου αρέσει αυτό το 272 άλογα
Και γιατί όχι 271 ή 273 ; Μακάρι να βγώ ψεύτης αλλά έχω την εντύπωση οτι μας δουλεύουν όλους κανονικά.
Τώρα για τον 'popol@ro' που βιάζεται να θάψει τον Haldex ένα έχω να πω: μην βάζετε όλους τους Haldex στο ίδιο καζάνι...η τελευταία έκδοση είναι σημαντικά βελτιωμένη (έτσι λένε τουλάχιστον όσοι την έχουν δοκιμάσει).
-
Ο χρήστης VIRSS έγραψε:
Πολύ μου αρέσει αυτό το 272 άλογαΚαι γιατί όχι 271 ή 273 ; Μακάρι να βγώ ψεύτης αλλά έχω την εντύπωση οτι μας δουλεύουν όλους κανονικά.
Κι εμένα μου αρέσει,
μετά τα βαρετά 150, 180, 190 και πρόσφατα 200Τώρα για τον 'popol@ro' που βιάζεται να θάψει τον Haldex ένα έχω να πω: μην βάζετε όλους τους Haldex στο ίδιο καζάνι...η τελευταία έκδοση είναι σημαντικά βελτιωμένη (έτσι λένε τουλάχιστον όσοι την έχουν δοκιμάσει).
Πολύ σωστά
Ξεχάστε εκείνα τα ''ξερά'' τραβήγματα του S3
-
Ο χρήστης VIRSS έγραψε:
Πολύ μου αρέσει αυτό το 272 άλογαΚαι γιατί όχι 271 ή 273 ; Μακάρι να βγώ ψεύτης αλλά έχω την εντύπωση οτι μας δουλεύουν όλους κανονικά.
Τώρα για τον 'popol@ro' που βιάζεται να θάψει τον Haldex ένα έχω να πω: μην βάζετε όλους τους Haldex στο ίδιο καζάνι...η τελευταία έκδοση είναι σημαντικά βελτιωμένη (έτσι λένε τουλάχιστον όσοι την έχουν δοκιμάσει).
ούτε 272 θα είναι, 268 (ακριβώς 200kW), βελτιωμένος μεν, παραμένει Haldex δε
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Πολύ μου αρέσει αυτό το 272 άλογα
Και γιατί όχι 271 ή 273 ; Μακάρι να βγώ ψεύτης αλλά έχω την εντύπωση οτι μας δουλεύουν όλους κανονικά.
ούτε 272 θα είναι, **268 **(ακριβώς 200kW), βελτιωμένος μεν, παραμένει Haldex δε
αρ γιου σουρ ?
Audi S3 2006