-
να ρωτησω κατι οι νικος-τακης με αυτοκινητο σακις....??
θα ηταν μπροστα πολλακις..??εγω πιστευω πως ναι.
-
Ο χρήστης gogonatios έγραψε:
ΚΑΛΟ Ο Ο Ο ....ΤΩΡΑ ΘΑ Σ'ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ..... ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΣΩΝΕΙ
ΕΣΥ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ! ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΜΕΓΚΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ
ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΑΥΛΟ , ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ ΠΑΜΕ
-
Ακόμα και με το MG ίσως να ήταν πιο ψηλά ή πιο κοντά στον προηγούμενο.
Δε νομίζω ότι εμπιστεύτηκε τόσο γρήγορα 100% το αυτοκίνητο ώστε να πήγε όσο μπορούσε.Αυτά λέμε εμείς, οι απέξω, με τη λογική μας.
Θα τρέξει το MG στο ΕΛΠΑ ? Και ίσως και με πιο έμπειρο συνοδηγό ? Κανείς δεν αναφέρθηκε σε αυτό ... Αυτό μετράει τώρα.
-
Μια χαρά ήταν ο συνοδηγός του....
ο συνοδηγός πρέπει να είναι και οδηγός ... -
ΤΙ ΠΙΟ ΕΜΠΕΙΡΟ ΒΡΕ ΤΡΕΛΑΜΕΝΕ ?
ΑΠ' ΕΝΑ ΟΔΗΓΟ ΠΥΡΑΥΛΟ , ΣΕ ΑΣΦΑΛΤΙΝΟ ΑΓΩΝΑ , ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕ ΑΜΑΞΙ 250+ , ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΜΕ 140+ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΛΑΨΕΙ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΘΕΑΤΗ ?ΑΣΧΕΤΟ ΟΤΙ ΑΠΛΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΕΠΑΝΩ
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Σας παραπέμπω σε συνεντευξη του Πάνου στους 4Τροχους όπου δήλωνε προβληματισμένος με τις επιδόσεις του στην άσφαλτο με το Μεγκαν. Τι έφταιγε κανείς δεν ξέρει. Το αυτοκίνητο, το στησιμο, οι επιλογές των ελαστικών, δεν βολευόταν ο Πάνος τα μπροστοκίνητα;;;;;
Από την άλλη ο Σάκης κάνει καλύτερους χρόνους με το Α6 από οτι με το Α7, τουλάχιστον στα κατηφορικά...
Σας έβαλα πολλά ε;; Άντε πάμε για άλλες 10 σελίδες... -
ΟΣΠΟΥ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Ο ΦΡΑΠΟΥΤΣΙΝΟ ........
ΚΑΘΟΜΟΥΝ ΣΤΟ ΜΠΑΚΕΤ ΚΑΙ ΧΑΙΔΕΥΑ ΤΟ ΛΕΒΙΕΔΑΚΙ ΣΤΟ ΚΛΙΟ (7ΑΡΙ ΣΕΙΡΙΑΚΟ) ΕΧ ΜΠΟΥΚΑΛΣΚΙ ,ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ..ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΤΕ Μ'ΑΥΤΟ , ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΤΑ ΔΥΟ WRC , ( Ο ΡΟΥΣΕ ΤΟΤΕ) ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΚΑΝ ?
ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΟ ΧΛΜ , ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΕΙΠΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟ 01ΕΔΩ , ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ
-
Πιστεύω ότι άλλο στρίβω και άλλο διαβάζω.
Κάποιοι μπορούν να τα κάνουν και τα δύο πολύ καλά, δεν υπονοοώ ότι ο Καϊτατζής δεν είναι καλός συνοδηγός αλλά πιστεύω ότι υπάρχουν εμπειρότεροι και καλύτεροι.
Και αυτοί θα βοηθούσαν περισσότερο έναν οδηγό στην 1η του φορά με ένα καινούριο αυτοκίνητο.Θ ε ω ρ η τ ι κ ά όλα αυτά.
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Σας παραπέμπω σε συνεντευξη του Πάνου στους 4Τροχους όπου δήλωνε προβληματισμένος με τις επιδόσεις του στην άσφαλτο με το Μεγκαν. Τι έφταιγε κανείς δεν ξέρει. Το αυτοκίνητο, το στησιμο, οι επιλογές των ελαστικών, δεν βολευόταν ο Πάνος τα μπροστοκίνητα;;;;;
Από την άλλη ο Σάκης κάνει καλύτερους χρόνους με το Α6 από οτι με το Α7, τουλάχιστον στα κατηφορικά...
Σας έβαλα πολλά ε;; Άντε πάμε για άλλες 10 σελίδες...Το Μεγκάν του Πάνου ήταν το κιτρινοπράσινο ΧΩΜΑΤΙΝΟ του Λεωνίδα, όχι το νοικιασμένο ασφάλτινο μπλε τζιτζί...
Δεν ξέρω λοιπόν κατά πόσον η καρότσα του ήταν όπως πρέπει μετά από τα ελληνικά χώματα για τα οποία δεν εξελίχθηκε, ή αν ήταν σε τόσο καλή κατάσαταση σαν του 106 Μαξί...
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
ναΤο Μεγκάν του Πάνου ήταν το κιτρινοπράσινο ΧΩΜΑΤΙΝΟ του Λεωνίδα, όχι το νοικιασμένο ασφάλτινο μπλε τζιτζί...
.
aaaa δηλαδη του πανου δεν ηταν το μπλε που ετρεχε στο ασφαλτινο 2ημερο ολυμπιο το 2001 ?
αυτο ηταν καλητερο απο το ασιμοπρασινο ?
-
***Λόγω προβλημάτων είχα καιρό να μπω και να διαβάσω , σήμερα μετά από καιρό τα κατάφερα και είπα μακάρι να μου ΞΑΝΑ ΚΑΕΙ !!!!
Ξεχνάμε πολλά και εύκολα , και θυμόμαστε ότι μας συμφέρει .
-
ΜΠΟΥΚΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑ ΓΥΡΝΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΟΘΩΝΗ ΑΝΑΠΟΔΑ
ΓΙΑΥΤΟ ΛΕΓΑΜΕ , ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ , ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ
ΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΡΑΛΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ?