-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Eγω δουλεύω μέχρι αργά έχω κόψει το κάπνισμα (τελευταία εχω κάνει τζουρες) και τρώω αληθινά σουβλάκια από τον 'Λυκαβητό'... (και γαμω τα σουβλατζίδικα στην ασκληπιού). Τρως και ζειςΕδω επρεπε να το γράψω?
Κοίτα, εδώ μπορείς να γράφεις ό,τι σου κατέβει στο κεφάλι!
Οι mods δεν έχουν δικαιοδοσία εδώ μέσα!
-
γράφεις ο,τι σου κατέβει στο κεφάλι = >
ανεβάζεις δημοσιεύσεις (posts) = >
πουλάς μούρη στο internet = >
περνάει η ώρα ευχάριστα..
εντωμεταξύ πήγα σήμερα δουλειά.. πρωί-πρωί ρε πούστη με την τσίμπλα στο μάτι.. ακόμα δεν είχε βγει ο ήλιος να πούμε και έσερνα τα πόδια μου από τη βαρεμάρα.. σκεφτόμουν 'τι στον πο*τσο κάθομαι και κάνω εδώ πέρα, αντί να βρίσκομαι σπίτι να βλέπω καμιά πρωινή εκπομπή απ'αυτές για τις κυρίες που ζουν εφτά Κυριακές την εβδομάδα.. ε μετά θυμήθηκα ότι δουλεύω πολύ μπας και πάρω κανά αμάξι της προκοπής..
και σκάει στο γραφείο το άλλο το ξεκωλ@κι με τη φούστα..
αγ@μηδια πρωι πρωι λέω (απο μεσα μου) τσόλι ήρθες να μας φτιάξεις;
που πααα ρε με το φουστονι να πούμε μη σε δωκω κανα μήλο;
και μετά άντε να εξηγήσεις τ'ανεξήγητα πριν αρχίσουν οι τηγανιές
πάω και της λέω 'δεσποινις φαίνεται το βρακάκι σας'
μου απαντάει ένα γαλλικό.. δε χάνω χρόνο και παίρνω θέση..
μανάρι μου.. έλα να δεις τι θα σου κάνω τώρα που'ναι άνοιξη και οι μελισσούλες πηδιώνται ασύστολα..
greek lover με τρίχα για πουλοβερ..ανοίγει ο καιρός και αρχίζουν και βγαίνουν στη φόρα βυζόμπαλα και πάτοι..
της πόρνης γίνεται..
τέτοιος καιρός είναι να κάθεσαι στην πλατεία σαν τον συνταξιούχο με καφεδάκι και να χαζεύεις γκολουςαύριο το διπλό της Barca μου μιλάει να ούμ.. αυτός ο ξεδοντιάρης μου τα λέει αδέρφι.. θα πιάσουμε την καλή πάλι
λέω να παίξω όλο το μηνιάτικο πριν μου τα φάνε οι γυναίκες ( πσσσσσς ) -
skye, ρέντα πάλι σήμερα ε?
-
Skye for President!!!!
-
Περπατώ, περπατώ εις το δάσος,
Οταν ο λύκος δεν είναι εδώ
Λύκε, λύκε είσαι εδώ;; -
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Περπατώ, περπατώ εις το δάσος,
Οταν ο λύκος δεν είναι εδώ
Λύκε, λύκε είσαι εδώ;; -
Σκεφτικό σε βλέπω Σπύρο
-
Που'σαι ρε Bruce να κάνεις κανα μπροντκαστ;
-
Καλημέρεεεεεες (για πολλούς) και καληνύχτες (για λίγους)
-
Kalimera kid, kalimera paides......................
Ego stis 0900 tha koimamai stin krebatara moy kai meta starbucks glyfadas..........
-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
Kalimera kid, kalimera paides......................Ego stis 0900 tha koimamai stin krebatara moy kai meta starbucks glyfadas..........
Εγώ σε λίγο θα κοιμάμαι στην κρεβατάρα μου για να σηκωθώ στις 10 να παραδώσω κάτι ασκήσεις για την σχολή..
Μετά καφεδάκι χαλλλλλλλαρά στην πλατεία Πάργης εδώ στα Ιωάννινα.. -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Kalimera kid, kalimera paides......................
Ego stis 0900 tha koimamai stin krebatara moy kai meta starbucks glyfadas..........
Εγώ σε λίγο θα κοιμάμαι στην κρεβατάρα μου για να σηκωθώ στις 10 να παραδώσω κάτι ασκήσεις για την σχολή..
Μετά καφεδάκι χαλλλλλλλαρά στην πλατεία Πάργης εδώ στα Ιωάννινα..Bravo Kid....Eyge agori mou....
-
Είχα καλό δάσκαλο..
-
κορίτσια δε συστήθηκα -αυνανιστής...
άλλη μια μέρα ζεστή και υγρή, ανοιξιάτικη
άλλη μια μέρα χαμένη..
χαμένη στο υπουργείο
χαμένη σ'ενα φανάρι
χαμένη στην κίνηση
χαμένη μέσα σ'ενα τραίνοη χοντρή με τα γυαλάκια βαριέται να εξυπηρετήσει όλη την ουρά, σε κοιτάει με το βλέμμα '13 και σήμερα ψαρούκλες τα μαλλιά μου κάνω μπούκλες'
ο αγχωτικός συνταξιούχος φωνάζει στο τηλέφωνο ενώ μια γιαγιά μαζεύει τις σακούλες του ΑΒ Βασιλόπουλος και του πουλιού το γάλα που είχε αφήσει χάμω για να μπει στο Α2
ο αλητάκος με το δερμάτινο μπουφάν κάνει σούζα μ'ενα ΧΤ μπροστά απο ένα περιπολικό και ο πακιστανός μας τα'χει κάνει μπαλόνια που θέλει να μας καθαρίσει το παρ-μπριζ ντε και καλα
ο χρήστης ηρωϊνης επιμένει να του δώσεις μισό ευρώ την ίδια ώρα που ο νεοπλουτίδης νεόπλουτος ανοίγει την οροφή της μπέμπας για να πουλήσει λίγη μούρη
φοιτητές ΠΚΣ ΚΣΠ ΠΣΚ ΣΛΚΞΔΣ ΠΑΣΠ ΝΔΦΚ ΔΑΠ ΠΑΚΞΨΗΠΙΣΔΞΨ σε κυνηγάνε απο παντού για να σου δώσουν φυλλάδια
η ξανθιά δύσκολα θα σου παραχωρήσει προτεραιότητα ακόμα και αν οδηγάς SCANIA 18.000 κυβικών ενώ οδηγός skoda favorit πετάει τα σκουπίδια και αδιάζει το τασάκι του στο πεζοδρόμιο, ενώ ένα αδέσποτο σκυλί του κατουράει τη ρόδα
ο παπάκιας καμικάζι τσακώνεται μ'εναν ταρίφα και η γιαγιά φωνάζει πάρε το 100αν κατηφορίσεις λίγο στο μοναστηράκι θα δεις κάτι ασχημόφατσες να γυροφέρνουν χωρίς κάποιο λόγο, ενώ θα δεις πάρκα και χαλασμένες κούνιες και άλλα επικίνδυνα παιχνίδια για παιδιά που παίζουν δίπλα σε σύριγγες που άφησαν οι τοξικομανείς το προηγούμενο βράδυ
ενώ όλοι ψάχνουν μια τρύπα για το πουλί τους σ'αυτήν την πόλη, πλανιέται το σκοτάδι και η συννεφια και τα κίτρινα φώτα της λάμπας γυαλίζουν στο χαλασμένο οδόστρομα ενώ οι γάτες βγάζουν κραυγές και ο ενοχλητικός γείτονας έχει βάλει την τηλεόραση στο τέρμα
μετά το ντερμπι του Πανιωνιου με την Προοδευτική θα δεις στα γύρω στενά να πεφτει ξύλο χωρίς κάποιο συγκεκριμένο λόγο και να σπάνε τα αυτοκίνητα γιατί έτσι αντιδρούν στο κατεστημένο και στο σύστηματο βράδυ η πόλη ησυχάζει λίγο και τα ξημερώματα βγαίνουν τα φορτηγά και οι τραβεστί στη Συγγρού πάνε σπίτια τους, ενώ οι πλούσιες κυρίες των βπ δε δίνουν δεκάρα και το μόνο που σκέφτονται είναι πότε θα ανοίξουν τα μαγαζιά για να πάνε στο κολονάκι και ν'αγοράσουν τα πιο ακριβά και πιο άσχημα παπούτσια της Ευρώπης
στο σταθμό στον ηλεκτρικό ακούς ένα σωρό μαλακες να μιλάνε'10 στοματάκια έχω για να θρέψω πάρε χαρτομαντηλάκια'
'φίλε αύριο κληρώνει λέμε ο τρίδυμος λαχνός''αδερφέ πως βλέπεις το διπλό της Λιλεστρομ λέω να το παίξω under θα πάω ταμείο'
'κυριες και κυριοι εχω aids...'
'ο Ολυμπιακός παράγκα κλπ'
'το κράτος φταίει για όλα και ο κρατικός μηχανισμός*'*((( σημείωση: ο κρατικός μηχανισμός δεν έχω καταλάβει ακόμα ποιος είναι, αλλά πρέπει να'ναι πολύ μαλακας για να τον βρίζουν όλοι' )))
ο κάγκουρας με λίγο κατεβασμένο το φιμέ τζάμι περνάει με το uno απ'το Περιστέρι με το ηχοσύστημα τέρμα
καλύτερα παπάκι από μητσοτάκη..
my girl, my tv, my gun, my life...
T H U G L I F Eπιο καλή η μοναξιάααα..
μια λύση υπάρχει για όλα τα προβλήματα που μαστίζουν τη σημερινή κοινωνία: ευ αυνανίζεσθε!
τελικά τι σπρώχνει σήμερα το νέο στην απομόνωση και στον αυνανισμό;
που οφείλεται η έλλειψη επικοινωνίας;
περνατε καλα ρε; κοιτάτε τον καθρέφτη το πρωί και τι λέτε;
καλα δεν περιμένω και πολλούς να απαντήσουν γιατί οι μισοί ουτε θέλετε να πιστέψετε ότι μπορεί να έχω δίκιο και οι άλλοι μισοί το παίζετε σοβαροί και ψηλομύτες και καλά εγω δεν ασχολούμαι με τέτοια παρακμιακά πράγματα..αυτοκριτική what is this?
4ΤF fight club...
γιατί υπάρχει τόσο μίσος σ'αυτόν τον κόσμο;
αγαπήστε ρε τραγιά, θα ψοφήσετε μια μέρα και όταν θα ψοφάτε θα λέτε τι τριβελας ήμουν που δεν έκανα αυτά που ένιωθα και αυτά που ήθελα να πωεγώ τουλάχιστον έχω πολλά πράγματα που θέλω να πω/κανω και δεν τα κάνω γιατί απλά δε βρίσκω χρόνο... και καλα.. BS
τώρα αισθάνομαι τουλάχιστον 97 ετών με καμπούρα και μπαστούνι, μόνο που είμαι καλά στην υγεια μου -δόξα το ιερό τραγί
φταίει οτι εκανα τοσα πολλά και τώρα δεν έχω τις ευκαιρίες να κάνω κάποια πράγματα γιατί .. δεν ξέρω γιατί.θα γίνω καπετάνιος με άσπρη γενειάδα σαν και αυτόν στοn Τιτανικό και θα πίνω τσάι με λεμόνι
keep kseplening...
έρχεται κι'αλλο... dialeima
-
Καλημέρες...
-
μερα σου!!
ακου κει φιεστα....
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
μερα σου!!ακου κει φιεστα....
Και τι να πάρω? Για πες μου!!!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
μερα σου!!
ακου κει φιεστα....
lotus
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
μερα σου!!
ακου κει φιεστα....
lotus
-
Πέρασε η ώρα με τα @@@ win98, ας πω μια καλημέρα!
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#1]