-
Ναι, άτιμα βατράχια!
Τα ακούω κι εγώ από τη Σαλονίκη..ΥΓ: Ακούω Jestofunk. Αν κανείς ψάχνει για φρέσκια funk τους συνιστώ ανεπιφύλακτα!
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Σαββατοκυριακοδεύτερο ξαγρύπνησα
ααααα Δημητρη, δεν μας τα λες καλα!! Τι εγινε ξαφνικα και απο επιμελης φοιτητης, που ξυπναγε στις 7 να παει στην σχολη του, μετατραπηκες σε party animal, που αμα δεν παει 7 δεν κλεινει ματι???
Είπαμε, φταίνε οι κακές παρέες, μην μου ξαναμιλήσεις.
Αχ βρε Φουνις, τον έβαλες στα 'κακά' μονοπάτια...
Ναι εγω τον εβαλα ή... τα βατραχια της λιμνης??
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Ναι εγω τον εβαλα ή... τα βατραχια της λιμνης??Ε, τα βατράχια της λίμνης μια χαρά είναι!
-
Kid, o Βατραχοκυνηγός!
Και δε με λες, πως τα τρώτε εκεί στα Γιάννενα τα βατράχια; Ολόκληρα ή μονο τα μπουτάκια; Με σάλτσα ή σκέτα;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Kid, o Βατραχοκυνηγός!Και δε με λες, πως τα τρώτε εκεί στα Γιάννενα τα βατράχια; Ολόκληρα ή μονο τα μπουτάκια; Με σάλτσα ή σκέτα;
Ολόκληρα βεβαίως βεβαίως.. Μισές δουλειές θα κάνουμε?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Kid, o Βατραχοκυνηγός!
Και δε με λες, πως τα τρώτε εκεί στα Γιάννενα τα βατράχια; Ολόκληρα ή μονο τα μπουτάκια; Με σάλτσα ή σκέτα;
Ολόκληρα?! Πάντως πρέπει να έχει και σκέτα βατραχοπόδαρα. ΤΑ κόβουν ζωντανά με ένα μεγάλο ψαλίδι
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Kid, o Βατραχοκυνηγός!
Ολόκληρα?! Πάντως πρέπει να έχει και σκέτα βατραχοπόδαρα. ΤΑ κόβουν ζωντανά με ένα μεγάλο ψαλίδι
Α, με τα κανονικά βατράχια δεν ξέρω τι κάνουνε, εγώ μιλάω για την ράτσα που ανέφερε ο γιατρός..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Kid, o Βατραχοκυνηγός!
Α, με τα κανονικά βατράχια δεν ξέρω τι κάνουνε, εγώ μιλάω για την ράτσα που ανέφερε ο γιατρός..
Ωχ τώρα το κατάλαβα...ο νους μου στο φαγητό
-
Νομίζω πως ο theofaman νιστάζει και πρέπει να πάει για ύπνο, μόνος χωρίς βατραχάκι.
-
Ο χρήστης Demetriades έγραψε:
Νομίζω πως ο theofaman νιστάζει και πρέπει να πάει για ύπνο, μόνος χωρίς βατραχάκι.Γιατί το παιδί να πάει μόνο του? Ας έρθει στα Γιάννενα να δει τα βατραχάκια...
-
Ο χρήστης Demetriades έγραψε:
Νομίζω πως ο theofaman νιστάζει και πρέπει να πάει για ύπνο, μόνος χωρίς βατραχάκι.Πάντως ο kid έχει πετύχει διάνα. Οι Ηπειρώτισσες και οι Κρητικιές είναι ένα επίπεδο πάνω in my opinion (για το 1ο βάζω και υπογραφή)
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Νομίζω πως ο theofaman νιστάζει και πρέπει να πάει για ύπνο, μόνος χωρίς βατραχάκι.
Πάντως ο kid έχει πετύχει διάνα. Οι Ηπειρώτισσες και οι Κρητικιές είναι ένα επίπεδο πάνω in my opinion (για το 1ο βάζω και υπογραφή)
Ηπειρώτισσες και Κρητικιές στα Γιάννενα??
Κιd είμουν την προιγούμενη εβδομάδα και απο οτι είδα έχει πολλά βατραχάκια ελέυθερα.
-
Βλέπω, ο Kid μπήκε στον σωστό δρόμο...για την ώρα...
-
'μέρα!
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
'μέρα!Καλησπέρα Σταυρακα!
Ήταν ωραία η έξοδος? -
Καλησπέρα
Είναι κανείς εδώ???? -
Πολλοί!
-
Ω ναι!
-
Αυτή την στιγμή ακούω MSG-Never Ending Nightmare αυτά είναι! Έχω όμως αύριο το πρωί να ξυπνίσω στις 7
-
Τι Κάνετε τέτοια ώρα μέσα????
Κάποιοι είχαν ραντεβού αλλά ούτε αυτό δεν τους κράτησε μακριά??
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#1]