-
Λες ο Ζαχούλης ναναι ανταγωνιστικός βρε τρελλέ?
Ο δικός μου; Που θα πάει θα δουλέψει το κ...φιέστα γμτ
Τη Δευτέρα, εκεί!
Φ
ΣτρΚαι τα δύο στην λίστα των εγκαταλείψεων με μηχανικά προβλήματα. Το ένα είναι παρτάλι, το άλλο είναι αδουλευτο
-
Αν βρέχει,ο χατζητσοπάνης (αν δουλέψει το αυτοκίνητο...όχι όπως στο Μ.Ρ.) αλλιώς ο Σάκης....
-
Ο χρήστης Moya_Junior έγραψε:
Αν βρέχει,ο χατζητσοπάνης (αν δουλέψει το αυτοκίνητο...όχι όπως στο Μ.Ρ.) αλλιώς ο Σάκης....Ρε παληκάρια τρέχει και ο Κύρκος...
Λίγος σεβασμός μπρε δε βλάπτει. Να διαβάζουμε και λίγη ιστορία.
Η «βασσιλική κόμπρα» βαράει και στα γεράματα και τότε ξαφνιάζει γιατί δεν την πολυπεριμένουν.
Σόρι αλλά τη γνώμη μου λέω ο καψερός. -
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Πάλι καλά που δεν μένουμε στο ίδιο ξενοδοχείο.Πού ξέρεις;
Μπορεί να μείνεις στο ίδιο με το άλλο τρεχαλόπουλο! -
Ο χρήστης ivan έγραψε:
Αν βρέχει,ο χατζητσοπάνης (αν δουλέψει το αυτοκίνητο...όχι όπως στο Μ.Ρ.) αλλιώς ο Σάκης....
Ρε παληκάρια τρέχει και ο Κύρκος...
Η «βασσιλική κόμπρα» βαράει και στα γεράματα και τότε ξαφνιάζει γιατί δεν την πολυπεριμένουν.
Σόρι αλλά τη γνώμη μου λέω ο καψερός.Θα βγεί και κανένας ανώνυμος και θα συμφωνήσει μαζί σου, και με λευκά γράμματα θα γράψει... αρκεί να θυμηθεί να γυρίσει πάλι το σωληνάκι...
-
Ο χρήστης ivan έγραψε:
Σόρι αλλά τη γνώμη μου λέω ο καψερός.Αν βαραει λεει... Ειδικα περυσι που ηταν πισω και απο τον Κοσμο, βαρουσε το κεφαλι του σε κατι ντουβαρια κρατωντας το χαρτι με την καταταξη
Σοβαρα τωρα βρεξει, δε βρεξει Σακης το χρυσο. Απο εκει και περα το Χ'τσομπανης αργυρο και Ζαχος χαλκινο.
Παντως εκει θα ειμαστε, να απολαυσουμε μαχη
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Πάλι καλά που δεν μένουμε στο ίδιο ξενοδοχείο.
Πού ξέρεις;
Μπορεί να μείνεις στο ίδιο με το άλλο τρεχαλόπουλο!ΣΤΟ COOCKOO'S NEST RESORT
ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΦΩΛΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ?
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Σόρι αλλά τη γνώμη μου λέω ο καψερός.Θα βγεί και κανένας ανώνυμος και θα συμφωνήσει μαζί σου, και με λευκά γράμματα θα γράψει... αρκεί να θυμηθεί να γυρίσει πάλι το σωληνάκι...
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΥΚΟΛΟ
ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Ζ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΦΟΡΩΝ
-
Σάκης αν δεν βρέξει, Πάνος αν βρέξει. Αν και προσωπικά πιστεύω ότι θα κάνει καλό καιρό! Όσο για Ζάχο δυστυχώς τον έχω βάλει και εγώ από τώρα στην λίστα με τους εγκαταλείψαντες. Μακάρι να διαψευστώ!
-
Ο χρήστης roadrunner_gr έγραψε:
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΥΚΟΛΟ
ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Ζ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΦΟΡΩΝ
A, τελικά μαύρα γράμματα έβαλες!!
-
Αυτή τη θεωρεία στεγνού-βρεγμένου βρε πολύπειροι που τη στηρίζετε? Ετσι για να μαθαίνω και εγώ ο γεροντής! Σε χωμα με λάσπη τρέχουν? Δηλαδή το φορτηγό του Πάνου στο βρεγμένο θα είναι μακράν από τα μπιζού; Και αυτό αν προκύψει θα καταγραφεί πού; Στην τετρακίνηση του Μίτσου; Η μήπως στη μετριότητα που ΜΑΣ διακρίνει γενικώς και βέβαια στον τρόπο που έχει ο Πάνος να ζωγραφίζει στο γλιστερό όταν άλλοι ψάχνονται?! Πιστεύω πως αν βρέχει ο Σάκς θα είναι ακόμα πιό μακριά ενώ ο Κοσμό θα δείξει το δρόμο σε πολλούς με 4Χ4.
Kαλό αγώνα να έχουν όλοι και όσοι πάτε να τους δείτε, να τους καμαρώσετε και να τους χειροκροτείστε, καλή σας διασκέδαση.
Πάντως το παιχνίδι της αγωνίας παίζεται στο σερβις παρκ. Καλό αγώνα και σε όσους εκεί λοιπόν!......Κούμπα σωστή η ένεση ηθικού στο ΦΙΛΟ Τζέκο, αλλά το ερώτημα που τείθεται έχει να κάνει με το αν πιστεύει και ο ίδιος ότι μπορεί! Ψυχραιμία Κώστα Λ. Ψυχραιμία φίλε, είσαι και αθλητλής και μάγκας! Ο Τζέκος στα 50 του μιά χαρά κρατεί! Ρίξε καμιά σφαίρα σε κάτι πρωταθλητές του κ..ου που κρύβονται πίσω από το ένα διαφορικό τους και όλο γλιστράει και όλο σπινάρει που τους έχουν πελάτες οι 40ρηδες με τις κοιλιές και τα 4Χ4 και άσε το Τζέκο.
Ψυχραιμίαααααααα
Στρατης
-
ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΣΟΛΑΚΙΔΗ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ?????????
-
Στην άσφαλτο; Δύσκολο! Μακάρι να κάνει την έκπληξη. Ποιός δεν θέλει την αλλαγή;
Σ -
1.ΧΑΤΖΗΤΣΟΠΑΝΗΣ.... ΣΕ ΒΡΕΓΜΕΝΟ,ΙΣΩΣ. 2.ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ.......ΝΑΙ!! ΠΙΣΤΥΩ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ!!! ΑΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΣΥΝΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ 3.ΙΑΒΕΡΗΣjunior...ΑΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝΕ ΟΙ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΕΣ.... 4.ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ..ΑΝ Κ ΠΑΛΥΟ ΤΟ ΑΜΑΞΙ, Ο ΨΗΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΟΣ .5.ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ...ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΕΙ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΜΑΞΙ... 6.ΚΥΡΚΟΣ...ΜΕ ΤΟ ΕVO??... 7.ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑΣ...ΠΟΛΥ ΖΟΡΙΚΑ.
-
ΣΟΥΜΠΑΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ , ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΣΕΙ , ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ , ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΝΤΡΑΙΒΕΡ ΤΟΥ , ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΥΟ ΕΤΩΝ ΣΕ ΣΟΥΜΠ. ΑΥΤΟΣ Ο ΔΥΣΤΥΧΟΣ Ο ΛΟΓΚΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ , ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ , ΟΣΠΟΥ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΑ S16ΟΟ !
ΑΣΕ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΕΔΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΟΥΜΠΑ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΤΟ , ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ! (Ο ΤΡΕΛΟΓΙΑΤΡΟΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΑ ΙΣΩΣ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΓΩΝΕΣ)
Ο ΣΑΚΗΣ ΑΡΧΗΓΕ ΟΤΑΝ ΒΡΕΧΕΙ , ΤΟ ΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟ ΠΑΤΗΜΑ ΣΤΟ ΓΚΑΖΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ .......ΑΛΛΑ ΑΣ ΟΨΕΤΑΙ .. -
Ο χρήστης sx έγραψε:
Αυτή τη θεωρεία στεγνού-βρεγμένου βρε πολύπειροι που τη στηρίζετε?sx την στηρίζουμε στην δεύτερη μέρα του ράλλυ ΕΛΠΑ πέρσυ όταν άνοιξαν οι ουρανοί! Εκεί τα N είχαν σαφές πλεονέκτημα.
-
ΠΩΣ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΕΚΕΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ , ΑΦΟΥ ΟΙ ΕςΠΙΛΟΓΕΣ ΗΤΑΝ ΡΟΥΛΕΤΑ , ΚΟΥΛΟΜΑΡΙΕΣ ΜΕ ΒΡΟΧΙΝΑ ΕΘΡΥΑΒΕΥΣΑΝ , ΚΑΙ ΟΔΗΓΑΡΕΣ ΜΕ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ ΤΡΩΓΑΝ ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ .
-
' NIKOS - TAKIS'**
...Aμα δουλεψει η ραπτομηχανη....του οικου...
... θα κανουν τρελη επιδειξη μοδας!!!! **
-
Aς μην την κουβεντιάσουμε τη δεύτερη ημέρα του ΕΛΠΑ. Μιλάμε όταν ξέρουν όλοι το δρόμο το ίδιο, ή περίπου... και βέβαια βασιζόμεστε σε μιά σειρά αγώνων χρόνια τώρα εδώ, εκεί (έξω από ε΄δω δηλαδή) και αλλού... Για αλλού! Και στη λάσπη γμτ το ελαφ΄ρί είναι αλλοιώς. Δεν είναι οι αγώνες μόνο χρόνοι και πληκτρολόγιο γμτ.
απο εκεί και πέρα
θα δουλέψει το παρτάλι γμτ? (διαφορετικά ποιός αμφιβάλει για τα παλικαρια;)
Ολόκληρο κακα τα ψέματα έγραψα για το πόσο πονάει που ουδείς έλλην πλην βωβού έχει ελπίδα στο ΡΑ μεθαύριο, αλλά εμείς εδώ στον κόσμο μας. Ψάχνουμε την απάτη με τα εισητήρια, τη διαπλοκή με τα 1600 στην πίστα, για τα φαντάσματα εδώ εκεί παντού. Και κάπου εκεί βέβαια χάνεται η ουσία. Πάντως στο συγκεκριμένο τοπικ (σικ) γίνεται κουβέντα επί της ουσίας. Και βέβαια και καλό να ήταν το Ρόβερ μόνο το ταλέντο των πίτσι θα μπορούσε να το φέρει δίπλα σε κλιό και πούντο στην άσφαλτο χωρίς να ξεχνάμε πεζό και φιεστα. Για γούρι το βουλώνω για δαύτο!Στο χώμα ο έβανς κάτιο έκανε. Στην άσφαλτο μόνο σε κάτι δικά του γλιστερά κουνιόταν. Με το ρόβερ του εργοστασίου. Οχι με τον πάρταλο. Οτι και να κάνει ο sir Lurbas αν δεν έχεις και τις βίδες και τα προγράματα που να πάμε πού..Για να δούμε τι θα δούμε. Να μάθουμε τι θα γίνει και με το καράβωμα. Πήζει στην ομίχλη μιά βδομάδα τώρα
Στρατισινο
-
...καποτε στο Λαγονησι σχ πριν πολλα χρονια, μου τραγουδουσες ...
..πωπω, πωπω τι τσ....... ηταν αυτο....
αυτο θα πουν τα πιτσι και με παρταλι....
φιλια
Γιωργος
ΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΡΑΛΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ?